- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Kuzum yastan rısk faktoru cıkmıs olabılırYani öyle ama eşimde bende bu konuda endişe yaptık yaşım 37 riskli bir yaş o yüzden hepsini yaptırdık garanti olsun istedik doktorumuzda para için yaptıysa allah biliyo vicdanına kalmış o hesap verecek diğer tarafta hakkımı helal etmembiz eşimle bişey çıkmıycak biliyoruz ama şüpheler kalksın diye yaptırdık onun günahına giremeyiz allah korusun bize bişey olsa sağlıksız bir çocuk ortada kalır
Ben de oyle iste ama yiyorum da. Kizimda 20 haftada 5 kilo almistim 11le tamamladim.Simdi 19.haftada 4 kilo almisim.Aslinda onunla kiyaslarsam cok degil ama uzun zamandir tartilmayip 61 i gorunce sinir oldum.bende hergün tartılıyorum psıkopata bağladım normalde aksam yemeklerınde pılav makarna yemıyorum dun pilav yedim az bişey sabah +400 gr fazla cıktım .Bu kadar kolay kilo almak mümkün mü ya kafayı yıcem toplamda 4 kılo almıs oldum
Benim kan ilaçları mideme dokunuyor insaallah bisey yapmaz buB
En kullanıyorum canım kan hapı aç karnına içiyorum sabahları kötü ni etkisini görmedim ben sma herkesin bünyesi farklı
Ben de iki gündür sağ kaşık ağrısı yaşıyorum bazen adım atamıyorum sonra iyi oluyorum . Ağrıdığında dr a gitmek istiyorum ama bi bakıyorum geçiyor o gün dr a gitmiyorum. Sabahları oluyor üşütüyor muyum gece acaba
Cnm acana yanlıs hareketmı yaptn agrılar sürerse dr a gıtmenı onerırımSelam canlar...
Dun oglenden sonra pazara ciktim daha yari yolda inanilmaz bir kasik agrisi bisak gibi sapla di sol tarafima ama nasil anlatsam sol bacagimi ileriye adim icin kaldirinca sanki bacakla rahimin birlestigi kisimdaki damarlari lastik gibi su durup kaparicak biri inanilmazdi ilk defa bu sekilde agri yasadim 3 4 saat surdu uzandim sonrasi da bu agri bacak arama i di ve halende var wc ye giderken bile agriyor ..
Sorunlu tehlikeli hamilelik yasiyorum ka sula dirici igne coraspirin kullaniyorum ama si.diye kadar gic boyle olmamistim korkuyorum İnsallah normaldir icim icimi kemiriyor..
Günaydın
Kızlar bana dün aile hekimliğinden vagaferon diye bi kan ilacı verdiler kullanan var mi
Cnm acana yanlıs hareketmı yaptn agrılar sürerse dr a gıtmenı onerırım
Kızlar gecelık ve sabahlık alıcam dogum ıcın besen olarak ne almamız laZım dogumdan sonra hastanede gıymek ıcın m yada l karar veremedım nasıl bırsey olcaz yada dogumdan sonra karnımız ınermı bıraz
Allah'a şükür bende olmadı normal diyorlar ama ben yine de pimpirikli Olduğum için korkarım.En ufak bişeyde doktoru arayan biri olarak sana sadece doktoru aramanı önerebilirim o da bakmadan bişey diyemeyecektir çünkü her hamileliğin normali anormali farklı bu sitede bunu öğrendim ben.Rabbim korusunKızlar sağ kasık ağrısı yaşayan var mı özellikle sabah yada tuvalatten sonra
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benim de bugün adet ağrısı gibi agrim var dün biraz yoruldum ondan herhalde birde adet günüme geldi o gubler ağrım oluyor ne alakaysaSelam ...
Ben iki gun once basladim ac karnina almam soylendi fakat o iki gundur heleki dunden beri siddetli kasik agrim var sen yazinca kalima dustu acaba ondanmi ki....
Kansulandirici igne aspirin kullanipda bu ilaci tuketen anne varmi acaba...
Selam ..
Yok canim ya inan hic bisi yapmadim duz yol birden oldu suandada var ama uzanmis xurumdayim dunki kadar olmasada bariz var valla arada kaldim esimide korkutmak istemiyorum 7 sene sonra 3 kayip ardindan gelen mucize kizim Allah sonumuzu hayir etsin insallah...
Canim kardesim gecen sen3 normal dogum yapti altli ustlu taki.lar almisti hastane icin sadece birini giye bilmis alt ic camasirini bol tut dedi bana 4 tane felanda gevelik tek parca al dedi dogumdan so ra wc felan cok kalkinca ka oluyous hep alti rahat olur tek parca dedi ..
Belkı kramptır gaz sancısıdır bazen haz olunca kasıklara cok vuruyo benımde cnm ama cok devame derse hıt dr a ıns bısey yoktur oolumlu dusun .bende alt ust degıl tek elbıse gıbı alcam dogumdan sonra gıyılıyor sanırım ama bedenıne katar veremedım 53 tlye buldum ınternette napsam karar veremedımSelam ...
Ben iki gun once basladim ac karnina almam soylendi fakat o iki gundur heleki dunden beri siddetli kasik agrim var sen yazinca kalima dustu acaba ondanmi ki....
Kansulandirici igne aspirin kullanipda bu ilaci tuketen anne varmi acaba...
Selam ..
Yok canim ya inan hic bisi yapmadim duz yol birden oldu suandada var ama uzanmis xurumdayim dunki kadar olmasada bariz var valla arada kaldim esimide korkutmak istemiyorum 7 sene sonra 3 kayip ardindan gelen mucize kizim Allah sonumuzu hayir etsin insallah...
Canim kardesim gecen sen3 normal dogum yapti altli ustlu takimlar almisti hastane icin sadece birini giye bilmis ikili takimlardan...alt ic camasirini bol tut dedi bana 4 tane felanda gecelik tek parca al dedi dogumdan sonra wc felan cok kalkinca kan oluyous hep alti rahat olur tek parca dedi ..
Evet ben de farkettim her adet günü Biksç saat çokkkkk hafif karnımda belimde hassasiyet oluyo benim de çok hafif ama adetin 2 gün Öncesinde olduğu gibiBen kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benim de bugün adet ağrısı gibi agrim var dün biraz yoruldum ondan herhalde birde adet günüme geldi o gubler ağrım oluyor ne alakaysa
O ilaç kasikağrısı yapmaz canim ancak.midr ağrısı yapar o da yaparsa
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benim de bugün adet ağrısı gibi agrim var dün biraz yoruldum ondan herhalde birde adet günüme geldi o gubler ağrım oluyor ne alakaysa
O ilaç kasikağrısı yapmaz canim ancak.midr ağrısı yapar o da yaparsa
Belkı kramptır gaz sancısıdır bazen haz olunca kasıklara cok vuruyo benımde cnm ama cok devame derse hıt dr a ıns bısey yoktur oolumlu dusun .bende alt ust degıl tek elbıse gıbı alcam dogumdan sonra gıyılıyor sanırım ama bedenıne katar veremedım 53 tlye buldum ınternette napsam karar veremedım
Allah'a şükür bende olmadı normal diyorlar ama ben yine de pimpirikli Olduğum için korkarım.En ufak bişeyde doktoru arayan biri olarak sana sadece doktoru aramanı önerebilirim o da bakmadan bişey diyemeyecektir çünkü her hamileliğin normali anormali farklı bu sitede bunu öğrendim ben.Rabbim korusun
Ama tuvaletten sonra olduğuna göre bağırsakla ilgili olabilir gibi geldi
Evet bunu doktorumda söylemişti bu en önemli test diyecanım istersen araştırabilirsin en güvenilir test ikili testttir... çünkü bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği var mı yok mu onada bakılır... İkili testin güvenirliliği %90 diğerlerin güvenirliği %70 dir... Eğer ikili tarama testi yaptırılmışsa üçlü yada dörtlüye hiç gerek yok
Olabilir evet ben de bu gece deliksiz uyuyup tuvalete kalkmadığım için alt karın sızladı sonra geçtiDoktor normal diyor. Gece tuvalete kalkmadım sabah ta çok sıkışık kalktığım için olabilir diye düşünüyorum
Bence en sona bırak lohusa gecekiklerini ben öyle yapmıştım ozaman ki bedenine göre deneyip alırsınKızlar gecelık ve sabahlık alıcam dogum ıcın besen olarak ne almamız laZım dogumdan sonra hastanede gıymek ıcın m yada l karar veremedım nasıl bırsey olcaz yada dogumdan sonra karnımız ınermı bıraz
Aman cnm sakın kal sende ıns hayırlısıyla gecer benkmkı bugun cok kıprasık heryerden vurusşar yapıyo :) bıcamaa ıcınde en kotu l falan alırım kısmet bakalımHani hep bi tersligi bi baska bise baglayip bundanmi acaba ondanmi acaba deriz ya sanirim suan o durumdayim .. ya canim hem kan sulandiri igne vurup hemde dr sormadan saglik ocaginin verdigi kan hapini ici ce kurtlandim resmen ..
İyiki vaesiniz her biriniz iyide kotude caresiz tek basina hissedince boyle senle ayni cerceveden olaylara bakan kadinlarla olmak cok buyuk kismet sag olun her birinizin ayagina tas gozune yas deymesin insallah......
Yok kuzum ya kramp olsa hissederdim bu bi garip aniden girdi kasikdan bacaga indi simdi bile yururken agri var ..korkunun hic bir seye faydasi yok haklisin devam ederse dr gideyim . Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah..
Elbise icin simdiden harcama yapma istersen canim vucut nasil bir hal alir tecrubemizde yok heleki ilk dogumdan sonra Allah dogumlarimizi nasip ets8n insallah tek dusencemiz o olsun eşin bile alir :)))) heé sen bakmiyomusun hic dersen vallahi bakiyorum bende ama alma diyorum kendimede :))))
Tamam cnm ıns bakalm nasıl bır hal alcaz acabaBence en sona bırak lohusa gecekiklerini ben öyle yapmıştım ozaman ki bedenine göre deneyip alırsın
aynısı bende de var. Bir an öyle bi ağrı giriyor ki hemen Dr a gidecek kadar. sonra geçiyo
Kizimda da ayniydi doktrm. Eger bi durum olursa erken yapiyolar. Norml giden bi gebelkte 28.hafta. dr zaten en basndan biliyor.:) sende demekki etki etmis. Bide ben ilac kullanmyrm ki. Sen uyusmazlik icin mi kullaniyosun?
Yoksa cevaplar mi karisti
Günaydın kızlar, yine müthiş bi kasık ağrısıyla uyandım tuvalete zor yürüdüm yani felaketti
Selam canlar...
Dun oglenden sonra pazara ciktim daha yari yolda inanilmaz bir kasik agrisi bisak gibi sapla di sol tarafima ama nasil anlatsam sol bacagimi ileriye adim icin kaldirinca sanki bacakla rahimin birlestigi kisimdaki damarlari lastik gibi su durup kaparicak biri inanilmazdi ilk defa bu sekilde agri yasadim 3 4 saat surdu uzandim sonrasi da bu agri bacak arama i di ve halende var wc ye giderken bile agriyor ..
Sorunlu tehlikeli hamilelik yasiyorum ka sula dirici igne coraspirin kullaniyorum ama si.diye kadar gic boyle olmamistim korkuyorum İnsallah normaldir icim icimi kemiriyor..
yalansindunya canim sana verdikleri kan ilacının adı neydi
Bu sağlık ocağından verilen 3 değerlikli ama ilacın 2 değerlikli olması gerekiyormuş
Bi ara ben cam şişede bi kan ilacı kullandım kapağında tozu vardı karıştırıp içiyordum adı aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?