2018 Ekim Anneleri

Aman cnm sakın kal sende ıns hayırlısıyla gecer benkmkı bugun cok kıprasık heryerden vurusşar yapıyo :) bıcamaa ıcınde en kotu l falan alırım kısmet bakalım
Seninki Bayağı hareketli olcak galiba canım :) şimdiden belli Sağlıcakla gelsinler de

geçen sene ben nifty olanı yaptırmıştım,ayrıntılı ultrason sonucu,sonucum temiz gelmişti,ama o bebeğimi başka sebepten kaybettim 18. haftada.şimdi bu bebğime yaptırmaycağım demiştim kendime kombine risk7500/1 yaş riski 600/1 ama dr iki oldu bu testi yaptırabilirsiniz size kalmış diyor,en son konuştuğum yer 1750 tl dedi,dr da farketmez bunların hepsi aynı testler dedi,buna yaptırmayacağım sanırım ,sonucun güzel gelecek inşallah merak eteme,Allah SAĞLIKLA 9.ayın sonunda kucağımıza almak nasip etsin hepimizin

Merhaba, ben Nifty yaptırdım. 10 güne sonuç çıkıyor.
mrb canım,bende geçen yıl nifty yaptırmıştım en güvenilir o diye araştırmıştım ama o gebeliğim erken doğumla sonuçlandı 18.haftada.şimdi bu sene bi sürü test adı çıktı karşıma dr 2 tane verdi ,bunlar komisyon alıyorlar ssanırım hemen test diyorlar ,,bu test ücretsiz olsun herkese yapılsın aslında yüzde 99 üzeri doğru çıkıyor.

merhaba, testin piyasası 1500-2400 lerde. Saglikla dogsun bebeğiniz.

Seninki Bayağı hareketli olcak galiba canım :) şimdiden belli Sağlıcakla gelsinler de
Ay bıkacgundur cok hareketlı degıldı bugun az daha hareketlı yerıne gore hıssetme degısıyo sanrm bızı hıc uyutmıcaklar bence sen nasılsın buarada

Ay bıkacgundur cok hareketlı degıldı bugun az daha hareketlı yerıne gore hıssetme degısıyo sanrm bızı hıc uyutmıcaklar bence sen nasılsın buarada
Çok şükür şimdilik sıkıntı yok evde uzun zamandır istirahat halindeyim zaten.Demirim düşmüş beslenmeme daha dikkat ediyorum artık ve sürekli dua ediyorum

Çok şükür şimdilik sıkıntı yok evde uzun zamandır istirahat halindeyim zaten.Demirim düşmüş beslenmeme daha dikkat ediyorum artık ve sürekli dua ediyorum
Ah cnm zor zamanlar yasadık d votamını dusmus ıstemaynı Pazartesı ıse baslıcam bende

Ah cnm zor zamanlar yasadık d votamını dusmus ıstemaynı Pazartesı ıse baslıcam bende
Güneş ışığından faydalan canım D vitamini için ben bazen bir bahane bulup dolaşıyorum güneşli havalarda.Sık sık kan tahlili yaptırmak Lazım galiba
Benim işe Başlama durumum belli değil heyet bulursam dönemi kapatacam bulamazsam pazartesi mecbur devam okula

Zaten az kaldı senın de okul donemın cnm kapat gıtsın en kotu sıkıntılımısın pekı bende ıse gıtmek ıstemıyorum ıs cok uzak korkuym bısey olur yollarda dıye Allahm hepımızı korusun ısteyken oglen cıkıp 15 dk dolascam bnde

Istirahat halindeyken sıkıntım olmuyo rahatım da geçen hafta boyunca okula gittim 30 Kişilik Sınıfa sesimi duyuracam derken arada sus arada dur demekten sürekli konuşma halinde olmaktan yorulmuştum.Yolum da yarım saat ama iki vesait o da huzursuz ediyo.Doktorlara sorunca neyine rapor verelim diyorlar ama işte bunlar rahatsız ediyo belki zamanla bunlara tekrar alışırım bilmiyorum bebişimle hakkimızda Hayırlısı olsun inşallah
Ha bi de oturdukça kuyruk sokumu ağrısı oluyo evde olmuyo çünkü ya ayaktayım ya uzanıyorum oturmuyorum pek

Canım ben ilk hamilelikte biraz daha sonlara bırakmıştım gecelik pijama işlerini kilo biraz daha artıyor ya. Alırken de internetten aldığım yerdeki kişiler beni arayıp boyumu kilomu sorup bedeni öyle göndermişlerdi iyi de olmuştu istersen birax daha bekle ya da normalde hangi beden giyiyorsan ona göre al. Bir de ben iki pijama bir gecelik almıştım gecelik hiç kullanamadım. Hastanede hasta bakıcı bir teyze vardı beni giydiren kızım pijama giydireyim gecelik rahat olmuyor demişti öyle hastanede giymemiştim zaten evimiz de ekin sonu gibi soğuk olduğundan hiç giyememiştim. Tercih senin tabi ki de pijama bana daha rahat olmuştu hamile pantolonları gibi lastikleri olunca da

Raporun belli kriterleri var ya düşük riski, kanama vs gibi ki Allah korusun. Neyse ki tatil yaklaştı

Amin canım çok sağol bi kavuşalım allahın izniyle bütün sıkıntılarımızı unuttursun miniklerimiz inşallah

2017 ekim annesinden anne adaylarına selam olsun bir bilgi paylaşmak istedim inrahim saraçoğlu az önce tv de bahsetti izleyen olmştr belki; amniyon sıvısı azaldysa tek çaresi taze sıkılmış havuç suyuymş doktora gtmeden 4 önce içmeye baslayın çok farkedecektir diyo.aklınızda bulunsun paylaşayım dedim

Bel agrılarımız olcakmıs cnm bundan sonra daha cok az ayakta kalsam otursam bende agrı oluyo göbekte buyumeye basladı haklsn bnde bıtın gun oturuyorm ıste ama bnde il cok uzak dr bısey olmaz dedı artık ıse baslamam lazm senın de ısın zor cocuklara laf anlatmak allah yardımcın olsn bıraz dınlenmek ıyıdır aman cok dıkkat et sende

Beklıcem bıraz daha cnm gobege gore alırım en azından allahm ogunlerı nasıp etsınde zamanla hersey olur zamanla daha baktımızm var nasıl olsa ıns hayırlı dogumlarımız olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…