İlk gün sağ böğrümden kasığa kadar ağrıdı Ağrı alanı genişti apandisit ten şüphelendim öğleye kadar sürdü ve moralim çok bozulmuştu. Affedersiniz tuvaletimi bile yapamadım ağrıdan.!Ertesi gün net sağ kasık bölgesindeydi ve daha kısa sürdü tuvaletten sonrA geçti. Bugün Ağrı yok bakalım.
Munurol kahve akıntı yapmış kahve akıntı da kanama demektir. Bunun için tek doz uyuşmazlık iğnesi olmanız sizin için daha iyi olurdu demek istedim. Dr unuza danışın
Kasık ağrısı çiş yaptıktan sonrA başlarda oluyordu ve önemsemiyordum ilkindende olurdu çünkü. Beni korkutan şey apandisitti geçenki ağrıda şimdi ağrımıyor endişe etmiyorum artık
Sürekli hiç kesilmeden devam eden sağ kasık ağrısından korkun bence. Ağrı olunca patik giydim geçmişti. Şimdi giymiyorum üşütmesek iyi olur
3 değerlikli her zaman daha iyi emilir canım hazır formdur. Kapağına basılıp içilen şey kan ilacına folik asit eklemek demektir. Ben normal hayatta da 3 değerlikli kullanırım. Hamilelikte folik asit eklenilip içilen 3 değelikli kullanıyorum ismi oligofer fol. Normalde oligofer kullanırım. Flakon yani şisede ikisi de sıvıdır mideme dokunmuyor . Hap olsa dokunurdu . Daha başlamadım 1 ay oldu reçete edileli
Hayırlı cumalar olsun anne ve anne adayları
2017 ekim annesinden anne adaylarına selam olsun bir bilgi paylaşmak istedim inrahim saraçoğlu az önce tv de bahsetti izleyen olmştr belki; amniyon sıvısı azaldysa tek çaresi taze sıkılmış havuç suyuymş doktora gtmeden 4 önce içmeye baslayın çok farkedecektir diyo.aklınızda bulunsun paylaşayım dedim
Kızlar benim akıntım cok fazla hep camsırım ıslak oluyor tuvaltede cok cıkıyorum böyle olan var mı
bende öyleyim canım çok sık wc ye çıkıyorum ve akıntım fazla oluyor sanırım normal bir durumKızlar benim akıntım cok fazla hep camsırım ıslak oluyor tuvaltede cok cıkıyorum böyle olan var mı
Ben de böyle bir şikayet ile amniyon sıvısından şüphelenip acile koşmuştum o değilmiş çokkk şükür.Akıntı olması normalmiş ama bende artık olmuyo niye geldi niye gitti anlamadım :)Kızlar benim akıntım cok fazla hep camsırım ıslak oluyor tuvaltede cok cıkıyorum böyle olan var mı
Ne demek canım burda birbirimize destek içim varızAmin canım hepiniz çok sagolun allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah bende hiç kötü düşünmüyorum inanıyorumki sağlıklı bebeğimçok moral oldunuz bana hepinize sonsuz teşekkürler
Ben de duydum canim bunu acaba bu hani nasil desem soylemesi ayip olmaz umarim kesik sut gibi beyaz aki ntidan bahsediyorsun degilmi..Kızlar akıntı demıssınız bendede bıkac gundur bar buaralar bebegın suyunun ıcınde cıldını kaplayan beyaz jel gıbı sey olusurmus bnde ınternetten baktm oyuzden akıntı artabılırmıs bılmem dogru yanlıs
Evet cnm aynen beyaz benmkıde dr a gıdıcem yarn sorarm artık unutmazsam sorucaklarm bat bakalmBunu
Ben de duydum canim bunu acaba bu hani nasil desem soylemesi ayip olmaz umarim kesik sut gibi beyaz aki ntidan bahsediyorsun degilmi..
Geb3ligin normal seyrinde oldugunun gostergesi deniliyor bu akinti icin sivi beyaz olanida hapsirirken yada gulerken yada yuruken farkinda olmadan idrarda kacira biliyormuşuz .... insallah her birimiz bu sebeblerden akinti ile karsilasiyoruzdur..
Ben başladım tulum alt üst takımlar falan aldım bebek arabamızı aldık kamera aldım emzik falan aldım body leri alacağım haftayada yavaş yavaş yenidoğandan 6 aylığa kadar alacağım :)merhaba kızlar nasılsınız çoktandır yazamıyorum fırsatım olmuyordu
nasıl gidiyor hamilelikleriniz
benim ağrım çok fazla
alışverişe başladınızmı
Evet cnm aynen beyaz benmkıde dr a gıdıcem yarn sorarm artık unutmazsam sorucaklarm bat bakalm
merhaba kızlar nasılsınız çoktandır yazamıyorum fırsatım olmuyordu
nasıl gidiyor hamilelikleriniz
benim ağrım çok fazla
alışverişe başladınızmı
Ikı haftada bır goruyorum cnm ben rısklı oldum ıcın hayırlısıyla tahım boyu da normal cıkarsa cok ıyı olcak ıns saglıkla kuzulara kavusalımAyy cok sevindim cnm bebisini gorceksin
insallah guzel haberlerle donersin kuzum ..burda cok sey geliyor bizim aklimiza ama orda bebeklerimizi gorunce dunya duruyo akil donuyor sanki hepsi pırrrrr ucuyor akildan sorularin
Hoşgeldin cnm Allah bugunlerimizi aratmasin ..senin nasil gidiyor agrilar bir cogumuzda suan var sanirim..
Ben ne yazikki simdilik tek cöp bile almadim yuregimin bi kosesi hep tedirgin nasip olursa 8. Ayda baslarim insallah.. bazi alan anneler var onlari okudukca heycanlaniyorum k3ndim almis gibi..
Ben de senin gibiyim canım.Her bişeye heves ediyorum ama almak istemiyorum Allah'ın izniyle 8.aya girelim de almak en kolayı.Bir günde hallolacak iş.Bebek arabasını ne tarz istediğimize karar verdik bir alması kaldı yeter ki kullanmak nasip olsun alınır.Acelesi de yok bebek Arabasının bana göre,evden çıkmayız zaten kiş günü Bütçemizi de ayarlıcaz inşallah Allah almak kullanmak nasip etsin hepimizeAyy cok sevindim cnm bebisini gorceksin
insallah guzel haberlerle donersin kuzum ..burda cok sey geliyor bizim aklimiza ama orda bebeklerimizi gorunce dunya duruyo akil donuyor sanki hepsi pırrrrr ucuyor akildan sorularin
Hoşgeldin cnm Allah bugunlerimizi aratmasin ..senin nasil gidiyor agrilar bir cogumuzda suan var sanirim..
Ben ne yazikki simdilik tek cöp bile almadim yuregimin bi kosesi hep tedirgin nasip olursa 8. Ayda baslarim insallah.. bazi alan anneler var onlari okudukca heycanlaniyorum k3ndim almis gibi..
Ayy cok sevindim cnm bebisini gorceksin
Havuc yersek ayni etki oluyor mu acaba cunku ben kilo kilo havuc yiyorum resmen2017 ekim annesinden anne adaylarına selam olsun bir bilgi paylaşmak istedim inrahim saraçoğlu az önce tv de bahsetti izleyen olmştr belki; amniyon sıvısı azaldysa tek çaresi taze sıkılmış havuç suyuymş doktora gtmeden 4 önce içmeye baslayın çok farkedecektir diyo.aklınızda bulunsun paylaşayım dedim
Ben başladım tulum alt üst takımlar falan aldım bebek arabamızı aldık kamera aldım emzik falan aldım body leri alacağım haftayada yavaş yavaş yenidoğandan 6 aylığa kadar alacağım :)
progesteron içerikli ilaç aliyosaniz o yapıyor. ben jeli bırakınca geçti normalde günlük ped falan kar etmiyorduKızlar benim akıntım cok fazla hep camsırım ıslak oluyor tuvaltede cok cıkıyorum böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?