2018 Ekim Anneleri

Kızlar benim akıntım cok fazla hep camsırım ıslak oluyor tuvaltede cok cıkıyorum böyle olan var mı

Sag ol canim sanirim bende usuttum suan cok şükür g3cti o bicak keser gibi agri... sag tarafda agri var ama cok hafif..Allah bu günlerimizi guzel heycanli mutlu gecirip dogumlarimizi nasip ets9n insallah...

Hayırlı cumalar olsun anne ve anne adayları

Allah razi olsun canim sanada hayırlı bereketli Cumalar olsun insallah..

Cok sag ol kuzum bunu bilmiyordum ama sayende artik aklimda bir köşede...
Kızlar benim akıntım cok fazla hep camsırım ıslak oluyor tuvaltede cok cıkıyorum böyle olan var mı

Selam canim senin cogul gebelikdi sanirim

Progestan kullandigim zamanlar bende bir hayli oluyordu sordum normal denildi.. sende 3 kati hormon dusununce hic canini sikma renksiz ise cokda fazla degilse normal canim

Olduki icin rahat etmedi en guzeli dert yapacagina dr .una sorman olurdu sanirim. Umarim gonlune gore olsun hersey..Allah evlatlarini esirgeyip korusun

bende öyleyim canım çok sık wc ye çıkıyorum ve akıntım fazla oluyor sanırım normal bir durum

Ben de böyle bir şikayet ile amniyon sıvısından şüphelenip acile koşmuştum o değilmiş çokkk şükür.Akıntı olması normalmiş ama bende artık olmuyo niye geldi niye gitti anlamadım :)

Amin canım hepiniz çok sagolun allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah bende hiç kötü düşünmüyorum inanıyorumki sağlıklı bebeğim çok moral oldunuz bana hepinize sonsuz teşekkürler
Ne demek canım burda birbirimize destek içim varız

Kızlar akıntı demıssınız bendede bıkac gundur bar buaralar bebegın suyunun ıcınde cıldını kaplayan beyaz jel gıbı sey olusurmus bnde ınternetten baktm oyuzden akıntı artabılırmıs bılmem dogru yanlıs

Bunu
Ben de duydum canim bunu acaba bu hani nasil desem soylemesi ayip olmaz umarim kesik sut gibi beyaz aki ntidan bahsediyorsun degilmi..
Geb3ligin normal seyrinde oldugunun gostergesi deniliyor bu akinti icin sivi beyaz olanida hapsirirken yada gulerken yada yuruken farkinda olmadan idrarda kacira biliyormuşuz .... insallah her birimiz bu sebeblerden akinti ile karsilasiyoruzdur..

Evet cnm aynen beyaz benmkıde dr a gıdıcem yarn sorarm artık unutmazsam sorucaklarm bat bakalm

merhaba kızlar nasılsınız çoktandır yazamıyorum fırsatım olmuyordu
nasıl gidiyor hamilelikleriniz
benim ağrım çok fazla
alışverişe başladınızmı

benim ağrım çok fazla
alışverişe başladınızmı
Ben başladım tulum alt üst takımlar falan aldım bebek arabamızı aldık kamera aldım emzik falan aldım body leri alacağım haftayada yavaş yavaş yenidoğandan 6 aylığa kadar alacağım :)

Evet cnm aynen beyaz benmkıde dr a gıdıcem yarn sorarm artık unutmazsam sorucaklarm bat bakalm

Ayy cok sevindim cnm bebisini gorceksin
insallah guzel haberlerle donersin kuzum ..burda cok sey geliyor bizim aklimiza ama orda bebeklerimizi gorunce dunya duruyo akil donuyor sanki hepsi pırrrrr ucuyor akildan sorularin

benim ağrım çok fazla
alışverişe başladınızmı

Hoşgeldin cnm Allah bugunlerimizi aratmasin ..senin nasil gidiyor agrilar bir cogumuzda suan var sanirim..

Ben ne yazikki simdilik tek cöp bile almadim yuregimin bi kosesi hep tedirgin nasip olursa 8. Ayda baslarim insallah.. bazi alan anneler var onlari okudukca heycanlaniyorum k3ndim almis gibi..

Ikı haftada bır goruyorum cnm ben rısklı oldum ıcın hayırlısıyla tahım boyu da normal cıkarsa cok ıyı olcak ıns saglıkla kuzulara kavusalım

Ben de senin gibiyim canım.Her bişeye heves ediyorum ama almak istemiyorum Allah'ın izniyle 8.aya girelim de almak en kolayı.Bir günde hallolacak iş.Bebek arabasını ne tarz istediğimize karar verdik bir alması kaldı yeter ki kullanmak nasip olsun alınır.Acelesi de yok bebek Arabasının bana göre,evden çıkmayız zaten kiş günü Bütçemizi de ayarlıcaz inşallah Allah almak kullanmak nasip etsin hepimize

dayanamadım bişeyler aldım paylaşacam canım

Havuc yersek ayni etki oluyor mu acaba cunku ben kilo kilo havuc yiyorum resmen

Ben başladım tulum alt üst takımlar falan aldım bebek arabamızı aldık kamera aldım emzik falan aldım body leri alacağım haftayada yavaş yavaş yenidoğandan 6 aylığa kadar alacağım :)

bende dün bişeyler aldım hemen paylaşayım

kızlar merhaba 3 haftadır sağ göğüs altımda kaburgamın orda batma var doktora gittim bişey yok diyor üşütmüşsün demedi yada hamilelikten de demedi çıldırcam bi yere çarpmadım ki acısın resmen bıçak saplanıyor ve iki büklüm geziyorum birtek uzandigim zaman hafifliyor ağrısı ama dayanılmaz bir ağrı bu varmı aranızda bu agriyla karşılaşan yada benzer sorun yaşayan yardimci olursaniz sevinirim

Selam kizlarrr..
Biz de hersey yolunda cok sukur oglusum buyuyo pek sik giremiyorum. Bulantilarim tamamen gecti diyebilirim istah tavan 58 ile basladigim hamilelik seruvenim 16. Haftada 64 u gordum.sonra kendime bi dur dedim yine herseyi yiyorum (cunku vitamin takviyesi almiyorum hala ona cesaret edemiyorum icersem kusacakmisim gibi hissediyorum) ekmegi 1 dilim falan sadce kepek yemeye basladim oysa baslarda mide bulantimi bastirsin diye surekli ekmek simit yerdim. Hic durmadan yiyordum ust uste tatli tuzlu agzim bos durmuyordu artik oyle yapmiyorum ogunler arasi soyle 1-2 saat vucudu dinlendireyim yediklerimi sindireyim diyorum. Aciktigimi hissedince hemen su iciyorum 1 bardak. Kizim krese basladi onu yuruyerek goturuyorum arada sirada. Cok uzak degil zaten ama onceden halsizlikten araba ile gotururdum. Netice de 2 haftadir hic kilo almadim. Hala 64 um. Insallah en azindan 5. Ayi bu kilo ile bitireyim diyorum. Herkese sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…