2018 Ekim Anneleri

Kızlar benim akıntım cok fazla hep camsırım ıslak oluyor tuvaltede cok cıkıyorum böyle olan var mı
merhaba, benim de oluyordu, doktora gittim. dr hamilelikte ya idrar kacirmasi ya da mantar olabilir dedi. test yaptı, sonuc cikti..mantar. 2 doz krem verdi, insallah sizler de yoktur. sadece bilgi vermek icin yazdım..

Onu bana ameliyat sonrası vermişti çok rahat içtim
Ben yanlış biliyorum demekki ben 2 değerlikli daha iyi emilir zannediyordum

Psikolojim bozuldu kızlar
Çok ağrım vardı doktora gittim yine valla bıktım hastaneye gitmekten
Idrar tahlili yaptı da lökosit pozitif 1 çıkmış o ne ki? Bu kadarcik değerde idrar yolu enfeksiyonu olurmu ki?
Aksam nobetciyim getir dedi ama
Sali gunu kendi doktorumda randevum var
Bu arada bu doktor da erkek gibi dedi :) ama bacağının arasında kordonu varmış o yüzden emin değilim kordon da olabilir dedi :)))
Ya ne yapcam böyle kendi kendime hayatı zindan ediyorum
15 cm.olmuş boyu bu usg ye göre. Kilosu da 180 gr. Elleri kolları oynuyordu kuzucum ya can melegim

Canım benimde sol taraf mide sandım doktoruma sordum bağırsak dedi organlar yer değişiyomuş çocuk büyüdükçe ondan kaynaklı dedi bazen yatarken sağa sola dönünce bile acıyo dediğin gibi

merhaba, benim de oluyordu, doktora gittim. dr hamilelikte ya idrar kacirmasi ya da mantar olabilir dedi. test yaptı, sonuc cikti..mantar. 2 doz krem verdi, insallah sizler de yoktur. sadece bilgi vermek icin yazdım..
Ama bende kötü koku yok sadece su gbi sıvı var . Kasıntıda yok

Ben de böyle bir şikayet ile amniyon sıvısından şüphelenip acile koşmuştum o değilmiş çokkk şükür.Akıntı olması normalmiş ama bende artık olmuyo niye geldi niye gitti anlamadım :)
Benimde aklıma o geliyor da kötü düşünüp kötüyü çağrmak istemiyorum.

Ikı haftada bır goruyorum cnm ben rısklı oldum ıcın hayırlısıyla tahım boyu da normal cıkarsa cok ıyı olcak ıns saglıkla kuzulara kavusalım
Biliyorum canim basindan beri yasadigin zorluklari hep okuyorum ama 41 kere Maşallah o gunler geride kaldi .. boyuda normal gr mida herseyi insaĺlah normal cikicak guzel seyler dusun Allah hepimize bir avazda dogurup koklayip buyutmeyi nasip etsin..

Yeminle ben daha bakmiyorum bile ikizlerimi kaybedeli 1 sene olmadi 12 jaftaliklardi ..hayatta hersey bizim icin deyip umudumu kesmeden dua ile su zor gunleri atlatmak istiyorum..butun anne adaylari icinde tel duam bu ..simdi igne vuruluyorum şukurler olsun ki 18 jaftaya geldim ama dedigim gibi elim gitmiyo bisi almaya magzalara bile girip bakamiyorum bi tihafim tevekkül ile bekliyorum .. burda yeni cicileri goriluyorum oy Allahim giydirmeyi nasip eyle banada almayi nasip eyle diyorum simdilik kendimi boyle avutiyorum... bazi hisler gercekden kelimelere dokulmuyor..Allah hayalimizdeki dua mizdaki guzellikleri bir bir yasatsin inşallah ...

dayanamadım bişeyler aldım paylaşacam canım

Vallahi gozum gonlum acilir hem kopyada cekerim ..Allah im kuzularimizi giydirip susleyip allayip pullayip gezmelere cikicamiz gunleride gosters8n insallah..

bende dün bişeyler aldım hemen paylaşayım

Herpsi birbirinden guzeller erkek annesi pasan cok sansli valla zevkli bi annesi var Maşallah.. mavimsi 5 li takima bayildim resmide kaydettim insallah sana da bizlerede nasip olsun aldiklarimizi giydirmek kuzum..

İnsallah gelir gecici yel gibi bisidir canim uzun surerse baska bi dr a gorunmen iyi olur sanki ama bu aralar havalar malum belkide yel dir insallahda oyledir cabucak ustunden ativerirsin..

Ya canim sen bi bogaz agrisida cekmis dr a gitmis aka bisi vermemisti degilmi hatirladim simdi .. hastalıklara her birimiz acigiz ilac yok tedavi yok kendi k3ndimize iylesc3z s3n hic canini sıkıp kendini uzme iyice hassaslaştin sanirim o dan bukadar bunaldin.. bak bebisin 41 kere Mâşallah iyi pipiyi bile sakliyo uyanik hep bi merak ilgi ustunde olsun istiyo simdiden ...bu guz3l haber bile seni en kisa sured3 iylestirir bence.

Amşn cnm Allahım ıns saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepımıze yarın dr amgıdocem heycanlıyım bakalım

Yani ayni sey mi bilmyrm ama idrar benmde oyle cikmisti. Umursamadilar. Snra agrim gecmeynce 40 dk ultrsanla bobrek idrar yollarina baktilar orda enfksyn gorduler. Hakketen birilerinin anlamasi lazim.

Bide kizlar yogurdunuzu hangi sutten yapiyorsunuz? Ben hazir aliyordum brucella dan dolayi ama yiyemiyorum.
Mahalle sutcusunden alip mayaliyorum artik
Benim hamile oldugumu biliyo
Eger antibiyotik koyuyorsan almiim dedim
Yok dedi bende ondan alip mayaliyorum artik

Bi kereden bisy olmaz kafasindayim. Normlde oralarda yemem ama disardan yemek yerim. O konularda cok sey olamicam. Koca 9 ay boynca bikac defa yemek bence cok da sikinti degl
bende oyle dusunuyorum. Ama burger king farkli ya evde yapilan yada steak house.lardakiler gibi degil o yizden cpk canim cekiyodu yedim

Ben hazir sutten yapiyrm. Ama guvenilir acik bulsam onu terch ederdm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…