- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
merhaba, benim de oluyordu, doktora gittim. dr hamilelikte ya idrar kacirmasi ya da mantar olabilir dedi. test yaptı, sonuc cikti..mantar. 2 doz krem verdi, insallah sizler de yoktur. sadece bilgi vermek icin yazdım..Kızlar benim akıntım cok fazla hep camsırım ıslak oluyor tuvaltede cok cıkıyorum böyle olan var mı
Hepsi çok güzeller lcw sanırım :) Allah giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallahbende dün bişeyler aldım hemen paylaşayım
Onu bana ameliyat sonrası vermişti çok rahat içtimİlk gün sağ böğrümden kasığa kadar ağrıdı Ağrı alanı genişti apandisit ten şüphelendim öğleye kadar sürdü ve moralim çok bozulmuştu. Affedersiniz tuvaletimi bile yapamadım ağrıdan.!Ertesi gün net sağ kasık bölgesindeydi ve daha kısa sürdü tuvaletten sonrA geçti. Bugün Ağrı yok bakalım.
Munurol kahve akıntı yapmış kahve akıntı da kanama demektir. Bunun için tek doz uyuşmazlık iğnesi olmanız sizin için daha iyi olurdu demek istedim. Dr unuza danışın
Kasık ağrısı çiş yaptıktan sonrA başlarda oluyordu ve önemsemiyordum ilkindende olurdu çünkü. Beni korkutan şey apandisitti geçenki ağrıda şimdi ağrımıyor endişe etmiyorum artık
Sürekli hiç kesilmeden devam eden sağ kasık ağrısından korkun bence. Ağrı olunca patik giydim geçmişti. Şimdi giymiyorum üşütmesek iyi olur
3 değerlikli her zaman daha iyi emilir canım hazır formdur. Kapağına basılıp içilen şey kan ilacına folik asit eklemek demektir. Ben normal hayatta da 3 değerlikli kullanırım. Hamilelikte folik asit eklenilip içilen 3 değelikli kullanıyorum ismi oligofer fol. Normalde oligofer kullanırım. Flakon yani şisede ikisi de sıvıdır mideme dokunmuyor . Hap olsa dokunurdu . Daha başlamadım 1 ay oldu reçete edileli
Canım benimde sol taraf mide sandım doktoruma sordum bağırsak dedi organlar yer değişiyomuş çocuk büyüdükçe ondan kaynaklı dedi bazen yatarken sağa sola dönünce bile acıyo dediğin gibikızlar merhaba 3 haftadır sağ göğüs altımda kaburgamın orda batma var doktora gittim bişey yok diyor üşütmüşsün demedi yada hamilelikten de demedi çıldırcam bi yere çarpmadım ki acısın resmen bıçak saplanıyor ve iki büklüm geziyorum birtek uzandigim zaman hafifliyor ağrısı ama dayanılmaz bir ağrı buvarmı aranızda bu agriyla karşılaşan yada benzer sorun yaşayan yardimci olursaniz sevinirim
Ama bende kötü koku yok sadece su gbi sıvı var . Kasıntıda yokmerhaba, benim de oluyordu, doktora gittim. dr hamilelikte ya idrar kacirmasi ya da mantar olabilir dedi. test yaptı, sonuc cikti..mantar. 2 doz krem verdi, insallah sizler de yoktur. sadece bilgi vermek icin yazdım..
Evet progestan alıyorum yaparmı bilmiyrm daha önce cok kullandım böyle bişey yasamadım .progesteron içerikli ilaç aliyosaniz o yapıyor. ben jeli bırakınca geçti normalde günlük ped falan kar etmiyordu
Benimde aklıma o geliyor da kötü düşünüp kötüyü çağrmak istemiyorum.Ben de böyle bir şikayet ile amniyon sıvısından şüphelenip acile koşmuştum o değilmiş çokkk şükür.Akıntı olması normalmiş ama bende artık olmuyo niye geldi niye gitti anlamadım :)
Biliyorum canim basindan beri yasadigin zorluklari hep okuyorum ama 41 kere Maşallah o gunler geride kaldi .. boyuda normal gr mida herseyi insaĺlah normal cikicak guzel seyler dusun Allah hepimize bir avazda dogurup koklayip buyutmeyi nasip etsin..Ikı haftada bır goruyorum cnm ben rısklı oldum ıcın hayırlısıyla tahım boyu da normal cıkarsa cok ıyı olcak ıns saglıkla kuzulara kavusalım
Ben de senin gibiyim canım.Her bişeye heves ediyorum ama almak istemiyorum Allah'ın izniyle 8.aya girelim de almak en kolayı.Bir günde hallolacak iş.Bebek arabasını ne tarz istediğimize karar verdik bir alması kaldı yeter ki kullanmak nasip olsun alınır.Acelesi de yok bebek Arabasının bana göre,evden çıkmayız zaten kiş günü Bütçemizi de ayarlıcaz inşallah Allah almak kullanmak nasip etsin hepimize
dayanamadım bişeyler aldım paylaşacam canım
bende dün bişeyler aldım hemen paylaşayım
kızlar merhaba 3 haftadır sağ göğüs altımda kaburgamın orda batma var doktora gittim bişey yok diyor üşütmüşsün demedi yada hamilelikten de demedi çıldırcam bi yere çarpmadım ki acısın resmen bıçak saplanıyor ve iki büklüm geziyorum birtek uzandigim zaman hafifliyor ağrısı ama dayanılmaz bir ağrı buvarmı aranızda bu agriyla karşılaşan yada benzer sorun yaşayan yardimci olursaniz sevinirim
Psikolojim bozuldu kızlar
Çok ağrım vardı doktora gittim yine valla bıktım hastaneye gitmekten
Idrar tahlili yaptı da lökosit pozitif 1 çıkmış o ne ki? Bu kadarcik değerde idrar yolu enfeksiyonu olurmu ki?
Aksam nobetciyim getir dedi ama
Sali gunu kendi doktorumda randevum var
Bu arada bu doktor da erkek gibi dedi :) ama bacağının arasında kordonu varmış o yüzden emin değilim kordon da olabilir dedi :)))
Ya ne yapcam böyle kendi kendime hayatı zindan ediyorum
15 cm.olmuş boyu bu usg ye göre. Kilosu da 180 gr. Elleri kolları oynuyordu kuzucum ya can melegim
Amşn cnm Allahım ıns saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepımıze yarın dr amgıdocem heycanlıyım bakalımBiliyorum canim basindan beri yasadigin zorluklari hep okuyorum ama 41 kere Maşallah o gunler geride kaldi .. boyuda normal gr mida herseyi insaĺlah normal cikicak guzel seyler dusun Allah hepimize bir avazda dogurup koklayip buyutmeyi nasip etsin..
Yeminle ben daha bakmiyorum bile ikizlerimi kaybedeli 1 sene olmadi 12 jaftaliklardi ..hayatta hersey bizim icin deyip umudumu kesmeden dua ile su zor gunleri atlatmak istiyorum..butun anne adaylari icinde tel duam bu ..simdi igne vuruluyorum şukurler olsun ki 18 jaftaya geldim ama dedigim gibi elim gitmiyo bisi almaya magzalara bile girip bakamiyorum bi tihafim tevekkül ile bekliyorum .. burda yeni cicileri goriluyorum oy Allahim giydirmeyi nasip eyle banada almayi nasip eyle diyorum simdilik kendimi boyle avutiyorum... bazi hisler gercekden kelimelere dokulmuyor..Allah hayalimizdeki dua mizdaki guzellikleri bir bir yasatsin inşallah ...
Vallahi gozum gonlum acilir hem kopyada cekerim ..Allah im kuzularimizi giydirip susleyip allayip pullayip gezmelere cikicamiz gunleride gosters8n insallah..
Herpsi birbirinden guzeller erkek annesi pasan cok sansli valla zevkli bi annesi var Maşallah.. mavimsi 5 li takima bayildim resmide kaydettim insallah sana da bizlerede nasip olsun aldiklarimizi giydirmek kuzum..
İnsallah gelir gecici yel gibi bisidir canim uzun surerse baska bi dr a gorunmen iyi olur sanki ama bu aralar havalar malum belkide yel dir insallahda oyledir cabucak ustunden ativerirsin..
Ya canim sen bi bogaz agrisida cekmis dr a gitmis aka bisi vermemisti degilmi hatirladim simdi .. hastalıklara her birimiz acigiz ilac yok tedavi yok kendi k3ndimize iylesc3z s3n hic canini sıkıp kendini uzme iyice hassaslaştin sanirim o dan bukadar bunaldin.. bak bebisin 41 kere Mâşallah iyi pipiyi bile sakliyo uyanik hep bi merak ilgi ustunde olsun istiyo simdiden ...bu guz3l haber bile seni en kisa sured3 iylestirir bence.
Yani ayni sey mi bilmyrm ama idrar benmde oyle cikmisti. Umursamadilar. Snra agrim gecmeynce 40 dk ultrsanla bobrek idrar yollarina baktilar orda enfksyn gorduler. Hakketen birilerinin anlamasi lazim.Psikolojim bozuldu kızlar
Çok ağrım vardı doktora gittim yine valla bıktım hastaneye gitmekten
Idrar tahlili yaptı da lökosit pozitif 1 çıkmış o ne ki? Bu kadarcik değerde idrar yolu enfeksiyonu olurmu ki?
Aksam nobetciyim getir dedi ama
Sali gunu kendi doktorumda randevum var
Bu arada bu doktor da erkek gibi dedi :) ama bacağının arasında kordonu varmış o yüzden emin değilim kordon da olabilir dedi :)))
Ya ne yapcam böyle kendi kendime hayatı zindan ediyorum
15 cm.olmuş boyu bu usg ye göre. Kilosu da 180 gr. Elleri kolları oynuyordu kuzucum ya can melegim
Bi kereden bisy olmaz kafasindayim. Normlde oralarda yemem ama disardan yemek yerim. O konularda cok sey olamicam. Koca 9 ay boynca bikac defa yemek bence cok da sikinti deglKizlar ben bugun dayanamadim burger king yedim :)
4 aydir yememistim cok canim cekti ne yapayim
Yiyen var mi benim gibi?
bende de yoktu... dedigim gibi belki sizde birşey yoktur. ben sadece ben de öyle oldu diye yazdım, amacim sizi endişelendirmek degil sadece bilgi vermek.Ama bende kötü koku yok sadece su gbi sıvı var . Kasıntıda yok
bende oyle dusunuyorum. Ama burger king farkli ya evde yapilan yada steak house.lardakiler gibi degil o yizden cpk canim cekiyodu yedimBi kereden bisy olmaz kafasindayim. Normlde oralarda yemem ama disardan yemek yerim. O konularda cok sey olamicam. Koca 9 ay boynca bikac defa yemek bence cok da sikinti degl
Ben hazir sutten yapiyrm. Ama guvenilir acik bulsam onu terch ederdm.Bide kizlar yogurdunuzu hangi sutten yapiyorsunuz? Ben hazir aliyordum brucella dan dolayi ama yiyemiyorum.
Mahalle sutcusunden alip mayaliyorum artik
Benim hamile oldugumu biliyo
Eger antibiyotik koyuyorsan almiim dedim
Yok dedi bende ondan alip mayaliyorum artik
dun yedim, diyetisyen yeme demisti ama 1 kereden bişey olmaz dedim, yedim. ama ayran aldım yanina sanki daha masum geldi )))Kizlar ben bugun dayanamadim burger king yedim :)
4 aydir yememistim cok canim cekti ne yapayim
Yiyen var mi benim gibi?
pastorize gunluk sutten mi ? Ben onu da denedim tutmadi. O yuzden mahalle sutcusunden aliyorumBen hazir sutten yapiyrm. Ama guvenilir acik bulsam onu terch ederdm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?