2018 Ekim Anneleri

Çok sevindim canım agır kaldırma elinden geldiğince dinlen sıkıntı olmaz inşallah

Kızlar oğluma tuvalet eğitimine basladim saat 14.00 gibi. 7 defa çişini 1 defa kakasini yapti altina. Dua edin cabuk ögrensin. zafergul canini sıkma canim. Boyle demek uzaktan kolay da gerci. Umarım her sey normaldir
Sağol canım sonucu bekliyoruz içimizde kötü bişey yok inşallah sağlıklı oğlumuz allahıma emanet korusun inşallah hepimizin bebişlerini

Kanama alanının bitmesine sevindim canım Gözünaydın inşalllah diğer sıkıntın da en kısa süre de geçer

Dün birden kramp ve Kasılmalar başladı ilaçtan olacağı aklıma gelmedi hastaneye gittim idrar yolu enfeksiyonu var dendi ilaç verdiler normalde o ilacı her ay kullandım bi defa ve mutlaka rahatlatıyordu sabah kalktım hic birseyim yoktu ilacı içtim 2 saat sonra kasılmalar başladı sanki adetim sokulecek gibi bacaklarıma kadar vurdu senin yazdigin aklıma geldi iyi ki yazmissin ilaçtan olduğunu öyle farkettim. Yarın içmeyeceğim insaallah geçer benimki de

Bende 4 gundur ondan sikaytciym. Ama bnm 2 hafta var randevuya. Hatta bende magnezyum almayi dusunuyodm
Benimki kan ilacından sanirim canim ya i çok şiddetli ağrıyor iki gündür yürüyemiyorum bile

İyi geceler kızlar, iki gündür bebeğimin hareketlerini sanki hissetmiyorum yada bana öyle geliyo. her gün mü hissediyorsunuz siz.

İyi geceler kızlar, anneler günümüz kutlu olsun. Benim minik mucizem maşallah iki aksamdir tekmelerini hissettirip anneler günü hediyesi verdi bana çok şükür. Kramplarim hâlâ devam ediyor, bacağımda morarmalar ve şişme başladı.

Okudum da herkes kan ilacı kullanıyo, kan sonucuna göre mi verdi doktor yoksa gerekli mi gördü?

İyi geceler kızlar, iki gündür bebeğimin hareketlerini sanki hissetmiyorum yada bana öyle geliyo. her gün mü hissediyorsunuz siz.
Ben daha dünden beri hissetmeye başladım gaz değildir artık diyorum en azından.Karnımı okşayıp konuştuğumda oluyo dene bakalım,anne yorulunca kıpırtı hissedilmeyebiliyormuş ayrıca

Bendede aynen öyle oldu canım 2. Gün wc ye yürürken ayak aralarıma indi ağrı çok korktum anlatamam ama çok şükür 2 gün oldu içmiyorum bugün eser kalmadı ağrıdan.. sende bi gün ara ver bakalım azalma olacakmı inşallah azalır ilaçla alakalıdır kesilip gider . Çok geçmiş olsun kuzum.

Aynı benim gibisin canım biz evham yapıyoruz kendinede diyorum sanada.diyim boşuna içini karartma hergu
Hissedilmiyor bendede cnm .. ama sen ters giden birşeyler olduğunu düşünüyorsan dr görün tabi ha yok benim gibi oturdugun yerden kendine can sıkıntısı yapıp kafaya takiyorsan güzel şeyler hayal et onları düşün cnm..

Sağol cnm seni kide kutlu olsun.. beğenisine 41 kere masallahhh...
Şişme morarma nerden çıktı dr sordun mu

QUOTE="Semabuse, post: 55998502, member: 828367"]Okudum da herkes kan ilacı kullanıyo, kan sonucuna göre mi verdi doktor yoksa gerekli mi gördü?[/QUOTE]

Hiç sorma sağlık ocağı verdi dr sormadan içtim iki gün içmez olaydım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…