- 8 Eylül 2015
- 132
- 126
- 33
- 36
Kızlar srdan geldm 800 gr 1 kıll almısım 15 gunde rahım ağzım 36 mm cıktı kanama alanından kosalmıstor dedı 40 ın altı olmamalıymıs ıgne ılac devam bebek 340 gr olms hersy ıyı kanama alanı yok ama rahım azından sıkıntı cok dıkkat etmem lazımmıs bır hafta sonra detaylıya gır dedı bebek yuz ıstu yatıyodu ınatla kendı gostermedı fazla ınatcı oglum
Sağol canım sonucu bekliyoruz içimizde kötü bişey yok inşallah sağlıklı oğlumuzKızlar oğluma tuvalet eğitimine basladim saat 14.00 gibi. 7 defa çişini 1 defa kakasini yapti altina. Dua edin cabuk ögrensin.zafergul canini sıkma canim. Boyle demek uzaktan kolay da gerci. Umarım her sey normaldir
İşe baslıcm cnm tek korkm o uzun yol işlle ev arası Allah yardımcımız olsnÇok sevindim canım agır kaldırma elinden geldiğince dinlen sıkıntı olmaz inşallah
Bende bilmyrm ki ilk kez boyle basima geldi. Ilknde hic hatrlmayrm boyle bisy.Normal mi acaba canımı sıkmaya başladı
Kanama alanının bitmesine sevindim canım Gözünaydın inşalllah diğer sıkıntın da en kısa süre de geçerKızlar srdan geldm 800 gr 1 kıll almısım 15 gunde rahım ağzım 36 mm cıktı kanama alanından kosalmıstor dedı 40 ın altı olmamalıymıs ıgne ılac devam bebek 340 gr olms hersy ıyı kanama alanı yok ama rahım azından sıkıntı cok dıkkat etmem lazımmıs bır hafta sonra detaylıya gır dedı bebek yuz ıstu yatıyodu ınatla kendı gostermedı fazla ınatcı oglum
Amin cnm ıns hayırlısyla atlatırz ıns herkes ıyı olsnKanama alanının bitmesine sevindim canım Gözünaydın inşalllah diğer sıkıntın da en kısa süre de geçer
Dün birden kramp ve Kasılmalar başladı ilaçtan olacağı aklıma gelmedi hastaneye gittim idrar yolu enfeksiyonu var dendi ilaç verdiler normalde o ilacı her ay kullandım bi defa ve mutlaka rahatlatıyordu sabah kalktım hic birseyim yoktu ilacı içtim 2 saat sonra kasılmalar başladı sanki adetim sokulecek gibi bacaklarıma kadar vurdu senin yazdigin aklıma geldi iyi ki yazmissin ilaçtan olduğunu öyle farkettim. Yarın içmeyeceğim insaallah geçer benimki deSelam ...
Canım sana örnek olması için değil ama ben benim bünyemin verdiği tepkiyi yazıyım..ben iki gün içtim beni ayrı yürütmedi resmen ilaçtaki acaba deyip bugün ve dun içmedim çok şükür hiç kasılma bıçak gibi saplanan ayrım yok kalmadı.. dr gidene kadar içmeyeceğim ben ..
Selam...
Hoşgeldin canım kanama alanın için çok ama çok geçmiş olsun çok şükür ki bitmiş kaybolmuş.. dikkat konusuna gelince zaten havadan nem kapıp hep dikkat ediyoruz sen başından beri çoğu şeye dikkat etiğin için zorlamazsın eminim .. yavaş yavaş olumsuzluklar gidiyor buda geçip gidecek inşallah...
Senin minik maşallah hem inatçı hem pek bi nazlı acaba kızmı..hayırlısı neyse Allah her birimize onu nasip eylesin inşallah...
Şimdi böyle olumlu güzel ilerlemeli haberle sırada bekleyen annelerimizin başına olsun inşallah..
Benimki kan ilacından sanirim canim ya i çok şiddetli ağrıyor iki gündür yürüyemiyorum bileBende 4 gundur ondan sikaytciym. Ama bnm 2 hafta var randevuya. Hatta bende magnezyum almayi dusunuyodm
Şimdilik iyi gibi yatıyorum bol bolBen haftada bır cnm senın dırummda daha ıyı dımı
Canim öncelikle gözün aydınİşe baslıcm cnm tek korkm o uzun yol işlle ev arası Allah yardımcımız olsn
Evt uzak iş yerım masa basındaym cnmCanim öncelikle gözün aydın
Is yerin uzak mi? Masa başı mi?
Benimki de çok uzak korktuğum için herhalde yolda kasiliyorum hepEvt uzak iş yerım masa basındaym cnm
Ben daha dünden beri hissetmeye başladım gaz değildir artık diyorum en azından.Karnımı okşayıp konuştuğumda oluyo dene bakalım,anne yorulunca kıpırtı hissedilmeyebiliyormuş ayrıcaİyi geceler kızlar, iki gündür bebeğimin hareketlerini sanki hissetmiyorum yada bana öyle geliyo. her gün mü hissediyorsunuz siz.
Dün birden kramp ve Kasılmalar başladı ilaçtan olacağı aklıma gelmedi hastaneye gittim idrar yolu enfeksiyonu var dendi ilaç verdiler normalde o ilacı her ay kullandım bi defa ve mutlaka rahatlatıyordu sabah kalktım hic birseyim yoktu ilacı içtim 2 saat sonra kasılmalar başladı sanki adetim sokulecek gibi bacaklarıma kadar vurdu senin yazdigin aklıma geldi iyi ki yazmissin ilaçtan olduğunu öyle farkettim. Yarın içmeyeceğim insaallah geçer benimki de
İyi geceler kızlar, iki gündür bebeğimin hareketlerini sanki hissetmiyorum yada bana öyle geliyo. her gün mü hissediyorsunuz siz.
İyi geceler kızlar, anneler günümüz kutlu olsun. Benim minik mucizem maşallah iki aksamdir tekmelerini hissettirip anneler günü hediyesi verdi bana çok şükür. Kramplarim hâlâ devam ediyor, bacağımda morarmalar ve şişme başladı.
Evet metro falan kullanıyorum bıde bende cok sıkıntılı bakalm nolcakBenimki de çok uzak korktuğum için herhalde yolda kasiliyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?