2018 Ekim Anneleri

Dün bayağı uzunca konuştum onunla :) hem konuştum hem okşadım ve Akşama kadar karnımın sol tarafında bişey geziniyordu :) sanırım gaz değil :) çok güzel ya daha da artar inş zamanla

Kızlar srdan geldm 800 gr 1 kıll almısım 15 gunde rahım ağzım 36 mm cıktı kanama alanından kosalmıstor dedı 40 ın altı olmamalıymıs ıgne ılac devam bebek 340 gr olms hersy ıyı kanama alanı yok ama rahım azından sıkıntı cok dıkkat etmem lazımmıs bır hafta sonra detaylıya gır dedı bebek yuz ıstu yatıyodu ınatla kendı gostermedı fazla ınatcı oglum

Bebişin çok şükür iyiymii canım hayırlı olsun diğer sorunların da üstesinden gelirsiniz inş canım. Ayy ben de çok merak ediyorum bebişimi hafta içi inş bir aksilik olmazsa görmeye gideceğiz.

Bebişin çok şükür iyiymii canım hayırlı olsun diğer sorunların da üstesinden gelirsiniz inş canım. Ayy ben de çok merak ediyorum bebişimi hafta içi inş bir aksilik olmazsa görmeye gideceğiz.
Bebek ıyı cnm bıhafta onden gıdıyo yaramaz eve gelene kdr cok yoruldm ama ya tekmsıkıntı rahım boyu onun ıcınde ıgne ılac devam

Selam ...
Canım sana örnek olması için değil ama ben benim bünyemin verdiği tepkiyi yazıyım..ben iki gün içtim beni ayrı yürütmedi resmen ilaçtaki acaba deyip bugün ve dun içmedim çok şükür hiç kasılma bıçak gibi saplanan ayrım yok kalmadı.. dr gidene kadar içmeyeceğim ben ..

Selam...

Hoşgeldin canım kanama alanın için çok ama çok geçmiş olsun çok şükür ki bitmiş kaybolmuş.. dikkat konusuna gelince zaten havadan nem kapıp hep dikkat ediyoruz sen başından beri çoğu şeye dikkat etiğin için zorlamazsın eminim .. yavaş yavaş olumsuzluklar gidiyor buda geçip gidecek inşallah...
Senin minik maşallah hem inatçı hem pek bi nazlı acaba kızmı..hayırlısı neyse Allah her birimize onu nasip eylesin inşallah...

Şimdi böyle olumlu güzel ilerlemeli haberle sırada bekleyen annelerimizin başına olsun inşallah..

İşe baslıcam sımdı evım uzak onda bıraz sanırım zorlanıcam erkek cnm benek ama cok nazlı olcak yuzustu yatıyodu gene zaten donduremedık yaramazı

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz işe gelip gitmen
Dr çok sıkıntı görseydi tekrar rapor verirdi

Rahim ağzı benim de geçen hafta 37.5 idi
Bana da dr dikkat et dedi mümkün olduğunca ayakta kalmamaya dikkat et dedi
Bakalım haftaya perşembe detaylı ultrasona gireceğim inşallah hersey yolundadir

En güzel ilaç bol su ve dinlenmek
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Sana ıgne falan bermedımı cnm bana ıgne ılaclara kısa oldugu ıcın devam dedı 26.haftaya kadar atlatmak lazımmen az dedı rısklı haftalar işte alahtan oturuyorum ama kısalma gorurse heralde rapor verır ay bıde kasıklara gaz dolduu sıstım resmen ya kıloma dıkkat etmem lazm ya

Gebeligimden önce aldım canim.
Eylül'de dış gebelik gecirmistim,kanama baslarsa ya da mudahale gerekirse diye acil verdiler.6ydı ve hızla dusuyordu.
Simdi 10,ilaci kullaniyorum.
Bazi kisilerde alerjik durumlar olabiliyormus ama ekstra hic bir rahatsizlik ya da fark olmadi.Aksine iyi geldi

Heralde ben hızlı dönğnce bebiş dönemiyor bana çok rahatsızlık veriyor. Sanki karnımda su varmış da yer değiltiriyor gibi bir his

Yavas olursan daha iyi.
Rahim,suyu,eşi,bebek derken bi agirlik var tabii.Baski ile organlarda degisiklik icinde

Evet 3 günde 1 proluton depot igne kullanıyorum

Sağ ol canım. isim belli değil daha. İlk oglum 3 gün isimsiz durmuştu. :)

Merhabalar bir süredir sayfaya bakıyordum bugün Dr kontrolüm vardı bi oğlumuz olacakmış 2 tane dünyalar güzeli kızım var sonsuz şükürler Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gözünüz aydın o kadar mutlu oluyorum ki böyle iki erkekten sonra kizi veya iki kizdan sonra oğlu olanlarin adina. Rabbim iki meyvenib tadina da baktiriyor maşallah. Benim de iki prensesim var biri 13 diğeri 10 yaşinda kocaman abla oldular artik. Son kontrolümde dr 14 hafta 5 günlukken çok göremiyorum ama kiza benzettim dedi. Ben herkese kizimiz geliyormuş diye duyurdum.. Ama içimde biryerlerde bi dahaki kobtrolde Aaaaa bu erkekkk demesini isterdim doktorun Neyse cok konustum prensesim duyarsa ya da hissederse üzülmesin. Yavru demek cannn demek . Büyük kızım gözümun nuru küçük kizim can parçam... bu da minik prensesim simdilik onlar benim cannnnnlarimmmm . Rabbim acilarini göstermesin... aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…