Dün bayağı uzunca konuştum onunla :) hem konuştum hem okşadım ve Akşama kadar karnımın sol tarafında bişey geziniyordu :) sanırım gaz değil :) çok güzel ya daha da artar inş zamanlaCanim makinenin ayni olmasi degil,doktorun isaretledigi yerler belli ediyor.Oyle dusun.
Buyudukce hep ayni cikmaya baslar
Hatta ozellikle son aylarda da bu kez bas cevresi baska,karin cevresi baska,fl olcusu baska cikar mesela.
Senin dokunuslarina sesine tepki verdigi zamanlar olacak :) rahatsiz olmak ne demek.
Sende karsilik ver canim.
Sen artik ona hep guven verirsin❤
2lide kan vermedende bunlara bakilir.
Ama 3lüde bunlara bakilmasada bu kez kanda farkli bi degere bakilir.
Farkliliklari var yani
Canim hep vardi hala da var.
Rahim hamilelikte enfeksiyondan fln korunmak icinde salgilarmis
Ilk kizimda hic yememistim :) hatta emzirirken bile.Normalde de sevmem ama yasaklar nedense daha tatli ya :)
Bi kere evde kendimiz yapmistik.
Bunda 1 kez orda degil ama guvendigimiz butik bi yerde yedimen azindan boylesi daha iyi :)
Ben hep ayni sutcumden aliyorum canım.
Yağından,cikan kaymagindan,olduktan sonra yogurdundan anlarsin zamanla inan
Bebişin çok şükür iyiymii canım hayırlı olsun diğer sorunların da üstesinden gelirsiniz inş canım. Ayy ben de çok merak ediyorum bebişimi hafta içi inş bir aksilik olmazsa görmeye gideceğiz.Kızlar srdan geldm 800 gr 1 kıll almısım 15 gunde rahım ağzım 36 mm cıktı kanama alanından kosalmıstor dedı 40 ın altı olmamalıymıs ıgne ılac devam bebek 340 gr olms hersy ıyı kanama alanı yok ama rahım azından sıkıntı cok dıkkat etmem lazımmıs bır hafta sonra detaylıya gır dedı bebek yuz ıstu yatıyodu ınatla kendı gostermedı fazla ınatcı oglum
Bebek ıyı cnm bıhafta onden gıdıyo yaramaz eve gelene kdr cok yoruldm ama ya tekmsıkıntı rahım boyu onun ıcınde ıgne ılac devamBebişin çok şükür iyiymii canım hayırlı olsun diğer sorunların da üstesinden gelirsiniz inş canım. Ayy ben de çok merak ediyorum bebişimi hafta içi inş bir aksilik olmazsa görmeye gideceğiz.
Canim şimdi farkettim tekrar alıntı yaptım bu ilacı iki gundir içiyorum ve şiddetli kasik ağrım başladı acaba ilaçtan mi
Yarın içmeyip deneyeceğim hatta salı günü kontrolüm var o güne kadar icmeyecegim
Kızlar srdan geldm 800 gr 1 kıll almısım 15 gunde rahım ağzım 36 mm cıktı kanama alanından kosalmıstor dedı 40 ın altı olmamalıymıs ıgne ılac devam bebek 340 gr olms hersy ıyı kanama alanı yok ama rahım azından sıkıntı cok dıkkat etmem lazımmıs bır hafta sonra detaylıya gır dedı bebek yuz ıstu yatıyodu ınatla kendı gostermedı fazla ınatcı oglum
İşe baslıcam sımdı evım uzak onda bıraz sanırım zorlanıcam erkek cnm benek ama cok nazlı olcak yuzustu yatıyodu gene zaten donduremedık yaramazıSelam ...
Canım sana örnek olması için değil ama ben benim bünyemin verdiği tepkiyi yazıyım..ben iki gün içtim beni ayrı yürütmedi resmen ilaçtaki acaba deyip bugün ve dun içmedim çok şükür hiç kasılma bıçak gibi saplanan ayrım yok kalmadı.. dr gidene kadar içmeyeceğim ben ..
Selam...
Hoşgeldin canım kanama alanın için çok ama çok geçmiş olsun çok şükür ki bitmiş kaybolmuş.. dikkat konusuna gelince zaten havadan nem kapıp hep dikkat ediyoruz sen başından beri çoğu şeye dikkat etiğin için zorlamazsın eminim .. yavaş yavaş olumsuzluklar gidiyor buda geçip gidecek inşallah...
Senin minik maşallah hem inatçı hem pek bi nazlı acaba kızmı..hayırlısı neyse Allah her birimize onu nasip eylesin inşallah...
Şimdi böyle olumlu güzel ilerlemeli haberle sırada bekleyen annelerimizin başına olsun inşallah..
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz işe gelip gitmenKızlar srdan geldm 800 gr 1 kıll almısım 15 gunde rahım ağzım 36 mm cıktı kanama alanından kosalmıstor dedı 40 ın altı olmamalıymıs ıgne ılac devam bebek 340 gr olms hersy ıyı kanama alanı yok ama rahım azından sıkıntı cok dıkkat etmem lazımmıs bır hafta sonra detaylıya gır dedı bebek yuz ıstu yatıyodu ınatla kendı gostermedı fazla ınatcı oglum
Sana ıgne falan bermedımı cnm bana ıgne ılaclara kısa oldugu ıcın devam dedı 26.haftaya kadar atlatmak lazımmen az dedı rısklı haftalar işte alahtan oturuyorum ama kısalma gorurse heralde rapor verır ay bıde kasıklara gaz dolduu sıstım resmen ya kıloma dıkkat etmem lazm yaİnşallah bir sıkıntı çıkmaz işe gelip gitmen
Dr çok sıkıntı görseydi tekrar rapor verirdi
Rahim ağzı benim de geçen hafta 37.5 idi
Bana da dr dikkat et dedi mümkün olduğunca ayakta kalmamaya dikkat et dedi
Bakalım haftaya perşembe detaylı ultrasona gireceğim inşallah hersey yolundadir
En güzel ilaç bol su ve dinlenmek
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
17.haftadan berı ölcuyo cnm ultrasobda belkı olcmustur dr una sor gıdınceRahim boyu hiç ölçülmedi bende.Bu haftalarda mi ölçülüyor ?dlkkydlntpl cemile___
Sıkıntılar azalarak bitsin rahat hamilelikler geçirelim inş
Cnm günaydın. Kan takviyesi aldım demişsin de benim de son tahlillerim düşük hct 25.1 hgb 8.1. 25in altında kan vereceğiz dediler. Sen gebeliğinde mi aldın cnm kanı. Kan alımındaki riskler nedir bir bilgin var mı.
Heralde ben hızlı dönğnce bebiş dönemiyor bana çok rahatsızlık veriyor. Sanki karnımda su varmış da yer değiltiriyor gibi bir his
Gebeligimden önce aldım canim.
Eylül'de dış gebelik gecirmistim,kanama baslarsa ya da mudahale gerekirse diye acil verdiler.6ydı ve hızla dusuyordu.
Simdi 10,ilaci kullaniyorum.
Bazi kisilerde alerjik durumlar olabiliyormus ama ekstra hic bir rahatsizlik ya da fark olmadi.Aksine iyi geldi
Anladım cnm teşekkür ederim. Bende 3,4 sene önce 5 lerdeyken aldım kanı herhangi bir reaksiyon göstermedi ama gebelik farklı bir durum olduğu için sormak istedim.
Evet 3 günde 1 proluton depot igne kullanıyorumSana ıgne falan bermedımı cnm bana ıgne ılaclara kısa oldugu ıcın devam dedı 26.haftaya kadar atlatmak lazımmen az dedı rısklı haftalar işte alahtan oturuyorum ama kısalma gorurse heralde rapor verır ay bıde kasıklara gaz dolduu sıstım resmen ya kıloma dıkkat etmem lazm ya
İnsallİn canımmaşallah canım,darısı bana :)
Sağ ol canım. isim belli değil daha. İlk oglum 3 gün isimsiz durmuştu. :)Incecik soyulur gb olmasi normal baslarda.Ama mutlaka basla canim.
Ben nemlendirdigim halde de oldu basta simdi yok.
Hindistancevizi yağı kullanıyorum ben.
1 tane daha ekleyecem 2-3 aya.Son zamanlarda 2 kez surmek bile yetmiyor bide yaz.
Bence de once kontrole git sana dokunan bisy olmasin❤
Ekledim canim.Gozunuzaydin :)
Bi isim boslugu var bide onu da zamanla ekleriz ya da kesinse ekleyim simdiden
:)
Gözunaydiin cok sevindimm❤
Isimde Acar geldi nedense aklima seni okuyunca :)
Tok kullaniyorum ben canım.Günde 2.
Istifra olsa da vucut alacagini alirmis derler ne kadar dogru bilmem ama istifra cok yorucu sonucta.Sonradan baslayabilirsinde belli olmaz.Yiyemiyorum diye kendini helak etme canim.Hic sut ve sut urunleri tuketmeyen insanlar var mesela
Kacirmalarda normal :))))) fazlalasabilirde.
3 aydan sonra yapiliyor olması kafi diye biliyorum ben.Gidince sor yine de ya da doktoruna sor icin rahatlasin
Gözünüz aydın o kadar mutlu oluyorum ki böyle iki erkekten sonra kizi veya iki kizdan sonra oğlu olanlarin adina. Rabbim iki meyvenib tadina da baktiriyor maşallah. Benim de iki prensesim var biri 13 diğeri 10 yaşinda kocaman abla oldular artik. Son kontrolümde dr 14 hafta 5 günlukken çok göremiyorum ama kiza benzettim dedi. Ben herkese kizimiz geliyormuş diye duyurdum.. Ama içimde biryerlerde bi dahaki kobtrolde Aaaaa bu erkekkk demesini isterdim doktorunMerhabalar bir süredir sayfaya bakıyordum bugün Dr kontrolüm vardı bi oğlumuz olacakmış 2 tane dünyalar güzeli kızım var sonsuz şükürler Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben haftada bır cnm senın dırummda daha ıyı dımıEvet 3 günde 1 proluton depot igne kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?