Bende 4 gundur ondan sikaytciym. Ama bnm 2 hafta var randevuya. Hatta bende magnezyum almayi dusunuyodmKasik bel bacak canim
Hepsi bi arada dizlerim bile tutmuyor
Munurol verdi yine doktora magnezyum ver dedim şimdi gerek yok dedi tabi bu acilin doktorları
Kendi doktorum ne diyecek bakalim
Aynen katiliyrm sana canim:)Ben de yenmemesi gerektiğini bildiğim halde birkaç kez cips yedim sonuçta her gün yemiyoruz bu tür şeyleri faydası olmasa da aşırı zararlı diye düşünmüyorum yemedikçe daha çok düşünüyor insan
A.Selam canim.. minik kizin hayirla ugurla saglikla neşe ile hayata gelsin i nsallah benimkide kizmis kokona olmazlarsa iyi ..
Enfeksyn icin cok gecmis olsun canim Allah şifani versin insallah tez vakitte toparlarsin .. bebegi assagida olurda ilerki haftalar yerine gelen cok anne var takibin biraz farkli olsada sonumuz bebeklerimizi kucakladigimizda ayni olacak evelAllah ... tekrar hayirli olsun canim.
merhaba sepet besik kullanisli olmuyor diyorlar, isterseniz yorumları arastirin..kızlar bide bu sepet beşiği buldum herşey dahil 360tl n11 de
Canimm cok teşekkür ederim amin hepimize nasip olur insallah hepsi lcw den aldim 39.90 o takim haberin ola kuzum
merhaba sepet besik kullanisli olmuyor diyorlar, isterseniz yorumları arastirin..
arkadasimin 1 aylık bebeği var, -pişman oldum sepet beşikten, anne yani al- dedi..CHICCO next to me-anne yani besik.. veya ikea gulliver modeline bi bakin isterseniz ilk zamanlar anne yanında yatmalı gece ağlama vs . ikeanin cikarilabilir korkuluk. ve üst kademeye getirme var..ben bun ikisinden birine karar verecem.Yaa evet öyle diyorlar benim is arkadaşımda oglunu 1.5 yaşına kadar yatırmış cok farkli yorumlar var ne yapayim bilmiyorum
Günaydın hanımlar umarım her şey yolundadır hepimiz için bebişler rahattır. Ben de sizlere bir şey soracağım üçlü test yaparken hangi işlemleri yaptılar. Geçen hafta devlet hastanesinde dr um ultrasona yönlendirmişti bebişe farklı bir dr ve ultrasonla bakıldı eli ayakları kalbi beyni her şeyine bakmıştı dr uma gittim o sonuçla sonra üçlü test için form doldurup kan vermeye gönderdi bunun dışında yapılan bir şey var mıydı? Sorum çok saçma gelebilir sizlere ama ikilide ense kalınlığı vs bakılıyor ya bunda bakılmadı ben mi atladım yapmam gereken bir şeyi yoksa işlem bu kadar mı sadece bilemedim. İlk hamilelikte de sadece ikili yapılmıştı bundam emin olamıyorum bir haftadır düşünüyorum
Dimi ondandir. Cok tesekkur ederim :)Canim makinenin ayni olmasi degil,doktorun isaretledigi yerler belli ediyor.Oyle dusun.
Buyudukce hep ayni cikmaya baslar
Hatta ozellikle son aylarda da bu kez bas cevresi baska,karin cevresi baska,fl olcusu baska cikar mesela.
Canım bu aralar bendede oluyo aynı şey arada birKızlar günaydın. Ben bu gece yana dönerken karnında langır lungur yığılma ıldı rahatsızlık hissi de oldu. Sağa dönünce karın içindekiler sağa tığıldı ve çok rahatsız ediciydi. Sola döndüm gene aynı şekilde. Sizde de aynı oluyor mu
SaskinAnne Bende feramat kullaniyorum canim gunde 2.
Hep var bende bu sorun.
En son 5 unite kan takviyesi almistim.
Ilk gebeligimde hayatimda ilk defa kendiliginden normaldi degerlerim :) son 1 ay kullanmistim ilac sadece.
Bakal bu nasil devam edecek.
Teşekkür ederim :) Insallah hepimizin bebeği sağlıklı, mutlu huzurlu ve hayırlı insan olurlar. Sanki şimdi öğrenmiş gibiyim gerçekten çocuğum olacağını halbuki cinsiyeti önemli değildi bizim için.
Bebeğin aşağıda olduğunu biliyordum ama son zamanlarda yukarı çıkıyordu hep. Biraz daha vakti var demekki birde ben çok yoruyorum kendimi hiç hamile değilmişim gibi hareket ediyorum. Kısıtlamanın zamanı geldi sanırım.
Enfeksiyon içinde bu aralar yediklerime hiç dikkat edemedim, canım nr istersen yedim hep sağlıklı sağlıksız. Ondan oldu sanırım. Dur demenin vakti geliyor yavaştan.
Kızlar gunaydın oglenden sonra dr a gıdecegım ıns guzel haberler alırım kanama alanım tamamen gecmıstır
Canım bir videoda izlemiştim çok şu içince bu gibi bi durumla karşılarıma biliyormuş.. saga dönüp yatiginda bebek kendini sağa hazırlıyor o sekle uygun pozisyon alamaya çalışıyormuş bu caba içinde bazı rahatsızlıklar verirken biz bebek rahat edemedi yada biz rahat edemedik diye hop sola dönünce bu sefer bebek sağdan sola kendi pozisyonunu ayarlıyoruz bu defada yine ilk baştaki kasılma yada ayrı oluyormuş .. uzmanlar yatış pozisyonunuzu değiştirmeden önce bebeğe biraz zaman verin diyor ahahahahha inanması güç evet ama belki bu gibi bir durum yaşamış olabilirsin cnmKızlar günaydın. Ben bu gece yana dönerken karnında langır lungur yığılma ıldı rahatsızlık hissi de oldu. Sağa dönünce karın içindekiler sağa tığıldı ve çok rahatsız ediciydi. Sola döndüm gene aynı şekilde. Sizde de aynı oluyor mu
Normal mi acaba canımı sıkmaya başladıBende 4 gundur ondan sikaytciym. Ama bnm 2 hafta var randevuya. Hatta bende magnezyum almayi dusunuyodm
Canim şimdi farkettim tekrar alıntı yaptım bu ilacı iki gundir içiyorum ve şiddetli kasik ağrım başladı acaba ilaçtan miSelam ...
Ben iki gun once basladim ac karnina almam soylendi fakat o iki gundur heleki dunden beri siddetli kasik agrim var sen yazinca kalima dustu acaba ondanmi ki....
Kansulandirici igne aspirin kullanipda bu ilaci tuketen anne varmi acaba...
Selam ..
Yok canim ya inan hic bisi yapmadim duz yol birden oldu suandada var ama uzanmis xurumdayim dunki kadar olmasada bariz var valla arada kaldim esimide korkutmak istemiyorum 7 sene sonra 3 kayip ardindan gelen mucize kizim Allah sonumuzu hayir etsin insallah...
Canim kardesim gecen sen3 normal dogum yapti altli ustlu takimlar almisti hastane icin sadece birini giye bilmis ikili takimlardan...alt ic camasirini bol tut dedi bana 4 tane felanda gecelik tek parca al dedi dogumdan sonra wc felan cok kalkinca kan oluyous hep alti rahat olur tek parca dedi ..
Aynen canım dediğine çok benziyor benim durum. Bundan sonra daha yavaş döneyimCanım bir videoda izlemiştim çok şu içince bu gibi bi durumla karşılarıma biliyormuş.. saga dönüp yatiginda bebek kendini sağa hazırlıyor o sekle uygun pozisyon alamaya çalışıyormuş bu caba içinde bazı rahatsızlıklar verirken biz bebek rahat edemedi yada biz rahat edemedik diye hop sola dönünce bu sefer bebek sağdan sola kendi pozisyonunu ayarlıyoruz bu defada yine ilk baştaki kasılma yada ayrı oluyormuş .. uzmanlar yatış pozisyonunuzu değiştirmeden önce bebeğe biraz zaman verin diyor ahahahahha inanması güç evet ama belki bu gibi bir durum yaşamış olabilirsin cnm
Heralde ben hızlı dönğnce bebiş dönemiyor bana çok rahatsızlık veriyor. Sanki karnımda su varmış da yer değiltiriyor gibi bir hisCanım bu aralar bendede oluyo aynı şey arada bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?