2018 Ekim Anneleri

İyi geceler kızlar, iki gündür bebeğimin hareketlerini sanki hissetmiyorum yada bana öyle geliyo. her gün mü hissediyorsunuz siz.
Hergun az aaz da olsa hıssedıyorum cnm sakın ol yerşestıklerı yere gore belkıde hıssedemıyosn tatlı bıseyler ye uzan bıde onu dene dr kont nezaman

Günaydınlar güzel anne adayları hepimizin anneler günü kutlu olsun Allahım sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin. Bu anneler günlerinde evlatlarını kaybetmiş insanları düşünüp ağlarım Allah onlara da sabrını versin inş. Güne buruk başladım bu düşüncelerle...

Anneler günümüz kutlu olsuun
Ilk anneler gunumde canim esim bana kanguru almış
Verirken de "cennet annelerin ayaklarının altındaymış. Bebeğimizle yürürken altında cennet olan ayakların rahat etsin diye boyle bisey düşündüm. Ilk anneler günün kutlu olsun." dedi. Ben şok kiyamam ona ya hemen giydirdi bana kanguruyu bide kullanma klavuzuna bakip bakip bak bebek burda olcak bak boyle olcak soyle olcak bana ogretiyo

Ne mutlu.. hayirli olsun, bebegini gezdirdigin gunler de gelir insallahh..

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman sonra ilk defa yazıyorum. Öncelikle hepinizin anneler günü kutlu olsun. Uzun bir bekleyişten sonra hamile kaldım. Düşük riski, down sendromu riski derken bayağı zor zamanlar atlatmaya çalışıyorum. Down sendromu elendi ama düşük riski devam ediyor. Sağlıkla kucagimiza almaktan başka dileğimiz yok. Bu arada bir kızım olacak inşallah ❤

Dün eşim sana ne alayim dedi geçen senelerde her anneler gününde bana bebek ya da bebek bakımı ile ilgili hediyeler alır umudunu hic kaybetme isterim derdi
Bu sene sadece dua et dedim yavrum sağlıklı olsun başka bisey istemem dua ediyorum ama bisey almak istiyorum bu defa fikrini alacağım dedi bana bisey alma bebegime al dedim ona kıyafetler aldı :) birde çiçek getirmiş:)
Duygulandım çünkü mayısın 2.pazarı demek benim için gözyaşı demekti hele ki 2 yıl önce bebeğimi kaybetmemden dolayı iyice hassas olmuştum bu konuda. Özellikle sosyal medyada kendilerine gelen çiçek hediye..vs görünce daha da kötü olurdum
Bu sene kendi yasadiklarimi düşünerek hicbiryerde bu konu ile ilgili konuşmadım. Bebeği olmayan kadınları ya da kaybeden anneleri düşündükçe icim yine burkuldu.
Burada ilk defa yazıyorum. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insaallah. Evladını kaybeden tum annelerin Allah yardimcisi olsun, evladi olanlarin evladina uzun ömür versin. Anneler günümüz kutlu olsun...

Arkadaşlar cmv testi yapan varmı açıklamalı gebelikte ben yaptım cmv igg pozitif igm negatif ne demek bu bulaşıcı hastalık mi mi taşıyorum

doğurmuş...
doğurmamış...
doğurduğunu bağrına basmış...
doğurduğunu bağrına bile basamamış...
doğurmadığını bile bağrına basmış...
kendi anne olan...
vicdanı anne olan...
ruhu anne olan...
bütün kocaman yürekli kadınlara...
ve bir evlada anne gibi şefkatle sarılabilen adamlara selam olsun...
gidenler nur olsun...
kalanlar sağolsun...
Anneler günü kutlu olsun..

Ne güzel demişsin ağzına yüreğine sağlık herkesin anneler günü kutlu olsun izninle alıntılıyorum

Oluyo cnm sankı ıcın acıyo bazen belkı donuyo yerını degısıyor cok olmadıgı surece sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…