- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Hergun az aaz da olsa hıssedıyorum cnm sakın ol yerşestıklerı yere gore belkıde hıssedemıyosn tatlı bıseyler ye uzan bıde onu dene dr kont nezamanİyi geceler kızlar, iki gündür bebeğimin hareketlerini sanki hissetmiyorum yada bana öyle geliyo. her gün mü hissediyorsunuz siz.
Aramızda bir ay var ve bende kan ilacı kullanıyorum. Doktorum 12. Haftada başladı. Ama benim tahlillerime bakarak verdiOkudum da herkes kan ilacı kullanıyo, kan sonucuna göre mi verdi doktor yoksa gerekli mi gördü?
Ne mutlu.. hayirli olsun, bebegini gezdirdigin gunler de gelir insallahh..Anneler günümüz kutlu olsuun
Ilk anneler gunumde canim esim bana kanguru almış
Verirken de "cennet annelerin ayaklarının altındaymış. Bebeğimizle yürürken altında cennet olan ayakların rahat etsin diye boyle bisey düşündüm. Ilk anneler günün kutlu olsun." dedi. Ben şokkiyamam ona ya hemen giydirdi bana kanguruyu bide kullanma klavuzuna bakip bakip bak bebek burda olcak bak boyle olcak soyle olcak bana ogretiyo
İnsallah. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi. Allah onlari korusun bize bagislasin. Esimi boyle hevesli ve mutlu gordukce cok mutlu oluyorumNe mutlu.. hayirli olsun, bebegini gezdirdigin gunler de gelir insallahh..
1 saat falan sürüyor muEvet metro falan kullanıyorum bıde bende cok sıkıntılı bakalm nolcak
5 te cıkıp 6:10 evdeym cnm1 saat falan sürüyor mu
doğurmuş...
doğurmamış...
doğurduğunu bağrına basmış...
doğurduğunu bağrına bile basamamış...
doğurmadığını bile bağrına basmış...
kendi anne olan...
vicdanı anne olan...
ruhu anne olan...
bütün kocaman yürekli kadınlara...
ve bir evlada anne gibi şefkatle sarılabilen adamlara selam olsun...
gidenler nur olsun...
kalanlar sağolsun...
Anneler günü kutlu olsun..
Oluyo cnm sankı ıcın acıyo bazen belkı donuyo yerını degısıyor cok olmadıgı surece sıkıntı yokgünaydın herkeseanneler günümüz kutlu olsun daim olsun inşallah.
Bir sorum var,çok şükür bebişi üç gündür hissediyorum da bazen hissettiğim yerde incecik bir sızı oluyor sizde de oluyor mu ? Normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?