2018 Ekim Anneleri

Ne kusuru canım bende aynı dertten muzdaribim merak ediyorum bu işler nasıl ilerliyor diye. Bende cuma gidicem bakalım inşallah sıkıntılı bi durum yoktur

Ne kusuru canım bende aynı dertten muzdaribim merak ediyorum bu işler nasıl ilerliyor diye. Bende cuma gidicem bakalım inşallah sıkıntılı bi durum yoktur
haftalarımız da aynı senle canım,inşallah bu şekilde devam ederse götürür bizi,kısalmasın inşallah,Rabbim yardımcımız olsun bizim ve herkesin

Bende 19. Haftamdayim
İnsallah dikissiz sonuna kadar götürebiliriz

Herkese mutlu ve enerji dolu günler hanımlar Nicedir giremiyorum vay canına sayfalar dolusu mesaj olmuş Birazına bakabildim. Bu sabah tartıldım ve tamı tamına 5 kilo almışım Son zamanlarda dondurma ve tatlılara dadanmanın faturası diyorum kendime Moralim bozulmadı değil hani...

Allah'a çok şükür minişimin hareketlerini de yavaş yavaş hissetmeye başladım Haftaya salı gününe de ayrıntılı ultrason için randevu aldım. Şimdiden başladım heyecan yapmaya

Canım çok normal, sen ne kadar hareket halinde olursan bebişin hareketlerini o kadar az hissedersin. Evde istirahat halindeyken daha rahat hissediliyor bu dönemde. Ben de haftaiçi gün içinde çok nadir hissedebiliyorum ama haftasonu evdeyken ya da akşamları uzanınca falan daha rahat hissediyorum

Benim ki hala bebegini hisstemeyen var mi ?
Ben de ilk gebeliğimde 18.-19. haftalarda anca hissetmeye başlamıştım oğluşumu

sen çalılşıyor musun? evde mısın? ben sadece hamileliğimn başından beri progestan 200 lük kullanıyorum vajinal olandan
bn daha yenı basladım bır aydır fln calısıyorum. ama her kontrolde olcum yapılıyor ve her hafta ıgnem var... her gun de progestan gunde 3 kere... ama eger kısalık artarsa yatıs verecekmıs

cnm ben hamılelıgımı ılk ogrendıgımden berı sıddetlı kanama cektım. daha bır aydır fln ıse gıdıyorum. kanamam oldugu zaman da dr pruluton depot ıgne 3 gunde bır uyguladı bırde progestan 200 ml alıyordum hergun 3 kere. sonra kanamam kesıldı cok sukur. bu sure zarfında her kontrolde rahım acıklıgına bakıyordu kontrol amaclı. kanama bıttıkten sonra rahım agzı boyu nu olctı 15. hafta fln dı galıba 4 un altında cıktı. 3.06mm. kısaymıs. her kontrolde olculuyor sımdı. sımdılık dıkıs gerekmez dedı benım drum. ayakta kalmak yol yurumek agır kaldırmak kendımı yormak yasak. her kontrolde rahım agzı boyu olculuyor rısklı bır sey gordugu an da mudahale edecek tabıkı.
dıkıs konusuna gelınce. eger atılması gerekıyorsa bende attıracagım. yanı drum atmamız lazım derse. bn doktoruma cok guvenıyorum. o yuzden o boyle bır sey yapılması gerekıyor derse yaptırırım.

haftalarımız da aynı senle canım,inşallah bu şekilde devam ederse götürür bizi,kısalmasın inşallah,Rabbim yardımcımız olsun bizim ve herkesin
Aminnnn. İkilem de kalmak çok kötü ya. İkinci gebeliğimiz olduğu için rahim ağzı yetmezliği tanısı konulamıyor. İki arada bi dere de stresli bi gebelik geçiriyoruz. Aynı şeyleri Rabbim bidaha yaşatmaz inşallah.. sonuna kadar hayırlı eylesin. 28. Haftaya geleyim oh diycem :)

İlk gebeliğimde benimde sürekli ağrım ve kanamam oldu ama rahim ağzı ölçülmedi son dakika ölçüldü onda da geç kalınmıştı rahim 1cm açılmıştı. Bunda Rabbime şükür kanamam yok ağrımda yok sayılır. O yüzden iyi düşünmek istiyorum bu sefer kucağıma alıcam inşallah

Evet haklsn bıde zaten duzensız daha ufaklar farketmemıstı olablrm masa bası ıs olsada sık kalkıylrm ayaga belkı farketmedm daha alısamadm uzanırkn cok daha hıssedılıyo vursn dıye beklıyorum resmen

Bnde haftaya salı gırıcem detaylıya cnm ıns saglıklıdır yavrularımız sımdı benımkı oıt pıt yaptı rahatladm azcık hıssetsemde bnde 3 kılo almısım tartıda 60 ı gorunce gozlerım acıldı progestan dan kafam guzel oldu ayaga kalkmasam barı

Canim ben de senin gibiyim kizimda hic kilo almazdim bunda niye boyle oluyor anlamiyorum gercekten tamam baslada cok yedim bende 16 hafta civari 6 kilo almistim 58 ile hamile kaldim 64 e kadar ciktim sonra yeme isini biraz duzene koydum 64 te kaldim almadim hic dun sadce bi tabak manti yedim aksam yemeginde aralarda da meyve falan yiyorum oyle normal yani sabah bi tartildim 65.5 olmusum 1.5 kilo almisim saka mi ya artik kafayi yiycem isik hizi ile kilo aliyorum artik bugun sinrlendim hic bisey yemiycem diyorum esime bu ne yaa normalde sekeri falan yuksek olanlar hizli kilo alir ama tum degerlerde normal cikti. Yani oyle iste. Dogum konusun gelince de ben ilk dogumumu normal yaptim. Cok tecrubesizdim kendimi cok dinliyordum kastim bagirdim cagirdim cocugu da kendimi de mahfettim 3 gunde zor dogurdum ama bunda asla oyle olmayacagim cok rahat olacagim zaten dogum olayi fizyolojik birsey vucutta allah targindan hersey ayarlanmis vucut kendini hazirliyor eskiler tarlada bir kosede dogurup geri calismaya devam ediyormus dogumun yaklastiginda da dogumu kolaylastiran seyler adi altinda arastirma yap ne bileyim keten tohumu drrler vajina masaji derler ahududu yapragi cayi falan videolarla falan hep anlatiyorlar onlari arastir ve sadece rahat ol benim tavsiyem. Uzun oldu biraz :)

Kızlar selamlar herkese
Ben sizlerden bir konuda fikir rica ediyorum. 2008 de ehliyet aldım ve o gün bügündür hiç bir işe yaramadı bir sürü nedenden ötürü tabiki. En öncelikli konu panik atak ve anksiyetem. Gebelikle birlikte hamdolsun bu konuda güzel gelişmeler yaşadım. Şimdi acaba diyorum araba kullanmaya başlasam mı. Tekrar eğitim alsam ve en azından 2 trimesterda tecrübe etsem geliştirsem. Yaşayacağım stres kaygı bebişime bir şey yapar mı. Allah korusun tabi de herhangi bir çarpma da bebeğim ile ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım. Tecrübeli kişilerden fikirlerini rica ediyorum. Çok kararsızım.

Benim ki hala bebegini hisstemeyen var mi ?

Ben de hissetmiyorum henüz, ama bu sabah uzanırken göbek deliğimin 5-6 parmak altında 4 tane peşpeşe pıt hissettim sanki. Bugün doğumgünüm, onun hakkında konuşuyorduk. Tam o sırada oldu o hareket içerden, minik sanki annesinin doğumgününü kutladı

Ilk bebek mi ne guzel benim ilk hisstmyrm kiz oldugu icin galiba

Merhaba kizlarr❤
Bende cok bakamadim,ara ara okumaya calistim.Herkes iyidir insallah❤

Benim de detaylı ultrason Cuma günü :) Görecem diye seviniyorum.Insallah iyi haberlerde duyariz.

Doğum şekli konusunda ilk gebelik diye ozellikle tedirgin olanlar,her durumun iyisi kotusu var.Her hikayede baska baska.
Bu sizin hikayeniz.Cok mudahalelik,oyle karar vermeniz gereken bi durummus gb dusunmeyin.Dualarinizi eksik etmeyin,kendinizide hicbisyden korkutmayin,olumsuz hikaye okumayin,konusanada simdilik dinlemek istemediginizi acikca soyleyinn❤
Allah saglikla atlatmayi,hayirlisini nasip etsin❤

Kızlar bişey soracam bu rahim uzunluğunu vajınal usg ile mi ölçüyorlar yani karından usg ile de ölçülebilir mi

Merhaba kızlar epeydir giremedim, nasılsınız? Bugün kontrolüm vardı 16+4 üm ve eşek sıpası ayak ayak üstüne atmış göstermedi cinsiyetini. Ultrasonda da 17+6 görünüyor.
Ankara da cinsiyet için nereye gidebilirim? Bu arada hacettepe üniversitesi ne devam ediyorum

Kızlar ne olursunuz eski kayıplarınızdan bahsetmeyin rica ediyorum riskli bir gebelik geçiriyorum çok korkuyorum ve üzülüyorum siteye Giresim gelmiyor ama bir yandan da kontroller nasıl geçiyo merak ediyorum.Lütfen kusuruma bakmayın ama özellikle de ileri vakitlerde yaşanılan kayıp haberleri beni çok çok olumsuz etkiliyor

Ilk bebek mi ne guzel benim ilk hisstmyrm kiz oldugu icin galiba

Cinsiyetle pek alakali degil canim.
Ben ilk kizimida 16.haftanin icinde hissetmistim.Bunuda erken hissettim kız yine.
Hareketler guclendikce sende daha rahat hissedersin hic stres yapma❤
Yemek sonralari,gece ilk yattiginda vs daha cok dikkat edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…