2018 Ekim Anneleri

kızlar cok afedersınız az once tuvalete gıttım ve vajınadan cok keskın bır agrı hıssettım. tuvaletımı yaptım kalkarken. ıcerden geldı. bunu yasayan varmı ? cok tedırgın oldum

kızlar cok afedersınız az once tuvalete gıttım ve vajınadan cok keskın bır agrı hıssettım. tuvaletımı yaptım kalkarken. ıcerden geldı. bunu yasayan varmı ? cok tedırgın oldum

Canim biraz tuttuysan ya da cok geldiyse bazen olur.Yavas yapmaya dikkat et :)
Mesane birden bosalip direkt baskiyi hissedincede olur
Hatta kalani artik yavastan kacirmaya baslar bikacimiz :)))))

Geçmiş olsun canım banada benzeri olmuştu ama benimki idrar yolu intihap dedi dr .. sen tekrar yada 2 3 kere aynı şeyi yaşarsan dr a sorman s3nin için daha iyi olur diye tahmin ediyorum çok geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun canım banada benzeri olmuştu ama benimki idrar yolu intihap dedi dr .. sen tekrar yada 2 3 kere aynı şeyi yaşarsan dr a sorman s3nin için daha iyi olur diye tahmin ediyorum çok geçmiş olsun cnm
ıdrar yolu enfeksıyon tahlılı daha yenı yapıldı temız cıktı . bu ıcten gelen bır sızlama gıbı bıseydı garıp bısey ... daha once hıc yasamadım . korktum. bıdaha da olmadı zaten olursa hemen dr u arayacagım

Az önce izledim video beb3ginizin boyutunu yada sağlık durumunu kanınızın boyutuna göre ölçmeyiniz diyor dr.. bazı hanımların dışardan göbekleri küçük gorunsede in karnı büyük olduğu için gayet normal olabilirmiş.. benim göbeğim küçük diye vesvese ye düşmeyin çanlar.

ıdrar yolu enfeksıyon tahlılı daha yenı yapıldı temız cıktı . bu ıcten gelen bır sızlama gıbı bıseydı garıp bısey ... daha once hıc yasamadım . korktum.

Masallahhh iyi bari o ihtimali eledin ozaman arkadaşım dediği gibidir belki dediklerini yapmayı bi dene faydası olur inşallah canım.

Kızlar eve gıderken metroda kavga basladı o anda bıkadın bayıldı ay cok gerıldm tam onumde oldu ( strese gırdım ya uc ayı tamamlasakta barı su yolculuktan kurtulsam

Canim biraz tuttuysan ya da cok geldiyse bazen olur.Yavas yapmaya dikkat et :)
Mesane birden bosalip direkt baskiyi hissedincede olur
Hatta kalani artik yavastan kacirmaya baslar bikacimiz :)))))
O birkaç kişi içinde ben varım:)
Farkına varmadım yeni çıkmıştım tuvaletten aşağı doğru eğildim ıslaklık hissettim bi baktım ki oooo bizimki gitmiş bile :)

Ayy inşallah ya diğer hamileler güzelleşiyor benim suratım mahvoldu

Tekrarlarsa sen yine de tahlil iste canim kisa sureler bile yetebiliyor idrar icin Allah korusun.
Ama hamilelik iste.Birsuru garip seyler yasiyor insan malesef.En rahati bile kendi icinde boyle garip rutinlerle dolu.

Aynen.Benim ilk gebeligim kucucuk gobisle bitti :) Kizimda 7 bucuk aylik halimdeki fotom var,suan ayniyim :))))

O birkaç kişi içinde ben varım:)
Farkına varmadım yeni çıkmıştım tuvaletten aşağı doğru eğildim ıslaklık hissettim bi baktım ki oooo bizimki gitmiş bile :)

:)))))))insana da bi komik geliyor yaa

Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu cok oluyormuş, idrar tam boşalmadıgı için içerde kalan idrar bakteri üretip enfeksiyona sebep oluyormuş.. ben yanma hissettigim an bol su içiyorum sürekli tuvalete giderek atlatılıyormuş enfeksiyon.. faydası da oluyor baya.. su en kolay cözüm..

Bu ara bende de oluyor wc de ve doktora sormayı düşünüyorum normal dicek gibi geliyo hamilelik durumu var illa bişeyler Değişiyo Vücutta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…