Canım sen gene magnezyum içeren besinler tüket maden suyunda çok magneZyum varBnmde aynı oluyodu cok sık azaldı sımdı sanıyelık oluyo dra dedm cok olmaması lazm dedı bışeyde vermedı
Bugün biraz daha az ama tekrar ederse görünücem mutlakaCevap için teşekkürler. Geçmediyse kasılmaların bidaha görün istersen.
Haklsn cnm bakcm azaldı baya acaba bebek hareketlermk cok kısa suruyor ama ıns bısey olmasnCanım sen gene magnezyum içeren besinler tüket maden suyunda çok magneZyum var
kızlar cok afedersınız az once tuvalete gıttım ve vajınadan cok keskın bır agrı hıssettım. tuvaletımı yaptım kalkarken. ıcerden geldı. bunu yasayan varmı ? cok tedırgın oldum
korktum bayaCanim biraz tuttuysan ya da cok geldiyse bazen olur.Yavas yapmaya dikkat et :)
Mesane birden bosalip direkt baskiyi hissedincede olur
Hatta kalani artik yavastan kacirmaya baslar bikacimiz :)))))
ıdrar yolu enfeksıyon tahlılı daha yenı yapıldı temız cıktı . bu ıcten gelen bır sızlama gıbı bıseydı garıp bısey ... daha once hıc yasamadım . korktum. bıdaha da olmadı zaten olursa hemen dr u arayacagımGeçmiş olsun canım banada benzeri olmuştu ama benimki idrar yolu intihap dedi dr .. sen tekrar yada 2 3 kere aynı şeyi yaşarsan dr a sorman s3nin için daha iyi olur diye tahmin ediyorum çok geçmiş olsun cnm
ıdrar yolu enfeksıyon tahlılı daha yenı yapıldı temız cıktı . bu ıcten gelen bır sızlama gıbı bıseydı garıp bısey ... daha once hıc yasamadım . korktum.
O birkaç kişi içinde ben varım:)Canim biraz tuttuysan ya da cok geldiyse bazen olur.Yavas yapmaya dikkat et :)
Mesane birden bosalip direkt baskiyi hissedincede olur
Hatta kalani artik yavastan kacirmaya baslar bikacimiz :)))))
korktum baya
Az önce izledim video beb3ginizin boyutunu yada sağlık durumunu kanınızın boyutuna göre ölçmeyiniz diyor dr.. bazı hanımların dışardan göbekleri küçük gorunsede in karnı büyük olduğu için gayet normal olabilirmiş.. benim göbeğim küçük diye vesvese ye düşmeyin çanlar.
O birkaç kişi içinde ben varım:)
Farkına varmadım yeni çıkmıştım tuvaletten aşağı doğru eğildim ıslaklık hissettim bi baktım ki oooo bizimki gitmiş bile :)
Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu cok oluyormuş, idrar tam boşalmadıgı için içerde kalan idrar bakteri üretip enfeksiyona sebep oluyormuş.. ben yanma hissettigim an bol su içiyorum sürekli tuvalete giderek atlatılıyormuş enfeksiyon.. faydası da oluyor baya.. su en kolay cözüm..kızlar cok afedersınız az once tuvalete gıttım ve vajınadan cok keskın bır agrı hıssettım. tuvaletımı yaptım kalkarken. ıcerden geldı. bunu yasayan varmı ? cok tedırgın oldum
Kilo yapiyormu kizlarBen kullanıyorum canım kan hapıda ferrum fort
Olabilir valla. Ama bebek daha hizli buyumeye basliyo bu haftalarda o yüzden daha hizli kilo aliyoruzKilo yapiyormu kizlar
Bu ara bende de oluyor wc de ve doktora sormayı düşünüyorum normal dicek gibi geliyo hamilelik durumu var illa bişeyler Değişiyo Vücuttakızlar cok afedersınız az once tuvalete gıttım ve vajınadan cok keskın bır agrı hıssettım. tuvaletımı yaptım kalkarken. ıcerden geldı. bunu yasayan varmı ? cok tedırgın oldum
Üç ay sonra doğum izni mi Başlıyor seninKızlar eve gıderken metroda kavga basladı o anda bıkadın bayıldı ay cok gerıldm tam onumde oldu( strese gırdım ya uc ayı tamamlasakta barı su yolculuktan kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?