- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Sor gebelık gecırıyoruz cnm evet Allahın ıznıyle ılumlu dusunucez hepmhersy guzel olcakKızlar ne olursunuz eski kayıplarınızdan bahsetmeyin rica ediyorum riskli bir gebelik geçiriyorum çok korkuyorum ve üzülüyorum siteye Giresim gelmiyor ama bir yandan da kontroller nasıl geçiyo merak ediyorum.Lütfen kusuruma bakmayın ama özellikle de ileri vakitlerde yaşanılan kayıp haberleri beni çok çok olumsuz etkiliyor
Her şey güzel olsun sonu da güzel olsun inşallah.Ben raporu uzattım yaz tatiline bağladım çok şükür.iki vesait yol gitmek,sürekli yüksek sesle Konuşmak,oturmak uzun sure ayakta kalmak ,daha da önemlisi stres zarar veriyor.Sadece iş de değil evde de yemek şu bu vs.Sor gebelık gecırıyoruz cnm evet Allahın ıznıyle ılumlu dusunucez hepmhersy guzel olcak
HRS hastanesine gidebilirsiniz.Merhaba kızlar epeydir giremedim, nasılsınız? Bugün kontrolüm vardı 16+4 üm ve eşek sıpası ayak ayak üstüne atmış göstermedi cinsiyetini. Ultrasonda da 17+6 görünüyor.
Ankara da cinsiyet için nereye gidebilirim? Bu arada hacettepe üniversitesi ne devam ediyorum
aa iHer şey güzel olsun sonu da güzel olsun inşallah.Ben raporu uzattım yaz tatiline bağladım çok şükür.iki vesait yol gitmek,sürekli yüksek sesle Konuşmak,oturmak uzun sure ayakta kalmak ,daha da önemlisi stres zarar veriyor.Sadece iş de değil evde de yemek şu bu vs.
Her türlü olumsuzluktan uzak kalmaya çalışıyorum.Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla almak nasip etsin.
Rahim ağzı kısalığı ölçümü için en geç ne zaman gidilebiliyor canım ? Ben daha dün geçtim kontrolden ama o Konu hakkında bilgi verilmedi benim de sklıma sormak gelmedi.Bu doktorun usg si çok eskiydi gerçi.Bir de de bana üç doktorun aksine kıza benzettim pipi yok dedi çok da güvenme bu cihaza dedi.Aman saplıcakla gelsinler de inşallah..
Inşallah canım.zorlsnırsan al tabi rapor valla benim önceliğim ilk kez kendime oldu işten yana napimAaaa cıddımsn erkegn üstüne kızmı oldu hayırlıso cnm bnde tatlı yedm benkmk vurmaya basladı ıyı ypmsn başla eve gıdınce ölğ gıbı oluyorm uzun yol bıde offf uc ay sıkcam dısımı kotu olrsm rapor alırım artık benım dr ılk gunden berı olcuyo ultrasondan da bakıyo belkı senınkı ıyı oldugu ıcın gerek gormemıste bıdakkne sor nmm kanamadan olms snrm rahım ahzında acıklık bardo hatta oda kapanmıs dedı dr ılk gttmde yuzu asıktı sımdı olumlu gorunce yuzu guluyo cok sukur herseyı atlatıcaz kuzularla
aa i
Banada kac kere kesın erkek ddı bıtun organları da gosterdı hatta ahahhaInşallah canım.
Kıza inanmadım çünkü kendinde çok güvenme bu cihaza dedi.Eşim kız çok istiyo da ben sağlıklı olsun yeter diyorum
Ama yine de aklıma düşmedi değil
Evet benim rutin doktor da 16+0 olmadan asla yorum yapmam dedi ve tam da o gün yüzde yüz erkek dedi pipi de gösterdi.Alıştım oğlan fikrine artık :) zaten göbiş de Sivri geliyo Bakslım :)Banada kac kere kesın erkek ddı bıtun organları da gosterdı hatta ahahha
Ahahaha pıpıyı nasıl gorememıs ya detaylıda bellı olur cnmEvet benim rutin doktor da 16+0 olmadan asla yorum yapmam dedi ve tam da o gün yüzde yüz erkek dedi pipi de gösterdi.Alıştım oğlan fikrine artık :) zaten göbiş de Sivri geliyo Bakslım :)
Kendi rutin Dr gördü ve gösterdi ama dğn gittiğim yerde cihaz çok çok eskiydi doktor da emin olamadı zatenAhahaha pıpıyı nasıl gorememıs ya detaylıda bellı olur cnm
Canım önce karnımda bir rahatsızlık hissediyorum. Aniden idrara sıkışıyırmuş gibi oluyorum karnıma dokununca portakal gibi sertleşmişve o sertlik 1 dk kadar geçmiyor. Ben önce o sertliği bebek sandım ama kasılmaymış. Doktor magnezyum berdi ama hala oluyor.Canım kasılma dediğin nasıl oluyor? Bu arada can erik ye bol bol onda da magnezyum var erken Doğum sancısını önlüyor. Benimde 16 haftalık düşüğüm var şimdide 16 haftalığım korkuyorum cuma günü rahim ağzı ölçümüm var hayırlısı artık ama bol bol erik yiyorum :))
Cevap için teşekkürler. Geçmediyse kasılmaların bidaha görün istersen.Canım önce karnımda bir rahatsızlık hissediyorum. Aniden idrara sıkışıyırmuş gibi oluyorum karnıma dokununca portakal gibi sertleşmişve o sertlik 1 dk kadar geçmiyor. Ben önce o sertliği bebek sandım ama kasılmaymış. Doktor magnezyum berdi ama hala oluyor.
Bnmde aynı oluyodu cok sık azaldı sımdı sanıyelık oluyo dra dedm cok olmaması lazm dedı bışeyde vermedıCanım önce karnımda bir rahatsızlık hissediyorum. Aniden idrara sıkışıyırmuş gibi oluyorum karnıma dokununca portakal gibi sertleşmişve o sertlik 1 dk kadar geçmiyor. Ben önce o sertliği bebek sandım ama kasılmaymış. Doktor magnezyum berdi ama hala oluyor.
Vajinal olctu bugun dr um. Kac cm demedi ama gayet iyi su an dedi. Hepimizin sorunsuz ilerler insallahKızlar bişey soracam bu rahim uzunluğunu vajınal usg ile mi ölçüyorlar yani karından usg ile de ölçülebilir mi
Canim bende de oldu geçen günlerde ama benim ki aile hekimliğinin verdiği kan ilacından oldu hattaHaziran başı gibi gitmeyi planlıyordum zaten. Ben başka doktora gidiyordum ama kadılmalarım var 17 haftalık olmama rağmen. İlk başta bebek hareketi sanmıştım ama kasılmaymış. Magnezyum verdi doktor ama geçmiyor. Ali hocaya görünmezsem içim rahatlamıcak. Hem detaylıya da girmiş olayım dedim gitmişken
ınsallah ıyı dusun ıyı olsun moralını bozma sakınİlk gebeliğimde benimde sürekli ağrım ve kanamam oldu ama rahim ağzı ölçülmedi son dakika ölçüldü onda da geç kalınmıştı rahim 1cm açılmıştı. Bunda Rabbime şükür kanamam yok ağrımda yok sayılır. O yüzden iyi düşünmek istiyorum bu sefer kucağıma alıcam inşallah
vajınadan oltrason ıle olculuyor cnmKızlar bişey soracam bu rahim uzunluğunu vajınal usg ile mi ölçüyorlar yani karından usg ile de ölçülebilir mi
ben de öyleyim göbeğim 6 aylık kendim.sadece 1.5 kilo.aldımBende soyle bir durum var kilo artışı olmuyor ama göbek çıkıyor hatta aldı başını gitti. Psikolojik olarak çok kilo aldım yemeyeyim diyorum. Var mı bu durumda olan ?
Ben maltofol kullanıyorum. Ama bu ilaçdan önce de cardıCanim bende de oldu geçen günlerde ama benim ki aile hekimliğinin verdiği kan ilacından oldu hattasuzansu onun da oldu sen içmiyorsun dimi ilaci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?