2018 Ekim Anneleri

Sor gebelık gecırıyoruz cnm evet Allahın ıznıyle ılumlu dusunucez hepmhersy guzel olcak

Sor gebelık gecırıyoruz cnm evet Allahın ıznıyle ılumlu dusunucez hepmhersy guzel olcak
Her şey güzel olsun sonu da güzel olsun inşallah.Ben raporu uzattım yaz tatiline bağladım çok şükür.iki vesait yol gitmek,sürekli yüksek sesle Konuşmak,oturmak uzun sure ayakta kalmak ,daha da önemlisi stres zarar veriyor.Sadece iş de değil evde de yemek şu bu vs.

Her türlü olumsuzluktan uzak kalmaya çalışıyorum.Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla almak nasip etsin.

Rahim ağzı kısalığı ölçümü için en geç ne zaman gidilebiliyor canım ? Ben daha dün geçtim kontrolden ama o Konu hakkında bilgi verilmedi benim de sklıma sormak gelmedi.Bu doktorun usg si çok eskiydi gerçi.Bir de de bana üç doktorun aksine kıza benzettim pipi yok dedi çok da güvenme bu cihaza dedi.Aman saplıcakla gelsinler de inşallah..

HRS hastanesine gidebilirsiniz.

Aaaa cıddımsn erkegn üstüne kızmı oldu hayırlıso cnm bnde tatlı yedm benkmk vurmaya basladı ıyı ypmsn başla eve gıdınce ölğ gıbı oluyorm uzun yol bıde offf uc ay sıkcam dısımı kotu olrsm rapor alırım artık benım dr ılk gunden berı olcuyo ultrasondan da bakıyo belkı senınkı ıyı oldugu ıcın gerek gormemıste bıdakkne sor nmm kanamadan olms snrm rahım ahzında acıklık bardo hatta oda kapanmıs dedı dr ılk gttmde yuzu asıktı sımdı olumlu gorunce yuzu guluyo cok sukur herseyı atlatıcaz kuzularla
aa i

Inşallah canım.zorlsnırsan al tabi rapor valla benim önceliğim ilk kez kendime oldu işten yana napim
Kıza inanmadım çünkü kendinde çok güvenme bu cihaza dedi.Eşim kız çok istiyo da ben sağlıklı olsun yeter diyorum
Ama yine de aklıma düşmedi değil

Inşallah canım.
Kıza inanmadım çünkü kendinde çok güvenme bu cihaza dedi.Eşim kız çok istiyo da ben sağlıklı olsun yeter diyorum
Ama yine de aklıma düşmedi değil
Banada kac kere kesın erkek ddı bıtun organları da gosterdı hatta ahahha

Banada kac kere kesın erkek ddı bıtun organları da gosterdı hatta ahahha
Evet benim rutin doktor da 16+0 olmadan asla yorum yapmam dedi ve tam da o gün yüzde yüz erkek dedi pipi de gösterdi.Alıştım oğlan fikrine artık :) zaten göbiş de Sivri geliyo Bakslım :)

Evet benim rutin doktor da 16+0 olmadan asla yorum yapmam dedi ve tam da o gün yüzde yüz erkek dedi pipi de gösterdi.Alıştım oğlan fikrine artık :) zaten göbiş de Sivri geliyo Bakslım :)
Ahahaha pıpıyı nasıl gorememıs ya detaylıda bellı olur cnm

Canım önce karnımda bir rahatsızlık hissediyorum. Aniden idrara sıkışıyırmuş gibi oluyorum karnıma dokununca portakal gibi sertleşmişve o sertlik 1 dk kadar geçmiyor. Ben önce o sertliği bebek sandım ama kasılmaymış. Doktor magnezyum berdi ama hala oluyor.

Cevap için teşekkürler. Geçmediyse kasılmaların bidaha görün istersen.

Bnmde aynı oluyodu cok sık azaldı sımdı sanıyelık oluyo dra dedm cok olmaması lazm dedı bışeyde vermedı

Bende soyle bir durum var kilo artışı olmuyor ama göbek çıkıyor hatta aldı başını gitti. Psikolojik olarak çok kilo aldım yemeyeyim diyorum. Var mı bu durumda olan ?

Canim bende de oldu geçen günlerde ama benim ki aile hekimliğinin verdiği kan ilacından oldu hatta suzansu onun da oldu sen içmiyorsun dimi ilaci

ınsallah ıyı dusun ıyı olsun moralını bozma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…