Valla ben anlamadim gittikce azalıyor alınacak kilolar bende 3 kilo dayım 2 kilo almam gerekiyomus kilo almamak için çaba da gosteriyorum ama sonumuz ne olir hic bilmiyorumSelam kızlar..kaç kilo aldınız? Ben 50.5 ile hamile kaldım. Sonra kusmaktan 48 kiloya kadar düştüm.. şimdi tok karnına 51.5 fln çıkıyorum. Yani nerdeyse 2-2,5 kilo almışım. Doktorum 57-58 kg dan fazla olma Doğumun çok zor olur kiloya vücudun alışkın değil, varis konusunda sıkıntı yaşarsın fln dedi. Ya daha Doğuma 23 hafta var. Sizce 7-8 kilodan fazla alır mıyım ne yapamam lazım..
Benim de iki üç gündür vajinal çok sızlıyor neden acaba? Ben de çok tedirginimkızlar cok afedersınız az once tuvalete gıttım ve vajınadan cok keskın bır agrı hıssettım. tuvaletımı yaptım kalkarken. ıcerden geldı. bunu yasayan varmı ? cok tedırgın oldum
Ben dusunuyorum Insallah. Cok zorlamazsa devam edecegim hayirlisiyla.Hanımlar oruç tutacak mısınız?
Hayırlısı olsun cnm.. magnezyum ilacını bir aydır kullanıyorum benBu gun bende doktora gittim..
Benim bidik kendini gostermedi....
Hayirlisi ile 16 hafta 4 gunluk olduk ama cinsiyetini hala ogrenemedim..
Gostermiyenler genelde kiz olur derler ama
Bilmiyorum burada erkek bebek sahibi olanlar genelde erkenden ogrendi galiba
ultarson makinesi eskiydi belki oradan anlamadi
Gerci iyi tecrubeli bir doktor ama bilmedim
Bu gun ogrenirim diye cok heycanlanmistim oysa ki....Simdi kesin kiz diyorum bu
On gun cinsiyetini ogrenmek icin yine cagirdi
Hayirlisi artik...
Birde bana doktor magnezgum ilaci vermedi
Siz kacinci haftada icmeye basladiniz ki
Ben de düşünüyorum doktoruma sordum hayır dedi. Bebeği sususuz bırakmaya gerek var mı dedi? Ben de denemek istiyorum.Ben dusunuyorum Insallah. Cok zorlamazsa devam edecegim hayirlisiyla.
Canım senin kullanmakta olduğun ilaç vitamin vs yok mu ? Ben Ramazan'ları es geçmem ama Oruç tutacak olsam tüm ilaç ve vitaminleri ve su içmeyi bırakmam gerekirBen de düşünüyorum doktoruma sordum hayır dedi. Bebeği sususuz bırakmaya gerek var mı dedi? Ben de denemek istiyorum.
Iftardan sonra gerekli su miktarini tuketirsek problem olmaz heralde. Zaten oruc olmadigim halde bile gun icerisinde o kdr su tuketemiyorum. Onemli olan niyet.Ben de düşünüyorum doktoruma sordum hayır dedi. Bebeği sususuz bırakmaya gerek var mı dedi? Ben de denemek istiyorum.
Günaydın canım benim de öyle oluyo sanırım bebişler mesaneye iyice yüklenmiş durumda artık :)Gunaydın kızlar sıskınlık demıssınız benımde oluyor aksam davul gobı sısmıs oluyorum gaz wc cıkamama sabaha rahatlıyorum bıraz anca bırde ısyerınde alaturka wcde benımde egılınce fazla bırden ıdrar yaparken kasıklarıma hafıf agrı gırıyor normalmı acaba ya
Sanırom cnm bıde sıkısıp gıdıyoruz bı anda bebıslerle daha baslangıctayızGünaydın canım benim de öyle oluyo sanırım bebişler mesaneye iyice yüklenmiş durumda artık :)
haftasonu dr randevum var. su anda ara ara sızlıyor gıbı... tekrar tahlıl ıster zaten drum . aklımda kalmasın bırdaha yaptırırım ne olur ne olmaz .... ılk defa bole bır sey basım agelıyor tedırgın oldumMasallahhh iyi bari o ihtimali eledin ozaman arkadaşım dediği gibidir belki dediklerini yapmayı bi dene faydası olur inşallah canım.
cnm ben bir tane hamile pantolunu aldım lwc den , bir de mavi den 40 beden geniş lastikli pantolon aldım (normalde 38 giyiyorum) onlar beni şimdilik idare ediyor iş yerinde onları giyiyorum ikisi de siyah... Birde haftasonları rahat olayım diye iki tane hamile kot pantolunu aldım lcw den onlarda güzel... Üst olarak hamile kalmadan önceki gömleklerim gayet rahat oluyor şimdilik üst olarak birsey alamadım... Birde topuklu ve babet ayakkabalarım olmuyor bana, rahat edemiyorum, iş yerinde müdürümle konuştum spor ayakkabı ile gelmeme izin verdi... Göbüşüm çıktı benım çıplakken yada dar birsey giydiğim zaman gayet anlaşılıyor hamile olduğum ama salaş gömlek giydiğim zaman anlaşılmıyorrr :))Kızlar gobuser ne alemde ben hamıle pantolonuna gectım dıgerlerı sıkıyodu bebıs sıkısmasın arrık hamıle pantolonu tam hamıle gıbı gısterdı gobus onden cıktı artık bellı hamıle oldugum gercı bıraz kılo gıbıde gozukuyor ama ;₺
aman cnm hemen uzaklas ole bır ortam oldugunda... allah korusun ...Kızlar eve gıderken metroda kavga basladı o anda bıkadın bayıldı ay cok gerıldm tam onumde oldu( strese gırdım ya uc ayı tamamlasakta barı su yolculuktan kurtulsam
Kızlar gobuser ne alemde ben hamıle pantolonuna gectım dıgerlerı sıkıyodu bebıs sıkısmasın arrık hamıle pantolonu tam hamıle gıbı gısterdı gobus onden cıktı artık bellı hamıle oldugum gercı bıraz kılo gıbıde gozukuyor ama ;₺
bende aynıyım izin cıktı :) tayt ve spor ayakkabı rahatlıgı :) uzerıne uzun bluzlar ... normalde klasık kıyafettı ıs yerım... bole gelmek super oldu bız rahat olunca bebıslerde rahaatcnm ben bir tane hamile pantolunu aldım lwc den , bir de mavi den 40 beden geniş lastikli pantolon aldım (normalde 38 giyiyorum) onlar beni şimdilik idare ediyor iş yerinde onları giyiyorum ikisi de siyah... Birde haftasonları rahat olayım diye iki tane hamile kot pantolunu aldım lcw den onlarda güzel... Üst olarak hamile kalmadan önceki gömleklerim gayet rahat oluyor şimdilik üst olarak birsey alamadım... Birde topuklu ve babet ayakkabalarım olmuyor bana, rahat edemiyorum, iş yerinde müdürümle konuştum spor ayakkabı ile gelmeme izin verdi... Göbüşüm çıktı benım çıplakken yada dar birsey giydiğim zaman gayet anlaşılıyor hamile olduğum ama salaş gömlek giydiğim zaman anlaşılmıyorrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?