2018 Ekim Anneleri

Valla ben anlamadim gittikce azalıyor alınacak kilolar bende 3 kilo dayım 2 kilo almam gerekiyomus kilo almamak için çaba da gosteriyorum ama sonumuz ne olir hic bilmiyorum

kızlar cok afedersınız az once tuvalete gıttım ve vajınadan cok keskın bır agrı hıssettım. tuvaletımı yaptım kalkarken. ıcerden geldı. bunu yasayan varmı ? cok tedırgın oldum
Benim de iki üç gündür vajinal çok sızlıyor neden acaba? Ben de çok tedirginim

Hayırlısı olsun cnm.. magnezyum ilacını bir aydır kullanıyorum ben

Ben de düşünüyorum doktoruma sordum hayır dedi. Bebeği sususuz bırakmaya gerek var mı dedi? Ben de denemek istiyorum.
Canım senin kullanmakta olduğun ilaç vitamin vs yok mu ? Ben Ramazan'ları es geçmem ama Oruç tutacak olsam tüm ilaç ve vitaminleri ve su içmeyi bırakmam gerekir

Ben de düşünüyorum doktoruma sordum hayır dedi. Bebeği sususuz bırakmaya gerek var mı dedi? Ben de denemek istiyorum.
Iftardan sonra gerekli su miktarini tuketirsek problem olmaz heralde. Zaten oruc olmadigim halde bile gun icerisinde o kdr su tuketemiyorum. Onemli olan niyet.

Gunaydın kızlar sıskınlık demıssınız benımde oluyor aksam davul gobı sısmıs oluyorum gaz wc cıkamama sabaha rahatlıyorum bıraz anca bırde ısyerınde alaturka wcde benımde egılınce fazla bırden ıdrar yaparken kasıklarıma hafıf agrı gırıyor normalmı acaba ya

Günaydın canım benim de öyle oluyo sanırım bebişler mesaneye iyice yüklenmiş durumda artık :)

günaydın kızlar iyi sabahlar olsun bayadır girmiyorum.

hayırlı ramazanlar bereketli olsun inşallah hepimize.
bende normalde ramazanda oruç tutatrım fakat düşük tansiyon sahibi olmam nedeni ile gebelikte tutmayacağım.
akşam 6 da yemek yiyorum.sabah uyanırken baygın uyanıyorum açlıktan elim ayağım titriyor.

magnezyum bende almıyorum sadece ocean mumy kullanıyorum birde demir hapı.

7 kilo aldım.çok hızlı gidiyorum doktorum çok kızdı.ilk hamileliğimde verilen ideal kiloyu bile doldurmadan doğum yapmıştım.kilo konusu bendede yukarı yönlü ama bünyem müsait ve sürekli oturarak çalıştığım için yakamıyorum.spor yapmıyorum hamilelikten dolayı normalde spor yapıyorum ve dikkat ediyorum.

cuma dr kontrolum var 17.haftada iç organlar gelişiyormuş.detay bakalım dedi doktor.

22.haftada detaylı ultrason perintolog muaynesi isteyecekmiş.

bizden haberler böyle.
herkese sağlıklar.

Kızlar gobuser ne alemde ben hamıle pantolonuna gectım dıgerlerı sıkıyodu bebıs sıkısmasın arrık hamıle pantolonu tam hamıle gıbı gısterdı gobus onden cıktı artık bellı hamıle oldugum gercı bıraz kılo gıbıde gozukuyor ama ;₺

Masallahhh iyi bari o ihtimali eledin ozaman arkadaşım dediği gibidir belki dediklerini yapmayı bi dene faydası olur inşallah canım.
haftasonu dr randevum var. su anda ara ara sızlıyor gıbı... tekrar tahlıl ıster zaten drum . aklımda kalmasın bırdaha yaptırırım ne olur ne olmaz .... ılk defa bole bır sey basım agelıyor tedırgın oldum

cnm ben bir tane hamile pantolunu aldım lwc den , bir de mavi den 40 beden geniş lastikli pantolon aldım (normalde 38 giyiyorum) onlar beni şimdilik idare ediyor iş yerinde onları giyiyorum ikisi de siyah... Birde haftasonları rahat olayım diye iki tane hamile kot pantolunu aldım lcw den onlarda güzel... Üst olarak hamile kalmadan önceki gömleklerim gayet rahat oluyor şimdilik üst olarak birsey alamadım... Birde topuklu ve babet ayakkabalarım olmuyor bana, rahat edemiyorum, iş yerinde müdürümle konuştum spor ayakkabı ile gelmeme izin verdi... Göbüşüm çıktı benım çıplakken yada dar birsey giydiğim zaman gayet anlaşılıyor hamile olduğum ama salaş gömlek giydiğim zaman anlaşılmıyorrr :))

Benimde göbeğim artık kendini saklayamiyor dün kizimin okul piknigi vardı tum anneler anladı aa ne kadarlık hamilesin diye sordular

Yolu yariladik Allah'ın izniyle kizçeler
İnşallah sağlıkla kucagimiza alacagimiz günlerde çabucak gelir

Birde oruç tutan varmı aranızda??

Benim açlıktan midem bulanıyor istifra ediyorum kendime hiç guvenemiyorum şuan henüz bisey yemedim ama niyetlenemedimde beklemedeyim inşallah kötü olmam

bende aynıyım izin cıktı :) tayt ve spor ayakkabı rahatlıgı :) uzerıne uzun bluzlar ... normalde klasık kıyafettı ıs yerım... bole gelmek super oldu bız rahat olunca bebıslerde rahaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…