2018 Ekim Anneleri

çok geçmiş olsun cnm aman ... kaslarımız esnıyormus... o yuzden bu sekılde burkulmalar vs olurmus

Benim de iki üç gündür vajinal çok sızlıyor neden acaba? Ben de çok tedirginim
cumartesı f-dr gıdecegım. hıc bole bır sey yasamamıstım. ıdrar testı de yapıldı 1 hafta bıle olmadı sorun yoktu ama acaba mıkrop fln mı kaptım dıye dusunuyorum... cumartesı tekrar test yaptırayım da aklımda bır sey kalmasın dıyorum. endıselıyım....

Günaydın Hayırlı razamanlar herkese.
Bana dün metroda yer verdıler annem sana yer bulalım dıye konusuyordu onun etkisi var mı bilmiyorum ama artık dısardan anlaşılıyor hamile olduğumuz.Yılların eskitemediği bir taytım var benimde beli biraz gevsemişti favori kıyafetim oldu benimde 2 tanede hamile pantlonum var dünde gidip uzun tunik gibi tisortlerden aldım bi beden buyuk yazı geçiririm heralde

Kizlar bugun oruca niyet ettim bi deniyim dedim zaten calistigim icin is yerinde cok bisey yiyemiyodum evde olunca takviye yapiyodum kendime o yuzden sahurda sütümü ictim yumurtami yedim ilaclarimi aldim aksamada yemegemi yer meyvemi suyumu sütümü icersem insallah bi sikinti olmaz boyle ara ara tutmayi dusunuyorum belki heegun tutmakta zorlanirim.siz ne yaptiniz niyetlendinizmi

Benım pantolondan mecbur gozukuyo cıktıgı ust bol olsada ben defactadan bırı sıyah bırı lacıvert ıkı pant aldm kot almadm terletmesn dıye 40 42 beden aldm 38 gıyıyodum bnde bol olsun dedm sureklı sıscez zaten her gecen gun ayakkabılar. Suan oluyor spor gıyıyorum bende ısyerınde

Anlasılmıcak gıbı dgl cok tatlıs cıktılar tanımayanlar tabı kılo sanabılır daha sert degı gobusler bn tutmuyorum uc kere ılac ıcıyorum cok su ıcmem lazım dusuk rıskım erken dogum rıskım oldugu ıcın herkesın kendı fıkrı cnm tutanda oluyo tutmayanda aman cok dıkkat edın
h

Kızlar dün kontrolüm vardi onceden poliklinikte kiz gibi demislerdi bende hep kızım diye seviyordum ama babası ile kendi doktorumuza (ben doktor günleri dışında arada polikliniğe de gidiyorum) gidişimizde poposunu dönüp yatıyordu
Bugün yolda bak kızım uyuma da baba da görsün ben seni çok gördüm ama o sadece Ali doktorumuza gidince görüyor seni diye konuştum:)
Neyse sıra bize geldi bizimki ayaklarını karnına çekmiş bir yandan ayakları bir yandan elleri ile tekme atıyordu eşim bayıldı sevinçten:) doktorumuz kesin olarak Zeynebimin cinsiyet tahminini yaptı eşim de hep insaallah sağlıklı olsun ama kızım olsun çok isterim demişti Allah gönlüne göre verdi
Sağlığı iyi çok şükür 16 cm. 150 gr dedi kiloyu takma iyi dedi çok şükür. Bana kan ilacı ve magnezyum verdi 22.haftada ayrintiliya cagirdi

Gözün aydın canım allahım kucağımızada aldığımız günleri göstersin inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine

Masallah cnm aman ıyı olsunlar da baska ne ıstersız

Canım magnezyum ilacı hangisini verdi?

amin canım inşallah geleceğiz,dikişten de korkmuyorum yeter ki zamanını geçirmeyelim,Allah dualrımızı kabul etsin bol bol dua edelim inşallah 30 ları görelim aynen bende sen gibiyim

bende tamamen geçtim artık,dün bi normal pantolon giydim yok olmuyordüğmeyi açtım sürekli,giymem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…