:):):) banada bazen oluyor.. guluyorum halimeO birkaç kişi içinde ben varım:)
Farkına varmadım yeni çıkmıştım tuvaletten aşağı doğru eğildim ıslaklık hissettim bi baktım ki oooo bizimki gitmiş bile :)
31+... larda alınıyor cnm.Bende 37.ye kadar çalışır raporu almak istiyorum. 31.haftada mi almam lazım acaba onu
çok geçmiş olsun cnm aman ... kaslarımız esnıyormus... o yuzden bu sekılde burkulmalar vs olurmusİyi akşamlar hanımlar, bugün doktora gittik 205 gr olmuş minik gayet sağlıklı dedi. %100 olmamakla birlikte 2-3 kere bakıp erkek gördüm dedi. Pazartesi tahlil sonuçlarımı göstermeye gidince detaylı için randevu alacağım. Dönüşte bir de merdivenlerde ayağım burkuldu düştüm. Çok şükür sadece ayak bileğim acıyor üzerine oturakaldım. Biraz bebek giyim mağazaları gezdik. H&M deki giysilerin kumaşlarını çok sevdim, yumuşacık pamuklu. Heralde bebek doğana kadar isim arayacağız artık
cumartesı f-dr gıdecegım. hıc bole bır sey yasamamıstım. ıdrar testı de yapıldı 1 hafta bıle olmadı sorun yoktu ama acaba mıkrop fln mı kaptım dıye dusunuyorum... cumartesı tekrar test yaptırayım da aklımda bır sey kalmasın dıyorum. endıselıyım....Benim de iki üç gündür vajinal çok sızlıyor neden acaba? Ben de çok tedirginim
gunaydın :)Günaydın annişler musmutlu bir gün dilerim
Ay ben oturuyodum cnm fenalık geldı ıster ıstemez ınsan etkılenıyo cok sukur sag saglık gıttım sonra Allah hepımızı korusunaman cnm hemen uzaklas ole bır ortam oldugunda... allah korusun ...
hBenimde göbeğim artık kendini saklayamiyordün kizimin okul piknigi vardı tum anneler anladı aa ne kadarlık hamilesin diye sordular
Yolu yariladik Allah'ın izniyle kizçeler
İnşallah sağlıkla kucagimiza alacagimiz günlerde çabucak gelir
Birde oruç tutan varmı aranızda??
Benim açlıktan midem bulanıyor istifra ediyorumkendime hiç guvenemiyorum şuan henüz bisey yemedim ama niyetlenemedimde beklemedeyim inşallah kötü olmam
Tamam ona göre giderim insaallah31+... larda alınıyor cnm.
ısallahh bnde ole gıdecegım herhalde .. rsıklı oldugumuz ıcın calıstırmazlar bızı daha uzunTamam ona göre giderim insaallah
Gözün aydın canım allahım kucağımızada aldığımız günleri göstersin inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetineKızlar dün kontrolüm vardi onceden poliklinikte kiz gibi demislerdi bende hep kızım diye seviyordum ama babası ile kendi doktorumuza (ben doktor günleri dışında arada polikliniğe de gidiyorum) gidişimizde poposunu dönüp yatıyordu
Bugün yolda bak kızım uyuma da baba da görsün ben seni çok gördüm ama o sadece Ali doktorumuza gidince görüyor seni diye konuştum:)
Neyse sıra bize geldi bizimki ayaklarını karnına çekmiş bir yandan ayakları bir yandan elleri ile tekme atıyordu eşim bayıldı sevinçten:) doktorumuz kesin olarak Zeynebimin cinsiyet tahminini yaptı eşim de hep insaallah sağlıklı olsun ama kızım olsun çok isterim demişti Allah gönlüne göre verdi
Sağlığı iyi çok şükür 16 cm. 150 gr dedi kiloyu takma iyi dedi çok şükür. Bana kan ilacı ve magnezyum verdi 22.haftada ayrintiliya cagirdi
Masallah cnm aman ıyı olsunlar da baska ne ıstersızKızlar dün kontrolüm vardi onceden poliklinikte kiz gibi demislerdi bende hep kızım diye seviyordum ama babası ile kendi doktorumuza (ben doktor günleri dışında arada polikliniğe de gidiyorum) gidişimizde poposunu dönüp yatıyordu
Bugün yolda bak kızım uyuma da baba da görsün ben seni çok gördüm ama o sadece Ali doktorumuza gidince görüyor seni diye konuştum:)
Neyse sıra bize geldi bizimki ayaklarını karnına çekmiş bir yandan ayakları bir yandan elleri ile tekme atıyordu eşim bayıldı sevinçten:) doktorumuz kesin olarak Zeynebimin cinsiyet tahminini yaptı eşim de hep insaallah sağlıklı olsun ama kızım olsun çok isterim demişti Allah gönlüne göre verdi
Sağlığı iyi çok şükür 16 cm. 150 gr dedi kiloyu takma iyi dedi çok şükür. Bana kan ilacı ve magnezyum verdi 22.haftada ayrintiliya cagirdi
Canım magnezyum ilacı hangisini verdi?Kızlar dün kontrolüm vardi onceden poliklinikte kiz gibi demislerdi bende hep kızım diye seviyordum ama babası ile kendi doktorumuza (ben doktor günleri dışında arada polikliniğe de gidiyorum) gidişimizde poposunu dönüp yatıyordu
amin canım inşallah geleceğiz,dikişten de korkmuyorum yeter ki zamanını geçirmeyelim,Allah dualrımızı kabul etsin bol bol dua edelim inşallah 30 ları görelim aynen bende sen gibiyimAminnnn. İkilem de kalmak çok kötü ya. İkinci gebeliğimiz olduğu için rahim ağzı yetmezliği tanısı konulamıyor. İki arada bi dere de stresli bi gebelik geçiriyoruz. Aynı şeyleri Rabbim bidaha yaşatmaz inşallah.. sonuna kadar hayırlı eylesin. 28. Haftaya geleyim oh diycem :)
sadece vajinal olarak ölçülebiliyorKızlar bişey soracam bu rahim uzunluğunu vajınal usg ile mi ölçüyorlar yani karından usg ile de ölçülebilir mi
bende tamamen geçtim artık,dün bi normal pantolon giydim yok olmuyorKızlar gobuser ne alemde ben hamıle pantolonuna gectım dıgerlerı sıkıyodu bebıs sıkısmasın arrık hamıle pantolonu tam hamıle gıbı gısterdı gobus onden cıktı artık bellı hamıle oldugum gercı bıraz kılo gıbıde gozukuyor ama ;₺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?