2018 Ekim Anneleri

Valla ben anlamadim gittikce azalıyor alınacak kilolar bende 3 kilo dayım 2 kilo almam gerekiyomus kilo almamak için çaba da gosteriyorum ama sonumuz ne olir hic bilmiyorum
Ya ben gördüğüm herşeyi yemek istiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Bir yandan da kilo almaktan zaten korkuyorum.. mesela canım hiç et yemek istemiyor böyle kızartma, mantı makarna fln istiyor..

bende tamamen geçtim artık,dün bi normal pantolon giydim yok olmuyordüğmeyi açtım sürekli,giymem artık
Ben haftalardır hamile pantolonu giyiyorum hala belimden düşüyor ama normal pantolonlar da olmuyor artık karnımı çok sıkıyor bedeni büyük bile olsa. Bu arada sizin göbişler sertleşti mi? Benim artık baya sert hatta yukarı doğru çıktı göğsümün altından başlıyor şişkinlik hatta sanırım ilerleyen haftalarda eğilip kalkmak daha da zorlaşacak şu an bile sorlanıyorum eğilirken rahatsız ediyor

Kızlar bu arada bebişi göremiyorum ne zamandır inş yarın öğleden sonra dr randevumuz var bir aksilik olmazsa göreceğiz bebişimizi eşim en son 2 nisanda görmüştü deli oluyor özledim göremedim ben ne zamandır diye. İnş her şey yolundadır. Artık hareketlerini de net hissetmeye başladım sabah bir şeyler yedikten sonra ikindi vakti gece ben uyumadan o uyanık oluyor elimin altından kaymalara başladı

çok geçmiş olsun cnm aman ... kaslarımız esnıyormus... o yuzden bu sekılde burkulmalar vs olurmus
Bende de ztaen sakarlık var telefonda birşeye bakacağım tuttu o anda. Çok teşekkürler.

Ben de aynı şekilde hamile pantolonu giyiyorum, 1 tane almıştım sırf rahat olsun diye. Karın kısmı hala çok bol. Katlıyorum belini kötü durmasın diye. Karnım yumuşak benim hala.

Ne gzl cnm esın yanındangoruyor benımkı ıkı ay daha sehır dısında bıkere gordu zaten cıldırdı mutluluktan saglıklı olsunlarda demek senınkı kayıyo ahahaha benımkı dırek pıtpıtla basladı

Günaydın kızlar bugün sağlıkocağı kontrolüm vardı, 4 ayda tam 6 kilo almışım. Tatlıyla da hiç aram YÖK ekmekte fazla yemiyorum nasıl almışım anlamadım, şaşkınım ödemin var dedi bu arada tuzu kesiyorum artık turşu zeytin yemicem

Vitamin hapları alıyorsan onlar kilo yapıyor.Ben de 5 kilo aldım.Dışardan bakınca 2 kilo almış gibi görünüyorum ama tartı öyle söylemiyo.E bebişler,rahim,amniyon sıvısı ,plasenta bunlar da etken

Biraz moralim bozulmadı değil ama bebeğimin sağlığı herşeyden önemli

Ya pıt pıt benzeri hareketlilik vardı ama gaz hareketleri gibiydi ikinci hamileliğim olmasına rağmen tam anlamlandıramıyprdum artık kesin bebişim olduğunu anlıyorum. Allah isteyen herkese tattırsın inş çok farklı bir duygu bu hissetmeler annelik...

Ciltte lekelenme yaşayan var mı?
Ben varım canım bir ara daha fazla gibiydi cildimi temiz tutmaya çalışıyorum hala olsa da fazla değil. Kızımda yüzüm çok fena olmuştu aynalara bakamıyordum ama hepsi geçti doğumdan sonra.

Ayyyyyhhhh ip gibi zayıf olsan görümcen bu sefer de hiç bu kdr zayıf gormedim derdi merak etme. Adı üstünde görümce. Her gebelik kendine özel. Kıyaslama gayrt normal onemli olan bebişleri sağlıklı doğurmak kimimiz on kilo alıp doğuruyoruz kimimiz kırk.

Canım benim de cok kasılmam var naptıysam geçmiyor 19 haftalığım bende Cok Dr gezdim bebeğe zararı yok diyor

Canım senin kullanmakta olduğun ilaç vitamin vs yok mu ? Ben Ramazan'ları es geçmem ama Oruç tutacak olsam tüm ilaç ve vitaminleri ve su içmeyi bırakmam gerekir
Var ama demir hapını gece vitamini sabah içiyordum. Şimdi vitamini sahurda içerim dedim. Kimi insanlar bebeğin susuz kalır dedi. Biraz endişeliyim. Şu an oruçluyum safra asitleri tahlili yaptırmaya geldim. Si

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…