2018 Ekim Anneleri

Ben varım canım bir ara daha fazla gibiydi cildimi temiz tutmaya çalışıyorum hala olsa da fazla değil. Kızımda yüzüm çok fena olmuştu aynalara bakamıyordum ama hepsi geçti doğumdan sonra.
Nette araştırdım Solantenin hamileler için kremi var yorumlar iyi. Solenta Pregna. Alıp deneyim diyorum.

Ben de niyetlendim şimdilik normal gidiyor bakalım

Gözün aydın canım allahım kucağımızada aldığımız günleri göstersin inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine

Masallah cnm aman ıyı olsunlar da baska ne ıstersız

Canım magnezyum ilacı hangisini verdi?

Inşaallah sağ sağlim kucagimiza aliriz kızlar:)
Sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim orada da kalp atımını dinledik az önce
ilkim1 canim efermag 365 verdi bana

benımde göğsümün hemen altından başlıyor,eğilince bende rahatsız oluyorum,zaten çok nadir eğilmeye çalışıyurm,bnmkı yani sert ama genede ayına göre normal gibi geliyor

Merhaba bayanlar benim gibi tuylenmesi olan var mi yuzumde 1 hafta almama ragmen yine baya ciktu bu durum beni canim cok sikiyor aglyrm bile ne yapmylm sizce yardim.edin

Arkadaşlar bu konuda fikri veya tecrübesi olan yok mu?

Var ama demir hapını gece vitamini sabah içiyordum. Şimdi vitamini sahurda içerim dedim. Kimi insanlar bebeğin susuz kalır dedi. Biraz endişeliyim. Şu an oruçluyum safra asitleri tahlili yaptırmaya geldim. Si
Ben günde 3 progestan 2 Ferrum fort 1 Decavit içiyorum ve kanama geçirdim riskim var tutamıcam.günde 2.5 lt su içmeliyiz ve bunun sadece 1.5 lt sini içebiliyordum ve bunu da oturup akşamları tşk seferde içiyordum doktor yanlış yapıyorsun güne yay dedi öyle yapıyorum srtık dolayısıyla uygun olmuyor Oruç tutmak.
Annem bana 9 aylık hamileyken ful Oruç tutmuş ,kardeşlerimde de tutmuş hepimiz çok şükür sağlıklıyız ama ilk doğduğumda bu bebek Yaşamaz demişler çok minik doğmuşum sonradan toparlamışım ama.Benim gibi gün Ortası ilaç vitamin yokmuş senin Rabbim korur inşallah ya sonuçta canı veren o..

Merhaba bayanlar benim gibi tuylenmesi olan var mi yuzumde 1 hafta almama ragmen yine baya ciktu bu durum beni canim cok sikiyor aglyrm bile ne yapmylm sizce yardim.edin

Malesefe ben de çok tüylendim özellikle göbeğim. Badem yağı ve zeytin yağı kullanıyorum onun acaba etkisi mi var besledi mi diyorum ama Yüzüm için lazere gitmeme rağmen artıyor.

Slm herkese
Az önce rutin Dr den geldim sağlık durumumuz iyiymiş çok şükür plasenta yukarılara doğru ilerlemiş,246 gr bebiş
Kanama alanı Lafı geçmedi artık aramızda çok şükür.

Elimi karnıma kapattığımda hissettiğim o kayma,vurma tarzı Şeyler benek hareketi değilmiş rahim büyümek için kazılıyormuş ondanmış ve öyle de olması gerekiyormuş. 22 .haftada ancak hissedersin dedi.Şikayetleşmi sordu kuyruk sokumu ağrımı,burun tıkanıklığı ve kanamasını söyledim tahliller verdi pazartesi çıkıcak.Benin haberler bu şekilde kızlar.
pixielix_

Bu nasıl bir gerginliktir arkadaşlar yaaa daha şimdiden karnım öyle bir şişiyor ki... sabah dümdüz, akşama kadar 7-8 aylık oluyor. Var mi böylesini yaşayan
Al benden de o kadar, aynı durumdayım: gündüzleri davul gibi şiştiğimi hissediyorum karnım kocaman oluyo. Sabah kalkınca bakıyorum hoop minicik bi şey kalmış Ama dikkat ettim de gaz yapan yiyecekler ya da meyve falan çok tükettiğimde oluyor çoğunlukla

Valla ilk oğlumda 48 ile hamile kalıp 65 ile doğuma gittim. minyon tipliyim ve bel fıtığım da var ama çok şükür bir sıkıntım olmadı. Zaten emzirme sürecinde de hızla gidiyor kilolar hemencecik. Şimdi de 18. haftam bitmek üzere ve dolu dolu 5 kilo almışım İçim şöyle rahat: sağlıksız şeyler yememeye çalışıyorum, ama canımın çektiği her şeyi de ölçülü yiyorum. Demek ki metabolizma bu kadarını saklamış kendine, öyle düşünüyorum

Maşallah minik Zeynep'e İnsan gidip görmeyince özlüyor minikleri, babası da özlemiştir. Çok iyi olmuş, babayla hasret gidermişler

Ya ben gördüğüm herşeyi yemek istiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Bir yandan da kilo almaktan zaten korkuyorum.. mesela canım hiç et yemek istemiyor böyle kızartma, mantı makarna fln istiyor..
Ben de bu ara meyveye taktım, dünyadaki bütün erikleri yiyebilirmişim gibime geliyo yani öyle bi canım çekiyo Bu arada erik erken doğumu önlüyomuş sanırım Ben de ilk gebeliğimde senin gibi sürekli mantı gözleme falan yemek istiyodum. Canın çok çekiyosa aşırıya kaçmadan tüket bence, hiç yemeyip aklında kalması daha kötü geliyo bana

Cuma günkü doktor randevum bugüne alındı nassı mutluyum anlatamam bir de ilk ultrasonda kız, ikincide erkek dendi, bu akşam kesinleşir sanırım artık. Çok heyecanlı
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Ben de meraklandım, muayeneden sonra cinsiyeti bizimle de paylaş canım

Benim yüzüm değil de göbeğimin üstü şimdiden tüy doldu. Geçen gün krem sürerken oğlum gördü ve tepkisi çok komikti "aaaa annee bu kıllar nerden gelmiş burayaaa" büyük bi şaşkınlıkla böyle dedi Oğlum bilmem ki gelmişler bi yerden ama bebişimiz doğsun inşallah sonrasında gidecekler dedim

ohhh gözün aydın canım benim çok sevindim, haberler çok nefis Maşallah kuzucuk yerinde rahat demek annesi artık endişelerimizi azalsın inşallah Bebek hareketleri konusunda doktor haklı olabilir canım eğer hep yaklaşık aynı bölgede bi şeyler hissediyosan büyük ihtimalle bebeğin bir uzvu, kolu ya da bacağı olabilir ama kayma hissini ben ilkinde de şimdi de hiç yaşamadım. Bir de ultrasonda bebiş nasıldı? Eğer kesenin dış çeperlerine dayanacak kadar büyümüşse kollay ayaklar falan, aslında hareketleri de hissedilebilir bence

O kararını bilmiyorum ki.Dr usg de izlerken bu cümleleri kurmuştu.Neyse artık sağlıklı olsun da
Dedim ki ,o halde benim bir haftadır rahmim kasılıyor kötü bişey değil mi bu ? Hayır dedi kasılmasa nasıl büyüyecek .

Ve bu arada rahim ağzı kısalığını sordum normal dedi sorun yok dedi.İlla Ölçü istedim 3.8 cm dedi ama dedim 4 cm altı iyi bişey değilmiş hayır dedi bişey olmuyo

Malesefe ben de çok tüylendim özellikle göbeğim. Badem yağı ve zeytin yağı kullanıyorum onun acaba etkisi mi var besledi mi diyorum ama Yüzüm için lazere gitmeme rağmen artıyor.
badem yagi tuy yapıyor diye ben almadım. Lierac cok iyi, deneyin onu..

Kızlar eve geldım okadar yoruldum kı fena sıcak mafoldum 32.haftya kadar nabıcaz bız sımdıden kaplumbaga gıbıyım

Bnden fazlaymıs boyun bana takıp etcz hep dıyo dr rısklıyız ıste masallah buyusn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…