- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Nette araştırdım Solantenin hamileler için kremi var yorumlar iyi. Solenta Pregna. Alıp deneyim diyorum.Ben varım canım bir ara daha fazla gibiydi cildimi temiz tutmaya çalışıyorum hala olsa da fazla değil. Kızımda yüzüm çok fena olmuştu aynalara bakamıyordum ama hepsi geçti doğumdan sonra.
Muz iyi geliyor dediler kasılma ve kramplara karşı.Canım benim de cok kasılmam var naptıysam geçmiyor 19 haftalığım bende Cok Dr gezdim bebeğe zararı yok diyor
Ben de niyetlendim şimdilik normal gidiyor bakalımKizlar bugun oruca niyet ettim bi deniyim dedim zaten calistigim icin is yerinde cok bisey yiyemiyodum evde olunca takviye yapiyodum kendime o yuzden sahurda sütümü ictim yumurtami yedim ilaclarimi aldim aksamada yemegemi yer meyvemi suyumu sütümü icersem insallah bi sikinti olmaz boyle ara ara tutmayi dusunuyorum belki heegun tutmakta zorlanirim.siz ne yaptiniz niyetlendinizmi
Gözün aydın canım allahım kucağımızada aldığımız günleri göstersin inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
Masallah cnm aman ıyı olsunlar da baska ne ıstersız
Canım magnezyum ilacı hangisini verdi?
oo senın beş aylık olmuş maşallah,sıkar tabiBenımde oyle dugmenywrı sıkıyo hele oturunca cocuk patlıcak gıbı oluyo rahatsızlık hıssı olusuyor artık
benımde göğsümün hemen altından başlıyor,eğilince bende rahatsız oluyorum,zaten çok nadir eğilmeye çalışıyurm,bnmkı yani sert ama genede ayına göre normal gibi geliyorBen haftalardır hamile pantolonu giyiyorum hala belimden düşüyor ama normal pantolonlar da olmuyor artık karnımı çok sıkıyor bedeni büyük bile olsa. Bu arada sizin göbişler sertleşti mi? Benim artık baya sert hatta yukarı doğru çıktı göğsümün altından başlıyor şişkinlik hatta sanırım ilerleyen haftalarda eğilip kalkmak daha da zorlaşacak şu an bile sorlanıyorum eğilirken rahatsız ediyor
Kızlar selamlar herkese
Ben sizlerden bir konuda fikir rica ediyorum. 2008 de ehliyet aldım ve o gün bügündür hiç bir işe yaramadıbir sürü nedenden ötürü tabiki. En öncelikli konu panik atak ve anksiyetem. Gebelikle birlikte hamdolsun bu konuda güzel gelişmeler yaşadım. Şimdi acaba diyorum araba kullanmaya başlasam mı. Tekrar eğitim alsam ve en azından 2 trimesterda tecrübe etsem geliştirsem. Yaşayacağım stres kaygı bebişime bir şey yapar mı. Allah korusun tabi de herhangi bir çarpma da bebeğim ile ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım. Tecrübeli kişilerden fikirlerini rica ediyorum. Çok kararsızım.
Ben günde 3 progestan 2 Ferrum fort 1 Decavit içiyorum ve kanama geçirdim riskim var tutamıcam.günde 2.5 lt su içmeliyiz ve bunun sadece 1.5 lt sini içebiliyordum ve bunu da oturup akşamları tşk seferde içiyordum doktor yanlış yapıyorsun güne yay dedi öyle yapıyorum srtık dolayısıyla uygun olmuyor Oruç tutmak.Var ama demir hapını gece vitamini sabah içiyordum. Şimdi vitamini sahurda içerim dedim. Kimi insanlar bebeğin susuz kalır dedi. Biraz endişeliyim. Şu an oruçluyum safra asitleri tahlili yaptırmaya geldim. Si
Merhaba bayanlar benim gibi tuylenmesi olan var mi yuzumde 1 hafta almama ragmen yine baya ciktu bu durum beni canim cok sikiyor aglyrm bile ne yapmylm sizce yardim.edin
Al benden de o kadar, aynı durumdayım: gündüzleri davul gibi şiştiğimi hissediyorum karnım kocaman oluyo. Sabah kalkınca bakıyorum hoop minicik bi şey kalmışBu nasıl bir gerginliktir arkadaşlar yaaa daha şimdiden karnım öyle bir şişiyor ki... sabah dümdüz, akşama kadar 7-8 aylık oluyor. Var mi böylesini yaşayan
Valla ilk oğlumda 48 ile hamile kalıp 65 ile doğuma gittim. minyon tipliyim ve bel fıtığım da var ama çok şükür bir sıkıntım olmadı. Zaten emzirme sürecinde de hızla gidiyor kilolar hemencecik. Şimdi de 18. haftam bitmek üzere ve dolu dolu 5 kilo almışımSelam kızlar..kaç kilo aldınız? Ben 50.5 ile hamile kaldım. Sonra kusmaktan 48 kiloya kadar düştüm.. şimdi tok karnına 51.5 fln çıkıyorum. Yani nerdeyse 2-2,5 kilo almışım. Doktorum 57-58 kg dan fazla olma Doğumun çok zor olur kiloya vücudun alışkın değil, varis konusunda sıkıntı yaşarsın fln dedi. Ya daha Doğuma 23 hafta var. Sizce 7-8 kilodan fazla alır mıyım ne yapamam lazım..
Maşallah minik Zeynep'eKızlar dün kontrolüm vardi onceden poliklinikte kiz gibi demislerdi bende hep kızım diye seviyordum ama babası ile kendi doktorumuza (ben doktor günleri dışında arada polikliniğe de gidiyorum) gidişimizde poposunu dönüp yatıyordu
Bugün yolda bak kızım uyuma da baba da görsün ben seni çok gördüm ama o sadece Ali doktorumuza gidince görüyor seni diye konuştum:)
Neyse sıra bize geldi bizimki ayaklarını karnına çekmiş bir yandan ayakları bir yandan elleri ile tekme atıyordu eşim bayıldı sevinçten:) doktorumuz kesin olarak Zeynebimin cinsiyet tahminini yaptı eşim de hep insaallah sağlıklı olsun ama kızım olsun çok isterim demişti Allah gönlüne göre verdi
Sağlığı iyi çok şükür 16 cm. 150 gr dedi kiloyu takma iyi dedi çok şükür. Bana kan ilacı ve magnezyum verdi 22.haftada ayrintiliya cagirdi
Ben de bu ara meyveye taktım, dünyadaki bütün erikleri yiyebilirmişim gibime geliyo yani öyle bi canım çekiyoYa ben gördüğüm herşeyi yemek istiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Bir yandan da kilo almaktan zaten korkuyorum.. mesela canım hiç et yemek istemiyor böyle kızartma, mantı makarna fln istiyor..
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahCuma günkü doktor randevum bugüne alındı nassı mutluyum anlatamambir de ilk ultrasonda kız, ikincide erkek dendi, bu akşam kesinleşir sanırım artık. Çok heyecanlı
Benim yüzüm değil de göbeğimin üstü şimdiden tüy doldu. Geçen gün krem sürerken oğlum gördü ve tepkisi çok komikti "aaaa annee bu kıllar nerden gelmiş burayaaa" büyük bi şaşkınlıkla böyle dediMerhaba bayanlar benim gibi tuylenmesi olan var mi yuzumde 1 hafta almama ragmen yine baya ciktu bu durum beni canim cok sikiyor aglyrm bile ne yapmylm sizce yardim.edin
oo senın beş aylık olmuş maşallah,sıkar tabidarısı bana 5. ayı sağlıkla görmek inşallah
ohhh gözün aydın canım benim çok sevindim, haberler çok nefisSlm herkese
Az önce rutin Dr den geldim sağlık durumumuz iyiymiş çok şükür plasenta yukarılara doğru ilerlemiş,246 gr bebiş
Kanama alanı Lafı geçmedi artık aramızda çok şükür.
Elimi karnıma kapattığımda hissettiğim o kayma,vurma tarzı Şeyler benek hareketi değilmişrahim büyümek için kazılıyormuş ondanmış ve öyle de olması gerekiyormuş. 22 .haftada ancak hissedersin dedi.Şikayetleşmi sordu kuyruk sokumu ağrımı,burun tıkanıklığı ve kanamasını söyledim tahliller verdi pazartesi çıkıcak.Benin haberler bu şekilde kızlar.
pixielix_
O kararını bilmiyorum ki.Dr usg de izlerken bu cümleleri kurmuştu.Neyse artık sağlıklı olsun daohhh gözün aydın canım benim çok sevindim, haberler çok nefisMaşallah kuzucuk yerinde rahat demek annesi artık endişelerimizi azalsın inşallah Bebek hareketleri konusunda doktor haklı olabilir canım eğer hep yaklaşık aynı bölgede bi şeyler hissediyosan büyük ihtimalle bebeğin bir uzvu, kolu ya da bacağı olabilir ama kayma hissini ben ilkinde de şimdi de hiç yaşamadım. Bir de ultrasonda bebiş nasıldı? Eğer kesenin dış çeperlerine dayanacak kadar büyümüşse kollay ayaklar falan, aslında hareketleri de hissedilebilir bence
merhaba, direksiyon hocasından ders alabilirsiniz, kontrol zaten öğretmende oluyor..Arkadaşlar bu konuda fikri veya tecrübesi olan yok mu?
badem yagi tuy yapıyor diye ben almadım. Lierac cok iyi, deneyin onu..Malesefe ben de çok tüylendim özellikle göbeğim. Badem yağı ve zeytin yağı kullanıyorum onun acaba etkisi mi var besledi mi diyorum ama Yüzüm için lazere gitmeme rağmen artıyor.
Bnden fazlaymıs boyun bana takıp etcz hep dıyo dr rısklıyız ıste masallah buyusnO kararını bilmiyorum ki.Dr usg de izlerken bu cümleleri kurmuştu.Neyse artık sağlıklı olsun da
Dedim ki ,o halde benim bir haftadır rahmim kasılıyor kötü bişey değil mi bu ? Hayır dedi kasılmasa nasıl büyüyecek .
Ve bu arada rahim ağzı kısalığını sordum normal dedi sorun yok dedi.İlla Ölçü istedim 3.8 cm dedi ama dedim 4 cm altı iyi bişey değilmiş hayır dedi bişey olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?