Düşükse damla veriyor üç hafta sonra gel damla yazayım dedi banaDah yeni tahlilleri yaptırdım ama eğer düşükse ne yapmam lazım bakıyorum hemen tahlillere
Hissettiğin yumurta gibi bişey miydi canım, dr gitmemde fayda var,stresli olduğun için böyle hissetmiş olabilirsin RAbbim bebeklerimizi ve korusunKkzlar ıdrar yaparken ıdrarın tammamı cıkmıyodu bıkac gundur agrı sancıdan dedım sankı ıcerde bısey varmıs gıbı hıssetm hafıf dokundm elıme yumsak bı doku geldı yukarıyı tamamen kapatıyor ne olabılır bu korkuyorum rahım asagamı ındı benekle alakalı bıseymı yada bılgısı olan varmı dr u aramadm daha
Yumsak bısıdo bılmıyorum ku dr u arıcam brazdanHissettiğin yumurta gibi bişey miydi canım, dr gitmemde fayda var,stresli olduğun için böyle hissetmiş olabilirsin RAbbim bebeklerimizi ve korusun
Hissettiğin şey doluluk hissi olabilir mi canım.Vajen girişi de yumuşak artık bu arada bişey yoktur aynadan bakmayı denedin mi çömelmeden Sırt üstü uzanarak bak ya da Dediğin gibi Dr ara için daha rahat eder inş.Korkma canım Allah'ın izniyle her şey yoluna girecekYumsak bısıdo bılmıyorum ku dr u arıcam brazdan
Gebeyken ve sonrasında bir süre vajende dışarıya doğru sarkma olabiliyor. Büyüyen rahim ve bebek baski yapiyor. Sen yine de doktoruna danış tabiki ne olur ne olmaz ama eğer söylediğim gibiyse kegel egzersizi yapmanı öneririm. Hem doğumu kolaylaştırıyor hem de doğum sonrasında vajenin toparlanmasını sağlıyorKkzlar ıdrar yaparken ıdrarın tammamı cıkmıyodu bıkac gundur agrı sancıdan dedım sankı ıcerde bısey varmıs gıbı hıssetm hafıf dokundm elıme yumsak bı doku geldı yukarıyı tamamen kapatıyor ne olabılır bu korkuyorum rahım asagamı ındı benekle alakalı bıseymı yada bılgısı olan varmı dr u aramadm daha
Doktorum bana duphalac surup vermişti o zamanlar için patlıcak gibi oluyodum
Canım senın nıfty test sonucları ne oldu cıktımı sonuclarındlkkydlntpl geçmiş olsun cnm doktoruna sor bi bişey yoktur sanmıyorum için rahat etsin ne olur ne olmaz çok hassas olduk bu aralar herseyi takıyoruz niye oldu diye ben biraz soğuk kanlıyım eşim çok panik hemen en ufak bişeyde doktora gidelim diyo ben frenliyorum sende hiç merak etme bişey yok dualarımdasınız hepiniz
Anladım sağ ol canım benim gibi olan YÖK galiba zor yapmamak icin düzenli gideyim ben zaten meyve ve suyu iyi tüketiyorum düzenli gitmezsem oluyor benim. Bi de maden suyu içeyim daha iyi olur inşallah
canım engelleyemıyolar mı kac haftalık oldun artıkKızlar hakkınızı helal edın dusuk yapıyorum sarkan sey bebegın kesesıymıs
Canım çok üzüldümKızlar hakkınızı helal edın dusuk yapıyorum sarkan sey bebegın kesesıymıs
Bendede ilk haftalarımda plmuştu birkez ama zorlanmaktan kabızdım oyüzden eğer öyleyse sorun yoktur nereden geldiğine bağlı doktorunla görüş yinede istersen için rahat etsinKızlar iki gündür afedersiniz büyük tuvalet sonrası birkaç damla kan geliyor ama eğer hemoroid sebebi ile olsa kabızlık yok ki bende. Dün hastanede bebek iyi dedi doktor acaba bi daha mı gitsem
Canım benim ilk gebeliğimde bu durumu yaşayıp sonra düşük yapmıştım. Geçen hafta yine aynısı oldu sağ tarafım şişti birazda ağrım oldu tabi ben korkudan direk acile :) ama bişey yokmuş. Rahim ağzında da sıkıntı yokmuş :) bu kasılmalar çok normalmiş internette erken Doğum falan yazıyor ama korkma. Erken Doğum belirtisi olması için bu kasılmalara ritmik sancılar eşlik etmesi gerekiyormuş. Adet sancısı gibi sancılar olması gerekiyormuş. Rahim ağzında sıkılma iğne batması kasıklarda batma falan normal olan ağırlarmış.yalansindunya canim bişey sorcam önceki hamileliğinden belki bilirsin.Ark lardan Etkilendim mi bilmiyorum karnımın sağ tarafı bikaç defa şişti indi neden acaba ? Biraz araştırma Yaptım sitede,bunu yaşayıp doğum yapanlar var ama ne bilim her tarafımızdan pimpirik akıyo resmen.Sence ?
Bilen arkadaşlar ?
23Ü en erken çıkmazsa ara dediler ama sonuç kağıdında 26 sı yazıyo bekliyoruz eminimki hiçbişeyi yok inşallah bebeğimin sağlıklıCanım senın nıfty test sonucları ne oldu cıktımı sonucların
Rabbim kolaylık versin canım. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Rabbim aratmasın inşallah tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin. Ben düşüğümün tahmini Doğum tarihinde hamile kaldığımı öğrendim. Bu dönemden sonra sakin ol ve kimseye kulak asma. Rabbim sabır versin canımKızlar hakkınızı helal edın dusuk yapıyorum sarkan sey bebegın kesesıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?