2018 Ekim Anneleri

Bız yunus dusunduk cnm allah saglkkla dogmasını nasıp ederse ıns bıze cok naz yaocklar sanrm bızımkıler ıyı olsunlarda

Canım benim kasılmalar düzenli değil. Az önce canım bişeye sıkıldı hemen kasıldım. Arka arkaya 3 kere filan Tuvalet hariç ful yatıyorum. Yürümek iş yapmak yorulmak tetikliyor. Stres de tabii. İnşalah biran önce şyileşirsin. Bir de bebek aşağıya inmiş mi senin de

Benim ilk kanamam 8. haftada başladı. Sonra yaklaşık olarak 7-10 günde bir kez oldu. 16. haftadayım. 1 aydır kahverengi dışında kanamam olmamıştı. Dün ara ara azar azar kırmızı kan geldi ama devam etmedi. Gerçi zaten ultrasonda da hala kanama alanı görünüyor. İnşallah benim de senin gibi artık biter.

Ah cnm aynıyız kasılma be ahrılarm oluyo bele burıyo hem de ıns duzelecek hersey bebek asada degıl dedı bana dr kasılma ve agrı sıkıntı rahım ağzımız acılmaz ıns sen de kendinı sakın turmaya calıs

Canım bebeğin aşağıda olmaması iyi haber. Ben de ilk zamanlar kanama yaşamıştım ilk aylarda. Bir buçuk ay kadar heyet raporluydum. Tam düzeldi risk geçti dedik işe başladım1 ay çalıştım şimdi de kasılmalar var. Demek ki hiç çalışmamamız gerekiyormuş. İş demek stres yorgunluk demek. Rapor alabilirsem dönem bitene kadar evde yatıcam. Zaten sonra yaz tatili geliyor. Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah

Amin inşallah geçmiş olsun.Dinlenmek su içmek ve stresten uzak kalmak çok önemli.progestan kullsnıyorsundur zaten.kırmızı geldiyse doktoruna haber versen iyi olur canım

dlkkydlntpl canım bir de senin kasılmalar tam olarak nasıl oluyor
Icerden rahım acıklıgı var bnmde oda skıntı kasılma karnımda basladı bebek sertlestı sonra 5dk da bır kasılma be kasık afrısı basladı bele vurmayaa basladı asırı agrılar oyle dayanılcak gıbı degıldı dr a gıttım hemen

Ayy canım inşallah biran önce geçer kasılmaların Rabbim şifa versin

Devam ediyor canım malesef . Doğuma kadar sürer benim. Geçen hafta ilaç bitmiş atamadım mahvoldum ne yiyebildim ne içebildim çok kötüydü. Allahım beterinden saklasın sabretmeye çalışıyorum bebiş iyi olsun da hapla idare ediyorum napım

Ayaklarım yanıyor canım gaz değil de gogsumun hemen altındaki kaburgalarım ağrıyo, iki gündür kasik agrim ve karnımın altı agriyo. Carsamba rrandevum var

Çok karışık birbirine bağlayamadım şikayetlerini canım inşallah önemli bir şey değildir. AyAkların yanıyorsa bil ki kansızlık vardır

Çok afedersiniz tuvalette zorlandığınız oluyor mu ben bir gün gitmeyeyim ertesi gün çok zor yapıyorum bu gün öyle oldu çok sıktım kendimi . Bebişe bi şey olmasın tüm gün aklıma takıldı

Allah yardımcın olsun bulantı da zordur
Çok afedersiniz tuvalette zorlandığınız oluyor mu ben bir gün gitmeyeyim ertesi gün çok zor yapıyorum bu gün öyle oldu çok sıktım kendimi . Bebişe bi şey olmasın tüm gün aklıma takıldı
canım ıkınmamaya çalış (yukarıda yanlış etiket yaptın canım ilkim1 olcak)

Bol meyve ve su tuketmek iyi geliyor. Sabahlari ac karna 2-3 bardak su icebilirseniz faydasi olur

Kont gttkce verır gbme gelıyo cnm cok zorlndm ıns odulum yusufum saglıkla sogar cektıklerıme deger
Rabbim vaktinde saatinde sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah

Bizde Allah nasip kısmet ederse muhammed yusuf düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…