Ay kıyamam cnm nasıl olur doktorlar nasıl anlamadı bıraktılar eve sabır diliyorum sana inşallah en kısa zamanda sorunsuz bi hamilelik yaşar kucağına alırsın bebeğini vardır bunda da bi hayırKızlar hakkınızı helal edın dusuk yapıyorum sarkan sey bebegın kesesıymıs
canım engelleyemıyolar mı kac haftalık oldun artık
Canım çok üzüldüm( yokmuymuş bir yolu naısl olur bu
. 21 haftalıgım Cumartesi gunu cok agrm sancm oldu snrada bırden rahım agzı acılmıs sanah bısey geldını farkettm bebek kesesıymısRabbim kolaylık versin canım. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Rabbim aratmasın inşallah tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin. Ben düşüğümün tahmini Doğum tarihinde hamile kaldığımı öğrendim. Bu dönemden sonra sakin ol ve kimseye kulak asma. Rabbim sabır versin canım
O akşamdan sonra bir daha olmadı çok şükür.İlk cümleni okuyunca bir an nefesim kesildiCanım benim ilk gebeliğimde bu durumu yaşayıp sonra düşük yapmıştım. Geçen hafta yine aynısı oldu sağ tarafım şişti birazda ağrım oldu tabi ben korkudan direk acile :) ama bişey yokmuş. Rahim ağzında da sıkıntı yokmuş :) bu kasılmalar çok normalmiş internette erken Doğum falan yazıyor ama korkma. Erken Doğum belirtisi olması için bu kasılmalara ritmik sancılar eşlik etmesi gerekiyormuş. Adet sancısı gibi sancılar olması gerekiyormuş. Rahim ağzında sıkılma iğne batması kasıklarda batma falan normal olan ağırlarmış.
Sen ıyıysen bebeğinde iyidir .Amin canım bı gelseler dünyaya sağlıklı23Ü en erken çıkmazsa ara dediler ama sonuç kağıdında 26 sı yazıyo bekliyoruz eminimki hiçbişeyi yok inşallah bebeğimin sağlıklıallahım korusun
Gecmiş olsun Allah yardımcın olsun inş. 21 haftalıgım Cumartesi gunu cok agrm sancm oldu snrada bırden rahım agzı acılmıs sanah bısey geldını farkettm bebek kesesıymıs
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum insallah hemen tekrarını nasıp eder Allah sıkıntısız bir şekilde. 21 haftalıgım Cumartesi gunu cok agrm sancm oldu snrada bırden rahım agzı acılmıs sanah bısey geldını farkettm bebek kesesıymıs
bende düşünmedim değil her seferınde artık olmaz diye vazgecıyorumKızlar ben çok kötü etkileniyorum bu sitede okuduklarımdan.kayıp haberlerine dayanamıyorum artık.1-2 saat içinde Üyeliğimi pasif etmeye karar verdim.kendime de size de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim Sağlıcakla..Kayıp yaşayanlara da sabır diliyorum Hoşçakalın dua ile..
Canim hepimizin kaygilari ve sikitilari var. Ama surekli olumsuzluklari getirme aklina. Dogumdan sonra da bu sefer cocuga o mu olacak bu mu olacak diye dusunmeye basliycaz. Endiseler bitmez. Onlem alabilecegimiz kadarini alicaz gerisi tevekkul. Ama oyle rahat edeceksen pasif kal tabii.Kızlar ben çok kötü etkileniyorum bu sitede okuduklarımdan.kayıp haberlerine dayanamıyorum artık.1-2 saat içinde Üyeliğimi pasif etmeye karar verdim.kendime de size de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim Sağlıcakla..Kayıp yaşayanlara da sabır diliyorum Hoşçakalın dua ile..
Teşekkür ederim. Daha önce hep haber veriyordum ama kırmızı kanama devam ederse o zaman gel demişti. 3 ay bitince de progestan ve coraspini biraktirdi. Sadece gyno ferro sanol kullanıyorum şu an. Etrafimda 9 ay boyunca her gün karından iğneyle devam edecek hamileler var. Bendeki düşük riskine rağmen ilaçları kesti. Ama internetten baktim 3 aydan sonra progestanin düşüğü önleme gibi bir özelliği kalmiyormus.Amin inşallah geçmiş olsun.Dinlenmek su içmek ve stresten uzak kalmak çok önemli.progestan kullsnıyorsundur zaten.kırmızı geldiyse doktoruna haber versen iyi olur canım
geçmiş olsun kelimeler yetersiz kalıyor,seni çok iyi anlıyorum başına gelmeyen bilemez,ama öce senın sağlığın canım,ALLAH yardımcımız olsun. 21 haftalıgım Cumartesi gunu cok agrm sancm oldu snrada bırden rahım agzı acılmıs sanah bısey geldını farkettm bebek kesesıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?