2018 Ekim Anneleri

Kızlar hakkınızı helal edın dusuk yapıyorum sarkan sey bebegın kesesıymıs
Ay kıyamam cnm nasıl olur doktorlar nasıl anlamadı bıraktılar eve sabır diliyorum sana inşallah en kısa zamanda sorunsuz bi hamilelik yaşar kucağına alırsın bebeğini vardır bunda da bi hayır

canım engelleyemıyolar mı kac haftalık oldun artık
Canım çok üzüldüm ( yokmuymuş bir yolu naısl olur bu

. 21 haftalıgım Cumartesi gunu cok agrm sancm oldu snrada bırden rahım agzı acılmıs sanah bısey geldını farkettm bebek kesesıymıs

O akşamdan sonra bir daha olmadı çok şükür.İlk cümleni okuyunca bir an nefesim kesildi

Kızlar ben çok kötü etkileniyorum bu sitede okuduklarımdan.kayıp haberlerine dayanamıyorum artık.1-2 saat içinde Üyeliğimi pasif etmeye karar verdim.kendime de size de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim Sağlıcakla..Kayıp yaşayanlara da sabır diliyorum Hoşçakalın dua ile..

bende düşünmedim değil her seferınde artık olmaz diye vazgecıyorum

Canim hepimizin kaygilari ve sikitilari var. Ama surekli olumsuzluklari getirme aklina. Dogumdan sonra da bu sefer cocuga o mu olacak bu mu olacak diye dusunmeye basliycaz. Endiseler bitmez. Onlem alabilecegimiz kadarini alicaz gerisi tevekkul. Ama oyle rahat edeceksen pasif kal tabii.

konuşamıyorum artık gerçekten çok etkileniyorum çok üzülüyorum
tamam artık bitti tehlike yok diyorum başka üzücü haber alıyorum
kendimi gerçekten çok kötü hissetmeye başladım zaten bozuk olan psikolojim iyice bozuldu
kendim yaşadım 2 yıl önce kendimi kayıp yaşayan annelerin yerine koyuyorum anlıyorum yazayım diyorum ama ne kadar aynı şeyi yaşamış olsam da anlayamıyorum
Allah sabır versin dlkkydlntpl

dlkkydlntpl cok gecmis olsun...
Bu durumda nedenir ki...
Buyuk bir dusuk bende yasadigim icin seni cok iyi anliyorum...cok uzuldum...
Insallah sorunsuz kolay ve saglikli bir sekilde bu dusugu atlatirsin...
Insallah en kisa zamanda saglikli gebeliklerin
Olur canm...uzulme...bazen allah nasip etmeyince ne yapsan fayda etmiyor malesef...

dlkkydlntpl canım çok üzüldüm hala başka bir çaresi yok mu diye düşünmeden edemiyorum Allahım yardımcınız olsun inş hakkınızda hayırlısını versin. Umarım şu süreçleri an sağlıklı şekilde atlatırsın...

dlkkydlntpl Canımmm..Allah yardimcin olsun,gonlune ferahlik versin...Ne desem,desek bos...
Cok üzüldüm...

Amin inşallah geçmiş olsun.Dinlenmek su içmek ve stresten uzak kalmak çok önemli.progestan kullsnıyorsundur zaten.kırmızı geldiyse doktoruna haber versen iyi olur canım
Teşekkür ederim. Daha önce hep haber veriyordum ama kırmızı kanama devam ederse o zaman gel demişti. 3 ay bitince de progestan ve coraspini biraktirdi. Sadece gyno ferro sanol kullanıyorum şu an. Etrafimda 9 ay boyunca her gün karından iğneyle devam edecek hamileler var. Bendeki düşük riskine rağmen ilaçları kesti. Ama internetten baktim 3 aydan sonra progestanin düşüğü önleme gibi bir özelliği kalmiyormus.

dlkkydlntpl canım insaniz her acı bizler için tesellisi yok hiç cümlede iki d3fa yaşadım aynı durumu üstelik biri ikizdi ama Allah şer e bile hayır gizleyendir ..

Canım sana sabır ve metanet diliyorum Can veren Allah ım en kısa en hayırlı zamanda kucağını rahmini sağlıkla doldursun inşallah.. zor bir süreç ama büyük imtihan kendini koyma kalbinden gazından geçen şeylerde ne olur tevekkül ve teslimiyeti ol Allah her birimizin hakkında hatırlıyo nasip etsin kuzum.

. 21 haftalıgım Cumartesi gunu cok agrm sancm oldu snrada bırden rahım agzı acılmıs sanah bısey geldını farkettm bebek kesesıymıs
geçmiş olsun kelimeler yetersiz kalıyor,seni çok iyi anlıyorum başına gelmeyen bilemez,ama öce senın sağlığın canım,ALLAH yardımcımız olsun

dlkkydlntpl cnm kan sulandırıcı iğne yada coraspirin kullanıyomudun sen sebep neymiş neden böyle oldu hala anlamıyorum kafama taktım çok üzüldüm inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…