2018 Ekim Anneleri

Allah yardımcın olsun bulantı da zordur

canım ıkınmamaya çalış (yukarıda yanlış etiket yaptın canım ilkim1 olcak)

Sağ ol canım ben de istemiyorum fakat arada oluyor iyi bir şey değil

Bol meyve ve su tuketmek iyi geliyor. Sabahlari ac karna 2-3 bardak su icebilirseniz faydasi olur

Suyu sabah aç karnına içemiyorum bulantı yüzünden. Önceden hep içerdim sabah aç karnına alışkanlığımdı . Şimdi gün boyunca 2 litreyi buluyor ama benim sıkıntı su ve meyve değil hergün düzenli gitmeliyim bir gün gitmesem ertesi gün kötü oluyor .

Sade soda çok iyi geliyo
Hemen çıkartıyor wc ye

Çok iyiymiş ya bunu deneyeceğim hiç duymamıştım. Maden suyu nun sadesi değil mi

Evet aynen

Aa ne güzel , maşallah.Rabbim sağlıkla yusuflarımıza kavuşmayı nasip etsin inş

Amin inşallah canim

Canım ben yillardir kullanıyorum d vitamini ama bir türlü yükselmiyo. Baya düşük benim ve Dr um Solgar in d vitaminini verdi içinde 100ttane var

Biz hasyaneden geldik
Dışarıdaydım tuvalete gittim normal tuvaletti oturmam ile birlikte vajina üstüne bıçak gibi ağrı saplandı
Sonrası doluluk hissi oldu. Eşim doktora gidelim dedi gittik usg ile baktılar bebikom uyuyordu şükür alttan parmak ile muayene edelim dedi ben istemedim
Idrar tahlili yapıldı temiz
Idrari tuttuysan ondan olur dedi doktor

İdrara sıkışınca çok bende de oluyor bu ağrı. 5 dk sütüp geçiyor ama

Dah yeni tahlilleri yaptırdım ama eğer düşükse ne yapmam lazım bakıyorum hemen tahlillere

İdrara sıkışınca çok bende de oluyor bu ağrı. 5 dk sütüp geçiyor ama
Ondandır belki canim gecenin bi vakti hastaneye gittik çok yorgunum raporumu götüreceğim okula birazdan benim okul da ilçede. Hic dermanim yok. Sen nasilsin
dlkkydlntpl canim sen nasilsin eşi şehir dışında olan sen miydin?

Uzun süre sıkışık kalıp yaptıktan sonra bende oluyor o ağrı. Gebeliğe has değil eskiden de olurdu. Mesane bağlarında anı bir gevşeme ya da kasılma falan oluyor herhalde

Kkzlar ıdrar yaparken ıdrarın tammamı cıkmıyodu bıkac gundur agrı sancıdan dedım sankı ıcerde bısey varmıs gıbı hıssetm hafıf dokundm elıme yumsak bı doku geldı yukarıyı tamamen kapatıyor ne olabılır bu korkuyorum rahım asagamı ındı benekle alakalı bıseymı yada bılgısı olan varmı dr u aramadm daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…