Sade soda çok iyi geliyoÇok afedersiniz tuvalette zorlandığınız oluyor mu ben bir gün gitmeyeyim ertesi gün çok zor yapıyorum bu gün öyle oldu çok sıktım kendimi . Bebişe bi şey olmasın tüm gün aklıma takıldı
Allah yardımcın olsun bulantı da zordur
canım ıkınmamaya çalış (yukarıda yanlış etiket yaptın canımilkim1 olcak)
Bol meyve ve su tuketmek iyi geliyor. Sabahlari ac karna 2-3 bardak su icebilirseniz faydasi olur
Sade soda çok iyi geliyo
Hemen çıkartıyor wc ye
Ben kayisi ile çözdüm o durumu her akşam 3 4 tane yiyorumÇok afedersiniz tuvalette zorlandığınız oluyor mu ben bir gün gitmeyeyim ertesi gün çok zor yapıyorum bu gün öyle oldu çok sıktım kendimi . Bebişe bi şey olmasın tüm gün aklıma takıldı
Ben kayisi ile çözdüm o durumu her akşam 3 4 tane yiyorum
Aa ne güzel , maşallah.Rabbim sağlıkla yusuflarımıza kavuşmayı nasip etsin inşRabbim vaktinde saatinde sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah
Bizde Allah nasip kısmet ederse muhammed yusuf düşünüyoruz
İsimleri ne olursa olsun,sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısıyla :)Bız yunus dusunduk cnm allah saglkkla dogmasını nasıp ederse ıns bıze cok naz yaocklar sanrm bızımkıler ıyı olsunlarda
10 dk yı geçti artık çok geç :) neyse takılma Yanlışlık olduğu anlaşılacaktır NasılsaPurpplee düzeltemedim silemedim de öyle kaldı kimse artık. Napsam ki canım
Sağ ol canım ben de istemiyorum fakat arada oluyor iyi bir şey değil
Suyu sabah aç karnına içemiyorum bulantı yüzünden. Önceden hep içerdim sabah aç karnına alışkanlığımdı . Şimdi gün boyunca 2 litreyi buluyor ama benim sıkıntı su ve meyve değil hergün düzenli gitmeliyim bir gün gitmesem ertesi gün kötü oluyor .
Çok iyiymiş ya bunu deneyeceğim hiç duymamıştım. Maden suyu nun sadesi değil mi
Aa ne güzel , maşallah.Rabbim sağlıkla yusuflarımıza kavuşmayı nasip etsin inş
10 dk yı geçti artık çok geç :) neyse takılma Yanlışlık olduğu anlaşılacaktır Nasılsa
Doktorum bana duphalac surup vermişti o zamanlar için patlıcak gibi oluyodumZorlandığınız oluyor muydu sizin çok zorlanmak diyeyim
Canım ben yillardir kullanıyorum d vitamini ama bir türlü yükselmiyo. Baya düşük benim ve Dr um Solgar in d vitaminini verdi içinde 100ttane var
İdrara sıkışınca çok bende de oluyor bu ağrı. 5 dk sütüp geçiyor amaBiz hasyaneden geldik
Dışarıdaydım tuvalete gittim normal tuvaletti oturmam ile birlikte vajina üstüne bıçak gibi ağrı saplandı
Sonrası doluluk hissi oldu. Eşim doktora gidelim dedi gittik usg ile baktılar bebikom uyuyordu şükür alttan parmak ile muayene edelim dedi ben istemedim
Idrar tahlili yapıldı temiz
Idrari tuttuysan ondan olur dedi doktor
Ondandır belki canim gecenin bi vakti hastaneye gittik çok yorgunum raporumu götüreceğim okula birazdan benim okul da ilçede. Hic dermanim yok. Sen nasilsinİdrara sıkışınca çok bende de oluyor bu ağrı. 5 dk sütüp geçiyor ama
Uzun süre sıkışık kalıp yaptıktan sonra bende oluyor o ağrı. Gebeliğe has değil eskiden de olurdu. Mesane bağlarında anı bir gevşeme ya da kasılma falan oluyor herhaldeBiz hasyaneden geldik
Dışarıdaydım tuvalete gittim normal tuvaletti oturmam ile birlikte vajina üstüne bıçak gibi ağrı saplandı
Sonrası doluluk hissi oldu. Eşim doktora gidelim dedi gittik usg ile baktılar bebikom uyuyordu şükür alttan parmak ile muayene edelim dedi ben istemedim
Idrar tahlili yapıldı temiz
Idrari tuttuysan ondan olur dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?