2018 Ekim Anneleri

Kizlar merhaba
Cok telefonla hasir nesir oluyoruz ya
Acaba bebislerimize zarar veriyor muyuzdur?

Bu arada haftaya bugun ayrintili ultrasona girecegim insallah bebislerim iyidir. Bakalim sonuclarini yazarim sizlere
Oluyodur tabikide. Olabildgnce uzak kalmak en iyisi. Ozellikle modemi ayni oda da tutmamak ne bilm yatarken teli oda disinda yada kapatmak. Yapabldgmz kadar.
Bende cuma gunu gircm ins ayrintiliya:))

dlkkydlntpl canım çok zor biliyorum Allahım sabır versin söylediğimiz her şey havada kalacak muhakkak ki ama Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş öncelik senin iyi olman hayırlısıyla rabbim başka evlatlar da nasip edecektir. Çok üzüldüm arkadaşım...

Tam artık bitti kötü haber yok artık herşey güzel sonlanıcak derken çok üzüldüm yine bugün hiç aklımdan çıkmadı dlkkydlntpl cnm allahım sabır versin size umarım en kısa zamanda rabbim sağlıklı bebekler versin diyecek kelime yok 4 defa aynı acıyı yaşamış biri olarak sadece sabır diliyorum allahım dan rabbim inşallah dünya tatlısı bir evlat verir bana verdi şuan üç yaşında ikinci karnımda eminimki herşey yoluna girer

Ne yazacagimi bilmiyorum şuan iyi değilim... dlkkydlntpl Allah yaralarını sarıp şifanı verip tesellini tez versin inşallah ... çok üzgünüm eşinde yanında değil sanırım şuan en önemli olan senin sağlığın sağlığın yerin de oldukça yeni evlatlara gebe kalacaksın inşallah bunu unutma neolur.. Allah sana sabrını versin canım...

Herkese teşekkür ederim cok zor bır gun gecırdım Allahım bu acıyı komseye yasatmasın banada anne olmayı ıns nasıp etsın
Canım şimdi gördüm ve resmen ağlıyorum ..Rabbim acını hafifletsin.Sağlıkla nice evlatlar nasip etsin tekrardan inş.Keşke yapabileceğimiz birşey olsa Dualarınızdasın...

Herkese teşekkür ederim cok zor bır gun gecırdım Allahım bu acıyı komseye yasatmasın banada anne olmayı ıns nasıp etsın
Çok geçmiş olsun allahım biran önce saglikli gebelik nasip etsin.bastan beri olan risk mi etken olmuş yoksa başka bir problem daha mi cıktı bisey dedimi doktorlar

Selam

Bazı yorumlardan çok rahatsızım Burrda hem kotu haber okumak istemiyorum deyip hemde taze yaraya tuz basar gibi ne oldu neden oldu niye olmuş gibi sorular goruyorum siz değilmiydiniz bundan daha bir kaç gun once boyle kotu haberleri okumak istemiyorum çok etkileniyorum deyip yaşanan kotu olayları göz ardı etmeye calışan ...!!! Zaten yara taze o kadın bu soruyu kafasında şuan binlerce kez kendine soruyor nasıl oldu diye ....lütfen Allah Rızası için arık şu soruyu sormayı bırakın ...

dlkkydlntpl bitanemm canımm Allahım sana güç kuvvet versin. Ne zorlukları aşmıştın sana hayrandım gerçekten sen çok güçlü bir annesin yavrunla cennette kavuştursun inşallah.Rabbim sana sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah. Ben seni çok sevmiştim canım arkadasım nolur güçlü ol.

Gercekten guclu bir kadinsin...
Elinden gelen herseyide yaptin.Insan var elbet hayrı diyor ama ne kadar gec o kadar daha da acı..
Dilerim sabrin artsin,şu mubarek ayda.Nasibinde yasadigin son acı olsun,cok guzel bir hamilelik seni bekliyor olsun❤
Cok uzuldum canim.Bugun kendimle ilgili ne dusunsem aklimdan hep sen gectin...
En kisa zamanda guzelce toparlanirsin insallah guzel haberlerine seviniriz❤

dlkkydlntpl canim arkadasim Allah guc kuvvet versin, kalbine sabir versin.. acini derece farkiyla olsa da inan paylasiyoruz.. su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine, yoktan "var" eden Rabbim sana bu acini hafifletecek saglikli gebelikler yasatsin ve hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah. Elinden gelen her seyi yaptin ve eminim cok cok iyi bi anne olacaksin canim benim. Allah'im yardimcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…