- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 103
Canim Allah sabır versin ve Inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Dusuk yaptm be kurtaj oldm
Canim bak ne diyor hz. Yakup Yusuf peygamberi kaybettiğinde.... "şimdi bana güzel bir sabır düşer" ... çoook zor biliyorum ama Rabbimin emrine boynumuz kıldan ince... neden oldu nasil oldu şöyle olsaydi olmaz miydi? demek yersiz ve seni daha çok yipratacak. O yüzden soranlara dert anlatmaya da gerek yok.. Allahin emri der geçersin canim. Rabbim inşallah gönlüne sabir sükunet versin. Sana hayirli ve saglikli evlatlar nasibetsin...çok üzgünüm ..Dusuk yaptm be kurtaj oldm
Herkese teşekkür ederim cok zor bır gun gecırdım Allahım bu acıyı komseye yasatmasın banada anne olmayı ıns nasıp etsın
İnan, o kadar üzüldüm ki...Herkese teşekkür ederim cok zor bır gun gecırdım Allahım bu acıyı komseye yasatmasın banada anne olmayı ıns nasıp etsın
Kızlar herkese merhaba. Nasılsınız? Benim uçlu tarama testim 1/215 down sendrom riski cikti. Ama ikili taramam iyiydi. Hatta üçlü detaylı ultrason taramam da çok iyi demişti. O yüzden 8 hafta sonra gelebilirsin demişlerdi. Ama yukardaki kan tahlil sonucuna göre beni genetik konsültasyon için yönlendirdi doktorum. Yarın sabah tekrar detaylı ultrason olacağım sonrasında konsültasyona gideceğim. Cuma günü Maternity kan tahlili verdim tekrardan. Bana göre büyük ihtimal amnio için yönlendirmek isteyecekler ama riskli olduğu için bebegimi de riske atmak istemiyorum. Yavrumun hareketleri sürekli hissediyorum. Onun orada iyi olduğunu da inanıyorum icim huzurlu ama sırf doktorum yönlendirdiği için gidiyorum. Bakalım amnio dışında kan tahlilleri ile öğrenebilirse yaptırırım. Biz bu bebeği çok bekledik ve böyle tahminler yüzünden hem kendimi hem bebegimi huzursuz etmek istemiyorum. Herşey güzel olacak Inşallah.
evet aslinda ben cok konusmuyorumda internete cok giriyorum bundan dolayi kaygimBeth18 Canim telefonun zarari kanitlanmis sekilde bebek uzerinde yokmus ama dogum sonrasi gelisim sirasinda cocuklari anne karnindan itibaren etkiledigi dusunuluyor.
Yatak odasinda tutmamak lazim herzaman zaten,kablosuz modemler daha etkili ki evlerde oldugunu dusunursek site vb yerlerde daha cok hatta,konusma sureni gunluk 30dk gb dusunmeli,birini ararken o actiktan sonra kulagina dayamak daha iyi hatta kulaklik kullanmak ve uzerinde tasimamalisin.Yani normalde de dikkat edilmesi gereken seyler.
Kızlar ben kan sulandırıcı vurmayı unuttum sanirim her akşam aynı saatte yapıyordum
Selam canım 3. Aylıkken aşırı kabızlık yaşıyordum okadar zorlaniyordumki bu ıkınma yüzünden kanama alanım.olmustu dr magnezyum verdi be sakin kabız olma ıkınma dedi magnezyum tuvaletede çıkmayı kolaylaştırır ac karnında kayısı yiyeceksin dedi kanama alanına 3 gün sonra gel bidaha bakıcam dedi ..ama ilaç ise yaradı çok şükür haftada.bir içtim.onu bide her gün soda ıciyorum.aksamlari kanama.alanim gitti şükür Allah 'a tavsiyem canım zorlama kendini ara sıra böyle.sorunlar yaşıyoruz dikkatli olduğumuzda kolay.atlatabiliyoruz geçmiş olsun canım
günaydın kızlar nasılsınız
Canim ulasamadim dün akşam 21.30 da yapmam lazimdi unutunca şimdi yaptım artık hep 12 de yapacağım mecburenDoktorunla görüş canım
1 gunluk aralik bazi seylerde izin verilebiliyor ama o da gebenin durumuna bağlı sanırım.
Kızlar herkese merhaba. Nasılsınız? Benim uçlu tarama testim 1/215 down sendrom riski cikti. Ama ikili taramam iyiydi. Hatta üçlü detaylı ultrason taramam da çok iyi demişti. O yüzden 8 hafta sonra gelebilirsin demişlerdi. Ama yukardaki kan tahlil sonucuna göre beni genetik konsültasyon için yönlendirdi doktorum. Yarın sabah tekrar detaylı ultrason olacağım sonrasında konsültasyona gideceğim. Cuma günü Maternity kan tahlili verdim tekrardan. Bana göre büyük ihtimal amnio için yönlendirmek isteyecekler ama riskli olduğu için bebegimi de riske atmak istemiyorum. Yavrumun hareketleri sürekli hissediyorum. Onun orada iyi olduğunu da inanıyorum icim huzurlu ama sırf doktorum yönlendirdiği için gidiyorum. Bakalım amnio dışında kan tahlilleri ile öğrenebilirse yaptırırım. Biz bu bebeği çok bekledik ve böyle tahminler yüzünden hem kendimi hem bebegimi huzursuz etmek istemiyorum. Herşey güzel olacak Inşallah.
Canim bak ne diyor hz. Yakup Yusuf peygamberi kaybettiğinde.... "şimdi bana güzel bir sabır düşer" ... çoook zor biliyorum ama Rabbimin emrine boynumuz kıldan ince... neden oldu nasil oldu şöyle olsaydi olmaz miydi? demek yersiz ve seni daha çok yipratacak. O yüzden soranlara dert anlatmaya da gerek yok.. Allahin emri der geçersin canim. Rabbim inşallah gönlüne sabir sükunet versin. Sana hayirli ve saglikli evlatlar nasibetsin...çok üzgünüm ..
Kızlar ben kan sulandırıcı vurmayı unuttum sanirim her akşam aynı saatte yapıyordum
Geçmiş olsun canım bundan sonrA çok daha dikkat edeceğim inşallah bi da kabız olmayayım . Bundan 1 ay önce öyle bir kabızlık yaşadım ki anlatamam her gün zorlanıyordum nefesim kesiliyordu 5 gün mü ne yapamadım acı yedim kaysı yedim fayda etmemişti . O zaman çok korkmuştum ama Allah korudu çok şükür. Bi daha o derece yaşamadım düzenli gitmeye çalışıyorum. Bi daha çok kötü olursam şurup içeyim hemen . Yaşadığın olay korkuttu beni .
Korkma kuzum bir musubet bin nasihattan iyidir serler bu yasadigindada bi4 hayir vardir sukurki s3n oyle buyuk sorun yasamadan olayin onemini fark ettin .. canim sen hic ac karnina soguk sut icmeyi denedinmi bi su bardagi hatta 2 bi denemeni isterim cok ama cok faydasi oldu bana sulurki hic yasamiyorum artik o sorunu bid3 sen dene kuzum .
Moral sıfır canım sıkkın benim
Canim 1. Test bendede temiz cikti cok sukur 3.4. Teste bu sonucdan sonra itibar etmeye gerek yok dedi dr yapmadi ..
Canim o testler kesin sonuc vermiyor bilyorsun ..ki ornegide yuzlerce annem en yakin ornek birak dwon sendromunu anne karninda kardesime parmaklari yok elleri ayaklari sorunlu diye doye 9 ay aglattilar Allah sapa saglam kardes nasip etti cok sukur..
Nft testi demis bir arkadasim evet gonlun mutmain olsun istersen yaptir canim ..Allah evladini saglikla huzurla sana bagislasin insallah..
Ne kadar guzel yazmissin buyuk yada kucuk elini opmek isterdim ..
Canim bende unutmustum aklima gelince vurdum sonra igneyi satinde gene vurdum cok sukur sorunsuz atlattim.
Estağfurullah canım... sabri tavsiye etmek kolay da uygulamak zor. Inşallah dilde kalmasin şükrümüz de sabrımız da imanimiz da ... Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasibetsin bebeğinizi ..Canim 1. Test bendede temiz cikti cok sukur 3.4. Teste bu sonucdan sonra itibar etmeye gerek yok dedi dr yapmadi ..
Canim o testler kesin sonuc vermiyor bilyorsun ..ki ornegide yuzlerce annem en yakin ornek birak dwon sendromunu anne karninda kardesime parmaklari yok elleri ayaklari sorunlu diye doye 9 ay aglattilar Allah sapa saglam kardes nasip etti cok sukur..
Nft testi demis bir arkadasim evet gonlun mutmain olsun istersen yaptir canim ..Allah evladini saglikla huzurla sana bagislasin insallah..
Ne kadar guzel yazmissin buyuk yada kucuk elini opmek isterdim ..
Canim bende unutmustum aklima gelince vurdum sonra igneyi satinde gene vurdum cok sukur sorunsuz atlattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?