2018 Ekim Anneleri

Kızlar herkese merhaba. Nasılsınız? Benim uçlu tarama testim 1/215 down sendrom riski cikti. Ama ikili taramam iyiydi. Hatta üçlü detaylı ultrason taramam da çok iyi demişti. O yüzden 8 hafta sonra gelebilirsin demişlerdi. Ama yukardaki kan tahlil sonucuna göre beni genetik konsültasyon için yönlendirdi doktorum. Yarın sabah tekrar detaylı ultrason olacağım sonrasında konsültasyona gideceğim. Cuma günü Maternity kan tahlili verdim tekrardan. Bana göre büyük ihtimal amnio için yönlendirmek isteyecekler ama riskli olduğu için bebegimi de riske atmak istemiyorum. Yavrumun hareketleri sürekli hissediyorum. Onun orada iyi olduğunu da inanıyorum icim huzurlu ama sırf doktorum yönlendirdiği için gidiyorum. Bakalım amnio dışında kan tahlilleri ile öğrenebilirse yaptırırım. Biz bu bebeği çok bekledik ve böyle tahminler yüzünden hem kendimi hem bebegimi huzursuz etmek istemiyorum. Herşey güzel olacak Inşallah.

Dusuk yaptm be kurtaj oldm
Canim bak ne diyor hz. Yakup Yusuf peygamberi kaybettiğinde.... "şimdi bana güzel bir sabır düşer" ... çoook zor biliyorum ama Rabbimin emrine boynumuz kıldan ince... neden oldu nasil oldu şöyle olsaydi olmaz miydi? demek yersiz ve seni daha çok yipratacak. O yüzden soranlara dert anlatmaya da gerek yok.. Allahin emri der geçersin canim. Rabbim inşallah gönlüne sabir sükunet versin. Sana hayirli ve saglikli evlatlar nasibetsin...çok üzgünüm ..

günaydın kızlar iyi sabahlar olsun.
bebeğini kaybeden arkadaşıma sağlıklar sabırlar diliyorum.benimde yaşadığım bir durum.allahım hayırlı zmanda sağşlıklısını tekrar nasip etsin.

geçen haft a kontrolülümüz vardı.3 hafta sonra detaylı ultrason için perintolog bakacak dedi.
hayırlısı olsun detaylı ultrason çok iyi bilgi veriyor makat deliğinden kalp detaylarına kadar.

herkese sağlıklar diliyorum.

Merhaba canım. Benim de ikili test sonucum genel anlamda iyiydi ama bir tanesi 1/183 çıkmıştı. 3lü 4lü yaptırmadık. Aminosentez hiç düşünmedik çünkü genel kanı riskli olduğu yönünde. biz nifty test yaptırdık. Sadece kan alıyorlar ve kan yurtdışına gidiyor. Anneye ve bebeğe hiç bir zararı yok. sadece biraz maliyetli. 2400 tl verdik biz. Ama çeşitli firmalarda fiyat farkedebiliyor. Sonucumuz temiz çıktı Allaha şükür. Çok büyük ihtimalle sende de sorun çıkmayacak ama 9 ay kafanı rahat tutmak için sende nifty yaptırabilirsin.

Beth18 Canim telefonun zarari kanitlanmis sekilde bebek uzerinde yokmus ama dogum sonrasi gelisim sirasinda cocuklari anne karnindan itibaren etkiledigi dusunuluyor.
Yatak odasinda tutmamak lazim herzaman zaten,kablosuz modemler daha etkili ki evlerde oldugunu dusunursek site vb yerlerde daha cok hatta,konusma sureni gunluk 30dk gb dusunmeli,birini ararken o actiktan sonra kulagina dayamak daha iyi hatta kulaklik kullanmak ve uzerinde tasimamalisin.Yani normalde de dikkat edilmesi gereken seyler.

evet aslinda ben cok konusmuyorumda internete cok giriyorum bundan dolayi kaygim

Kızlar ben kan sulandırıcı vurmayı unuttum sanirim her akşam aynı saatte yapıyordum

Kızlar ben kan sulandırıcı vurmayı unuttum sanirim her akşam aynı saatte yapıyordum

Doktorunla görüş canım
1 gunluk aralik bazi seylerde izin verilebiliyor ama o da gebenin durumuna bağlı sanırım.

Geçmiş olsun canım bundan sonrA çok daha dikkat edeceğim inşallah bi da kabız olmayayım . Bundan 1 ay önce öyle bir kabızlık yaşadım ki anlatamam her gün zorlanıyordum nefesim kesiliyordu 5 gün mü ne yapamadım acı yedim kaysı yedim fayda etmemişti . O zaman çok korkmuştum ama Allah korudu çok şükür. Bi daha o derece yaşamadım düzenli gitmeye çalışıyorum. Bi daha çok kötü olursam şurup içeyim hemen . Yaşadığın olay korkuttu beni .

günaydın kızlar nasılsınız

Moral sıfır canım sıkkın benim

Doktorunla görüş canım
1 gunluk aralik bazi seylerde izin verilebiliyor ama o da gebenin durumuna bağlı sanırım.
Canim ulasamadim dün akşam 21.30 da yapmam lazimdi unutunca şimdi yaptım artık hep 12 de yapacağım mecburen

Canim 1. Test bendede temiz cikti cok sukur 3.4. Teste bu sonucdan sonra itibar etmeye gerek yok dedi dr yapmadi ..

Canim o testler kesin sonuc vermiyor bilyorsun ..ki ornegide yuzlerce annem en yakin ornek birak dwon sendromunu anne karninda kardesime parmaklari yok elleri ayaklari sorunlu diye doye 9 ay aglattilar Allah sapa saglam kardes nasip etti cok sukur..

Nft testi demis bir arkadasim evet gonlun mutmain olsun istersen yaptir canim ..Allah evladini saglikla huzurla sana bagislasin insallah..

Ne kadar guzel yazmissin buyuk yada kucuk elini opmek isterdim ..

Canim bende unutmustum aklima gelince vurdum sonra igneyi satinde gene vurdum cok sukur sorunsuz atlattim.

Canim şimdi ben saat 12 de vurdum yani 13 saat falan unutmusum sen kaç saat unutmuştun
Akşam yine mi yapayım aynı saatinde

Estağfurullah canım... sabri tavsiye etmek kolay da uygulamak zor. Inşallah dilde kalmasin şükrümüz de sabrımız da imanimiz da ... Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasibetsin bebeğinizi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…