2018 Ekim Anneleri

Estağfurullah canım... sabri tavsiye etmek kolay da uygulamak zor. Inşallah dilde kalmasin şükrümüz de sabrımız da imanimiz da ... Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasibetsin bebeğinizi ..

Canim iccinde oldugun durumu sadece tahmin ede bilirim suan haklisin yazmak kolay annem geldi gozumun onune icim acidi inan .. ama unutmayalim risk payi oldugundan fazla hata payi var o test lerde insallah da hatalidir bu senin gelip gecici sinavin olur gider..

Sanirim ilk cocuk olcak nasip 3derse Yaradan Allah .. acaba ayni t3sti baska hastanede yaptirmak bi secenek olurmuydu .... boyle yapip farkli sonuc alan arkadas varmi acaba

Canim ulasamadim dün akşam 21.30 da yapmam lazimdi unutunca şimdi yaptım artık hep 12 de yapacağım mecburen

Canim bende gece 12 de igne oglen 12 de aspirin aliyorum

Gece 12 de almadim sabah 5 de vurdum ...aspirini de 2 saat ileri attim ogun 2 de ictim ama igneyi hene ayni saatte vurdum

suzansu çok doğrudur aç karnına su içince bile çıkartıyor hele süt daha iyi olur çünkü ishal yapar bebeklerde ordan biliyorum ama ben aç karnına su içemiyorum. Bulantı ilacı kullanıyorum o şekilde yiyorum içiyorum. İlaç olmazsa ben mahvoluyorum Yarım sabah yarım akşam alıyorum ilacı. O şekilde beslenebiliyorum çok şükür. Günde 2 litreye yaklasıyordur içtiğim su da. Rabbimin yarattığı meyve sebze çok iyi geliyor kokusu bile rahatlatıyor beni posalı da yiyorum yani. Bir gün gitmeyeyim vakit olmadığında diyeyim ertesi gün zor oluyor. Posalı yemesem suyu az içsem daha kötü olurum eminin . Kötü bi anı yaşamışsın Allah bi daha yaşatmasın ki çözümünü bulmuşsun benimle paylaştın ve uyardın . Keşke daha önce sorsaydım bunu size sağ olun

Sende sag ol canim her birimizin farkli donemlerde farkli farkli sorunlarimiz oluyor bu gibi durumlarda bend3 arkadaslardan cok yardim aldim Allah onlardan da razi olsun..

Bulanti olmasi senin icin zor oluyordur eminim ama olsun kuzum bunada sukur dermansiz derdi vermesin Allah ..kendine gore elinden geldigince bulmussun cozumunu Masallah... bende yumurta peynir yiyemiyorum bu aralar .. seftali yeme kuzum muzda yeme kabizlik sorunun oldugu surece soda mutlaka tavsiye ederim simdilik aklimdakiler bunlar yedigin ictigin minik yavruna şifa olsun insallahh..

Ben de birazdan doktorla görüşmeye gireceğim. Bakalım neler önerecek bana. Shu an ultrasonu bekliyorum. Burda da nifty yapıyorlarsa benim de gönlüm o yönde.

noldu neyin var canm

Katılıyorum çünkü herkes neden olduğu ile ilgileniyor gibi bir tablo var ortada

Çok zor ama buna da şükür tabi sağlıkla kucağımıza alalım yeter. Dermansız dert vermesin rabbim bu da benim imtihanım Yumurta ben de yemiyorum. Muzu da yemiyorum sadece oğluma yedirirken kokluyorum şeftaliyi bilmiyordum

noldu neyin var canm

Arkadaşımızın durumuna üzüldüm canım.

Canım sakın amnio yaptırma bence bebeğin saglıklı hiç o risklere girme Allah hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Canım sakın amnio yaptırma bence bebeğin saglıklı hiç o risklere girme Allah hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Amin canim Inşallah hepimize saglicakla kavuşmayı nasip etsin. Evet bugün amnio istemedigimi söyledim. Cuma günü kan vermiştim o Nifty icinmis. 99% doğru çıkıyor dediler. Amnio yapan insanla çok ilgiliymiş risk durumu filan. Yanı adam araba falan kullanıyorsa onun da etkisi varmış ki bu zamanda herkeste ehliyet var. Zaten doktorun kendisi de büyük ihtimal sağlıklı riske atma dedi. Inşallah sonuçlar güzel gelir diye umut ediyorum.

Selam,
Öncelikle Allah içinize huzur versin inşallah, yazdıklarınızı okudum bizde en baştan tarama testlerini yaptırmadık çünkü bizi de böyle yüzdeler peşinde ordan oraya sürekleyecekleri bir süreçten korktuk açıkçası bilmemek en güzeli dedik ve yaptırmadık testleri zira benim çok yakın arkadaşım ikili testte bir sorun çukmadığı için devamını yaptırmadı ve normal doğum esnasında evladının down sendromlu olduğunu görerek öğrendi. Dolayısıyla hiç birşeyin garantisi yok. Allah esirgesin nice sağlıklı doğan çocuklar sonradan türlü sıkıntılar yaşayabiliyor. Yani evlatlarımız karnımızda iken onların yüzde yüz sağlıklı olduğunu öğrenmek bize hiç birşeyin garantisini vermez. Tam oh beee dediğimiz noktada türlü imtihanlarla da karşılaşabiliriz. Ben böyle düşünerek kendimi teskin ettim sizinle hislerimi paylamak istedim. Ayrı olarak da benim gittiğim hastanede aminosentz yerine anneden kan alıp yurt dışına gönderiyorlar daha kesin ve ayrıntılı bilgi geliyormuş ama fiyatı biraz pahalı sanırım.
İnşallalh evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız. Sevgiler

Denedin mi bilmiyorum ama bıldırcın yumurtasıda yiyebilirsin canim belki kucuk ya digeri gb zorlamaz.Haftada 2 kez
Bide canin cekiyorsa bir ısırık al tabii ki muzdan kıyamam :) o kadar sikinti yapmaz.
Limonla alkali su yapip icebilirsen o da kabizlik icin yardimci olabilir.

Evet o tahlili ben de yaptirdim sonucunu bekliyorum. Evet dedigin gibi asla yuzde yuz emin olamayiz. Hersey Allahin elinde. Bugun gittigim doktor bile kizim 50 yasimda dogdu ve biz hic test yaptirmadik dedi. Bide hastalikmi bitiyor yerin yuzunde. Nelerle karsilasacagimizi bilemiyoruz ama Allahtan umit kesilmez. Herkese hayirlisi ile saglikli evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…