Amin canim. Insallah guzel haberler alip hamileligin geri kalan aylarinin tadini cikarirsin.Günaydın mutlu bir gün diliyorum herkeseHarmandali bende bugün arayıp sorcam sonucum çıktımı diye hayırlı haberler alalım inşallah rabbim korusun yavrularımızı sağlıkla alalım kucağımıza
cnm çok geçmiş olsun nifty testi yaptırabilirsin sadece senden kan alıyorlar bebeğe yada sana zararı yok %99 doğru sonuç veriyorKızlar herkese merhaba. Nasılsınız? Benim uçlu tarama testim 1/215 down sendrom riski cikti. Ama ikili taramam iyiydi. Hatta üçlü detaylı ultrason taramam da çok iyi demişti. O yüzden 8 hafta sonra gelebilirsin demişlerdi. Ama yukardaki kan tahlil sonucuna göre beni genetik konsültasyon için yönlendirdi doktorum. Yarın sabah tekrar detaylı ultrason olacağım sonrasında konsültasyona gideceğim. Cuma günü Maternity kan tahlili verdim tekrardan. Bana göre büyük ihtimal amnio için yönlendirmek isteyecekler ama riskli olduğu için bebegimi de riske atmak istemiyorum. Yavrumun hareketleri sürekli hissediyorum. Onun orada iyi olduğunu da inanıyorum icim huzurlu ama sırf doktorum yönlendirdiği için gidiyorum. Bakalım amnio dışında kan tahlilleri ile öğrenebilirse yaptırırım. Biz bu bebeği çok bekledik ve böyle tahminler yüzünden hem kendimi hem bebegimi huzursuz etmek istemiyorum. Herşey güzel olacak Inşallah.
Ben de Nifty yaptırmıştım. Güzel sonuçlarınız gelsin.Amin canim Inşallah hepimize saglicakla kavuşmayı nasip etsin. Evet bugün amnio istemedigimi söyledim. Cuma günü kan vermiştim o Nifty icinmis. 99% doğru çıkıyor dediler. Amnio yapan insanla çok ilgiliymiş risk durumu filan. Yanı adam araba falan kullanıyorsa onun da etkisi varmış ki bu zamanda herkeste ehliyet var. Zaten doktorun kendisi de büyük ihtimal sağlıklı riske atma dedi. Inşallah sonuçlar güzel gelir diye umut ediyorum.
size mesaj attım.Merhaba üçlü tarama testimde Trisomy 21 1:104 çıkmıştı bu yüzden dolayı NIP Testi yaptırdım ve sonuç elime ulaştı temiz cıktı dünyalar benim oldu şuan 19. haftadayım yakın zamanda detaylı ultrasona gircem arkadaşlar sizler naptınız ben araştırdım özeller dolu randevu alamadım dr um Ataturk Hastanesinde Dr Ali İpek önerdi fakat devllet hastanesinde ne kdar detaylı incelenir şüphem var sizin teercihleriniz?
Sagol yazdıgın ıcın tabıkı etkılenılır kotu durum ama yasayan bılıyor onun acısını gece anıden uyanıp ahlamaya baslamak yasadıklarını ruyada gorup tekrar yasamak be dınmeyen gun gectıkce azalmayan bır acı Allahım kımseye yasatmasın burda acısıyla tatlısıyla uzun zaman gecırdım yerı geldı destek oldum yerı geldı destek oldular herkese herseye ragmen tesekkur ederım uc ay toparlanmaya calısıcam Allahım ıns yenıden nasıp eder dıyorum acımın gecıcegını sanmam ama herbaslayan gun yenı umutlarımız olur belkı deyıp kendımı avıtıyorumBazı arkadaşların cam fanusun içinde yaşaması gerekıyor herhalde ... Burda bir arkadaşımız düşük yapmış, ona destek olacagımıza , ay ben bunları duyunca dayanamıyorum , çok etkileniyorum o yüzden bir süre girmeyecegim, üyeliğimi iptal ettirecegim gibi söylemler gerçekten hiç hoş değil... Madem böyle düşünüyorsunuz sessiz sedasız istediğinizi yapın ... Bu tür söylemler çok affedersiniz de şımarıklığa ve düşüncesizliğe gidiyor bana göre .... Hepimiz üzülüyoruz, ama herşey insanlar için Allah'a emanetiz .. Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin bize
bende çok üzüldüm çok dua ettim canımÇok zor ama buna da şükür tabi sağlıkla kucağımıza alalım yeter. Dermansız dert vermesin rabbim bu da benim imtihanım Yumurta ben de yemiyorum. Muzu da yemiyorum sadece oğluma yedirirken kokluyorumşeftaliyi bilmiyordum
Arkadaşımızın durumuna üzüldüm canım.
Merhaba üçlü tarama testimde Trisomy 21 1:104 çıkmıştı bu yüzden dolayı NIP Testi yaptırdım ve sonuç elime ulaştı temiz cıktı dünyalar benim oldu şuan 19. haftadayım yakın zamanda detaylı ultrasona gircem arkadaşlar sizler naptınız ben araştırdım özeller dolu randevu alamadım dr um Ataturk Hastanesinde Dr Ali İpek önerdi fakat devllet hastanesinde ne kdar detaylı incelenir şüphem var sizin teercihleriniz?
Bak bu kadar kişi sana dua ediyoruz, inşallah en kısa sürede Allah nasip edecek sana. Acını unutturacak güzel günler yaşa inşallah, tüm üzüntünü Allah en kısa sürede unutturacak, güzel günler yaşatacak sana inşallah.Sagol yazdıgın ıcın tabıkı etkılenılır kotu durum ama yasayan bılıyor onun acısını gece anıden uyanıp ahlamaya baslamak yasadıklarını ruyada gorup tekrar yasamak be dınmeyen gun gectıkce azalmayan bır acı Allahım kımseye yasatmasın burda acısıyla tatlısıyla uzun zaman gecırdım yerı geldı destek oldum yerı geldı destek oldular herkese herseye ragmen tesekkur ederım uc ay toparlanmaya calısıcam Allahım ıns yenıden nasıp eder dıyorum acımın gecıcegını sanmam ama herbaslayan gun yenı umutlarımız olur belkı deyıp kendımı avıtıyorum
Canım Rabbim dağına göre kar verir , Allah sabır versin... Zor durum seni çok iyi anlıyoruz ... Ama bizim şer gördüğümüzde bile bir hayır vardır... Bol bol dua et, kendine iyi gelecek hobiler edin ve bir gün Rabbim nasip eder tekrar hamile kalırsan bizi de haberdar et...Sagol yazdıgın ıcın tabıkı etkılenılır kotu durum ama yasayan bılıyor onun acısını gece anıden uyanıp ahlamaya baslamak yasadıklarını ruyada gorup tekrar yasamak be dınmeyen gun gectıkce azalmayan bır acı Allahım kımseye yasatmasın burda acısıyla tatlısıyla uzun zaman gecırdım yerı geldı destek oldum yerı geldı destek oldular herkese herseye ragmen tesekkur ederım uc ay toparlanmaya calısıcam Allahım ıns yenıden nasıp eder dıyorum acımın gecıcegını sanmam ama herbaslayan gun yenı umutlarımız olur belkı deyıp kendımı avıtıyorum
Sagol yazdıgın ıcın tabıkı etkılenılır kotu durum ama yasayan bılıyor onun acısını gece anıden uyanıp ahlamaya baslamak yasadıklarını ruyada gorup tekrar yasamak be dınmeyen gun gectıkce azalmayan bır acı Allahım kımseye yasatmasın burda acısıyla tatlısıyla uzun zaman gecırdım yerı geldı destek oldum yerı geldı destek oldular herkese herseye ragmen tesekkur ederım uc ay toparlanmaya calısıcam Allahım ıns yenıden nasıp eder dıyorum acımın gecıcegını sanmam ama herbaslayan gun yenı umutlarımız olur belkı deyıp kendımı avıtıyorum
Ankara'damısın? Hangi hastane hangi dr bizim dr da Ataturk hastanesinde Ali İpek önerdiBu konuda hastane degilde hekim onemli canim.Isinin ehli birinin yapmasi dogru yani.Perinatoloji ya da radyoloji uzmanı olmasi onemli.Kadin dogum uzmanida yapabiliyor tabii ama seni yonlendirmis zaten doktorun
Bende gittigim hastanede degil devlette isinin ehli birine gün aldim.Yarın olacak.
Ilk kizimda da ona gidip yaptirmistim.
Amın ıns allahım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın ıns acısını hafıfletıcek bı saglıklı evlat verırBak bu kadar kişi sana dua ediyoruz, inşallah en kısa sürede Allah nasip edecek sana. Acını unutturacak güzel günler yaşa inşallah, tüm üzüntünü Allah en kısa sürede unutturacak, güzel günler yaşatacak sana inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?