Evet banada doktorum bol su iç dediBende de oluyo. Cok umursamadm ben de kardesime dru susuzluktan oluyo demis. Onda cok sik oluyor. Benm drum norml olur demsti.
İyi geceler uyku seti bakiyodum ben de almayayım o zaman. Uyku tulumu alayım. Yastık kullanılıyor muuH&M'ye bakabilirsin tulum icin 3li 6li tulumlar var 1 kerede cikarirsin,malzeme zaten guzel.Hem yandan hem alttan citcitli kullanislilar.
Ben cok kalinlardan onermiyorum evin soguk degilse.Yani sobali bi evde soguk odada yatacaksa ayri ama ince ayaksiz tulumlar bile isini gorebilir,normal giydirdiklerimizden 1 tık uykuluk icin olanlarda var.Terlememesi ve terinin uzerinde sogumamasi daha onemli.
Ben hic corapla yatirmadim mesela kizimi suan 4 yasinda kendiside yatmiyor.1 kere 2 yasinda flnken ayakli tulum almistim butunlerden onu uyku arasinda kalkip soyunup cikardi hatta
Boyle fiyat farklarinda birebir gordugun ayni malzeme degilse mutlaka fark vardir aklinda olsun canim.İçi doluysa mesela elyafında olabilir farklilik.
Yani aldiginda olmayabilirde aklinda olsun her zaman diye dedim :)
Ben hissediyorumda hala emin olamicak kadar yumusak vuruslar. Bebek mi gazmi cözümleyemedim bi turlu. Söyle bi tekme atsin emin olayim istiyorum ama kücük onun icin hala. Beklemedeyim hala.Amin inşallah bir an önce hissedersin çok güzel bi duygu :) Yavaş yavaş başlar seninki de zaten bu hafta artık.
Ben ortanca kardeşimden hatırlıyorum çok tatlı bi tulumu vardı. Oldukça kalındı kışın onunla yatardı bende ince, kalın uyku tulumu almak istiyorum bi kaç tane. Battaniye ya da yorgandan daha iyi hem yüzüne gelmez hem açılma ihtimali olmaz.
Bugün oldu ama hiç böyle şiddetli hissetmemiştim. Hem ağrı vardı hem tüm karnım kasıldı sertleşti. Normalde nasıl oluyor ya da nasıl olmalı?
Uzun sürüyor mu? 1 saat o sertlik ve ağrı geçmedi neredeyse canım yanmaya başladı. Normal mi bilemedim doktoruma yazdım şimdi.
İyi geceler uyku seti bakiyodum ben de almayayım o zaman. Uyku tulumu alayım. Yastık kullanılıyor muu
Hayırlı olsun inşallah cnm allahım hepsini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimizin bebişleri sağ salim doğsun allahım korusun masum yavrularımızıKızlar günaydın
Ben Zeynep'in yatak odasını beğendim istikbalde
Onu almaya karar verdik Allah izin verirse evdeki küçük odayı füme rengine boyayıp krem rengi mobilya pudra gri hali ve beyaz tül üzerine pudra fon perde düşünüyorum
Puset örtüsünü de gri pudra pembe yaptırıyorum anneme
Bu 3 rengin uyumuna bayılıyorum kendimde Resimci olunca herhalde :)
Bebek arabasi en çok beğendiğimi almaya karar verdim fiyatlar ucuk çünkü. Seçenek arttıkça kafam karıştı casual cadillac air krem rengi olanı alacağım
Yatak odasına beşik gelecek hediye
Annemin evine de hamak alacağız ben ise giderken annem bakicak
Günaydın canım hayırlı olsun güle güle kullanın lohusa takımını nerden aldınız bende bakıyorum orayada bi bakayım uygunmuşGünaydın annişler güzel bir gün olsun hepimizebenim herşey tamam sayılır lohusa takımıda aldım üçlü sabahlıklı saç bandı dahi var çokta kaliteli 200 e yakın bi fiyattan 110 a düşmüştü sadece beşik kaldı onuda doğuma 2 ay kala falan alırız heralde bebişin herşeyi fazla fazla tamam şimdi yıkanıp ütülenicek acalem yok
Beşikte baya uygunmuş evet nerede bu fiyat acaba ben önceki paylaşımını göremedimbende alacam tekrar kartın hesabı kesilince ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın :)
bide n11 de beğendiğim tulumlar oldu 17,5 tl ye bi kaç tane alsam mı diorum bilemedim
yine n11 den mustelanın merhaba bebek setini alacam,
araba olarak ta lelebaby diye bir marka buldum herkes memnun onu almayı düşünüyorum
beşiğide atmıştım daha önce 360 tl idi sepet beşik onu alacam önmüzdeki ay cibinlik yatak nevresim filan hepsi içinde 360dı fiyatı çok uygun geldi yorumlarda iyiydi
Anlamı pek yok ama yıllardır kızım olursa Arya koyma hayalim vardı ama oğlum olucak koyamıyorum :) arven ,masal,duru aklıma gelenler bunlar canımBu arada kızıma teyzeleri isim önermemiş :) anlamı güzel isim önerisi bekliyoruz teyzeleri :)
Teşekkürler canım oğlunu sağlıkla kucağına al inşallah aklımdakilerle sizin önerilere bi bakıp son kez eleme yapıcam :)Anlamı pek yok ama yıllardır kızım olursa Arya koyma hayalim vardı ama oğlum olucak koyamıyorum :) arven ,masal,duru aklıma gelenler bunlar canım
slm cnm ben AYSİMA ismine karar verdim.... Onun dışında cansu, duru, beren, elif bu ismlerde hoşuma gidiyor
Maşallah güzel isim ben neden bu kadar kararsız kaldım yaslm cnm ben AYSİMA ismine karar verdim.... Onun dışında cansu, duru, beren, elif bu ismlerde hoşuma gidiyor
canım bi kızım olsaydı adı kesinlikle tuana olcaktı en büyük hayalimdi bide nisa var fikir olsunBu arada kızıma teyzeleri isim önermemiş :) anlamı güzel isim önerisi bekliyoruz teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?