2018 Ekim Anneleri

İyi geceler uyku seti bakiyodum ben de almayayım o zaman. Uyku tulumu alayım. Yastık kullanılıyor muu

Ben hissediyorumda hala emin olamicak kadar yumusak vuruslar. Bebek mi gazmi cözümleyemedim bi turlu. Söyle bi tekme atsin emin olayim istiyorum ama kücük onun icin hala. Beklemedeyim hala.

Benim asi kolum agrima basladi...ustune yatamiyorum...bu normal sanirim da sol avucum ates gibi yaniyor...sabah vuruldum ama etkisini yeni gostermeye basladi...
Bende asi dan sonra hazir disari cikmisken matkete gittim geldim ama bu saatte kadar bir sey yoktu..simdi bir kac saattir agri ve ates var avucumun icinde siz bu normal mi...yani sadece avuc icinde olmasi..bana garip geldi ama

Günaydın annişler güzel bir gün olsun hepimizebenim herşey tamam sayılır lohusa takımıda aldım üçlü sabahlıklı saç bandı dahi var çokta kaliteli 200 e yakın bi fiyattan 110 a düşmüştü sadece beşik kaldı onuda doğuma 2 ay kala falan alırız heralde bebişin herşeyi fazla fazla tamam şimdi yıkanıp ütülenicek acalem yok

İyi geceler uyku seti bakiyodum ben de almayayım o zaman. Uyku tulumu alayım. Yastık kullanılıyor muu

Kullanilmamali aslinda.Ihtiyaclari yok.
Emdikten hemen sonra yatirmamak gerekiyor eger oyle olacaksada yastigin uzerine degilde yastigi mesela alta koyup uzerine bisy serip o sekilde yukseklik yapabilirsin.
Ya da ben yüzüstü (kontrollü bi sekilde) cok yatirmistim mesela rahat ediyorlar.
Uyku seti istiyorsan yine alabilirsin tabii yatagini örtersin :) Uzerine yatirilabiliyor zaten.

Kızlar günaydın
Ben Zeynep'in yatak odasını beğendim istikbalde
Onu almaya karar verdik Allah izin verirse evdeki küçük odayı füme rengine boyayıp krem rengi mobilya pudra gri hali ve beyaz tül üzerine pudra fon perde düşünüyorum
Puset örtüsünü de gri pudra pembe yaptırıyorum anneme
Bu 3 rengin uyumuna bayılıyorum kendimde Resimci olunca herhalde :)
Bebek arabasi en çok beğendiğimi almaya karar verdim fiyatlar ucuk çünkü. Seçenek arttıkça kafam karıştı casual cadillac air krem rengi olanı alacağım
Yatak odasına beşik gelecek hediye
Annemin evine de hamak alacağız ben ise giderken annem bakicak

Hayırlı olsun inşallah cnm allahım hepsini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimizin bebişleri sağ salim doğsun allahım korusun masum yavrularımızı

Günaydın canım hayırlı olsun güle güle kullanın lohusa takımını nerden aldınız bende bakıyorum orayada bi bakayım uygunmuş

Beşikte baya uygunmuş evet nerede bu fiyat acaba ben önceki paylaşımını göremedim

Bebek arabasını ben chiccodan baktım 1600 1800 arası özellikleri güzel birde pierre cardin hem uygun hem güzel bir iki model aklımda odayı da pierre cardin den aldım çilek mobilyadada indirim var bu arada arkadaşlar ..

Anlamı pek yok ama yıllardır kızım olursa Arya koyma hayalim vardı ama oğlum olucak koyamıyorum :) arven ,masal,duru aklıma gelenler bunlar canım
Teşekkürler canım oğlunu sağlıkla kucağına al inşallah aklımdakilerle sizin önerilere bi bakıp son kez eleme yapıcam :)

ben daha bebek arabası, beşik bunlara bakamadım kendimede birşey bakamadım çok eksiğim var çokkk (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…