- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Aslında tam başlama zamanı biz hevesten erken başladık şimdi daha iyi olur alışverişle zaman geçirirsinben daha bebek arabası, beşik bunlara bakamadımkendimede birşey bakamadım çok eksiğim var çokkk (
aybike, ada, melisa bu ismlerde güzel ... İsim konusu biraz karışık canım tam içine sinecek ismi en kısa zamanda bulman dileğiyke :)Maşallah güzel isim ben neden bu kadar kararsız kaldım yabakayım az daha düşüneyim :)
canım çalısıyorum haftaiçi biryere çıkamıyorum ... hAftasonu da eşimin işleri oluyor ne zaman vakit bulacagım bilmiyorum şu sıcaklar azmadan ve eğırlaşmadan birçok şeyi halletmem lazım :)Aslında tam başlama zamanı biz hevesten erken başladık şimdi daha iyi olur alışverişle zaman geçirirsin
günaydın sabah tetanoz asımı oldum sağlık ocağında şimdilik bir agrım yok insallahta olmaz
2. doz için randavu verdı 1 ay sonra olucam.Benim o kadar agrım olmadı cok sukur sol koluma yaptılar gece ustune bıle yattım sadece kolumu omuz sevıyesınden yukarı kaldırınca acıyorHemen ağrı olmuyor akşama başlar büyük ihtimal benim üç gun kolum kütük gibi oldu resmen agridan,bide kaç doz vurulacaksin bana iki doz dedi sağlık ocagi
O ayrımı yapana kadar haftalarım geçti o mu değil mi diye diye. Sonra bi anda anlıyorsun ama öyle şiddetli atıyor ki :) Yakındır bence artık konuş bol bol o zaman daha hareketli oluyorlar sanırım uzandığım yerden bol bol konuşuyorum ben :)Ben hissediyorumda hala emin olamicak kadar yumusak vuruslar. Bebek mi gazmi cözümleyemedim bi turlu. Söyle bi tekme atsin emin olayim istiyorum ama kücük onun icin hala. Beklemedeyim hala.
Benim vurulduğum gün hiç bişey yoktu akşama acımaya başladı sonraki iki gün soluma yatamadım hatta dokunamadım bile. Sağlık ocağına sordum buz kompleksi yap dedi gerçekten acısını alıyor baya. 3. gün azaldı şimdi acısı yok 1 hafta oldu ama hala sert orası.Benim asi kolum agrima basladi...ustune yatamiyorum...bu normal sanirim da sol avucum ates gibi yaniyor...sabah vuruldum ama etkisini yeni gostermeye basladi...
Bende asi dan sonra hazir disari cikmisken matkete gittim geldim ama bu saatte kadar bir sey yoktu..simdi bir kac saattir agri ve ates var avucumun icinde siz bu normal mi...yani sadece avuc icinde olmasi..bana garip geldi ama
Maşallah ne güzel tamamlanmış herşey. Lohusa takimi için bedene nasıl karar verdin? Ben son ayımda alırım diye düşünüyordum ne kadar kilo alacağımı kestiremedigim için.Günaydın annişler güzel bir gün olsun hepimizebenim herşey tamam sayılır lohusa takımıda aldım üçlü sabahlıklı saç bandı dahi var çokta kaliteli 200 e yakın bi fiyattan 110 a düşmüştü sadece beşik kaldı onuda doğuma 2 ay kala falan alırız heralde bebişin herşeyi fazla fazla tamam şimdi yıkanıp ütülenicek acalem yok
ben daha bebek arabası, beşik bunlara bakamadımkendimede birşey bakamadım çok eksiğim var çokkk (
Bu arada kızıma teyzeleri isim önermemiş :) anlamı güzel isim önerisi bekliyoruz teyzeleri :)
bana da eşim 7. aydan sonra alalım diyor... Ben bazen çaktırmadan ufak tefek bebeğe üst baş alıyorum :) 7. aydan sonra ağırlaşacagız ve üstelık en sıcak aylara denk gelıcegız alışveriş işi zor olacakO ayrımı yapana kadar haftalarım geçti o mu değil mi diye diye. Sonra bi anda anlıyorsun ama öyle şiddetli atıyor ki :) Yakındır bence artık konuş bol bol o zaman daha hareketli oluyorlar sanırım uzandığım yerden bol bol konuşuyorum ben :)
Benim vurulduğum gün hiç bişey yoktu akşama acımaya başladı sonraki iki gün soluma yatamadım hatta dokunamadım bile. Sağlık ocağına sordum buz kompleksi yap dedi gerçekten acısını alıyor baya. 3. gün azaldı şimdi acısı yok 1 hafta oldu ama hala sert orası.
Maşallah ne güzel tamamlanmış herşey. Lohusa takimi için bedene nasıl karar verdin? Ben son ayımda alırım diye düşünüyordum ne kadar kilo alacağımı kestiremedigim için.
Bende hiç bişey bakmadım daha doğrusu sadece baktım :) Hep 7. aydan sonra diyorlar annemler olsun doktor olsun. Bende erken mi alsam tamamlasam mi bilemiyorum
Bende daha hiçbir şey almadim. Ne alacagumi nereden başlayacağımi da bilmiyorum onun için heves yerini tedirginliğe bıraktı.az internetten bakayım diyorum kafam karışıyor ve yine geriliyorum. Acaba hazır mı değildim diyorum kendime ama 2 yıldır da istiyorduk bekledik o kadar. İnşallah hormonlardandir bu hevessizlikAslında tam başlama zamanı biz hevesten erken başladık şimdi daha iyi olur alışverişle zaman geçirirsin
Erkek ismi zor ya helekı hıc dusunmemissen.Biz atlasta karar kıldık begenip te cevremde oldugu için koymadıgın işimleri önereyim sanada :)Kız olsaydı bebişimiz Defne, Melisa, İpek, Arya veya Arven isimlerini düşünecektik. Erkek olacak isim bulamıyoruz biz de
Beşikte baya uygunmuş evet nerede bu fiyat acaba ben önceki paylaşımını göremedim
Boşanma ile ilgili bir problemin yok umarım
Boşanma ile ilgili bir problemin yok umarım
Büyük ihtimalle hormonlardandır diyorum :) biz 6 senedir bekliyoruz sonunda tüp bebekle geldi mucizem :) Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hepimeze sağlıklada kucağımıza almayı nasip etsin .. ben ilk olarak zıbınlarla başladım yenidoğan 3 aylık ve 6 aylık olarak aldım e bebekte 5 al 4 öde vardı kısa kol aynı şekilde uzun kol olarakta aldım patikli altlardan aldım yine aynı şekilde yenidoğan 3 ay 6 ay olarak çorap küvet battaniye 1 kadife bir penye bir pazen bir de kalın english homedan aldım çift taraflı ..hastane çıkışı kadife tulum polar tulum alt üst takım eldiven şapka alt açma bezi baya almışım ya ben :) hediyede çok geldi şimdiden bizimle birlikte herkes beklemiş onca sene :)))Bende daha hiçbir şey almadim. Ne alacagumi nereden başlayacağımi da bilmiyorum onun için heves yerini tedirginliğe bıraktı.az internetten bakayım diyorum kafam karışıyor ve yine geriliyorum. Acaba hazır mı değildim diyorum kendime ama 2 yıldır da istiyorduk bekledik o kadar. İnşallah hormonlardandir bu hevessizlik
Bende can sıkılınca her gördüğüm konuya bakıyorum :))ay yok çok şükür Allah korusun canım öyle forumda gezibnirken okuyayım dedim çok şükür herşey yolunda yaramaz bişey yok evliliğimde
Tam tersi bende hep erkek hissettim :)) uras , Yasef isimleri hoşuma gidiyor fikir olsun :)Kız olsaydı bebişimiz Defne, Melisa, İpek, Arya veya Arven isimlerini düşünecektik. Erkek olacak isim bulamıyoruz biz de
sağlıklı günlerde giysin :)Büyük ihtimalle hormonlardandır diyorum :) biz 6 senedir bekliyoruz sonunda tüp bebekle geldi mucizem :) Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hepimeze sağlıklada kucağımıza almayı nasip etsin .. ben ilk olarak zıbınlarla başladım yenidoğan 3 aylık ve 6 aylık olarak aldım e bebekte 5 al 4 öde vardı kısa kol aynı şekilde uzun kol olarakta aldım patikli altlardan aldım yine aynı şekilde yenidoğan 3 ay 6 ay olarak çorap küvet battaniye 1 kadife bir penye bir pazen bir de kalın english homedan aldım çift taraflı ..hastane çıkışı kadife tulum polar tulum alt üst takım eldiven şapka alt açma bezi baya almışım ya ben :) hediyede çok geldi şimdiden bizimle birlikte herkes beklemiş onca sene :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?