2018 Ekim Anneleri

canım tulum giydirirsen birşey olmaz üzerine ince birsey örtersin zaten petek te yanıcak üşüceklerini sanmıyorum :))

Muslin battaniyeler cok isini gorur canim kollarini sarabilirsin.
Daha soguklara dogru ince kullanisli tulumlar olabilir.
Uzerine bisy örtmek tehlikeli olabilir zaten oynadikca kayar Allah korusun yuzunude acamaz.

uyku tulumu dediğiniz demi biraz daha kalın olanlardan? hani biz yetişkinler uyurken örtünürüz ya bebekler ne örtünür diye merak ettim öyle üstü açık mı yatırıcaz bebişlerimizi :) Allahım daha şimdiden neyleri düşünüyoruz..
n11 de bende baktım birde civili öneririm gerçekten hem uygun hemde kaliteli birde mağaza düzeni çok güzel bölüm bölüm ayırmışlar. bebek arabasına biz henüz karar vermedik zaten hediye alıncak herhalde almaya gittiğimizde karar veririz beşik olarakta chicco next me

canım civilde baktığım mavi nohutlu alt açma minderi 50 tl iken,enucuzbebemarketten 17,90a alınca daha girmem dedim civile
ama tulumlara bi bakarım
sende siparişin gelince resimleri paylaş mutlaka olurmu

Merhaba,
Bebeklere en az 1 yaşına kadar hiç bir şey ortulmez. Bunun için dereceli uyku tulumları var ( tog 1, tog 2 vs. ) kışlık yazlık bakıp ona göre almanız lazım.
Ben kızımı gündüz gece her zaman tulumla uyuttum. Yeni 3 yaşına girdi bugüne kadar kullandı. Şimdide bezi bıraktığı için ve çok sıcak olduğu için bisey giydirmiyorum. Kış içinde bakıcaz ya yorgan yada tuluma devam :)

cnm uyku tulumu da olabılır tamamen evin durumunada bağlı yane bazı evler sıcak oluyor o zaman çocugu sıkmaya gerek yok daha ince tulumlarda giydirebilirsin üzerine de hasta çıkışından çıkan battaniye örtebilirsin... Civilden bende birseyler aldım gerçekten uygun ve güzel şeyler var

H&M'ye bakabilirsin tulum icin 3li 6li tulumlar var 1 kerede cikarirsin,malzeme zaten guzel.Hem yandan hem alttan citcitli kullanislilar.

Ben cok kalinlardan onermiyorum evin soguk degilse.Yani sobali bi evde soguk odada yatacaksa ayri ama ince ayaksiz tulumlar bile isini gorebilir,normal giydirdiklerimizden 1 tık uykuluk icin olanlarda var.Terlememesi ve terinin uzerinde sogumamasi daha onemli.

Ben hic corapla yatirmadim mesela kizimi suan 4 yasinda kendiside yatmiyor.1 kere 2 yasinda flnken ayakli tulum almistim butunlerden onu uyku arasinda kalkip soyunup cikardi hatta

canım civilde baktığım mavi nohutlu alt açma minderi 50 tl iken,enucuzbebemarketten 17,90a alınca daha girmem dedim civile
ama tulumlara bi bakarım

Boyle fiyat farklarinda birebir gordugun ayni malzeme degilse mutlaka fark vardir aklinda olsun canim.İçi doluysa mesela elyafında olabilir farklilik.
Yani aldiginda olmayabilirde aklinda olsun her zaman diye dedim :)

ama tulumlara bi bakarım

aradılar teyit aldılar bugün kargoya veriliyormuş gelsin paylaşırım tabikide canım :)

bunu öğrendiğim iyi oldu, çünkü ben yetişkinler gece uyurken yorgan battaniye alıyorsa bebekler daha çok üşümez mi diye düşündüm açıkcası..bakayım o dediğiniz tulumlara teşekkür ederim

çok şükür kalorifer var çok aşırı soğuk olmuyor ama ben hep çok üşüyen biri olduğum için aklıma gelen kızımda acaba üşür mü oldu daha şimdiden :) o zaman o kışlık battaniylerden almaya gerek yok?

1-2 yaş için artık bazı şeyler biz yeni annelerde de oturur ama ben direk ilk doğduğunda dedim mesela hastaneden çıktık eve geldik yatırdık üşümez mi diye.. aslında çok hassas yetiştirmek istemiyorum çünkü ben öyle yetişmişim hemen bi esse hasta olurum kızım soğuğa dayanıklı olsun istiyorum hm de çok cici şeyler var 2 tulumumuz var oradan
tulumlar daha çok gece kullanılıyor sanırım

saolasın canım doğru söylüyorsun kontrol etmekte fayda var
hm bulunduğum şehirde mağaza kapattı ama int. mağazasına bakacağım

Mesela corapsiz yatisi 1 aydan sonraydi.
Ama ilk 40 onemlidir dikkat etmek gerek bebiside,ozellikle kendinede❤

Tabii birbiriniz tanidikca daha cok oturur dedigin gb canim.
Ben gundelikte de cok seviyorum tulumlari :)
Uyurkende kolaylik tabi katlanmaz,kivrilmaz.

günaydın sabah tetanoz asımı oldum sağlık ocağında şimdilik bir agrım yok insallahta olmaz

Ben de az önce aşıdan geldim, ikinci doz için bir ay sonra gel dediler. Onunla birlikte gebelikteki dozlar tamamlanacakmış. Şuan hiçbir sıkıntı yok. Ağrı, şişme vs yapabilir çok ağır kaldırma kolunu yorma dedi. Market poşeti taşıdım üzerine. Şuan yorgunluktan yatıyorum.

Kasılmalarım oluyor

Nasıl? Çok sık düzenli şekilde mi? Doktorunu arayıp sordun mu? Umarım önemli değildir.

Duzenli değil ve ara ara oluyor. Bu çarşambaya randevu aldım bakalım ne diyecekler

Yarın tez savunmam var hanımlar sabah 8.30da. Birazdan kalkıp kek börek vs yapacağım. Dışardan alacaktım taze olmaz belki diye güvenemedim. Saçma bir adet var bu şekilde. Hocalar yiyip içiyor sen karşılarında sunum yapıyorsun eşim şehir dışında sabah yola çıkacak, yarın saat 3te ayrıntılı ultrason var. Allahım tüm stresler üst üste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…