Netten baktim da 20 haftada kasılmalar başlayabilir ama hissedilmez diyor. Benim ikinci olduğu için kasılma hissini biliyorum. Belki de ondan hissettim bilmiyirum. Başka kasılma hisseden var mı merak ettimNasıl kasılmaların oluyor? Aman cnn eğer riskli bir durum görüyorsan hemen dr ünü ara.yada dra git. Önemli olabilir
Yarın tez savunmam var hanımlar sabah 8.30da. Birazdan kalkıp kek börek vs yapacağım. Dışardan alacaktım taze olmaz belki diye güvenemedim. Saçma bir adet var bu şekilde. Hocalar yiyip içiyor sen karşılarında sunum yapıyorsuneşim şehir dışında sabah yola çıkacak, yarın saat 3te ayrıntılı ultrason var. Allahım tüm stresler üst üste
Canım yemeği nasıl yiyorsun oturarak mi, sana bakan biri var mı yanında?ben sabah kahvaltımı kendim hazırlıyorum yanı hazırlamak dediğimde , eşim sahurdan bırakıyor masada , yiyorum ordanBende de hiç iş yok yatistayim
Annemdeyim cnm. Yemekleri kalkıp masada oturarak yiyorum ama çabuk çabuk. Sonra hemen yatıyorum yine. Heyet raporum ayın 17 sinde bitiyor pazartesi yine heyet için hastahaneye gitmem lazım.umarim çabucak hallederim.Canım yemeği nasıl yiyorsun oturarak mi, sana bakan biri var mı yanında?ben sabah kahvaltımı kendim hazırlıyorum yanı hazırlamak dediğimde , eşim sahurdan bırakıyor masada , yiyorum ordan
Ama aklinda olan tek sey ayrintili olacak di mi :))))) oyy guzel haberlerle donersin insallah.
Keske alsaymissin disardan belli yerler taze zaten.Cok yorma kendini.Ya da sana keske torpil gecselermis :))))
Buarada bende Cuma yaptirmistim hatirlatma dozu.Ustune market yaptim :)
Bide kizimla oyunlar,banyo vs :)
Hic agrim sizim olmadi.Insallah olmaz seninde.
Hareketsiz tutmak daha cok etkiler.
ben de de oluyor arada. özellikle akşamları yatmadan önce. ama geçmiş oluyor sabahKarnı taş gibi sertlesen var mı? Bir kısmı değil komple karnım kasıldı sanki hareket ettiremedim çok sertti sağıma da ağrı girdi tam boşluğuma nefes almamı zorlastiracak şekilde.
Şimdi azaldı gibi ama siddetliydi baya normal mi ılk defa oldu bende korktum bi an
Amin inşallah bir an önce hissedersin çok güzel bi duygu :) Yavaş yavaş başlar seninki de zaten bu hafta artık.Darisi basima insallah. Bende 20. Haftaya giriyorum yarin itibariyle bende durduramasaydim raziydim :)) hissetmek cok guzel bi duygu Allah isteyen herkese yasatsin :)
Ben ortanca kardeşimden hatırlıyorum çok tatlı bi tulumu vardı. Oldukça kalındı kışın onunla yatardı bende ince, kalın uyku tulumu almak istiyorum bi kaç tane. Battaniye ya da yorgandan daha iyi hem yüzüne gelmez hem açılma ihtimali olmaz.günaydın canım, bende birkaç parça bir şey aldım denemek için çünkü fiyatlar gerçekten çok uygun bakalım gelince yazarım eğer memnun kalırsam geri kalan tekstil eşyalarını oradan alırım. teşekkür ederim :)
kızlar ya aklıma takılıyor bebişler uyurken üstlerine ne örtücez biz :) kalın battaniye olsa altında ezilmezler mi el kadarlar zaten
Netten baktim da 20 haftada kasılmalar başlayabilir ama hissedilmez diyor. Benim ikinci olduğu için kasılma hissini biliyorum. Belki de ondan hissettim bilmiyirum. Başka kasılma hisseden var mı merak ettim
ben de de oluyor arada. özellikle akşamları yatmadan önce. ama geçmiş oluyor sabah
Umarım canım tez vakitte hallolsun inşallah, ben kontrollü rapor almıştım, bitiminde heyet isteyeceğim bendeAnnemdeyim cnm. Yemekleri kalkıp masada oturarak yiyorum ama çabuk çabuk. Sonra hemen yatıyorum yine. Heyet raporum ayın 17 sinde bitiyor pazartesi yine heyet için hastahaneye gitmem lazım.umarim çabucak hallederim.
Umarım seninki de tez zamanda kolaylıkla hallolur.Umarım canım tez vakitte hallolsun inşallah, ben kontrollü rapor almıştım, bitiminde heyet isteyeceğim bende
Yemek yedikten sonra öyle oluyor. O kadar gergin ki taş gibi resmen. Aciktigimda bebiş çok tekmeliyor ondan hızlı yiyorum sanırım.Karnı taş gibi sertlesen var mı? Bir kısmı değil komple karnım kasıldı sanki hareket ettiremedim çok sertti sağıma da ağrı girdi tam boşluğuma nefes almamı zorlastiracak şekilde.
Şimdi azaldı gibi ama siddetliydi baya normal mi ılk defa oldu bende korktum bi an
Benimde yemekten 1 saat sonra falan başladı ondan mi acaba? Doktorum sorun olmaz yazmış rahatladım biraz. Bi tık daha dikkat etme evresine geçtik sanırım artık.Yemek yedikten sonra öyle oluyor. O kadar gergin ki taş gibi resmen. Aciktigimda bebiş çok tekmeliyor ondan hızlı yiyorum sanırım.
Benimde olmuştu o haftada doktorum magnezyum verdi çağırdı baktı birşey yoktu çok şükür ama yinede tedbirli olmak adına çok yorma kendini buaralar dedi ilişki olmasın dedi magnezyum zaten kesti hemen birdaha olmadı çok şükür ama devam ediyorum magnezyumaNetten baktim da 20 haftada kasılmalar başlayabilir ama hissedilmez diyor. Benim ikinci olduğu için kasılma hissini biliyorum. Belki de ondan hissettim bilmiyirum. Başka kasılma hisseden var mı merak ettim
Benim 1 saate yakın sürdü doktora da detaylı yazdım nasıl olduğunu ama sorun olmaz dediKızlar sertleşme çok oluyorsa ciddiye alın. Kasılmaymış o sertlikler. Günde 1-2 hatta 5e kadar normalmiş. Benim bazen 20 kere oluyor. Doktor devamlı açılma var mı kontrol ediyor. Kasılma çok olduğu günler 2 magnezyum al dedi
Amin inşallahBenim 1 saate yakın sürdü doktora da detaylı yazdım nasıl olduğunu ama sorun olmaz dedi
Böyle olmaya devam ederse bi görünürüm o zaman Allah korusun.
Ben hemen kisadan ozet geceyim:) ilk 3 ay kundak yaptm gerknce de ustune ince bisy orttm ki harekt etmedgi icin sikinti olmadi. 4aydan sonra ki suan 11 aylik kizim uyku tulumu giydryrm. Kisin biraz kalin yazin da inceck bisy. Havalar iyice isininca bisy kullanmam yuksek ihtmal. Onmdeki kis da uyku tulumu kullancm iki yastan sonra artik battanyeye gecerizgünaydın canım, bende birkaç parça bir şey aldım denemek için çünkü fiyatlar gerçekten çok uygun bakalım gelince yazarım eğer memnun kalırsam geri kalan tekstil eşyalarını oradan alırım. teşekkür ederim :)
kızlar ya aklıma takılıyor bebişler uyurken üstlerine ne örtücez biz :) kalın battaniye olsa altında ezilmezler mi el kadarlar zaten
Ozellikle indirm sayfasina bak canim. Ben oranin mallarini cok seviyrm. Bide kaliplar bi tik buyuk aklnda olsunsaolasın canım doğru söylüyorsun kontrol etmekte fayda var
hm bulunduğum şehirde mağaza kapattı ama int. mağazasına bakacağım
Bende de oluyo. Cok umursamadm ben de kardesime dru susuzluktan oluyo demis. Onda cok sik oluyor. Benm drum norml olur demsti.Duzenli değil ve ara ara oluyor. Bu çarşambaya randevu aldım bakalım ne diyecekler
Amin inşallah bir an önce hissedersin çok güzel bi duygu :) Yavaş yavaş başlar seninki de zaten bu hafta artık.
Ben ortanca kardeşimden hatırlıyorum çok tatlı bi tulumu vardı. Oldukça kalındı kışın onunla yatardı bende ince, kalın uyku tulumu almak istiyorum bi kaç tane. Battaniye ya da yorgandan daha iyi hem yüzüne gelmez hem açılma ihtimali olmaz.
Bugün oldu ama hiç böyle şiddetli hissetmemiştim. Hem ağrı vardı hem tüm karnım kasıldı sertleşti. Normalde nasıl oluyor ya da nasıl olmalı?
Uzun sürüyor mu? 1 saat o sertlik ve ağrı geçmedi neredeyse canım yanmaya başladı. Normal mi bilemedim doktoruma yazdım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?