2018 Ekim Anneleri

Nasıl kasılmaların oluyor? Aman cnn eğer riskli bir durum görüyorsan hemen dr ünü ara.yada dra git. Önemli olabilir
Netten baktim da 20 haftada kasılmalar başlayabilir ama hissedilmez diyor. Benim ikinci olduğu için kasılma hissini biliyorum. Belki de ondan hissettim bilmiyirum. Başka kasılma hisseden var mı merak ettim

Ama aklinda olan tek sey ayrintili olacak di mi :))))) oyy guzel haberlerle donersin insallah.
Keske alsaymissin disardan belli yerler taze zaten.Cok yorma kendini.Ya da sana keske torpil gecselermis :))))

Buarada bende Cuma yaptirmistim hatirlatma dozu.Ustune market yaptim :)
Bide kizimla oyunlar,banyo vs :)
Hic agrim sizim olmadi.Insallah olmaz seninde.
Hareketsiz tutmak daha cok etkiler.

Canım yemeği nasıl yiyorsun oturarak mi, sana bakan biri var mı yanında?ben sabah kahvaltımı kendim hazırlıyorum yanı hazırlamak dediğimde , eşim sahurdan bırakıyor masada , yiyorum ordan
Annemdeyim cnm. Yemekleri kalkıp masada oturarak yiyorum ama çabuk çabuk. Sonra hemen yatıyorum yine. Heyet raporum ayın 17 sinde bitiyor pazartesi yine heyet için hastahaneye gitmem lazım.umarim çabucak hallederim.

Karnı taş gibi sertlesen var mı? Bir kısmı değil komple karnım kasıldı sanki hareket ettiremedim çok sertti sağıma da ağrı girdi tam boşluğuma nefes almamı zorlastiracak şekilde.

Şimdi azaldı gibi ama siddetliydi baya normal mi ılk defa oldu bende korktum bi an

Ah ah nerde, sipariş bile veriyorlar da umrumda değil istekleri hafif bir ağrı var vurulan noktada ama bakalım, tüm kolum ağrımaz umarım.

ben de de oluyor arada. özellikle akşamları yatmadan önce. ama geçmiş oluyor sabah

Darisi basima insallah. Bende 20. Haftaya giriyorum yarin itibariyle bende durduramasaydim raziydim :)) hissetmek cok guzel bi duygu Allah isteyen herkese yasatsin :)
Amin inşallah bir an önce hissedersin çok güzel bi duygu :) Yavaş yavaş başlar seninki de zaten bu hafta artık.

Ben ortanca kardeşimden hatırlıyorum çok tatlı bi tulumu vardı. Oldukça kalındı kışın onunla yatardı bende ince, kalın uyku tulumu almak istiyorum bi kaç tane. Battaniye ya da yorgandan daha iyi hem yüzüne gelmez hem açılma ihtimali olmaz.

Netten baktim da 20 haftada kasılmalar başlayabilir ama hissedilmez diyor. Benim ikinci olduğu için kasılma hissini biliyorum. Belki de ondan hissettim bilmiyirum. Başka kasılma hisseden var mı merak ettim

Bugün oldu ama hiç böyle şiddetli hissetmemiştim. Hem ağrı vardı hem tüm karnım kasıldı sertleşti. Normalde nasıl oluyor ya da nasıl olmalı?

ben de de oluyor arada. özellikle akşamları yatmadan önce. ama geçmiş oluyor sabah

Uzun sürüyor mu? 1 saat o sertlik ve ağrı geçmedi neredeyse canım yanmaya başladı. Normal mi bilemedim doktoruma yazdım şimdi.

Annemdeyim cnm. Yemekleri kalkıp masada oturarak yiyorum ama çabuk çabuk. Sonra hemen yatıyorum yine. Heyet raporum ayın 17 sinde bitiyor pazartesi yine heyet için hastahaneye gitmem lazım.umarim çabucak hallederim.
Umarım canım tez vakitte hallolsun inşallah, ben kontrollü rapor almıştım, bitiminde heyet isteyeceğim bende

Yemek yedikten sonra öyle oluyor. O kadar gergin ki taş gibi resmen. Aciktigimda bebiş çok tekmeliyor ondan hızlı yiyorum sanırım.

Yemek yedikten sonra öyle oluyor. O kadar gergin ki taş gibi resmen. Aciktigimda bebiş çok tekmeliyor ondan hızlı yiyorum sanırım.
Benimde yemekten 1 saat sonra falan başladı ondan mi acaba? Doktorum sorun olmaz yazmış rahatladım biraz. Bi tık daha dikkat etme evresine geçtik sanırım artık.

Benimde olmuştu o haftada doktorum magnezyum verdi çağırdı baktı birşey yoktu çok şükür ama yinede tedbirli olmak adına çok yorma kendini buaralar dedi ilişki olmasın dedi magnezyum zaten kesti hemen birdaha olmadı çok şükür ama devam ediyorum magnezyuma

Kızlar sertleşme çok oluyorsa ciddiye alın. Kasılmaymış o sertlikler. Günde 1-2 hatta 5e kadar normalmiş. Benim bazen 20 kere oluyor. Doktor devamlı açılma var mı kontrol ediyor. Kasılma çok olduğu günler 2 magnezyum al dedi

Benim 1 saate yakın sürdü doktora da detaylı yazdım nasıl olduğunu ama sorun olmaz dedi

Böyle olmaya devam ederse bi görünürüm o zaman Allah korusun.

Ben hemen kisadan ozet geceyim:) ilk 3 ay kundak yaptm gerknce de ustune ince bisy orttm ki harekt etmedgi icin sikinti olmadi. 4aydan sonra ki suan 11 aylik kizim uyku tulumu giydryrm. Kisin biraz kalin yazin da inceck bisy. Havalar iyice isininca bisy kullanmam yuksek ihtmal. Onmdeki kis da uyku tulumu kullancm iki yastan sonra artik battanyeye geceriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…