2018 Ekim Anneleri

Günaydın canım hayırlı olsun güle güle kullanın lohusa takımını nerden aldınız bende bakıyorum orayada bi bakayım uygunmuş
Teşekkür ederim Canım ben pazartürk sosyete pazarından aldım bahçeşehir'den şansıma bir tane kalmıştı beğendiğimden diğer modellerde güzeldi ama benimki daha hoşuma gitti

bende sizin gibi düşünüyordum bebeğimin odasını sadece yatak konusunda ilk sepet beşiği sevdim onu alacaktım.
ama şu balkon işi planımı bozdu işte..

Canım beli ayarlamalıydı benim ilk oğlumda civilden almıştım oda çok güzel ama mavisi kalmamıştı pembe almıştım son ana kalıncada bide bulamadım başka yerde belinde ayarlama yok bunun ama az çok tahmin ettim sonuçta karnım iniyo baya doğumdan sonra

3 kapılı daha mantıklı 4 kapılı olanlar fazla büyüktü yatak odası gibi duruyodu 2 kapılıda çok küçük dışarda eşya kalmasından hoşlanmıyorum 3 kapılı olanı tercih ettim ilerisi içinde .. şifonyeride oldukça kullanışlı geniş model adı opale white maxi düz sade silinmeside kolay olur :)) diğerleri çok hoşuma gitmedi benim tabi tercih meselesi .. extra rafı ve oyuncak dolabı da alınabiliyor rafı hediye istedim oyuncak dolabını oda kurulduktan sonra yerine göre bakıcam :)

Teşekkürler cnnm

Verdigin kararlar bencede mantikli:) geceliklerde evin sicaksa yine ona gore karar ver derim. Mesela yazlik yerlerde ekim kasim hala sicak oluyor. Ama soguk yerlerde ekim artik soguk bi ay oluyo. Bende soguk yerdeym ama ev sicak olcak:) emzirme sudyeni bana 2 tane yetmisti. Pentininkini almistim. Artik ne alirsak alalim onu kolay acilabilen bisy olmasi lazim

Ayni sorunu bende yasiyorum. Mecbur gunduz kendi odamda kurutup aksama topluyrm. Ve evet bi duzensizlik mevcut. Yani illa hemen yaptrmk zornda deglsnz. Kenarda biriktrrsnz ki gerci bebekler geldikten sonra bu daha da zor sonra yaptrrsnz.

Allah yardımcın olsun canım

Ayarlamalı rahat olur o zaman. Daha hiç bakmadım nekadar kilo alırım bedenini tutturamam diye.

Bakayım fikir olsun o zaman sağol :)

Taksitle yaptırsan cnm

Kurutucu alabilirsen ve koyacak yerin varsa bebek olduğunda kurtarıcı olduğunu duydum. Sürekli as topla zor ola bilir yer sıkıntısı varsa.

Bizde odayı o şekilde kullanıyorduk ütüyü yatak odama alıcam mecbur kalan kullanılmayan herşey gidecek evden başka türlü yer açılmıyor

3 kapılı daha mantıklı bence bizde lyle almıştık anca yetiyor yani yine 3 kapılı alacağım oğlum içinde

Bende oda yaptıracağım çocuk odasını 2-3 yaşından önce kullanamıyor evet ama ben hep kızımı gündüzleri kendi odasında uyutuyordun orada kendi yatağında oynuyordu bazen oyun halısını hoppalasıyla odasında oynuyprdu yani ozamandan benimsemesi için odasını oyüzden öyle planladık 1 yaşında uyku eğitiminide odasında vermiştim ..yine bir boş odamız var yani ütü çamaşır odamız orayıda oğlumuza yapacağız ama kızımda doğduktan aonra alabilmiştik taşınmıştık çünkü çok koku oluyo mobilya kokusu çıkmıyr hemen bilginiz olaun biz temmuz ayında alacağız pyüzden anca çıkar kokusu ekime kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…