Teşekkür ederim Canım ben pazartürk sosyete pazarından aldım bahçeşehir'den şansıma bir tane kalmıştı beğendiğimden diğer modellerde güzeldi ama benimki daha hoşuma gittiGünaydın canım hayırlı olsun güle güle kullanın lohusa takımını nerden aldınız bende bakıyorum orayada bi bakayım uygunmuş
benim evim 3+1 ve bir odası aynı sizin anlattığınız gibi ütü, çamaşır kurutma ve 3 sürgülü kapısı olan yüklük dolabım var. diğer oda ise hemen hemen boş çocuk odası olarak planladığımızdan bir şey almamıştık fakat buna rağmen ilk etapta oda yapmayı düşünmüyorum çünkü; yüklük dolabının 1 kanadı olduğu gibi boş ve bebek eşyaları en fazla ne kadar yer tutabilir zaten bir şekilde sığdırılır. zaten henüz bebek olacağı için gece chicco next me ile yanımda gündüzde salonda koltukta yada yine chiccoda uyuyabilir ne zamnaki odasını ayıracağım işte o zaman ıkea tarzı beyaz sade bir dolap yada şifonyer ve büyüyen yatak almayı planlıyorum alacağım ürünler sade ve sağlam olsun ki ilerde de kullanılabilsin.. belki ilk aşama için sizede fikir olur bu bahsettiklerim..çünkü yapılan bebek odalarına bakıyorum hep bomboş bebek ilk etapta odasında ne yi kullanıyor ki
En iyisi balkonu taksitli bir yere yaptırmak o zaman kenardaki para da birden gitmemiş olur Allah yardımcın olsun gönlüne göre yaparsın inşallah canım
fiyatlar nasıl pierre cardin de internette hiç fiyat yazmıyorAmin inşallah canım sağolasın .. pierre cardin den aldım ama şuan çilek mobilyadada indirim var ..
Canım beli ayarlamalıydı benim ilk oğlumda civilden almıştım oda çok güzel ama mavisi kalmamıştı pembe almıştımO ayrımı yapana kadar haftalarım geçti o mu değil mi diye diye. Sonra bi anda anlıyorsun ama öyle şiddetli atıyor ki :) Yakındır bence artık konuş bol bol o zaman daha hareketli oluyorlar sanırım uzandığım yerden bol bol konuşuyorum ben :)
Benim vurulduğum gün hiç bişey yoktu akşama acımaya başladı sonraki iki gün soluma yatamadım hatta dokunamadım bile. Sağlık ocağına sordum buz kompleksi yap dedi gerçekten acısını alıyor baya. 3. gün azaldı şimdi acısı yok 1 hafta oldu ama hala sert orası.
Maşallah ne güzel tamamlanmış herşey. Lohusa takimi için bedene nasıl karar verdin? Ben son ayımda alırım diye düşünüyordum ne kadar kilo alacağımı kestiremedigim için.
Bende hiç bişey bakmadım daha doğrusu sadece baktım :) Hep 7. aydan sonra diyorlar annemler olsun doktor olsun. Bende erken mi alsam tamamlasam mi bilemiyorum
3 kapılı daha mantıklı 4 kapılı olanlar fazla büyüktü yatak odası gibi duruyodu 2 kapılıda çok küçük dışarda eşya kalmasından hoşlanmıyorum 3 kapılı olanı tercih ettim ilerisi içinde .. şifonyeride oldukça kullanışlı geniş model adı opale white maxi düz sade silinmeside kolay olur :)) diğerleri çok hoşuma gitmedi benim tabi tercih meselesi .. extra rafı ve oyuncak dolabı da alınabiliyor rafı hediye istedim oyuncak dolabını oda kurulduktan sonra yerine göre bakıcam :)peki 3 kapılı mı mantıklı sizce? ilerisinide düşünecek olursak? çok mu büyüktü 3 kapılı birde baktım şimdi model adı neydi paylaşmak istemezseniz sorun değil bu arada saygım sonsuz böyle şeylere :)
Ben 3 kapılı büyüyen yataklı modelden aldım düz sade olan model 3200 .. diğer modelleree fiyatları 3800 4100 olarak değişiyor ..fiyatlar nasıl pierre cardin de internette hiç fiyat yazmıyor
Teşekkürler cnnmKullanilmamali aslinda.Ihtiyaclari yok.
Emdikten hemen sonra yatirmamak gerekiyor eger oyle olacaksada yastigin uzerine degilde yastigi mesela alta koyup uzerine bisy serip o sekilde yukseklik yapabilirsin.
Ya da ben yüzüstü (kontrollü bi sekilde) cok yatirmistim mesela rahat ediyorlar.
Uyku seti istiyorsan yine alabilirsin tabii yatagini örtersin :) Uzerine yatirilabiliyor zaten.
Verdigin kararlar bencede mantikli:) geceliklerde evin sicaksa yine ona gore karar ver derim. Mesela yazlik yerlerde ekim kasim hala sicak oluyor. Ama soguk yerlerde ekim artik soguk bi ay oluyo. Bende soguk yerdeym ama ev sicak olcak:) emzirme sudyeni bana 2 tane yetmisti. Pentininkini almistim. Artik ne alirsak alalim onu kolay acilabilen bisy olmasi lazimselam kızlar, öncelikle cevap yazan annelerime teşekkür ederim uyku tulumu alacağım 2 yaşına kadar zaten evde sıcak bu şekilde uyur geceleri zaten gündüzleride başında olacağımız için kontrolde olacaklar..
alışveriş henüz bizde adam akıllı bir şey almadık bayramdan sonra diyoruz artık, zaten oda yapmayacağım ilk etapta evde eşyalarını koymak için müsait dolap var, yanıma chicco next me yatıcak zaten en az 6 ay.. sonrasında odasınnı yaparız geçer diye düşündük.. valla alınacak çok şey var çok detay var Allah yardımcımız olsun. civil en uygunu bebek mağazalarında, e bebekte de eğer denk gelirsek 150 tl ye 50 tl indirimi oluyor. kendime gecelik iç çamaşır henüz bakmadım kaçar tane alacaksınız? birde doğum tarihimiz tam mevsim geçişi uzun kol mu kısa mı yada pijama mı gecelik mi?
Defne, masal, nehir, ve BerenBu arada kızıma teyzeleri isim önermemiş :) anlamı güzel isim önerisi bekliyoruz teyzeleri :)
Ayni sorunu bende yasiyorum. Mecbur gunduz kendi odamda kurutup aksama topluyrm. Ve evet bi duzensizlik mevcut. Yani illa hemen yaptrmk zornda deglsnz. Kenarda biriktrrsnz ki gerci bebekler geldikten sonra bu daha da zor sonra yaptrrsnz.Kızlar size bişey danışıcam şimdi benim evim 2+1 bir oda salon bir oda yatak odası bir oda çocuk odası olarak planladık..
Bebek odası için ayırdığım odada çamaşır kurutuyordum mesela ütü masası ütü fazla eşyalar vs. ardiye gibi kullanıyordum.
Şimdi orayı düzenliyoruz bunun dışında çok büyük birde balkonum var diyebilirim ki bir oda kadar kocaman
Orayada cam balkon düşünüyorduk ama bütçemizi çok aşıyor 4500 tl gibi bir fiyat çıkıyor
Bizimde harcamalarımız bebek için planlandı
Aslında maaşımız karşlar ama eşim bi tarafta paramız kalsın her ay tüketmeyelim diyor parayı haklıda
Şimdi cam balkon yapamaya cağımız için çamaşırları kışın nasıl kuruturum bilmiyorum..
Nasıl bir düzenleme önerirsiniz bebek odasına gömme dolap yaptırıyoruz
Hem annelerin verdiği yataklar hem bebeğin kıyafetleri için hemde ıvır zıvır için
Ama annemde dedi cam balkon olmadan zorlanırsın evi hep dağınık olur çok karıştı kafam
Allah yardımcın olsun canımGünaydınlar kızlar nasılsınız bakalım? Günlerdir okula gelmekten helak olduk resmen inş yarın biraz ara veriyoruz şu halimle başka okullardan gelen öğretmenler dahil kalabalık bir gruba seminer verdim bugün fenalardayım. Ayy bir de kayınvalide görümce geliyor bugün ah ahhhh.... yorgunluk yorgunluk hiç bitmiyor. Allah hepimize kolaylıklar versin kızlar hayırlı günler...
Ayarlamalı rahat olur o zaman. Daha hiç bakmadım nekadar kilo alırım bedenini tutturamam diye.Canım beli ayarlamalıydı benim ilk oğlumda civilden almıştım oda çok güzel ama mavisi kalmamıştı pembe almıştımson ana kalıncada bide bulamadım başka yerde belinde ayarlama yok bunun ama az çok tahmin ettim sonuçta karnım iniyo baya doğumdan sonra
Taksitle yaptırsan cnmKızlar size bişey danışıcam şimdi benim evim 2+1 bir oda salon bir oda yatak odası bir oda çocuk odası olarak planladık..
Bebek odası için ayırdığım odada çamaşır kurutuyordum mesela ütü masası ütü fazla eşyalar vs. ardiye gibi kullanıyordum.
Şimdi orayı düzenliyoruz bunun dışında çok büyük birde balkonum var diyebilirim ki bir oda kadar kocaman
Orayada cam balkon düşünüyorduk ama bütçemizi çok aşıyor 4500 tl gibi bir fiyat çıkıyor
Aslında maaşımız karşlar ama eşim bi tarafta paramız kalsın her ay tüketmeyelim diyor parayı haklıda
Şimdi cam balkon yapamaya cağımız için çamaşırları kışın nasıl kuruturum bilmiyorum..
Hem annelerin verdiği yataklar hem bebeğin kıyafetleri için hemde ıvır zıvır için
Ama annemde dedi cam balkon olmadan zorlanırsın evi hep dağınık olur çok karıştı kafam
Kızlar size bişey danışıcam şimdi benim evim 2+1 bir oda salon bir oda yatak odası bir oda çocuk odası olarak planladık..
3 kapılı daha mantıklı bence bizde lyle almıştık anca yetiyor yani yine 3 kapılı alacağım oğlum içindepeki 3 kapılı mı mantıklı sizce? ilerisinide düşünecek olursak? çok mu büyüktü 3 kapılı birde baktım şimdi model adı neydi paylaşmak istemezseniz sorun değil bu arada saygım sonsuz böyle şeylere :)
Çok toz ve sıcaklık olur odaya koyarsanız benim de holde duruyor gömme dolap var çam makinasının üstünde toz oluyor sadeve ve sıcaklıl veriyorKurutma makinesini odaya alma gibi bir durum olmaz degilmi banyomda yer yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?