Kurutma makinesini odaya alma gibi bir durum olmaz degilmi banyomda yer yok çünkü
Aynen çocuk pantolonlarındakiAyarlamalı rahat olur o zaman. Daha hiç bakmadım nekadar kilo alırım bedenini tutturamam diye.
Bakayım fikir olsun o zaman sağol :)
Ayarlamalı rahat olur o zaman. Daha hiç bakmadım nekadar kilo alırım bedenini tutturamam diye.
Bakayım fikir olsun o zaman sağol :)
Çocuk pantolonlarındaki gibi ayarlı beli çok rahat
Erkek ismi zor ya helekı hıc dusunmemissen.Biz atlasta karar kıldık begenip te cevremde oldugu için koymadıgın işimleri önereyim sanada :)
aren,aras ,çınar.toprak ,mirza
özellikle arenin anlamı cenneteki kum tanesi cok hosuma gitmişti
Tam tersi bende hep erkek hissettim :)) uras , Yasef isimleri hoşuma gidiyor fikir olsun :)
Kız olsaydı bebişimiz Defne, Melisa, İpek, Arya veya Arven isimlerini düşünecektik. Erkek olacak isim bulamıyoruz biz de
selam kızlar, öncelikle cevap yazan annelerime teşekkür ederim uyku tulumu alacağım 2 yaşına kadar zaten evde sıcak bu şekilde uyur geceleri zaten gündüzleride başında olacağımız için kontrolde olacaklar..
alışveriş henüz bizde adam akıllı bir şey almadık bayramdan sonra diyoruz artık, zaten oda yapmayacağım ilk etapta evde eşyalarını koymak için müsait dolap var, yanıma chicco next me yatıcak zaten en az 6 ay.. sonrasında odasınnı yaparız geçer diye düşündük.. valla alınacak çok şey var çok detay var Allah yardımcımız olsun. civil en uygunu bebek mağazalarında, e bebekte de eğer denk gelirsek 150 tl ye 50 tl indirimi oluyor. kendime gecelik iç çamaşır henüz bakmadım kaçar tane alacaksınız? birde doğum tarihimiz tam mevsim geçişi uzun kol mu kısa mı yada pijama mı gecelik mi?
Kızlar size bişey danışıcam şimdi benim evim 2+1 bir oda salon bir oda yatak odası bir oda çocuk odası olarak planladık..
Bebek odası için ayırdığım odada çamaşır kurutuyordum mesela ütü masası ütü fazla eşyalar vs. ardiye gibi kullanıyordum.
Şimdi orayı düzenliyoruz bunun dışında çok büyük birde balkonum var diyebilirim ki bir oda kadar kocaman
Orayada cam balkon düşünüyorduk ama bütçemizi çok aşıyor 4500 tl gibi bir fiyat çıkıyor
Bizimde harcamalarımız bebek için planlandı
Aslında maaşımız karşlar ama eşim bi tarafta paramız kalsın her ay tüketmeyelim diyor parayı haklıda
Şimdi cam balkon yapamaya cağımız için çamaşırları kışın nasıl kuruturum bilmiyorum..
Nasıl bir düzenleme önerirsiniz bebek odasına gömme dolap yaptırıyoruz
Hem annelerin verdiği yataklar hem bebeğin kıyafetleri için hemde ıvır zıvır için
Ama annemde dedi cam balkon olmadan zorlanırsın evi hep dağınık olur çok karıştı kafam
İyi akşamlar kızlar, bayram için annemlere gideceğim 12 saat otobüsle. 3 buçuk aylıkken de gitmiştim çok şükür bi problem olmadı inşallah sorunsuz geçer. Siz yakınlarda uzun yolculuk yaptınız mı
Benm aklma gelen ilk sey bacak ve bel ağrısi:) en rahat edeblcgnz koltugu secin. Hayrli agrisiz dertsiz bi yolunuz olsun ins.İyi akşamlar kızlar, bayram için annemlere gideceğim 12 saat otobüsle. 3 buçuk aylıkken de gitmiştim çok şükür bi problem olmadı inşallah sorunsuz geçer. Siz yakınlarda uzun yolculuk yaptınız mı
Benm aklma gelen ilk sey bacak ve bel ağrısi:) en rahat edeblcgnz koltugu secin. Hayrli agrisiz dertsiz bi yolunuz olsun ins.
Bende de oluyo canim ama suyum normal. Susuzluğn sebebi arastrldı mı? Kardeşmde hiç su yok çok az yani dr her an ölebilr diye konuştu. Ona da ilk tanı 19 haftalıkkrn konuldu. Smdi 25 haftalık ama masaAllh çok hareketli dra inat yapıyo gibi:) detaylı ultrsnda belli olur muhtemeln. Su içmenın de etkilemedğni düşünüyo o dr.iyi geceler arkadaşlar ben 19 haftalık hamileyim ve hamileliğimdrn bu yana suyum hep azdı. Bugün kontrolüm vardı o kadar çok su içtikten sonra umutluydum ama suyum yine çok azmış hatta bebeğin hareket edecek alanı hiç yoktu. Doktorum daha fazla su iç ve kendini yorma dedi gönderdi. Benim aslında kafama takılan oturup kalkarken ya da biraz ayakta kaldığımda alt karın bölge de kasılmalar olması. Bebeğin düşüş kaldığı için mi bu kasılmalar yoksa normal mi ? Sizin de bu şekli de kasılmalarınız oluyor mu?
Bebeğim aslında hareketli ama doktorum onun da imkansız olduğunu söyledi bu haftada kimse hareketleri hissedemez ki senin bebeğinin hiç hareket alanı yok. Sen bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirsin dedi. Ama ben bebek olduğunu biliyorum eminim. 6 temmuza ayrıntılı ultrasona gün verildi o zamana kadar günde 4 litre şu içicem inşallah o güne kadar bebeğe birşey olmaz. Doktorum birşey söylemedi ama su azlığı down sendromu belirtisi olabilirmiş. Off offfff.Bende de oluyo canim ama suyum normal. Susuzluğn sebebi arastrldı mı? Kardeşmde hiç su yok çok az yani dr her an ölebilr diye konuştu. Ona da ilk tanı 19 haftalıkkrn konuldu. Smdi 25 haftalık ama masaAllh çok hareketli dra inat yapıyo gibi:) detaylı ultrsnda belli olur muhtemeln. Su içmenın de etkilemedğni düşünüyo o dr.
Ama arkadşmn druda yat demişti onuda 30 haftalıkken sezeryana almışlardı.
Yani sağlıklı olsun ve suyun azalmaya devam etmesin de önemli olan o. Bide ben başka dr görüşüde al derim. Eğer devam ederse. Birde en önemlisi hareketlerii
Masallah saglicakla al kucagina insallah :)20deydik sanırım daha 2 hafta oldu olmadı zaten hissedeli.
Doktorum 21 22 hafta gibi hissetmeye başlarsın demişti.
Aynen canim dr kardesimede bunlari soyledi. Ins ayrintilida hicbsy cikmaz senin. Saglicakla kucagina alirsin. Havuc suyu diyolar hep sende bi arastr aklnda bulunsunBebeğim aslında hareketli ama doktorum onun da imkansız olduğunu söyledi bu haftada kimse hareketleri hissedemez ki senin bebeğinin hiç hareket alanı yok. Sen bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirsin dedi. Ama ben bebek olduğunu biliyorum eminim. 6 temmuza ayrıntılı ultrasona gün verildi o zamana kadar günde 4 litre şu içicem inşallah o güne kadar bebeğe birşey olmaz. Doktorum birşey söylemedi ama su azlığı down sendromu belirtisi olabilirmiş. Off offfff.
Canim bazi meyvelerin de siviyi artirdigini biliyorum.. mesela havuc suyu, Saracoglu'nun da tavsiyelerine bakmani öneririm. Ihmal etme sakin sadece suyla olmaz..Bebeğim aslında hareketli ama doktorum onun da imkansız olduğunu söyledi bu haftada kimse hareketleri hissedemez ki senin bebeğinin hiç hareket alanı yok. Sen bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirsin dedi. Ama ben bebek olduğunu biliyorum eminim. 6 temmuza ayrıntılı ultrasona gün verildi o zamana kadar günde 4 litre şu içicem inşallah o güne kadar bebeğe birşey olmaz. Doktorum birşey söylemedi ama su azlığı down sendromu belirtisi olabilirmiş. Off offfff.
havuc suyu bende duymustun fark yaratan cok olmuşBebeğim aslında hareketli ama doktorum onun da imkansız olduğunu söyledi bu haftada kimse hareketleri hissedemez ki senin bebeğinin hiç hareket alanı yok. Sen bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirsin dedi. Ama ben bebek olduğunu biliyorum eminim. 6 temmuza ayrıntılı ultrasona gün verildi o zamana kadar günde 4 litre şu içicem inşallah o güne kadar bebeğe birşey olmaz. Doktorum birşey söylemedi ama su azlığı down sendromu belirtisi olabilirmiş. Off offfff.
Günde 1 bardak havuç suyu içmek amnion sıvısını çoğaltıyormuş bilginiz olsun.Bebeğim aslında hareketli ama doktorum onun da imkansız olduğunu söyledi bu haftada kimse hareketleri hissedemez ki senin bebeğinin hiç hareket alanı yok. Sen bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirsin dedi. Ama ben bebek olduğunu biliyorum eminim. 6 temmuza ayrıntılı ultrasona gün verildi o zamana kadar günde 4 litre şu içicem inşallah o güne kadar bebeğe birşey olmaz. Doktorum birşey söylemedi ama su azlığı down sendromu belirtisi olabilirmiş. Off offfff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?