Alakası yok canım bende 18 haftada hissetmeye başladım zaten bağırsak hareketiyle bebeğin hareketini ayırt etmemek imkansız gibi birşey ki benim ilk gebeliğim .. Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canımBebeğim aslında hareketli ama doktorum onun da imkansız olduğunu söyledi bu haftada kimse hareketleri hissedemez ki senin bebeğinin hiç hareket alanı yok. Sen bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirsin dedi. Ama ben bebek olduğunu biliyorum eminim. 6 temmuza ayrıntılı ultrasona gün verildi o zamana kadar günde 4 litre şu içicem inşallah o güne kadar bebeğe birşey olmaz. Doktorum birşey söylemedi ama su azlığı down sendromu belirtisi olabilirmiş. Off offfff.
bende sizin gibi düşünüyordum bebeğimin odasını sadece yatak konusunda ilk sepet beşiği sevdim onu alacaktım.
ama şu balkon işi planımı bozdu işte..
3 kapılı daha mantıklı bence bizde lyle almıştık anca yetiyor yani yine 3 kapılı alacağım oğlum içinde
Arven'den aklima erkek ismi Arden geldi :)
Bunun bi standarti yok aslinda.Ben pijama kullandim,geceligimi sonradan keyfi giydim.Hava evlerde yine iyi olur birden sogumaz.Lohusa teri diye de bi gercek var maalesef :)
Emzirme atleti ya da sutyeni gb degilde illa,yarım sporcu atleti gb olanlardanda kullanabilirsin emzirirkende iyi oluyor.
Deneyimlemek daha iyi
Herkesin fikri baska baska aslinda.
Kurutma icin yer yoksa cidden ya makine ya da balkonu kapatmak son sans.Evde kurutmak cok zararli canim.
Annende hakli.
Ya da ekstra bi yer varsa en azindan ek dolap gb bisy olabilir utu masasi vs gb seylere.Kurutma icin balkonunda hic mumkun olmayacaksa simdiden yaptirip borcu azaltmak en mantiklisi
Evet kız çocukları için özellikle :)doğru ilerisini düşünürsek birde benim pıtırcığın kız olduğunu göz önünde bulundurursak ne kadar çok dolap o kadar iyi gibi :)
Canım bir arkadaşım hamileyken suyu azalmış. Doktor zemzem içmesini söylemiş. Zemzem vücuttan atılıyor diye. Zemzem içtikten sınra suyu normale dönmüş. İşe yararmı bilmiyorum ama denemekte fayda varBebeğim aslında hareketli ama doktorum onun da imkansız olduğunu söyledi bu haftada kimse hareketleri hissedemez ki senin bebeğinin hiç hareket alanı yok. Sen bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirsin dedi. Ama ben bebek olduğunu biliyorum eminim. 6 temmuza ayrıntılı ultrasona gün verildi o zamana kadar günde 4 litre şu içicem inşallah o güne kadar bebeğe birşey olmaz. Doktorum birşey söylemedi ama su azlığı down sendromu belirtisi olabilirmiş. Off offfff.
kızlar bu arada H hamis sizin önerdiğiniz siteden aldığım ürünler dün geldi.
1 adet nohutlu battaniye
1 adet banyo havlusu
1 adette emzirme örtüsü aldım
ürünler, paketleme, kargolama gayet güzel göründüğü gibiydi ve inanılmaz uyguna geldi fiyatlar piyasaya göre gayet iyi. sanırım toptancılarmıs o yüzden bu kadar uyguna satıyolarmış.
yalnızca emzirme örtüsünün boyundan geçtiği yer kısa geldi bana bende bağını kesip müslin gibi kullanırım dedim.
umarım reklama vs girmez bende memnun kaldım yani.
Canım endişelenme bol bol su iç, havuç suyu iç düzelir inş ... Gerekırse başka doktorada git görüşünü al ...Kizlar ayrıntılı ultrasona kadar herhangi bir su azlığı soz konusu deilken birden ayrıntılı ultrasonda suyum normal seviyenin biraz altında çıktı rapora yeterli yazmış bana ise hoşuma gitmedi dedi suyu az olup sıkınti yaşamayan var ki kalıtsal bir rahatsızlık vs den olabilir dedi açıkçası moralimiz çok bozuldu erken dogum da olabilirmiş
Bayramdan sonra oyle yapmayi düşünüyorum benim anlamadigim su azligi sadece ayrıntılı ultrasonda mı görülüyor :/ tesekkur ederim cevabin içinCanım endişelenme bol bol su iç, havuç suyu iç düzelir inş ... Gerekırse başka doktorada git görüşünü al ...
yok canım yaaa normal ultrasyondada bellı oluyor, bence seni inceleyen doktor abartmış olabilir sen üzülme ...Bayramdan sonra oyle yapmayi düşünüyorum benim anlamadigim su azligi sadece ayrıntılı ultrasonda mı görülüyor :/ tesekkur ederim cevabin için
hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş çok sevindim memnun kalmana canım
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah hangi site bu enucuzbebekmarketi mi ne vardı orası mıkızlar bu arada H hamis sizin önerdiğiniz siteden aldığım ürünler dün geldi.
1 adet nohutlu battaniye
1 adet banyo havlusu
1 adette emzirme örtüsü aldım
ürünler, paketleme, kargolama gayet güzel göründüğü gibiydi ve inanılmaz uyguna geldi fiyatlar piyasaya göre gayet iyi. sanırım toptancılarmıs o yüzden bu kadar uyguna satıyolarmış.
yalnızca emzirme örtüsünün boyundan geçtiği yer kısa geldi bana bende bağını kesip müslin gibi kullanırım dedim.
umarım reklama vs girmez bende memnun kaldım yani.
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah hangi site bu enucuzbebekmarketi mi ne vardı orası mı
Bende 3 4 kere sepete ekleyip ekleyip çıktım cesaret edemedim güzel değildir diye :) tekrar bakayım o zaman :)teşekkür ederiz inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla kullanır. evet evet orası o site asıl mağazaları Antalyadaymış hani varsa aramızda Antalyada olan gidipte bakılabilir
Ayıp olacagını sanmıyorum benim ailemde şilede yazlıkta bayram oraya gıdıcez kalırz gitmişken ablamlarda gidiyor genelde önce giden odayı kapıyor sonra gelen salondakı koltuklar yatak oluyor orda yatıyor.Biz yine eşimin ailesine de gitmemiz gerektiği için gec gidicez anneme onu bile söyledim ben koltuga sığmam artık odayı ablamlara verirsen ben geri dönerim diye.Merhaba
Sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum
Çok çok afedersiniz ama ben alafranga tuvalet kullanıyorum diğerine oturmakta zorlanıyorum çok mecbur kalırsam kısa süre oturabiliyorum. Kaynanamın evi kalabalık kirli oluyor tuvaleti eskiden beri öyle çok titiz değildir o konuda. Bayramda gidelim akşama dönelim kalamam dedim eşime. 1.5 saat mesafede evi. Normalde olsa asla söylemem böyle biseyi her bayram yakınında otururken bile gittik kaldık. Birde kaynana ben ve eşim hariç herkes sigara içiyor bayram diye hepsi gelecek ev leş gibi oluyor önceden rahatsız olmazdım ama şimdi midem bulanıyor. Acaba ayıp mi ettim söylemem eşime dedim kalmayalım gidelim akşama dönelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?