kızz bu kadar ince düşünceli olmaMerhaba
Sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum
Çok çok afedersiniz ama ben alafranga tuvalet kullanıyorum diğerine oturmakta zorlanıyorum çok mecbur kalırsam kısa süre oturabiliyorum. Kaynanamın evi kalabalık kirli oluyor tuvaleti eskiden beri öyle çok titiz değildir o konuda. Bayramda gidelim akşama dönelim kalamam dedim eşime. 1.5 saat mesafede evi. Normalde olsa asla söylemem böyle biseyi her bayram yakınında otururken bile gittik kaldık. Birde kaynana ben ve eşim hariç herkes sigara içiyor bayram diye hepsi gelecek ev leş gibi oluyor önceden rahatsız olmazdım ama şimdi midem bulanıyor. Acaba ayıp mi ettim söylemem eşime dedim kalmayalım gidelim akşama dönelim diye
amin hepimizinkiler inşallah valla sayende gördüm de aldım teşekkür ederim ben geri kalan ürünleride oradan alırım diye dşünüyorum artık
Karninizin belli bi yerinde sertlik oluyormu kızlar acaba bebeğin kafası falan mi
Normalde yazar ama benimki gibi gıcıksa kessen yazmaz tamamen doktoruna bağlı, benim arkadaşlarım hamileyken aksırsa 2 hafta rapor aldılar. Benim ayakta duracak halim yoktu yıllık izin kullanabilirsin demişti.kızlar sağlık ocagı rapor yazıylrmu? Yarın tetenoz aşısı vurulacağımda idare izin alamıyuorum ... Aile hekimi rapor yazarmı?
Hicbir sikintiniz yoksa baslayablrsnz. Yada 28-30 dan sonra olabilir. Zaten alacklarnizi belirledktrn sonra cok da zor degil. Yenidogan ve 0-3 almk mantkli gerisi onun kilosuna goreGunaydin anneler daha kızıma hic birsey almadim dusuklerden dolayi ne zamn almalıyım sizce ?
Yani wcyi gectim sigara banada hep sikinti. O kotuymus. Benm sadece kp iciyor onda bile ben pert oluyrm. Bence iyi yapmssn. Yani ben hic kalmayalm tarzi bisy soylemedm ama rahatsz oldgmu esime surekli soylerm. Hele bebisler dogdktan sonra daha da siknti. En azndan benm icin. Sizde temzlgi karstrmadysanz sadece sigarayi dedysenz bence anlarMerhaba
Sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum
Çok çok afedersiniz ama ben alafranga tuvalet kullanıyorum diğerine oturmakta zorlanıyorum çok mecbur kalırsam kısa süre oturabiliyorum. Kaynanamın evi kalabalık kirli oluyor tuvaleti eskiden beri öyle çok titiz değildir o konuda. Bayramda gidelim akşama dönelim kalamam dedim eşime. 1.5 saat mesafede evi. Normalde olsa asla söylemem böyle biseyi her bayram yakınında otururken bile gittik kaldık. Birde kaynana ben ve eşim hariç herkes sigara içiyor bayram diye hepsi gelecek ev leş gibi oluyor önceden rahatsız olmazdım ama şimdi midem bulanıyor. Acaba ayıp mi ettim söylemem eşime dedim kalmayalım gidelim akşama dönelim diye
Cok kucukler ya bence kafa deglde vucutlaryla yapiylar. Biraz daha buyuynce daha kolay anlasilablr:)Karninizin belli bi yerinde sertlik oluyormu kızlar acaba bebeğin kafası falan mi
Bakmşsmzdr da nette falan bulablrmsnz? Yada tandk büyükşehrde oturanlar sizin için araştrsa. Mutlaka biyerlerde kalmiştr. Bide tekrar dra sorsanız yok diye. İnş en kısa zamnda çözüm bulursunzİyi günler kızlar. Kaç gundur agrilarimdan ağlaya ağlaya uyumaya çalışıyorum. Göğsümun hemen altı karnımın üstü öyle fena agriyo ki etim sokulecek gibi. Böyle olan var mı yada önerisi olan. İki gün önce de iğne krizi yaşadık hamileligimin başından beri clexan 0.6kullaniyorum üç aylık yazdırdık ama ne eczanelerde ne de depolarda yoktu. Sağlık ocaklarına baktık kullanmayan getiriyor diye. İstanbul'daki büyük hastane civarı eczaneleri aradık yok eşim ise de gitmedi oğlumun yaşaması iğneye bağlı cildiracaktim Kocaeli'ndeki eczaneleri aradiik 25tane bulduk ama ömrümüzden ömür gitti. Yurtdışından tedarikçi firmayı bile aradık döviz kuru nedeniyle gelişi durdurilmus
Yaa cnm alt tarafı yarım gün inş yazarNormalde yazar ama benimki gibi gıcıksa kessen yazmaz tamamen doktoruna bağlı, benim arkadaşlarım hamileyken aksırsa 2 hafta rapor aldılar. Benim ayakta duracak halim yoktu yıllık izin kullanabilirsin demişti.
Benim de oluyor öyle ki ordan dışarı çıkacak diye korkuyorum :) bazen sol tarafa da oluyor bazen de tam Göbek deliğinin orası gözümün önünde şişiyor kabarıyor ve iniyor yavaş yavaşKarninizin belli bi yerinde sertlik oluyormu kızlar acaba bebeğin kafası falan mi
İstanbul'da yaşıyoruz cnm burda bile yok Kocaeli nde bulduk o da birisi sipariş verip almamis o yuzden. Dr a sordum cnm illa bu iğne olacakmış internetten de satışı yok tedarikçi firmayla gorustuk Fransa'da üretiliyor iğne. Dün bu iğne yuzunden ömrümden ömür gitti. Çok sağolasın şu ağrılarıma da çözüm bulabilsekBakmşsmzdr da nette falan bulablrmsnz? Yada tandk büyükşehrde oturanlar sizin için araştrsa. Mutlaka biyerlerde kalmiştr. Bide tekrar dra sorsanız yok diye. İnş en kısa zamnda çözüm bulursunz
Cnm endiselenme ben de hiç kilo almadım sadece 2-3kilo. Kiloyu onermiyo Dr lar. Benim de istahim yok hiç bugün akşam yemek yemedim bile. Şeker yüklemeyi ben de 21inde yaptiracagimSevgili anne adaylari merhaba bir sorum olacak 24 haftadayim ve sadece 4 kilo aldim dr endiselendi bebek haftasindan 12 gun buyuk seker olabilir dedi skeri olan anne adaylari kilo alamiyor mu bebegim iriymis bayramdan sonra hemen seker testi yapilacak cok yemek yiyorum aslinda ama kilom hep ayni 2 aydir
Senin kilon ile alakası yok bebek iri ise şekerden şüphelenmistirSevgili anne adaylari merhaba bir sorum olacak 24 haftadayim ve sadece 4 kilo aldim dr endiselendi bebek haftasindan 12 gun buyuk seker olabilir dedi skeri olan anne adaylari kilo alamiyor mu bebegim iriymis bayramdan sonra hemen seker testi yapilacak cok yemek yiyorum aslinda ama kilom hep ayni 2 aydir
2 gün en fazla yazarkızlar sağlık ocagı rapor yazıylrmu? Yarın tetenoz aşısı vurulacağımda idare izin alamıyuorum ... Aile hekimi rapor yazarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?