2018 Ekim Anneleri

kızz bu kadar ince düşünceli olma
onların sana ince düşünceli olması gereken bir dönemdesin
bence ortada ayıp bir durum yok :))

kızlar sağlık ocagı rapor yazıylrmu? Yarın tetenoz aşısı vurulacağımda idare izin alamıyuorum ... Aile hekimi rapor yazarmı?

Karninizin belli bi yerinde sertlik oluyormu kızlar acaba bebeğin kafası falan mi

İyi günler kızlar. Kaç gundur agrilarimdan ağlaya ağlaya uyumaya çalışıyorum. Göğsümun hemen altı karnımın üstü öyle fena agriyo ki etim sokulecek gibi. Böyle olan var mı yada önerisi olan. İki gün önce de iğne krizi yaşadık hamileligimin başından beri clexan 0.6kullaniyorum üç aylık yazdırdık ama ne eczanelerde ne de depolarda yoktu. Sağlık ocaklarına baktık kullanmayan getiriyor diye. İstanbul'daki büyük hastane civarı eczaneleri aradık yok eşim ise de gitmedi oğlumun yaşaması iğneye bağlı cildiracaktim Kocaeli'ndeki eczaneleri aradiik 25tane bulduk ama ömrümüzden ömür gitti. Yurtdışından tedarikçi firmayı bile aradık döviz kuru nedeniyle gelişi durdurilmus

kızlar bana doktor mide yanması için gaviscon şurup yazdı,mide yanması şikayetim fazla olduğu için.
Gerçi bende ülser vardı üniversitede;mayalı hamur,çiğ soğan sarımsak,aşırı yağlı ve acı yemekler yasak dedi dr.
şimdi o kadar dikkat etmeme gene de mide yanması sorunum devam ediyor bebeğime zararı olurmu diye korkuyorum.
Geçen akşamda uyandım kabus görüyordum bebeğim ölmüş haberim yokmuş,yaşadığım hiçbişeyi hatırlamıyordum kendimi hamile sanıyordum Eşim artık bana dayanamayıp sen hamile değilsin bebek yok filan diye bağırdı bir uyandım ağlıyorum eşimi uyandırdm inanamadım duyduklarıma çok kötüydü

kızlar sağlık ocagı rapor yazıylrmu? Yarın tetenoz aşısı vurulacağımda idare izin alamıyuorum ... Aile hekimi rapor yazarmı?
Normalde yazar ama benimki gibi gıcıksa kessen yazmaz tamamen doktoruna bağlı, benim arkadaşlarım hamileyken aksırsa 2 hafta rapor aldılar. Benim ayakta duracak halim yoktu yıllık izin kullanabilirsin demişti.

Gunaydin anneler daha kızıma hic birsey almadim dusuklerden dolayi ne zamn almalıyım sizce ?
Hicbir sikintiniz yoksa baslayablrsnz. Yada 28-30 dan sonra olabilir. Zaten alacklarnizi belirledktrn sonra cok da zor degil. Yenidogan ve 0-3 almk mantkli gerisi onun kilosuna gore

Yani wcyi gectim sigara banada hep sikinti. O kotuymus. Benm sadece kp iciyor onda bile ben pert oluyrm. Bence iyi yapmssn. Yani ben hic kalmayalm tarzi bisy soylemedm ama rahatsz oldgmu esime surekli soylerm. Hele bebisler dogdktan sonra daha da siknti. En azndan benm icin. Sizde temzlgi karstrmadysanz sadece sigarayi dedysenz bence anlar

Bakmşsmzdr da nette falan bulablrmsnz? Yada tandk büyükşehrde oturanlar sizin için araştrsa. Mutlaka biyerlerde kalmiştr. Bide tekrar dra sorsanız yok diye. İnş en kısa zamnda çözüm bulursunz

Normalde yazar ama benimki gibi gıcıksa kessen yazmaz tamamen doktoruna bağlı, benim arkadaşlarım hamileyken aksırsa 2 hafta rapor aldılar. Benim ayakta duracak halim yoktu yıllık izin kullanabilirsin demişti.
Yaa cnm alt tarafı yarım gün inş yazar

Karninizin belli bi yerinde sertlik oluyormu kızlar acaba bebeğin kafası falan mi
Benim de oluyor öyle ki ordan dışarı çıkacak diye korkuyorum :) bazen sol tarafa da oluyor bazen de tam Göbek deliğinin orası gözümün önünde şişiyor kabarıyor ve iniyor yavaş yavaş

Sevgili anne adaylari merhaba bir sorum olacak 24 haftadayim ve sadece 4 kilo aldim dr endiselendi bebek haftasindan 12 gun buyuk seker olabilir dedi skeri olan anne adaylari kilo alamiyor mu bebegim iriymis bayramdan sonra hemen seker testi yapilacak cok yemek yiyorum aslinda ama kilom hep ayni 2 aydir

Bakmşsmzdr da nette falan bulablrmsnz? Yada tandk büyükşehrde oturanlar sizin için araştrsa. Mutlaka biyerlerde kalmiştr. Bide tekrar dra sorsanız yok diye. İnş en kısa zamnda çözüm bulursunz
İstanbul'da yaşıyoruz cnm burda bile yok Kocaeli nde bulduk o da birisi sipariş verip almamis o yuzden. Dr a sordum cnm illa bu iğne olacakmış internetten de satışı yok tedarikçi firmayla gorustuk Fransa'da üretiliyor iğne. Dün bu iğne yuzunden ömrümden ömür gitti. Çok sağolasın şu ağrılarıma da çözüm bulabilsek

Cnm endiselenme ben de hiç kilo almadım sadece 2-3kilo. Kiloyu onermiyo Dr lar. Benim de istahim yok hiç bugün akşam yemek yemedim bile. Şeker yüklemeyi ben de 21inde yaptiracagim

Senin kilon ile alakası yok bebek iri ise şekerden şüphelenmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…