2018 Ekim Anneleri

Günaydınlar mutlu bayramlar mutlu hafta sonları kızlar. plojovic Canım çok geçmiş olsun inş biraz daha toparlamışsındır. Hamile değilken bile zor oluyor o hastalık hali hamilelikte daha çekilmez olur

Geçmiş olsun canım tez zamanda. Dikkat et sende kızına geçmez inşallah..

Bugün hep aklımdaydı seneye bayramda kızlarım olcak inşallah yanımda. Hamd olsun veren Rabbime ❤

Çok geçmiş olsun canım

Hayırlı bayramlar .. aman dikkat geçmiş olsun

Cok sagolun kizlar.Vucudumun heryeri agriyordu hic kalkamadim dün hep yattım.Sabah iyi uyandim.Tamamen gecmedi devam ediyor ama buna sukur.
Bol bol tekme yiyorumda iyi geliyor :)

Cok sagolun kizlar.Vucudumun heryeri agriyordu hic kalkamadim dün hep yattım.Sabah iyi uyandim.Tamamen gecmedi devam ediyor ama buna sukur.
Bol bol tekme yiyorumda iyi geliyor :)
Ya komik bişey sorcam :) yattığımda göbeğim resmen çalkalanıyor gibi dans ediyor gibi :) tekme o mu

Ya komik bişey sorcam :) yattığımda göbeğim resmen çalkalanıyor gibi dans ediyor gibi :) tekme o mu

Kipirdaninca oyle dalgalanir canim.Tekme ya da eliyle vurursada direkt ziplatir gobisini.Kayar fln gorursun.Video ekleyebilsem atardim :)

Iyi bayramlar herkese :)

Dün bayram gezmelerinde farkettim ki ayaklarımı hep sarkittigim , tüm gün uzatamadigimda şişmeye başlıyor artık. Çok rahatsız edecek kadar değildi ama ılk defa farkettim böyle.

Çok geçmiş olsun sebebi nedir

İşte benim tek tarafa da yamuluyor.Ona kasılma diyenler var ,kasılma değil bebek itiyo Orayı dimi ?

Bebek bazen yaptiginda anliyorsun.Benimde gecen aksam oldu.

Kasilma rahimde olur daha cok.O da karnin tamamini kapsayabilir genelde sertlik,rahim buyuklugunu dusun mesela.
Nstde de bi uc bebegin kalp atisinin alindigi yere diger uc rahmin ulastigi buyuklugun sınırına konur,kasılmalar ordan anlasilir.
Bikac cesidi vardir tabii ama yalanci sancilarda olabilir zaman zaman gebeliklerde.

Çok geçmiş olsun sebebi nedir

Kanda fln bisy çıkmadı canım.
Bikac yakinimda da cevremde de var.Salgın diye doktorda söyledi.

Herkese iyi bayramlar kızlar
Benim artık cok zor geçiyor tansiyon yüzünden hastane de yattım takip edildim . Sonra çıktım yine tansiyonum yükseliyor . Tansiyon ilacı da kullanmak istemiyorum bu aralar moralim çok bozuk. Hayırlısı ile 30.haftayı bi görsem diyorum . Ama daha çok var . Nasıl gececek bilmiyorum.

Geçmiş olsun.Tansiyonun düşer inşallah bir an önce.Bir Arkadaşımın tansiyonu 6.haftadan beri çıkıp duruyo raporlu hastanede Yatıp Yatıp çıkıyo şu an 31.haftada Rabbim korusun gözetsin hepimizinkini

Hamişlerrrrrr iyi bayramlarrrrr :) biz 20+3 olduk.. :) fakat ben hala tekme hissetmiyorum. Geçen cumartesi doktora gittiğim de bir iki haftaya hissedersin dedi ama olmadı açıkcası endişeliyim

Canım çok geçmiş olsun tansiyon problemi kötü oluyor seni baya etkilemiştir inş biraz olsun normale döner ilaç kullanman gerekirse direnme canım ya biraz yardımı dokunabilir.

merhaba kızlar nasılsınız umarım güzel geçiyordur bayramınız.
benim için çok sıkıcı geçiyor,mart ayında amcam vefat etmişti ilk bayramı olduğu için ,ailem mersine gitti kabri orda diye,zerde pilav dağıtıp,duasını yaptılar.
ben yolculuk yapmak istemedim,bişey olur diye bebeğime..
eşimle kaldım eşimde bayram boyu izinsiz,vardiyalı çalışıyor gündüz 3 gece 12ye kadar
arefe günü yarım gün çalıştık,öğleden sonradan beri evdeyim,
çok bunaldım yalnızım
sabahta arabam bozuldu bi yerede gidemedim
belki bi avm ye gider kafa dağıtırım diyordum ama çok bunaldım demin bi ağlama krizine girdim,oğlumla konuştum biraz
ama uyuyor sanırım hiç tepki vermedi
uff belki çok saçma salak gelecek bu yazdıklarım ama
içimi dökmek istedim sanırım
şu an çok moralsiz ve umutsuz mutsuz hissediyorum kendimi..

Ya kıyamam kendini yalnız hissetme.. bu kadar duygusallık hamilelikten. Çık şöyle bir yürüyüş yap gez dolaş :) tadını çıkar.. dolmuşa bin avam ye git bebek kıyafeti bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…