2018 Ekim Anneleri

Cok gecmis olsun canim.
Sakin ihmal etme kontrol altinda kalsin tansiyonun,bu doktorlarin verdigi diger ilaclar gb keyfi olabilecek bisy degil,tansiyonun cikmasi riskli.
Allah yardimcin olsun.

Çok geçmiş olsun cnm az kaldı biraz daha sabır inşallah

Kizlar benide ekleyin yas 33 balikesir burhaniye 2 ci bebek cinsiyetimiz kiz son adet tarihim 20/01/2018 kizimin tahmini dogum tarihi 27/10/2018 hamile kaldigim kilom 58

Ya kıyamam kendini yalnız hissetme.. bu kadar duygusallık hamilelikten. Çık şöyle bir yürüyüş yap gez dolaş :) tadını çıkar.. dolmuşa bin avam ye git bebek kıyafeti bak:)

Dedigini yaptim ciktim canım e bebekten agiz bezi aldim cok iyi geldi cikmak evde resmen psikolojim bozuldu

Canım çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın iyisin insallah

Canım çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın iyisin insallah
Teşekkur ederiim :) ilk gunun serumu,surekli uyumak fln iyi geldi zaten kalkamadim butun vucudum agriyordu.
Sagolsun annemdeydim,kiz da var malum.
Bugun cok cok iyiyim,yediklerime dikkat ediyorum hala.
Allah korusun salgin varmis dikkat edin kendinize❤

Kızlar arada karnımda beni rahatsız edecek derecede sertlik oluyor eğilemiyorum falan o şekilde birşey .. yatıyorsam kalkarken oluyor .. kasılmadır dedi bi arkadaşım korktum muayeneme 10 gün var bir sıkıntı olur mu doktora gitsem mi ?

Canım söylediğin şey kasılma olarak mı adlandırılır bilmiyorum ama zaman zaman benim de oluyor geçiyor sonra ben pek önemsemiyorum sen bilirsin tabi ki yine de bana normal gibi geliyor bazen bebiş hareket ediyor dönüyor onunla da böyle hissediyor olabiliriz diye düşünüyorum

Evet ilk gebelik olunca biri bir şey diyince panik oluyorum hemen muayenemi bekleyim o zaman canım sağol inşallah normal bir şeydir

Kızlar selam bayram da bir mesaj yazmıştım ama muhtemelen herkes gezmede olunca görmedi.. biz 20+4 deyiz hala tekme Yok.. böyle olunca üzülüyorum 19+3 de doktora gittiğimiz de 1-2 haftaya hissedersin demişti ama bir hafta geçti Yok. Sizlerin yazdıklarını gördüm. Herkes hissediyor pıt pıt fln duyuyorum diyor. Ben hiç birşey duymuyorum. Çok üzülüyorum. Devamlı evham yapıp doktora gitmek istiyorum USg ye girmek için.. sizce normal mi ? Bebeğim iyidir inşallah değil mi ?

Canım herkeste aynı olmuyormuş zaten ben 18 haftada hissetmiştim bana gülüyorlardı ilk gebelikte erken hissedemezsin diye bebeğin iyidir inşallah üzülme ben bi ara ne zaman hissederim diye bakmıştım ilk gebeliklerde 24 haftada hissedilebilir yazıyordu bir yerde

Cok cok gecmis olsun. Hepimiz bi dogumda yatis yapalim insaAllah artik:)

Olur normal boyle seyler. Cok asiri sik oluyorsa doktruna sor belki bisylerine bakar. Aclik susuzluk yorgunluk o an etkiler. Mesela benm gece tuvalte sikistigmda cok olur. Sabah kalktgmda da. Yada gercktn susuz kalnca. Bebis harekt ediyosa kanamnda yoksa telas etme derim. Gidince sorarsin. Tabi bu arada hersyin normlse bu tavsiyelerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…