Herkese iyi bayramlar kızlar
Benim artık cok zor geçiyor tansiyon yüzünden hastane de yattım takip edildim . Sonra çıktım yine tansiyonum yükseliyor . Tansiyon ilacı da kullanmak istemiyorum bu aralar moralim çok bozuk. Hayırlısı ile 30.haftayı bi görsem diyorum . Ama daha çok var . Nasıl gececek bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsunCok sagolun kizlar.Vucudumun heryeri agriyordu hic kalkamadim dün hep yattım.Sabah iyi uyandim.Tamamen gecmedi devam ediyor ama buna sukur.
Bol bol tekme yiyorumda iyi geliyor :)
Elinle dokunursann hissedersin cnmİşte benim tek tarafa da yamuluyor.Ona kasılma diyenler var ,kasılma değil bebek itiyo Orayı dimi ?
Çok geçmiş olsun cnm az kaldı biraz daha sabır inşallahHerkese iyi bayramlar kızlar
Benim artık cok zor geçiyor tansiyon yüzünden hastane de yattım takip edildim . Sonra çıktım yine tansiyonum yükseliyor . Tansiyon ilacı da kullanmak istemiyorum bu aralar moralim çok bozuk. Hayırlısı ile 30.haftayı bi görsem diyorum . Ama daha çok var . Nasıl gececek bilmiyorum.
Ya kıyamam kendini yalnız hissetme.. bu kadar duygusallık hamilelikten. Çık şöyle bir yürüyüş yap gez dolaş :) tadını çıkar.. dolmuşa bin avam ye git bebek kıyafeti bak:)
Canım çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın iyisin insallahİyi bayramlar kızlar❤
Seneye ramazan bayramını kuzucuklarınızla kucağınızda kutlamak dileğiyle ❤ :)
Ben bayramı acilde karşıladım.İshal,ates sebebiyle,salgınmışta sanırım.Serum takıldı sabaha göre iyiyim şükür.Kendinize dikkat edin❤
Sağol canııımMaşallah çok sevindim her şeyin normal olmasına
Teşekkur ederiim :) ilk gunun serumu,surekli uyumak fln iyi geldi zaten kalkamadim butun vucudum agriyordu.Canım çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın iyisin insallah
Teşekkür ederim . Her gün bakıyorum tansiyonuma . Tuzsuz yiyorum bol su da içiyorum. Allahım saglık versin inş hepimizePrmm çok geçmiş olsun ama ihmal etme sürekli kendinde ölç evde tansiyonunu ve gerekiyırsa ilaç kullan az kaldı biraz daha sabır
Canım söylediğin şey kasılma olarak mı adlandırılır bilmiyorum ama zaman zaman benim de oluyor geçiyor sonra ben pek önemsemiyorum sen bilirsin tabi ki yine de bana normal gibi geliyor bazen bebiş hareket ediyor dönüyor onunla da böyle hissediyor olabiliriz diye düşünüyorumKızlar arada karnımda beni rahatsız edecek derecede sertlik oluyor eğilemiyorum falan o şekilde birşey .. yatıyorsam kalkarken oluyor .. kasılmadır dedi bi arkadaşım korktum muayeneme 10 gün var bir sıkıntı olur mu doktora gitsem mi ?
Evet ilk gebelik olunca biri bir şey diyince panik oluyorum hemen muayenemi bekleyim o zaman canım sağol inşallah normal bir şeydirCanım söylediğin şey kasılma olarak mı adlandırılır bilmiyorum ama zaman zaman benim de oluyor geçiyor sonra ben pek önemsemiyorum sen bilirsin tabi ki yine de bana normal gibi geliyor bazen bebiş hareket ediyor dönüyor onunla da böyle hissediyor olabiliriz diye düşünüyorum
Canım herkeste aynı olmuyormuş zaten ben 18 haftada hissetmiştim bana gülüyorlardı ilk gebelikte erken hissedemezsin diye bebeğin iyidir inşallah üzülme ben bi ara ne zaman hissederim diye bakmıştım ilk gebeliklerde 24 haftada hissedilebilir yazıyordu bir yerdeKızlar selam bayram da bir mesaj yazmıştım ama muhtemelen herkes gezmede olunca görmedi.. biz 20+4 deyiz hala tekme Yok.. böyle olunca üzülüyorum 19+3 de doktora gittiğimiz de 1-2 haftaya hissedersin demişti ama bir hafta geçti Yok. Sizlerin yazdıklarını gördüm. Herkes hissediyor pıt pıt fln duyuyorum diyor. Ben hiç birşey duymuyorum. Çok üzülüyorum. Devamlı evham yapıp doktora gitmek istiyorum USg ye girmek için.. sizce normal mi ? Bebeğim iyidir inşallah değil mi ?
Cok cok gecmis olsun. Hepimiz bi dogumda yatis yapalim insaAllah artik:)Teşekkur ederiim :) ilk gunun serumu,surekli uyumak fln iyi geldi zaten kalkamadim butun vucudum agriyordu.
Sagolsun annemdeydim,kiz da var malum.
Bugun cok cok iyiyim,yediklerime dikkat ediyorum hala.
Allah korusun salgin varmis dikkat edin kendinize❤
Olur normal boyle seyler. Cok asiri sik oluyorsa doktruna sor belki bisylerine bakar. Aclik susuzluk yorgunluk o an etkiler. Mesela benm gece tuvalte sikistigmda cok olur. Sabah kalktgmda da. Yada gercktn susuz kalnca. Bebis harekt ediyosa kanamnda yoksa telas etme derim. Gidince sorarsin. Tabi bu arada hersyin normlse bu tavsiyelerim:)Kızlar arada karnımda beni rahatsız edecek derecede sertlik oluyor eğilemiyorum falan o şekilde birşey .. yatıyorsam kalkarken oluyor .. kasılmadır dedi bi arkadaşım korktum muayeneme 10 gün var bir sıkıntı olur mu doktora gitsem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?