2018 Ekim Anneleri

En son gittignde hersyin normalse korkmana gerek yok bence. Biraz sabir muhtemeln cok yaknda hissedrsin. Plesntan nerdeymis mesela ondeyse 24trn sonra hissedilebiliyomus. Gelisim tam haftasinda mi? Belki sebebi vardir. En kotu 1 hafta daha beklyp bi gorun istersen icin rahat eder.

Normaldi canım. Plasentam öndeydi 16 haftalık kontrol de ama doktor zamanla yer değiştirir o dedi. Hala önde mi bilmiyorum..gelişimi haftasına uygundu.. inşallah en kısa süre de bende hissederim sizler gibi.

Peki nasıl birşey hissetmek ? Bildiğiniz biri tekme atıyor gibi mi ?

Benmkide onde. Hatta sordum degisr mi dogumda bi sikinti olur mu diye hayir dedi benmki. Ve 24 ten snra duznli hissdrsn dedi. Ama ben ona ragmen 20 haftalikken hisstmeye basladim. Bide benm bu ikinci gebelk o da etken olabilir. Eve bildgnz deri altinda biri pit pit vuruyo. Bazen harekt ediyor onu da hissedyrsnz dalga gibi:) hissdrsnz zaten bakin plesnta ondeymis. Hic tedrgn olmayin derim.

Kız mi erkek mi bebeğin?

Erkek bebek çok oynamaz diyorlar 8 aylık hamile arkadaşım benim kadar hissetmiyormus çok ara sıra dedi. Kızlar daha hareketli oluyor onlar daha çok hissediliyormus. Erkekse ondan olabilir kontrolde iyiyse hiç kafana takma illa atacak o tekmeyi :)

21-22. haftadan sonra falan net hissedilir demişti doktorum. Kişiden kişiye değişebilir sanki

İnşallah :) inşallah öyledir:)

Kız bebek. Bana da kız bebek az hareket eder dediler. Hayırlısı olsun.. inşallah plasenta önde diye hissetmiyorumdur

Kızlar bebek arabası chicco trio sprint modeline karar verip aldım içinde herşeyi var sürüşü katlaması değişimi çok kolay rahat .. baston oluyor 3.5 yaşa kadar kullanım tavsiyem olsun .. urban modeline bakacaktım biz oradaydekn urban modeli almış olan biri geldi ve baston araba bakıyordu ilgilenen arkadaşta bakın urban aldı şimdi baston alıyor extra masraf en kullanışlısı trio sprint dedi ..

Güle güle sağlıkla kullanın inşallah cnm. Trio love modelini incelediniz mi peki. Benim aklımdaki o da

Bana doktorum 22 de ancak hissetmeye başlarsın Demişti
Peki kilolu musun kilolu olunca da geç hissedilirmiş

kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
yoğunluktan yazamadım
bebeğin hareketlerini artık ayaktayken de hissediyorum büyüdü herhalde
yarın ayrıntılı ultrason var Allah izin verirse çok heyecanlıyım

Kızlar bugün bebişkonun alışverişine çıktık süt pompası bebek telsizi gibi ürünleri çok seçenekten dolayı almaya korktum. Memnun olduğunuz markalar var mı özellikle süt pompası konusunda lansinoh avent mamajoo hakkında epey bi şikayet okudum ameda markasıda fiyatının karşılığını verir mi bilemedim...

Bunlar yorgunlukta,bebegin pozisyonuyla alakali durumlarda oturup kalkarken bile oluyor.Artik yatma kalkmada sikinti zaten egilmek,masada öne dogru oturmak bile bi sure belki sonra ittirip sıkıştırır rahatsiz olmuscasina :)
Sen hislerinede guven.Ani durumlarda ve rahatsiz kalkislarda oluyorsa normal,yavaslamalisin canim.Yine de doktoeuna sorarsin.

Herkese gore cok degisken bir durum canim.O yuzden hic kafana takma.
Ben cok minyon tipli gaz sancilariyla pek ugrasmis bi insanim mesela.Iyi tanirim vucudumu kendimce.
Ilk kizimda 16.haftada hissetmistim ilk.
Simdikini daha erken.
Bazilari inanmiyor ama yapacak bisy yok :)
Son kontrol iyi gectiyse hic dert etme.
Bide ozellikle yemek sonralari,su ictikten sonra fln uzanip biraz daha dikkatli dinleyebilirsin kendini.Ilk hareketler icin oldukca yavas minik pitpitlar olabilir.
Baloncuk patlamis hissi ya da mesela gozunu kapat gozkapagina parmagini koy gozunu oynat,o parmagindaki kucucuk his gb :)
Sonra sonra iyice guclenir,rahat hissedersin hatta sarsar yamultur fln :)

Cok cok gecmis olsun. Hepimiz bi dogumda yatis yapalim insaAllah artik:)

Ne guzel bir temenni olduu ❤
Insallah..Cok sukur toparladim sayilir.

Ameda ve Medela'da memnuniyetsizlik pek duymadim.Ozellikle steril bi sekilde yedeklerle kiralanma bile oluyor elektrikli tiplerde bildigim kadariyla.
Acikcasi kullanim yanlisliklari disinda ve cok sagan birinin manuel kullanip yanlis bi karar olmasi disinda cok olumsuz seyler yok her markada.
Ben lansinoh manuel bulundurmustum kizimda.Bence ne olursa olsun her annenin elinin altinda olmali en basiti bile.
Allah korusun mastitte,acil cikmayi gerektiren durumlarda,ekstra hastalik vs durumlarinda insanin sag kolu gb oluyor.

Kullanmadm ama ameda en iyisi diye biliyrm ikincide avent

Bide ben simdiden alma derim. Bana gore gereksiz masraf kullanilmicaksa. Kendince markasini kafanda belirle sonra lazim olur olmaz alirsin hemen. Bebek telsizi de goruntulu kullanan cok insan var. ben o kadr parayi sahsen gozden cikaramamstm o anda:)
Weewell
WMA450 Dijital Bebek Telsizi aldim
Cok da memnun kaldim. Eger goruntulu dusunmezsen tavsiye ederim

Ben sağlık sektöründe anelerle çok fazla çalıştım lohusa annenin sütüm gelmiyo ne yemeliyim paniği çok kötü süt arttırmak içinde özellikle yeni doğumda süt pompası kullanmak ve mamaya başlamadan hemen anne sütü üzerinden gitmek için pompanın çok elzem olduğunu düşünüyorum ama göğüslerde süt olmayınca nasıl bir histir onu bile bilmediğimden almaya da korkuyorum telsiz konusunda aslında kameralı istiyorum hatta telefonla izlenebilir olanlr var ama radyasyon diyolar çok da araştırmadım da bu radyasyon diyenler evde wifi ı kapatıyolar mı yada çocuklarıyla ilgilenirken telefonu kapatıyolar mı gerkesiz bi hasaasiyetmi onu da düşünüyorum kafam çorba

Kullanmadm ama ameda en iyisi diye biliyrm ikincide avent
Ameda için çok güzel yorumlar okudum ama bugün e bebekteki güncel fiyatı 750 lira falandı galiba aventse sadece 320 lira iki tane avent alınır aventtede şikayet var sayfasına bakınca ürktüm

canım biraz sabır tekmelerı 24-25. haftada hissedenlerde var tatlı birseyler ye ve ayaklarını uzat o zaman daha çok hareket ediyorlar... Zaten hareketleri damar atımı gibi sakın oluyor öyle çok kuvvetlı tekmeler bende hissetmıyorum ... Çok hareket halindeysen hissetmezsin

Yani modemi ben odamda dolabn içinde tutyrm mesela. Zaten kızım ayrı odada uyuyo. Yani ne kadr dikkat edilebliyosa aslnda. Ama kafasının dibine koymak ne kadr iyi valla bende düşündm yalan yok. Yani sesini duymamız hepsinden önemli herlde.
Makine de evet acaba sütü artrr mı diye bende düşünyrm. Çok kullanan var ama benm aşırı sütüm olmamiştı olanı da kızıma verdim zaten. Yani geçen sene doğum yaptım hatta lazım olur diye eşime de dedm bak bunu alcaksn falan:))) olmadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…