Hanımlar hepinize selamlar,
Ancak kendime gelebildim. Son yazılanların tümünü okuyamadım ama yeni doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun, sağlıkla analı babalı büyütelim inşallah kuzularımızı

doğum yapacak olan arkadaşlara da şimdiden kolaylıkla, Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallah.
2. Doğumun en büyük avantajı lohusalık depresyonuna girecek kadar bile vaktin bulunamamasıymış

Büyük oğlum sürekli bebeği sevmek istiyo. Sevmekten kastı elini kolunu çekelemek yüzünü öpmek :) bir yandan ona yapma dokunma demek yerine şöyle yavaşça sevelim böyle dokunalım diye öğretmeye çalışıyoruz bir yandan da bebekle ilgili işlere onu da dahil ediyoruz: bebeğin bezini getirebilir misin oğlum? Hadi bebeğin ayaklarını okşayalım gazı rahat çıksın. Hadi bebeğin üstünü ört annecim :) bu moddayım. Çok şükür zarar verme eğilimi yok ama sevgisini heyecanını da tm kontrol edemiyor :)
Bir de doğum yapacak arkadaşlara birkaç tavsiyede bulunmak isterim: yanıma 1 tane termal çorap almıştım. Gaz çıkışı olmadı, bu çorapları giyip karnımı çarşafla kalınca örtünce gaz çıkışı daha kolay oldu. Bir de yanıma bir miktar rezene ve kimyon tohumu almıştım. Hem doğumdan önceki gün içtim hem de hastanede doğumdan sonra içmeye başladım çok şükür sütüm bu kez hemen geldi. Sezeryan olacaksanız bir tavsiyem daha var: ben bu kez baya dikiş ağrısı çektim. Ayağa kalktığımda kesi yeri çekiliyo gibi hissediyodum. Doğumun 6. Gününe kadar hep oturur vaziyette uyudum dikişlere bi şey olur korkusuyla. 6. Gün sırt üstü yatıp ayaklarımı dizlerden kırıp kendime hafif çekerek uyumayı denediö ve o sabah ilk kez ayağa kalktığımda çekme hissi ve ağrı olmadı. Bilmiyorum doğrudan ilgisi var mı ama bence sırt üstü yatmak kasları esnetti.