İkinci de olsa insan unutuyor, abisi 5 yaşında, ne vermiştim acaba diyorum hep kendi kendime :)
Gün içinde önce kahvaltı deniyorum, sofradaki her şeyden vermeye çalışıyorum, reçel ve bal hariç. Sadece peynir veya sadece zeytin yediği oluyor, ve çok az miktarda..
Öğlen evde ne yemek varsa ona uygun ezip vermeye çalışıyorum, yemiyor genelde, aç kalmasın diye biraz kavanoz püresi veriyorum..
Öğleden sonra meyve saati, bir kaç lokma yiyor. Akşam da yine evdeki yemekten yedirmeye çalışıyorum. Çoğunlukla yemiyor, emip uyuyor... Yemekte yoğurt oluyor her zaman. Hiç bir şey yemezse 2-3 kaşık yoğurt yediriyorum.
Farklı bir şeyler pişirmeye çabalıyorum ama yemiyor benim kızçe. Evdekileri önüne koyuyorum, dağıtıyor kafasına göre :))) bugün pilav verdim, kaşıkla yemeye çalıştı, eliyle aldı bir yudum ağzına 5 avuç dışarı attı.. Sonra tabağı silkeleyip mama sandalyesinin tepsisinde yoğurup mıncıkladı bir süre.. Birkaç lokma gitti boğazından ama peşinden yarım saat temizlik yaptım

ben verince yemiyor asi evlat. Hep kaşığı elimden almaya çabalıyor. Saldım ben de, kendi yesin. Kuru bir şeyler varsa koyuyorum önüne, dağıtsın..
Arada kefir de verdiğim oluyor, bağırsak hareketlerine iyi geliyor. Haftada 1 falan ama..
Bamyayı ben de duymamıştım bu arada.. Bakla olmaz diye biliyorum