- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.141
Canım merhaba seninle benim hamilelik takvimim hemen hemen aynı. Sen hiç doktora gittin mi kalp atışları için lu gün gel falan dediler mi?Merhaba canim
Günümüz yakin ya senin hamilelik belirtilerin neler bir de doktora gittin mi ?
Henüz gitmedim canım kendi doktorum 20 gün sonraya randevu verdimo yüzden kese görme ümidiyle cumartesi başka bi doktora gidicem. Valla ben de pek bir şey yok açıkçası. Sadece ara ara regl ağrısı gibi ağrım oluyor hafif hafif bir de göğüslerimin altı acıyor çok. Ama gaz olayı felaket yaniMerhaba canim
Günümüz yakin ya senin hamilelik belirtilerin neler bir de doktora gittin mi ?
Bende senin gibi sat tarihimden tam emin değilim kadın doğuma 1 hafta sonra gideyim acele etmeyim eşimle birlikte 2 ocak gece 3 te birlikte olduk sanırım o Zaman tutmuşKızlar bildiğiniz üzere ben kaç haftalık olduğumu bilmiyodum sat bilmediğim için bugün doktora gittim ve kesemizi gördük çok şükür 5+5 mişiz minik kesemi gördüm darısı görmeyenlere inşallah kalp atışını duymakta nasip olur
Yok canım normal yolla hamile kaldım kendim ikizim anneannem ikizdi şimdi benimde olcak allah nasip ederse. Süpriz oldu banada ilk tek kese gördük 1 hafta sonra gittiğimde iki kese dedi doktorum. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. Umarım geçer bulantımda oluyor artı bide hapın yan etkileri yataktan kalkamıyorum. Zor bir sürec ama sonucunu düşününce değer diyorum ya yinede
Anladım canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTedbir amaçlı verdi doktorum ikiz gebelik diye. Kanamam olmadı çok şükür. Yarın kontrolm var ama sanırım yorumlara bakarak 12 hafta tamamlana kadar devam etmem gerekcek gibi görünüyor.
Ben de hic gitmedim canim sağlık ocağında kan verdim hamile olduğumu öğrendim bu kadar :) aslında sabırsızlanıyorum ama kese ile kalp atışı birlikte olsun diye simdi duymazsam zamanı olmasa bile strese girerim diye bekliyorum . sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsunCanım merhaba seninle benim hamilelik takvimim hemen hemen aynı. Sen hiç doktora gittin mi kalp atışları için lu gün gel falan dediler mi?
Benim de öyle çok belirgin belirtilerim yoktur canim ondan merak ettim :) seninkiyle hemen hemen ayni. Ben de daha gitmedim canim hem kese hem kalp bir arada olsun diye bekliyorumHenüz gitmedim canım kendi doktorum 20 gün sonraya randevu verdimo yüzden kese görme ümidiyle cumartesi başka bi doktora gidicem. Valla ben de pek bir şey yok açıkçası. Sadece ara ara regl ağrısı gibi ağrım oluyor hafif hafif bir de göğüslerimin altı acıyor çok. Ama gaz olayı felaket yanisendr nasıl? Sen doktora gittin mi?
Rumuz mutluhatunkızlar kübranın yaptığı tabloyu düzenleyemiyorum yeni tablo yapacağım bilgilerinizi mesaj yoluyla atarsanız sevinirim
rumuz yaş şehir sat kaçıncı çocuk bu bilgilerinizi ekleyeceğim
Ben duydum canım ama kullanan bilmiyorum etrafımda yok hiçKızlar akapunktur bandı diye birşey varmış, bulantı bilekliği de deniyormuş, hiç duydunuz mu? Kullanan tanıdığınız bildiğiniz var mı?
Ayy inşaallahKızlar bildiğiniz üzere ben kaç haftalık olduğumu bilmiyodum sat bilmediğim için bugün doktora gittim ve kesemizi gördük çok şükür 5+5 mişiz minik kesemi gördüm darısı görmeyenlere inşallah kalp atışını duymakta nasip olur
Ne zaman gideceksin peki?Benim de öyle çok belirgin belirtilerim yoktur canim ondan merak ettim :) seninkiyle hemen hemen ayni. Ben de daha gitmedim canim hem kese hem kalp bir arada olsun diye bekliyorum
Canım ben geçtiğimiz salı günü gittim. Benimki tüp bebek. Keseyi gördüm. İçinde de minicik küçücük nokta şeklinde bebeği ama kalp atışını duymadık. Haftaya tekrar çağırdı.Ben de hic gitmedim canim sağlık ocağında kan verdim hamile olduğumu öğrendim bu kadar :) aslında sabırsızlanıyorum ama kese ile kalp atışı birlikte olsun diye simdi duymazsam zamanı olmasa bile strese girerim diye bekliyorum . sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
rumuz patisserieyumyumkızlar kübranın yaptığı tabloyu düzenleyemiyorum yeni tablo yapacağım bilgilerinizi mesaj yoluyla atarsanız sevinirim
rumuz yaş şehir sat kaçıncı çocuk bu bilgilerinizi ekleyeceğim
Canım bana doktor c vitamini ve çinko içeren birşey verdi ama bir gün içtim okadar şekerliydiki çok fena oldum istifra ettim devam edemedim.Vitamin ilacı takviye kullanan var mı
Yalnızca folik asit ve balık yiyemiyorum diye balık yağı verdi (iğğrenç onu da alamıyorum) Bir de bir multivitamin verdi, ama onu yalnızca çooook kötü olduğun, kolunun kalkmadığı zamanlarda içeceksin dedi. Daha almadım hiç.Vitamin ilacı takviye kullanan var mı
Bende Kayseri deyimrumuz patisserieyumyum
yaş 28
şehir kayseri
ilk çocuk
Canım bana doktor c vitamini ve çinko içeren birşey verdi ama bir gün içtim okadar şekerliydiki çok fena oldum istifra ettim devam edemedim.
6.haftanın içinde canim yani haftaya gitmeyi düşünüyorum :) sen canim ?Ne zaman gideceksin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?