- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.181
Merhaba canimkızlar kübranın yaptığı tabloyu düzenleyemiyorum yeni tablo yapacağım bilgilerinizi mesaj yoluyla atarsanız sevinirim
rumuz yaş şehir sat kaçıncı çocuk bu bilgilerinizi ekleyeceğim
demek ki uyku isteği yapıyor ağırlık yapıyorAynen yaa daha çok yeni hamileyim bu kadar olut mu ki belirti
İlk doğumu Erşad batmaz da yapmıştım ikinciye de ona giderim belki ama aynı zamanda fakülteye de giderimCanım adını hatırlamıyorum ilaç değil zaten suda eriyen kapsül gibi birşey vitaminmiş. Kayseriden birinin olması iyi oldu. Acıbademde elif hanıma gidiyorum. Sen hangi doktora gidiyorsun.
Beeen premesis diye bi ilaçVitamin ilacı takviye kullanan var mı
Yok üzülmem yA keseyi bile görsek ben gene de mutlu olurum şimdiden haftaya cumaya da randevu aldım ben yarın kese haftaya kalp atışı olsun diyeAmin canım darısı sana inşallah kalp atışı duyulmazsa üzülme sakın daha çok küçük dedi dontorum muhtemelen sende keseni görürsün
Her neyse uzatmakla konu kapanmaz halimilelik zamanları algılar farklılaşır diyelim herkesin fikrine sağlı duyalım ve her zaman ihtimalleri düşünelim hepsi buNiye saldırı olarak algıladınız bilemiyorum ama ben herkes gibi hissettiğimi söyledim benim aklıma kurt düşürdü çünkü.yorumumu kişisel algılamayın lütfen.burada ne benim ne de başkasının yorum yapan birine saldırma gibi bir durumu olamaz olmamalı herkes fikrini söylüyor deneyimini paylaşıyor gerginliğe neden olmayalım...
Ben hamile kalmadan önce başlamıştım kullanmaya folbiol kullanıyorumArkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz . Doktorunuz neyi tavsiye etti
kızlar kübranın yaptığı tabloyu düzenleyemiyorum yeni tablo yapacağım bilgilerinizi mesaj yoluyla atarsanız sevinirim
Rumuz : sevimlipandufkızlar kübranın yaptığı tabloyu düzenleyemiyorum yeni tablo yapacağım bilgilerinizi mesaj yoluyla atarsanız sevinirim
Canım güzel haberlerle gel inşallah. Ben de Cumartesi gideceğim:) ya bu arada ikimizin de sat aynı sanırım ama sen 6+0 oluyorum diyorsun yani bugün 5+6 oluyorsun ama bendeki uygulamalar hep Bugünü 5+5 gösteriyor yani 9 aralığı 0. Gün olarak hesaplıyorlar. 9 aralığı 1. Gün olarak mı saymak gerekiyor kafam karıştı:)Ayy inşaallahDarısı başıma ben de yarın gideceğim 6+0 oluyoruz yarın bakalım çok heyecanlı
Folbiol kullanıyordum 1 sene önce. Doktorum baktı bu çok ağır yaramaz at bunu folic-1 kullan dedi. Onu alıyorum canım şimdi.Arkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz . Doktorunuz neyi tavsiye etti
Canım bende folbiol kullanıyorum şuan doktorum çok rahat ya adını söyledim hapın iyi kullanmaya devam et dedi baya rahat biriFolbiol kullanıyordum 1 sene önce. Doktorum baktı bu çok ağır yaramaz at bunu folic-1 kullan dedi. Onu alıyorum canım şimdi.
Bende bilmiyorum ki canım ben Banu çiftçi nin programını kullanıyorum son adet tarihini girince 5+6 diye gösteriyor bugünüCanım güzel haberlerle gel inşallah. Ben de Cumartesi gideceğim:) ya bu arada ikimizin de sat aynı sanırım ama sen 6+0 oluyorum diyorsun yani bugün 5+6 oluyorsun ama bendeki uygulamalar hep Bugünü 5+5 gösteriyor yani 9 aralığı 0. Gün olarak hesaplıyorlar. 9 aralığı 1. Gün olarak mı saymak gerekiyor kafam karıştı:)
Bende folboil kullaniyorumBen hamile kalmadan önce başlamıştım kullanmaya folbiol kullanıyorum
Bende bilmiyorum ki canım ben Banu çiftçi nin programını kullanıyorum son adet tarihini girince 5+6 diye gösteriyor bugünü
ilk hamileliğimde gebelikten önce folbiol kullanıyordum doktorum içindeki folik asit oranını çok yüksek bulmuştu folic1 kullan demişti. şimdi de folic1 kullanıyorum
yalnız ne kadar zam gelmiş. tam 2 sene önce bu zamanlar 90 lı kutuyu 30 tl ye almıştık şimdi 30 lu pakedi 33 tlye
Bugün eşime imom al demiştimilk hamileliğimde gebelikten önce folbiol kullanıyordum doktorum içindeki folik asit oranını çok yüksek bulmuştu folic1 kullan demişti. şimdi de folic1 kullanıyorum
yalnız ne kadar zam gelmiş. tam 2 sene önce bu zamanlar 90 lı kutuyu 30 tl ye almıştık şimdi 30 lu pakedi 33 tlye
Hadi hayırlısı olsun bende 1 hafta sonra gidicem tam 7 haftalıkken net dineltiyomuş dinletiyormuş doktorlar aynı gibiyiz senle doğum tarihlerimde aynu o zamanYok üzülmem yA keseyi bile görsek ben gene de mutlu olurum şimdiden haftaya cumaya da randevu aldım ben yarın kese haftaya kalp atışı olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?