- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.301
Ciddimisin bunu duymamıştım hemen düzeltmem lazım aslında uykuya düşkün değilim düzensiz sadece gece hiç uyuyamıyorum gündüzde 4,5 saat şekerleme yapıyorum geve uykusu çok güzel ama öğlen uyuduğum için gün içinde uykum gelmiyo 4 kadar falan ama hemen düzelmem lazımBiliyor musun gebelikteki uyku düzeni doğum sonrasında bebeğin uyku düzeniyle çok benzer oluyor. Şimdiden uyku saatlerini düzenlesen senin için iyi olur.
Tebrikler kaç haftalık tı canım darısı bizlereHayırlı cumalar kızlar. Bugün tahliller icin devlet hastanesine gittim. Kalp atışları olusmustu minigimin. Cihaz sesli olmadığı için dinleyemedim ama pıt pıt attığını gösterdi doktor. Darisi sizlere olsun
Aynen canımmm ya çok güzel bir duyguuCanım al ne olacak sanki bende çok hevesliydim birkaç zıbın aldık şimdi onlara bakıp bakıp mutlu oluyorum cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş alırım inşallah.
Çok şükür canım gözünüz aydın. Müthiş bir duygu değilmi mucize ya
Ya al tabi bende aldım ama tek renk olan şeyleri tercih ettim beyaz çıt çıtlı badiler aldım eşime sürpriz yaparken de bebek ayakkabısı almıştım unisex olanlardan alıyorum aldıklarımıMerhaba kızlarrr nasılsınızzz yarın doktra gıtcem kalp atışı ıcın dua edınnn bide bişi sorcammm ya bazenn ıcımden cok bışe alasım gelyr ufak bişide olsaa ama beklemek en doğrusu belkıde ama bıvtane bışe alsammı hevesımın gitmesi icin
Sata göre 7+3 ama doktor 7+1 dedi. Sizdende güzel haberler bekliyoruz.Tebrikler kaç haftalık tı canım darısı bizlere
Yok olmadi. Benim 2. Hamileligim ama bunda sanki hemen is yapim belim agriyor.. kizimda hic bilmemistimİnşallah canım cümlemize ya benim bugün karnımın alt tarafında sancım oldu baya 1 dk sürdü geçti ama korktum şiddetliydi sende oldu mu hiç
Eskişehir'de dün yağdı kar baya çatılar tuttu sonra durdu. Bugün güllük güneşlik kış görmedik ki ayaz olur kar olur buralar bu sene yok
Ben uykuyu cok severim kizimda oyleydi oglene kadar yatardi 10 yasinda hala oyle. Insallah bu bebegimde oyle olur. Uzmez beniÇocuğum inşallah bana çeker ve uykuyu sever çünkü kocamda bende acayip uykucuyuz çocuk erken uyanırsa bayaa zorlanıcaz
Ciddimisin bunu duymamıştım hemen düzeltmem lazım aslında uykuya düşkün değilim düzensiz sadece gece hiç uyuyamıyorum gündüzde 4,5 saat şekerleme yapıyorum geve uykusu çok güzel ama öğlen uyuduğum için gün içinde uykum gelmiyo 4 kadar falan ama hemen düzelmem lazım
Hayirli olsunMerhaba,bende 6 haftalık hamileyim :)
Ayyy cok guzel,. Canim kac haftaliksin bende gidicem ama biraz daha bekleyim diyorum bende 5+1 im ne zaman duyarim acabaMerhaba kızlar bugün randevum vardııı kalp atışını duyduk çok şükürrrrr
Şu cinsiyet yöntemleri ne kadar doğru acaba. Gezinirken denk geldi. Eğer doğruysa sağ göğüs soldan büyük ise erkek diyor tersi ise kız. Buna göre erkek olacakHeheh. Cünkü dolgunlastigindan beri sağ göğsüm sola göre daha büyüdü Bugun kalp atışları için gideceğim çok heyecanlıyım. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasıp etsin cümlemize cinsiyet işin espirisi.
İnşallah biz henüz sadece minik kesemizi gördük küçüğüz daha haftaya inşallah gidicem kalp atışı için inşallah nasip olur bana ve bütün arkadaşlrımızaSata göre 7+3 ama doktor 7+1 dedi. Sizdende güzel haberler bekliyoruz.
Canım ben 6+6 yım. 5+0 da gittm ilk kez o zaman keseyi gördük 2 hafta sonra yani bugün gittik bebek ve kalp atışlaarını gördük. Sen şimdi gitsen keseyi görürsün, kalp atışları için 6.hafta da gidebilirsinAyyy cok guzel,. Canim kac haftaliksin bende gidicem ama biraz daha bekleyim diyorum bende 5+1 im ne zaman duyarim acaba
İnşallah diyelim o zaman bakalım nasıl olacakBen uykuyu cok severim kizimda oyleydi oglene kadar yatardi 10 yasinda hala oyle. Insallah bu bebegimde oyle olur. Uzmez beni
Ya kıyamam güldürdün beni diğelim gece 4 de yatıyosam annem beni 10 11 gibi kaldırıyo sonra ikindi vakti gibi uyuyorum en az 3,4 saat zaten uykucuydum gebelikten iyice uykulu oldum. Kesin benim bebeğim uykuyu sevmiycek babasıda uykucu dünyayı uyusa yetmiyo onaGün içinde 4,5 saat şekerleme mi? Allah'ım bize de göstersin o günlerii. Akşam 10da yatıp sabah 6buçukta kalkıyorum her gün, yetmiyooooor. Şu an olduğum yerde uyukluyorum
Bende zaten 6. Hafta gitmeyi dusunuyorum.. o zaman hem kese hem kalp atisini goruruz insallahCanım ben 6+6 yım. 5+0 da gittm ilk kez o zaman keseyi gördük 2 hafta sonra yani bugün gittik bebek ve kalp atışlaarını gördük. Sen şimdi gitsen keseyi görürsün, kalp atışları için 6.hafta da gidebilirsin
Ya kıyamam güldürdün beni diğelim gece 4 de yatıyosam annem beni 10 11 gibi kaldırıyo sonra ikindi vakti gibi uyuyorum en az 3,4 saat zaten uykucuydum gebelikten iyice uykulu oldum. Kesin benim bebeğim uykuyu sevmiycek babasıda uykucu dünyayı uyusa yetmiyo ona
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?