2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ben lohusasepeti diye site var oradan aldım bak istersen

aynen 45 dakikalı bir yere gittik bayramda ölecektim hem ayaklarım şişti hem kuyruk sokumum çok ağrıdı

Renas ismini hiç duymadım anlamı nedir. Yiğit çok güzel bir isim ama :)
bnm de aynı zaten arife günü aldıgım ayakkabı bayramda olmadı ayagıma sinir oldum:ruh:

Kızlar dayanamayacam galiba otururken böbreğiniz ağrıyormu aslında böbrekte değil sağ boşluğum sancı yapıyor. Bebekte sağolsun tam sağ göğsümün altına ayağını dayıyor en sevdiği pozisyon :KK70: kambur oturamaz oldum sürekli dik duruyorum
ayy seninki düz duruyomş ne güzel bnmki ters duruyo her tekmesinde wc ye kosuyorum :D

Benim durum bu teyzoşlar, her gören doğum yaklaştı galiba diyor, hamileliği gizlemek imkansız. Göbüşümün maşallahı var :KK48:

Eklentiler

• 4B442C10-ADFF-4885-9658-AF13E01A63F7.webp
    4B442C10-ADFF-4885-9658-AF13E01A63F7.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar dayanamayacam galiba otururken böbreğiniz ağrıyormu aslında böbrekte değil sağ boşluğum sancı yapıyor. Bebekte sağolsun tam sağ göğsümün altına ayağını dayıyor en sevdiği pozisyon :KK70: kambur oturamaz oldum sürekli dik duruyorum

Benim de aynen baya zamandır sağ ağrıyor işyerindeki koltuğumda sağ tarafım tutuluyor resmen minder yastık fayda etmiyor yürürken de hep sağ ağrıyor. Şu anda bebeğin ayaklarını falan dayadığını ayırt edemiyorum tekmeler harici ama ya kasıkta ya mideme doğru oluyor hareketler

Bir aydır annemin yanımdaydım 5 kilo aldım. Dalından kiraz erik dut ahududu çilek yedim,bol bol da karpuz, gerçi son 4 karpuz beni hayal kırıklığına uğrattı ama yine de tuzlu köy peyniriyle iyi gittiler:dondurma:
Hahah ilahi gulesim yoktu hic piss karpuzlar ne heveslerle kesildiniz guzel cikaydiniz ya :D

Benim durum bu teyzoşlar, her gören doğum yaklaştı galiba diyor, hamileliği gizlemek imkansız. Göbüşümün maşallahı var :KK48:

Maşallah canım bende benimkine büyük diyordum yani. Benimde sivrilmeye başladı iyice öne doğru baya çıktı ama bu kadar değil canım çok güzel ama

Kızlaar nerdesinizzz malum 30. haftalara yaklaştık gelinde hamile çekimini konuşalım :)

Bizim orada bir yer varmış internetten takip ediyorum daha gidip konuşmadım. Elbise de arıyorum güzel birşey bulamadım netten de bilemiyorum. Daha baya karnım çıksın 8. yada çekilirim diyorum genelde öyle çekiyorlar bakalım

Kızlar göğüsleriniz acıyor mu benim çok acıyor sağ göğsüm acıyordu şimdi solda başladı geçen kolum değdi nasıl canım yandı. Uçlarında beyaz birikintiler var ellemiyorum hiç

Oy maşallah nasıl güzel bir karın :) otururken benimki baya çirkin bişi oluyor :KK70:

oh masallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar: bende bnmkine büyük diyodum:KK45:

Maşallah canım bende benimkine büyük diyordum yani. Benimde sivrilmeye başladı iyice öne doğru baya çıktı ama bu kadar değil canım çok güzel ama
Saolun kızlar, valla bazen çok hoşuma gidiyor büyük olması bazende yoruyor, eğilip kalkarken, yatakta dönerken, son ayı düşünemiyorum bile :)

Merhaba anneler
Bugün biraz depresif bir ruh halindeyim aslında mutsuz da değilim ama mutlu da değilim garip garip haller. Neyse ki ağrım sızım yok gribim geçti bacak ağrım geçti buna şükür ruh halim de düzelir inşallah. Gezip dolaşmak istiyorum bi yerlere gidince de pişman oluyorum aman kasigim ağrıdi aman ayağım mı sisti hiçbişi olmasa zırt pırt gelen tuvalet... galiba bu yüzden mutsuzum. Ay hayırlısı ile eylül e bi varsaydık hep beraber sağlıkla... herşey geçicek dert kalmicak sanki

Kızlar göğüsleriniz acıyor mu benim çok acıyor sağ göğsüm acıyordu şimdi solda başladı geçen kolum değdi nasıl canım yandı. Uçlarında beyaz birikintiler var ellemiyorum hiç
Evet goguslerinizle oynasmayin uyarip dogumu tetiklemeye alirsiniz Allah korusun.. benim uclari sizliyor badem yagi surup birakiyorum kendi hallerine :KK48:

Ben bir teklif sitesinden cekimler icin teklif istedim. Ankara gibi bi yerde herhalde 1500 den assagi bulamam diye dusunurken 500 e teklif geldi instagramdan cekimlerine baktim gayette iyi.. ancak biz dogum oncesi hastanede sadece cekim yapicaz.. bu arada esim asker ve hic simdiye kadar asker uniformasiyla fotosu yok ve agustosta rutbe atlayacak bu yuzden dogum sonrasi cocuklarla birlikte yeni rutbeli uniformayla cekim yapmak istedik

Evet goguslerinizle oynasmayin uyarip dogumu tetiklemeye alirsiniz Allah korusun.. benim uclari sizliyor badem yagi surup birakiyorum kendi hallerine :KK48:
Benim gögüslerimde bir problem yok şimdilik ama tecrubesizligime ver şimdiden başlamak gerekiyor mu göğüs kremlerine? Yarın kontrolüm var dr a da soriyim lansinoh göğüs ucu kremi tavsiyeleri okudum şimdiden mı başlamalıyım ?

Merhaba anneler
Bugün biraz depresif bir ruh halindeyim aslında mutsuz da değilim ama mutlu da değilim garip garip haller. Neyse ki ağrım sızım yok gribim geçti bacak ağrım geçti buna şükür ruh halim de düzelir inşallah. Gezip dolaşmak istiyorum bi yerlere gidince de pişman oluyorum aman kasigim ağrıdi aman ayağım mı sisti hiçbişi olmasa zırt pırt gelen tuvalet... galiba bu yüzden mutsuzum. Ay hayırlısı ile eylül e bi varsaydık hep beraber sağlıkla... herşey geçicek dert kalmicak sanki
Tamamen hormonal haller gecicek guzellik gecicek mumla arayacaksin bu gunleri :KK48:

Back
X