- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.861
Merhaba annelerbugun buyuk bir şokla ogrendim ki 5hafta 3gunluk hamileyim. Tamamen kazayla 20 aylik bir kızım var rabbim nasip etmis ama işte hayirlisi diyelim daha once 2016 mayis anneleri grubundaydim. Birazda kanamam varmis progestan verdi doktor
Sen kendini kastığın ve ani hareket yaptığın içindir canım korkma ben bişi olacağını düşünmüyorum. Ama sakin ol ruh halin tamamen hamileliğin seyrini etkiliyor
Karninda olduguna göre yemissin zatenYesin onu annesi
Ya canım sen kalp atışlarını duydun mu gitmiş miydin doktora6+6 bugün canım
Sen eskişehirde değil misin canım ? Oradaki tüm cafelerde bulabilirsin bence o burgerden. Etine güvendiğin biyerde ye. Ben sana bi adres vereyim bursada,cumartesi doktordan çıkınca ye orada bayılacaksın. İçindeki herşeye son noktasına kadar güvenebilirsin,ekmeği bile özel yapım :) heryerde herşeyi yemem tavsiyeme güven :) bide eskişehirde papağan mıydı adı bi çiğbörekçi vardı off off :))
Eşin haklı ama arada kaçamak yapabilirsin okadarda kötü değiller bence :)
İnşallah sen ve diğer bekleyen arkadaşlarımız da duyar kalp atışını. Hepimizin gebeliği ççok güzel geçsin daha fire vermeyelim inşallah :) ben bile herçyecanlıyım senin için ikiz olabilme ihtimali var ya :)
Canım duymadım ama iki gün önce doktor kalp atışını gördüm dedi bana dinletmediYa canım sen kalp atışlarını duydun mu gitmiş miydin doktora
Nasılsınız merak ettim sizi ??karnımda iğrenc bi sancı var geçmedi 5 dk dıreve gideydim bi hayırlısıyla
Yaa hadi yaa Allah biran önce şifa versin canım hayırlısyla atlat bu günleri hele çalışırken çok zor gerçektenÇok kötü canım ilaç kullanmıyorum ama eve gelir gelmez çıkardım yediğim herşeyi öğlen zaten çok az salata yiyebilmiştim
Bat 16 kasımmıı sizin bebiş baya baya büyük olmalı 22 bin kan değeride yüksek çünkü
Hiçbirşey olmaz canım merak etme ne zor şartlarda yaşayan insanlar var çok kötü pskoloji içinde hamilelik geçirenler var bebeğin koruma altında bir şey olmazKızlar biraz önce biraz sinirlendim aniden masadan kalktım bağırdım ağladım şimdi evham yapıyorum ya sancım oldu bişey olmaz dimi sakin olamadım inşallah bişey olmamıştır off
Benim kızımda ikiside erkekti ama kızım oldu bunda da kız diyor bakalım görücez ne olacak bende çok merak ediyorummmBende bir bakayım dedim baktım ikisinde de kız gösteriyor hayırlısı bakalım
Benimde kızımda hep kusma vardı bunda bulantı var kusma yok merak etme besinsiz kalmaz ben kızımda 3 ay hiç bir şey yemedimValla bende öyle düşünüyodum ama bu defa da bişey yiyemiyorum bebek besinsiz kalıyo diye düşünmeye başladım. Bide bende sadece bulantı var kusma yok
Olmaz canın kanama ama dikkat et sensanırım ondan oldu kasıldım çünkü sinirlendim de. evet moral çok önemli ama bişey olsa bi kanama bişey olur dimi takip edeyim ben korktum çok
Seninle sat tarihlerimiz aynı ondan sordum, ben daha gormedim 3 nde inşaallah kontrolüm varCanım duymadım ama iki gün önce doktor kalp atışını gördüm dedi bana dinletmedi
İnsan kalp atışını duyana kadar zaman geçmiyor değilmi bende 6+6 da duydum sen 3ünde kesin görürsün inşallahSeninle sat tarihlerimiz aynı ondan sordum, ben daha gormedim 3 nde inşaallah kontrolüm var
Canim bence kanama onunla olmaz. Ama tabi ruh halinden bebis etkileniyor. Annesi iyi olursa bebek de iyi olur. Biraz daha kontrol etmeye calis kendini diycem ama ben de ayniyim hormonlar hormonlar...sanırım ondan oldu kasıldım çünkü sinirlendim de. evet moral çok önemli ama bişey olsa bi kanama bişey olur dimi takip edeyim ben korktum çok
Bilemedim ki banada yuksyk gldiÇok kötü canım ilaç kullanmıyorum ama eve gelir gelmez çıkardım yediğim herşeyi öğlen zaten çok az salata yiyebilmiştim
Bat 16 kasımmıı sizin bebiş baya baya büyük olmalı 22 bin kan değeride yüksek çünkü
Ikiz mi acabaBilemedim ki banada yuksyk gldi
Eğer sat tarihiniz 16 kasımsa zaten bebeğiniz 2 aydan büyük 10 haftalık olması lazım değeriniz o yüzden yüksektir 16 aralık değil dimi 16 kasımIkiz mi acaba
Merhaba sizin durumunuz nasıl iyi mi tekrar kanamaNız olmadı değil mi???Canim bence kanama onunla olmaz. Ama tabi ruh halinden bebis etkileniyor. Annesi iyi olursa bebek de iyi olur. Biraz daha kontrol etmeye calis kendini diycem ama ben de ayniyim hormonlar hormonlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?