- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.901
Selam iyi aksamlar bende dun evde test le öğrendim ve bugun kan degerime baktim 22 bin cikti hcg. 2 yasinda kizim var bat 16 kasim varmi benle ayni olan[/QUOThayirli olsun
Korkma canim bir sey olmaz. Ama ne kadar sakin o kadar iyiKızlar biraz önce biraz sinirlendim aniden masadan kalktım bağırdım ağladım şimdi evham yapıyorum ya sancım oldu bişey olmaz dimi sakin olamadım inşallah bişey olmamıştır off
Aaa cigerci kedisi ben. Ama bende taniyamadim seni. Aktifmiydin sen. Hatirlardim yoksaMerhabaabende 2016 mayis annesiydim,simdi Eylül annesiyim. Listeye baktim bizimkilerden kimse var mi diye,nick degistin sanırım tanimadim seni.
Benm bebis de sürpriz oldu,digeri daha 20 aylik ve emziriyorum. Nolcak bilmiyorm, korkuyorum da
Ben çay içemez oldum mide bulantısını arttıran en büyük şey oysaki çay delisi biriyimdirÇay ve kahve ne zararlı mı şuanda bize kahveyi bıraktım ama çayı bırakamıyorum günde 6-7 bardak çay içiyorum
inşallah canım haberdar etBenimde 6+7 haftalık bugün yarın sabah doktora gideceğim.insallah sağlıklı birşekilde görürüm bebeği ve kalp atışını hepimiz görürüz insallah
Tam 7 haftalıkmı oluyo yarın daha önce gitmişmiydiniz kontroleBenimde 6+7 haftalık bugün yarın sabah doktora gideceğim.insallah sağlıklı birşekilde görürüm bebeği ve kalp atışını hepimiz görürüz insallah
Evet gitmiştim en son geçen hafta cuma günü gittim.vajinal bakıldı.14 mm di kese.ama ne yolk nede bebek bişey yoktu doktor 1 hafta sonra gel dedi yarın gidicem inşallah görürüm.Tam 7 haftalıkmı oluyo yarın daha önce gitmişmiydiniz kontrole
Yarın tam 7+0Evet gitmiştim en son geçen hafta cuma günü gittim.vajinal bakıldı.14 mm di kese.ama ne yolk nede bebek bişey yoktu doktor 1 hafta sonra gel dedi yarın gidicem inşallah görürüm.
haber vericem mutlaka.inşallah canım haberdar et
Benim alttan baktı doktor güç bela görebildi acele etme duyarsın inşallahSeninle sat tarihlerimiz aynı ondan sordum, ben daha gormedim 3 nde inşaallah kontrolüm var
Simdi bildimmAaa cigerci kedisi ben. Ama bende taniyamadim seni. Aktifmiydin sen. Hatirlardim yoksa
İnşallah görürsün canım hepimiz görürüz inşallah benimde 6+2 mi neydi görünmedi malesef bende bekliyorum birazda korkuyorum bebeğimi görememiştim ilkinde de kürtajla sonuçlandı malesef o yüzden ben daha tedirginim hakkımızda hayırlısı olsunEvet gitmiştim en son geçen hafta cuma günü gittim.vajinal bakıldı.14 mm di kese.ama ne yolk nede bebek bişey yoktu doktor 1 hafta sonra gel dedi yarın gidicem inşallah görürüm.
İnşallah görürsün canım hepimiz görürüz inşallah benimde 6+2 mi neydi görünmedi malesef bende bekliyorum birazda korkuyorum bebeğimi görememiştim ilkinde de kürtajla sonuçlandı malesef o yüzden ben daha tedirginim hakkımızda hayırlısı olsun
Bende ilk oğlumu 9 yıldan sonra tüp bebekle buldum şimdi 2.5 yasinda.ilk kez normal yolla hamile kaldım ona da sevinemedim.bos olmasından korkuyorumİnşallah görürsün canım hepimiz görürüz inşallah benimde 6+2 mi neydi görünmedi malesef bende bekliyorum birazda korkuyorum bebeğimi görememiştim ilkinde de kürtajla sonuçlandı malesef o yüzden ben daha tedirginim hakkımızda hayırlısı olsun
Canim oyle dusunme insallah saglikla bebisini kucagina alirsinBende ilk oğlumu 9 yıldan sonra tüp bebekle buldum şimdi 2.5 yasinda.ilk kez normal yolla hamile kaldım ona da sevinemedim.bos olmasından korkuyorum
Aminnn cümlemize sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah mübarek cuma gününde dualarimiz kabul olsun AMİNNCanim oyle dusunme insallah saglikla bebisini kucagina alirsin
Kesemi 5+5 de gördüm 6+2 de yine gördüm büyümüştü yeri güzel şeklinde bi sıkıntı yok kanama alanı yok şimdilik herkey normal kesen küçük ama daha bebeği görmek için ilkindede çok doktor gezdiğim için biliyorum kese 20 mm den büyük olması lazım bebeği görmek için bazı zayıf arkadaşlar erken görebiliyo ama ben hep ufak göbişliyimdir inşallah bu sefer aynu şeyleri yaşamam çok zor bi durum rabbim hiçkimseye verip göstermisin inşallah düşünmek bile istemiyorum aklıma gelince hala çok kötü oluyorumkeseyi gördün ama bebeği mi göremedin bende cumartesi 6+1 de gidicem bakalım kese görünmesi lazım zaten de bebeği görebilecek miyim kese de bir sorun var mı çok merak ediyorum inşallah bir daha yaşamazsın Allah yardımcımız olsun
Ay bende diyorum bu ayaklarım neden buz :) ev yerden ısıtma normalde çıplak ayak gezerdim. Şimdi iki kat çorap giyiyorum en kalınından ama hala buz ayaklarım ısınmıyor ısınmıyor :)Kizlar vücut ısılarınız nasıl benim en cok merak ettiğim durumlardan. :) benim vücudum oldum olası ısınmazdı hâlâ ısınmıyor ama ısındığı nadir zamanda da isi patlaması yasıyorum terliyorum resmen. Ayaklarim hep buz gibi. Ayaklari usuyenlere erkek derler cinsiyet ama benim kendimi bildim bileli böyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?