- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #44.241
Bu gece birsey denedim yuzustu yatirdim.ve sadece 2 kere uyandi ilk defa uyuduk.uyumak cok guzelmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surekli emmek istiyor yoksa ciglik cigliga agliyor.yeni ameliyatli dikisleri var diye aglamasina izin veremiyorm.emincede meme de uyuyor.yalanci meme de kabul etmiyor bir turlu.memeye bagimli yasiyoruz.bolmiyorum ne zamana kadar boylr olacak.bir de bu sling sirta da baglaniyor mu acaba.o 10 dakikalık uykuları iptal et 2 saat uyufuysa 2 saat uyutma uyanık tutmaya çalış iyice yorulsun uyusun
10 dakika uyuyor uykusunu aluyor azckk sonra uzun uyumuyor
Uyuması güzel birsey ama yüzüstü uyuması tehlikeli aklında bulunsunBu gece birsey denedim yuzustu yatirdim.ve sadece 2 kere uyandi ilk defa uyuduk.uyumak cok guzelmis
Onu da arastirdim bayagi farkli gorusler var bu konuda.tabi kafasini kendi cevirip kaldirabiliyor ona guveniyorum biraz.Uyuması güzel birsey ama yüzüstü uyuması tehlikeli aklında bulunsun
Aynen canım benim ki bi de laf istiyor konuşun diyorAyy parmaklarinda oynatiyolar bizi resmen :)
Aman diyim çok dikkat et yine de ne olur ne olmaz. Ben gözetim altında günde 15 dk tutuyorum yüzüstü yetiyor onda bile ağzından tükürük gelebiliyor uyurken çok dikkatli olmak lazımOnu da arastirdim bayagi farkli gorusler var bu konuda.tabi kafasini kendi cevirip kaldirabiliyor ona guveniyorum biraz.
Sık sık ya emzirin ya da sağın ama bunları yaparken muhakkak sıcak kompres yapın aynı anda. Böyle böyle meme tamamen boşalır. Bir de ara ara sıcak kompres+masaj.Kızlar göğüs ucu yaralarımdan bebeğimi emziremiyordum gğnde 3 dega sağıyordum fakat gece 2 de çok ağeılı vir şekilde uyandım sağ göğsümde inanılmaz sertlik var ateşim çıktı ve titremeye başladım mastit oldum sanırım çok kötüyüm emziremiyordumda çok ama çok ağrıyor ne yapmam lazım yeeımden klkamıyorum duş aldım tarakla tarafım rahatladım ama şimdi yine çok sertlik var yardımm lütfennn((
Canim bol bol sag süt kalmasin saglk ocagina git ilac krem veriuo bende hem yaralara iyi geldi hem mastitim gectiKızlar göğüs ucu yaralarımdan bebeğimi emziremiyordum gğnde 3 dega sağıyordum fakat gece 2 de çok ağeılı vir şekilde uyandım sağ göğsümde inanılmaz sertlik var ateşim çıktı ve titremeye başladım mastit oldum sanırım çok kötüyüm emziremiyordumda çok ama çok ağrıyor ne yapmam lazım yeeımden klkamıyorum duş aldım tarakla tarafım rahatladım ama şimdi yine çok sertlik var yardımm lütfennn((
Emdikten sonra altini ac canim uyanmiyo mu oyle. Bnmkide uyuyo diger gogsu rmzirmek icin altini aciyorm o aradaEmerken uyuyor malesef
Ayyy gercektnnmii denesem mi acaba yaBu gece birsey denedim yuzustu yatirdim.ve sadece 2 kere uyandi ilk defa uyuduk.uyumak cok guzelmis
Slikn göğüs ucu ile emzirebiliyorum şusn hastsneye gittik ilaç verdi süt gidiyomu acaba cok kötü hissediyorım kendımo nasıl bişeymiş ya buCanim bol bol sag süt kalmasin saglk ocagina git ilac krem veriuo bende hem yaralara iyi geldi hem mastitim gecti
Duşa girdim sıcak suyun altında masaj yaptım yumusadı biraz ama hala sertlik varSık sık ya emzirin ya da sağın ama bunları yaparken muhakkak sıcak kompres yapın aynı anda. Böyle böyle meme tamamen boşalır. Bir de ara ara sıcak kompres+masaj.
canım bizim de varmış kendiliğinden gider dedi kardiyolog. bir ay sonra yine bakacakKizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi![]()
Geçmiş olsun canımKizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi![]()
Sıcağı sağarken ya da emzirirken uygularsan çok daha etkili olur.Duşa girdim sıcak suyun altında masaj yaptım yumusadı biraz ama hala sertlik var
evet yüz üstü bende gün içinde yatırıyorum çok güzsl uyuyor sanırım karnına basınç olunca gaza iyi geliyorSurekli emmek istiyor yoksa ciglik cigliga agliyor.yeni ameliyatli dikisleri var diye aglamasina izin veremiyorm.emincede meme de uyuyor.yalanci meme de kabul etmiyor bir turlu.memeye bagimli yasiyoruz.bolmiyorum ne zamana kadar boylr olacak.bir de bu sling sirta da baglaniyor mu acaba.
Gecmiş olsun canım üfürük derken delik falan mı inşallah önemli bişey deildirKizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi![]()
Korkma canım çok bebekte duyulan bir ses üfürüm kızımda da vardı kendiliğinden geçti takibini yAptır ama korkma birşey olmazKizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi![]()