- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #45.841
Öğlen 12 den itibaren 6 ya kadsr hiç uyumadi
Mizir mizir durmadi
Yorgunluktan öldüm
Akşam üstü 6 da yattı 10 da kalktı
Şimdi halen ayaktayiz pofff
Annelik gerçeken çok zormuş yaaa
Öğlen yemegim yoktu Eşim tost yaptı tost yedik
Akşam için yemek yapmam lazımdi ama yapamadım
Esim biraz çocuğu bahçeye çıkardı geldi bwnde iyi kötü yemek yaptim
Ama yine uyumadi
Sonra bebek Arabasına koyduk biraz dışarıda dolastirdik arabada uyudu eve gelince uyandu 6 da zor uyuttum
Valla ben bu kadqr zor olacagibi hic düşünmemiştim. Bebislerin sagligi yerinde olsun da gerisi olur gider. Aynen bizde hep geçiştiriyoruz yemekleri. Buzluğa pide yaptırıp attım yemek yoksa çıkarıp ısıtıp yiyoruz.
Hiç ilgisini cekmedi canım öle bakıyor. Ayaklarıyla ses çıkarıyor ama farkında değil kuzum. 3. Ayi beklemek lazım sanırım.Ben de ateşi çıkarsa vermeyi düşünüyordum ama doktor bugün öyle söyleyince vardır bir bildiği dedim.
Maşallah bebeğe![]()
elasen ilgisini çekiyor mu peki?
Gündüz uyudu gece mesaisine başlamak üzere bizimki de![]()
Zaman çabucak geçsin istiyorum, artık gülmeye ve ses çıkarmaya başladı o bile nasıl iyi geliyor. Sürekli ağlayan bebek çok zormuş.Bende gece 9:30 dan 11:30 a kadar uğraştım çok uykusu var memede de uyumuyor hatta meme bile istemedi uykudan,yatırdım uyandı derken yarım kundak yaptım şapkasıylada gözleri kapattım pışpışlayarak uyuttum iyice dalıncaya kadar yarım saatten fazla uyudu çok şükür ama o 2 saat yatak odası dar geldi,emin ol geçecrk ve özleyeceksin ,oğlum var bir de 5 yaşında kenfi hider uyur insan inanamıyor zaman nasıl geçti
Bu zamanlarda geçecek kokusunu bol bol içine çek ama arada ağlayıp deşarj olmakta iyi geliyor