Benim oglumda 47 cm dogdu suan 57 günlükken 58 cm dedi doktor boyu kısa bi bebek dedi manyakmıdır nedir canımı sıktı.Zaten kansızlıkta varmış yavrumda
Senin dr manken yetiştirmek istiyo galiba hayret bişey ya
Arkadaşlar merhaba nasılsınız bebeklerimiz doğdu artık hepimiz bakım telâşındayız yalnız benim bir derdim var benim gibi olan var mıdır belki yazan çıkar... Ben doğumda spinal anestezi oldum masaya yatınca ayak parmaklarimi hareket ettirdigimi hissettim birden bağırmaya başladım hissediyorum diye(halbuki tamamen psikolojikti çünkü sonda takılırken hiç acı duymadim) bu arada birden mide bulantısı geldi öğürmeye başladım ve beni hemen uyuttular...uyandığımda yine ameliyathanedeydim fakat bebeğimi almışlar dikişi atmışlar yani herşey olup bitmişti. Bebeğimi çıkarken göremedim ağladığını duyamadım... doğumumu böyle hayal etmiyordum...o uyuduğum an hayatımda bir boşluk olarak kaldı...benim gibi genel olan var mı? veya bu durumu yaşayan? sürekli aklıma geliyor gelmiş geçmiş bitmiş gitmiş birsey ama hâlâ aklıma geliyor üzülüyorum...
Canım merhaba,
Uzun zamandır giremiyorum bende bebegimle ilgilenmekten.Ben de spinal sezeryanla yaptim dogumumu.Bikac kez denediler belimden uyusturmak için he hareket ettim 4.üncü de şükür oldu
Masaya yattığımda bende uyuşmaya başladım fakat senin gibi ayak parmaklarımı hissediyordum ve hareket ettirebiliyordum.Sakın başlamayın ayak parmaklarımı oynatabiliyorum dedim ama ayak parmaklarınla işimiz yok karninla işimiz dediler başlamışlar bile 2 dk içerisinde bebeğim çıktı : ) Benimde ameliyatta midem bulandı ve kustum normal dediler konuşa konuşa yaptılar ameliyatimi bi hemşire sürekli elimde tuttu hicbisey anlamadım o kadar korkan ben çok rahattim hatta ameliyat öncesi anestezi uzmanına bebek çıktıktan sonra bana sakinleştirici yapın diye konuşmuştum bebek çıktıktan sonra sordu yapiyimmi diye hayır gerek yok ben çok rahatım dedim : )) Bebeği çıkınca gördüm ağlamasını duydum güzel bi an gerçekten de .Diğer bebeklerinde tadarsın bu duyguyu bu kadar üzülmene gerek yok diye dusunuyorum sonuçta sağlıcakla doğdu mu doğdu anne oldunmu oldun sonuc odakli ol üzme kendini boş şeylerle bidaha ki sefer görürüm diye düşün
Merhaba kizlar bende spinal oldum
Belimden 1 kez iğne yapıldı acısı sinek ısırığı kadardı
Anestezi uzmanı ayaklarında sıcaklık hissediyor musun diye sordu
Gerçekten sıcaklık hissettim
Sonra sonda takıldı ve onu da çok hafif hissettim
Doguma başladıklarını hiç farketmedim bile çünkü hem heyecanlı hemde korkuyordum
Sonra bi ağlama sesi
Oyyy bebeğim dünyaya gelmisti
Hoşgeldin dedim hosgeldin aşkım dünyamıza dedim yanıma koydular sonra yukarı çıkardılar
Ameliyat sırasında benim de çok fena midem bulandı hemde kustum çok kötü oldum
Bişey koklattilar geçti sonra rahatladım
Zaten yarım saat içinde hersey bitmişti
Şimdi oğlum 2 aylik oldu bile
Oyyy o günler geldi aklıma