- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.841
Çocuğu uyutup ev işlerini hallettim simdi bi çay keyfi yapıyorum sen nasılsınGünaydın Eylül anneleri, nasılsınız?
3 aya kadar yapıyordu ama son 1 aydır artık yapmıyorTam uyudu derken hop uyandıyor kendini surekli ellerini yüzüne sürtüyor kavga eder gibi sizin bebislerde yapıyor mu?
benim oğlum da yapıyor ya bence uyanmayı bilmiyor bu çocuk gözünü açamıyor ama yüzüne vuruyor kalkmaya çalışıyor gözü kapalıykenTam uyudu derken hop uyandıyor kendini surekli ellerini yüzüne sürtüyor kavga eder gibi sizin bebislerde yapıyor mu?
Kızlar ya oğlum üç gündür kaka yapmıyor sadece gaz çıkarıyor. Zeytinyağı, ılık su falan verdim ama yine yapmadı. İki saat önce fitili ikiye böldüm koydum ama yine yapmadı, korkmaya başladım
Tam uyudu derken hop uyandıyor kendini surekli ellerini yüzüne sürtüyor kavga eder gibi sizin bebislerde yapıyor mu?
Canım bende rapor aliyorum iznim bittiğinden beri, ikinci dönem baslayacagim bakacak olanlarında hep yasi var genç biri denk gelmedi, senin bebege kim bakıyor, çok üzgünüm bu yüzden, borcumuz olmasa ücretsiz izne ayrılmak isterdim birde ben baska ilçeye gelis gidiş yapıyorum gelmem beşi buluyorBugün işe başladım bnd. Doğum izninden snr bıraz rapor almıştım. O da bıttı maalesef. Bırıncı dönem bıtene kdr okulda 2-3 saat duracağım. Ama minnağım emıyor. Bıberonda almıyor. Nasıl alışacak bılmıyorum. Ac kalınca mecbur alışacak sanırım
Afiyet olsun canım. Çok. Şükür yuvarlanıp gidiyorum ben de. Bu aralar koala gibi oldu bebeğim uyanık olduğu zamanlarda kucak veya kanguruda ev geziyoruz. Şuan uyuyor ben de sanırım şekerleme yapacağım fırsat bu fırsat.Çocuğu uyutup ev işlerini hallettim simdi bi çay keyfi yapıyorum sen nasılsın
Bugün denedim ben 2 deliklisini sıkıntı yaşamadık. Aralarında çok fazla fark yok gibi. Bir haftayı geçti biberon ile beslemek zorlaştı. Acaba az mı geliyor diye düşündüm ama 2 delikli ile de aynı. Ağzında evirip çeviriyor biberonu bir de kendisi tutup içmek istiyor. Uzun süre uğraşıyoruz.Sekizde uyudu dokuzda uyandı oynuyoruz simdi uyusun diye bakıyorum hala kahvaltı yapamadım :) kızlar 80 CC yı 12 dk falan ancak içiyor avent iki delikliye gecsem mi hala karar veremedim ya çok gider diye korkuyorum
Benim oglumda 12 eylul dogumlu egzamali arada geciyo tekrar cikio atoderm krem suruyorum ama buara hic gecmiyo sen hangi kremi kullaniysun canmMerhaba eylul anneleri bende eylul annesiyim 11 eylulde dogum yaptim bebegim 4 aylik oldu. Gaz sorunu ile nasil basa cikiyorsunuz. Bizim bir ara duzelmisti ama yeniden hortladi resmen gazdan gece uyuyamiyor oglum. Bir de bebegimin egzamasi var diyete basladim sut urunleri diyetine ama hala bi etkisini goremedim hala bebegim surekli elleriyle kulaklarini kasiyor. Bende mecburen kortizonlu krem surmek zorunda kaliyorum. Bebegindr egzamasi olan var mi nasil basa cikiyorsunuz? Bir de kizlar direkt daldim olaya ama 1 hafta once bronsit baslangici ile serim takviyesi aldim ve iki gun mide bulantisindan bir sey yiyememistim ve sutum inanilmaz azalmisti. Rezene anason ihlamur icmeme ragmen hic artmadi. En sonunda malt icecegi diye bir sey kesfettim. Arpadan yapilan ve b12 destegi varmis icinde prolaktin hormonunu uyariyormus. Onu ictgimden beri goguslerim cok guzel doluyor Allah a sukur eger sutunde bariz azalma olanlar varsa kesinlikle tavsiye ederim cok uzun yazdim kusura bakmayin
Doktor advantan diye bir krem verdi onu suruyorum geciyor sonra yeniden basliyor bi kisir dongu boyle devam ediyor. Bepantho sensiderm almayi dusunuyorum kortizonsuzmus ama bilemedim sen diyet falan yapiyo musun ?Benim oglumda 12 eylul dogumlu egzamali arada geciyo tekrar cikio atoderm krem suruyorum ama buara hic gecmiyo sen hangi kremi kullaniysun canm
Hosgeldin canım bebeğini güle güle büyütMerhaba eylul anneleri bende eylul annesiyim 11 eylulde dogum yaptim bebegim 4 aylik oldu. Gaz sorunu ile nasil basa cikiyorsunuz. Bizim bir ara duzelmisti ama yeniden hortladi resmen gazdan gece uyuyamiyor oglum. Bir de bebegimin egzamasi var diyete basladim sut urunleri diyetine ama hala bi etkisini goremedim hala bebegim surekli elleriyle kulaklarini kasiyor. Bende mecburen kortizonlu krem surmek zorunda kaliyorum. Bebegindr egzamasi olan var mi nasil basa cikiyorsunuz? Bir de kizlar direkt daldim olaya ama 1 hafta once bronsit baslangici ile serim takviyesi aldim ve iki gun mide bulantisindan bir sey yiyememistim ve sutum inanilmaz azalmisti. Rezene anason ihlamur icmeme ragmen hic artmadi. En sonunda malt icecegi diye bir sey kesfettim. Arpadan yapilan ve b12 destegi varmis icinde prolaktin hormonunu uyariyormus. Onu ictgimden beri goguslerim cok guzel doluyor Allah a sukur eger sutunde bariz azalma olanlar varsa kesinlikle tavsiye ederim cok uzun yazdim kusura bakmayin
Hosbulduk canim :)Yok canim bira degil amziren annler icin ozel olarak uretiliyor. Tadi sekerli ve sulu pekmez gibi guzel bir tadi var.Hosgeldin canım bebeğini güle güle büyüt
Malt dediğin bira değil mi? Sütü artırdığını biliyorum ama ben bira diye duymuştum
Canım bende rapor aliyorum iznim bittiğinden beri, ikinci dönem baslayacagim bakacak olanlarında hep yasi var genç biri denk gelmedi, senin bebege kim bakıyor, çok üzgünüm bu yüzden, borcumuz olmasa ücretsiz izne ayrılmak isterdim birde ben baska ilçeye gelis gidiş yapıyorum gelmem beşi buluyor
Hosgeldin canım bebeğini güle güle büyüt
Malt dediğin bira değil mi? Sütü artırdığını biliyorum ama ben bira diye duymuştum
Gece gece doktora gittik cnm bizimkisi rahatsız değil ama bas bas çığlık icinde keyfinden mi huysuzlugundan mi anlayamadık. Bı kahkaha atıyor bı ağlıyor modundaydi. Sanırım 4. Ay asisi kafa yaptı bizimkine.Bebeğin yapmadığı için rahatsız değilse telaşlanma canım.bizim 5 günü bulduğu oluyordu.rahatsiz olmadığı için fitille felan müdahale etmedim.sadece zeytinyağıyla biraz uyarıyodum.
Nerede görev yapıyorsunuz acaba?Benım bıdığada bakıcı bakmaya başladı. Raporla dönemı kapatacaktım ama müdürüm daha alma dedı. Burada soruşturma açıyorlar, oyle böyle kapatacağız ılk dönemi. Ama yrn 10.30 da okulda ol dedı. Yawrum bir tek emıyor. Ortalığı yıkar walla onca saat. Olumsuz düşünüp, daha çıkmaza gırmek istemiyorum. Bir şekilde atlatacağız, sürekli kendimi motive ediyorum. Çünkü ikinci dönem zaten başlayacağım, kaçış yok. Okulda arkadaşlarımı görmekte fena gelmedi hani. Yeterki hayırlı bakıcılara emanet edelim. Mühim olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?