2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmiş olsun. Doktor bir şey söyledi mi bu duruma pekş? Benim kzımda da benzer duygu durumları var. Atak haftasında diye Öyle olduğunu düşünüyorum, doktora da cumartesi gideceğiz en erken.

Sekizde uyudu dokuzda uyandı oynuyoruz simdi uyusun diye bakıyorum hala kahvaltı yapamadım :) kızlar 80 CC yı 12 dk falan ancak içiyor avent iki delikliye gecsem mi hala karar veremedim ya çok gider diye korkuyorum

Bende avent natural kullanoyorum 2 aylikken 2 delige gecmistim son 1 haftadir 3 delige gectim bir sikinti yasamadim

Yanlis hatirlamiyorsam paketlerdede
0 ay 1 delik
1 ay 2 delik
3 ay 3 delik
6 ay 4 delik
Seklinde yaziyordu

Hadi ya, napayım canim ben birde norm fazlasiyim gitsem sinifta yok oturup geleceğim öyle, birde başka bir ilçenin köyüne gidiyorum gidiş var dönüş yok mecbur birbirimizi bekleyeceğiz gelmem beşi bulacak, 21 aralikta bitti benim izin.

Bende avent natural kullanoyorum 2 aylikken 2 delige gecmistim son 1 haftadir 3 delige gectim bir sikinti yasamadim

Yanlis hatirlamiyorsam paketlerdede
0 ay 1 delik
1 ay 2 delik
3 ay 3 delik
6 ay 4 delik
Seklinde yaziyordu
Canim benimki hızlı mi cekiyor ne korkuyorum bir kere denedim iki deliği boğulacak gibi oldu hatta hızla bitirdi böyle sanki nefes almadan sonra hepsini kusmustu tekar cesaret edip deneyemedim bende, tek delikten mamayı bitirmesi 12 15 dk arası oluyor oluyor normal mi yavaş mi sence

Umarım gelsin hemen oğlum da ben de fenalardayız :)

Ben de acaba dedim atak dönemine mi girdi bu arada sütüm biraz arttı ama halâ 2 saatte bir kalkıyor

Arkadaşlar sütüm azaldı demiştim tam o sıra regl dönemi başlamıştı ve bu dönemde azalabiliyormuş bağlantıyı kurdum. Bu dönemde magnezyum içmek artırıyormuş sütü gerçekten kullandım ve işe yaradı...

Geçmiş olsun. Doktor bir şey söyledi mi bu duruma pekş? Benim kzımda da benzer duygu durumları var. Atak haftasında diye Öyle olduğunu düşünüyorum, doktora da cumartesi gideceğiz en erken.
Canım çığlıklar için bişey demedi. Ben de atak diye düşünüyorum. Yatiriyorum ağlıyor kaldırıyorum başlıyor çığlık atmaya seviniyor mu kızıyor mu anlamıyorum. Bizimkinin pipisinde bitik varmış onunla ilgilendi baya sünnet olacak galiba yavrum
elasen Natsume insallah duzelir kızlar benim bebiste gece 6 saat falan uyurdu iki gundur 3 4 saat olunca kalkıyor gece birde uykuya dalamiyor kipirdanip duruyor surekli
Sağol canım aynı gece kıpır kıpır ayaklar sürekli havada. O uyuyor ama ben böyle olunca uyuyamıyorum. sürekli eşime bağırır oldum m, sersem gibiyim ya

Uzunnnnn bi aradan sonra döndüm ben de. Bebiş 4 aylık olacak haftaya. İşe başladım ama şükür yarım gün hakkım var 2 ay. Malt içecek için ilk zamanlar ebe önermişti bana da. E-bebek te var. Marketlerde de var farklı markalar. Maltana die bi marka içmiştim ben, tavsiyem ananaslısı :) Bide motilium die mide koruyucu bi hap önerdi bana. Aç karna içiliyo yemeklerden önce, ilacın yan etkisi süt arttırıyo :) deneyebilirsiniz onu da

Nerede görev yapıyorsunuz acaba?
Benim rapor hakkım bitti aralık ayında. Bakıcı bulamadık hala gitmiyorum okula. Çıkmazlardayım. Ücretsiz izne ayrılacağım.

İzmir’deyim ben.

Bnmd sınıfım yok işte, boş derslerı dolduracağım. Can sıkıcı gerçekten.

Ben de acaba dedim atak dönemine mi girdi bu arada sütüm biraz arttı ama halâ 2 saatte bir kalkıyor

Ikı saat çok normal. Saatte kalkmadığına şükret bence.

Benim de sütüm azaldı gibi geliyo bu aralar kullansammi diyorum ama nereden alabilirim ki

Migros gıbı buyuk marketlerde.

Slm kizlar
Ben de bir zamanlar emzirirken mamipower kullanmistim onun tadi daha iyi gelmisti seker oranida e bebekteki promalta gore daha azdi. Mamipower migrosta var kendi resmi sitesinde var bir arada bim getirmisti bi cuma.

90 cc yi 12 - 15 dkda iciyorsa bana biraz yavas gibi geldi. Benimki 150 cc yi o surede iciyor ama tabiki bebegini sen daha iyi tanirsin neyi kabul edip neyi kabul etmeyecegini

Hayir canim cok normal bnmkide tek delijli kullaniyorum hala zateb 0 3 ay tek delik 10 dakka da anca bitiyor bnde 2 delijliyi debedim bogazina kaçtı

Kızlar günaydın nasılsınız benim kızım biraz rahatsızdı ilaç kullanıyoruz.. onun dışında hal 3 dk emiyor yaaaa niye çok emmiyor anlamadım.. doktor kilo alımı normal ek hiç bişey vermededi ama.... demek ki benim kız iştahsız olacak yaaaaaa

elasen Natsume insallah duzelir kızlar benim bebiste gece 6 saat falan uyurdu iki gundur 3 4 saat olunca kalkıyor gece birde uykuya dalamiyor kipirdanip duruyor surekli
Ya uyumamak için direniyor di mi? Tam gözleri kapanıyor hop elini gözüne atıyor uyandırıyor kendsini. Uyumasına yakın da kıpır kıpır. Zorlaştı uyutmak. Uyku rutini oluşturmaya çalışacağım karar aldm.

İyiyiz tatlım sen nasılsın
Teşekkür ederim canım iyiym ben de. Bebişimin uyanmasını bekliyorum. Sen nasılsın?

Ahaha aynı şeyleri yaşıyoruz ya. Çığlıkları öğrendiği gün ve devamında sürekli aynı tiz tonla çığlık attı durdu. Ağlarken çığlık, keyifliyken çığlık,sinirlenince çığlık bir de mimik ve el hareketleri ile destekliyor şapşik. Uykular da aynı. Gece saat olmuş üç buçuk uyutmaya çalışıyorum tam uyuyacak eşimden bir horultı gelşyor kız hemen babasına dönüyor. üç dört defa tekrar etti bu. zor tuttum kendimi .

hakkımızda hayırlısı canım.

Geçmiş olsun neyi var miniğin?
Bu haftalarda birçok anne yaşıyor galiba canım. Etrafı keşfetmeye çalışıyorlar en ufak bir uyaran dikkatlerini çekiyor. Kilo alımı da iyiymiş demek ki alıyor gıdasını
Benim cadı biberonu oyuncsk etti çok güç içirebiliyorum. 2.deliğe geçince daha hızlı içer oldu da kısaldı süremiz çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…