- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.861
Geçmiş olsun. Doktor bir şey söyledi mi bu duruma pekş? Benim kzımda da benzer duygu durumları var. Atak haftasında diye Öyle olduğunu düşünüyorum, doktora da cumartesi gideceğiz en erken.Gece gece doktora gittik cnm bizimkisi rahatsız değil ama bas bas çığlık icinde keyfinden mi huysuzlugundan mi anlayamadık. Bı kahkaha atıyor bı ağlıyor modundaydi. Sanırım 4. Ay asisi kafa yaptı bizimkine.
Üstelik doktora gitmeyi bekliyormuş beyimiz, gelince bı yaptı ne üst baş kaldı ne koltukbu saat oldu anca temizledim.
Sekizde uyudu dokuzda uyandı oynuyoruz simdi uyusun diye bakıyorum hala kahvaltı yapamadım :) kızlar 80 CC yı 12 dk falan ancak içiyor avent iki delikliye gecsem mi hala karar veremedim ya çok gider diye korkuyorum
Hadi ya, napayım canim ben birde norm fazlasiyim gitsem sinifta yok oturup geleceğim öyle, birde başka bir ilçenin köyüne gidiyorum gidiş var dönüş yok mecbur birbirimizi bekleyeceğiz gelmem beşi bulacak, 21 aralikta bitti benim izin.Benım bıdığada bakıcı bakmaya başladı. Raporla dönemı kapatacaktım ama müdürüm daha alma dedı. Burada soruşturma açıyorlar, oyle böyle kapatacağız ılk dönemi. Ama yrn 10.30 da okulda ol dedı. Yawrum bir tek emıyor. Ortalığı yıkar walla onca saat. Olumsuz düşünüp, daha çıkmaza gırmek istemiyorum. Bir şekilde atlatacağız, sürekli kendimi motive ediyorum. Çünkü ikinci dönem zaten başlayacağım, kaçış yok. Okulda arkadaşlarımı görmekte fena gelmedi hani. Yeterki hayırlı bakıcılara emanet edelim. Mühim olan o.
Canim benimki hızlı mi cekiyor ne korkuyorum bir kere denedim iki deliği boğulacak gibi oldu hatta hızla bitirdi böyle sanki nefes almadan sonra hepsini kusmustu tekar cesaret edip deneyemedim bende, tek delikten mamayı bitirmesi 12 15 dk arası oluyor oluyor normal mi yavaş mi senceBende avent natural kullanoyorum 2 aylikken 2 delige gecmistim son 1 haftadir 3 delige gectim bir sikinti yasamadim
Yanlis hatirlamiyorsam paketlerdede
0 ay 1 delik
1 ay 2 delik
3 ay 3 delik
6 ay 4 delik
Seklinde yaziyordu
Umarım gelsin hemen oğlum da ben de fenalardayız :)İsırgan otu tohumunu balla yiyebilirsin. Bir de sahlep, hoşaf iyi geliyor diye biliyorum. Ama en önemlisi stres bence. Olumsuzluğun kollarına bırakma kendini. Annem bazen süt gezmeye gider korkma derdi :) Belki de sütün gezmeye gitmiştir. Umarım yakın zamanda gelir.
Ben de acaba dedim atak dönemine mi girdi bu arada sütüm biraz arttı ama halâ 2 saatte bir kalkıyorBebeklerin atak dönemi zekaları gelişiyor çevreye ilgileri artıyor bundan dolayı çok huysuzlar. Benim kızım gece üç kez kalkıp emerdi bir kaç gündür saat başı uyanıp emiyo bende acaba sütümmü yetmiyo demeye başladım dünden beri daha sakinleşti gece hiç uyanmadı ben uyanıp emzirdim. Bir süre değişken olacaklar. Süt azalmasın diye her sabah marul yiyorum çok iyi geldi ve dut kompostosunu hiç eksik etmiyorum. Arada rezene içiyorudum bu ara bıraktım bebeğe zararlı diye duydum uzaklaştım. Stres yapmamaya çalış
İyiyiz tatlım sen nasılsınGünaydın Eylül anneleri, nasılsınız?
Canım çığlıklar için bişey demedi. Ben de atak diye düşünüyorum. Yatiriyorum ağlıyor kaldırıyorum başlıyor çığlık atmaya seviniyor mu kızıyor mu anlamıyorum. Bizimkinin pipisinde bitik varmış onunla ilgilendi baya sünnet olacak galiba yavrumGeçmiş olsun. Doktor bir şey söyledi mi bu duruma pekş? Benim kzımda da benzer duygu durumları var. Atak haftasında diye Öyle olduğunu düşünüyorum, doktora da cumartesi gideceğiz en erken.
Sağol canım aynı gece kıpır kıpır ayaklar sürekli havada. O uyuyor ama ben böyle olunca uyuyamıyorum.
Peki nereden temin ettin canım nerelerde satılırHosbulduk canim :)Yok canim bira degil amziren annler icin ozel olarak uretiliyor. Tadi sekerli ve sulu pekmez gibi guzel bir tadi var.
Benim de sütüm azaldı gibi geliyo bu aralar kullansammi diyorum ama nereden alabilirim kiAlkolsüz bira mayası. Mayanın zaten süt artırıcı özelliği var. Tavsıye ederım bnd. Kıloda yapıyor maalesef ama.
Nerede görev yapıyorsunuz acaba?
Benim rapor hakkım bitti aralık ayında. Bakıcı bulamadık hala gitmiyorum okula. Çıkmazlardayım. Ücretsiz izne ayrılacağım.
Hadi ya, napayım canim ben birde norm fazlasiyim gitsem sinifta yok oturup geleceğim öyle, birde başka bir ilçenin köyüne gidiyorum gidiş var dönüş yok mecbur birbirimizi bekleyeceğiz gelmem beşi bulacak, 21 aralikta bitti benim izin.
Ben de acaba dedim atak dönemine mi girdi bu arada sütüm biraz arttı ama halâ 2 saatte bir kalkıyor
Benim de sütüm azaldı gibi geliyo bu aralar kullansammi diyorum ama nereden alabilirim ki
E bebekte satılıyor malt içecek alkolsüz oluyor zaten.Peki nereden temin ettin canım nerelerde satılır
Canim benimki hızlı mi cekiyor ne korkuyorum bir kere denedim iki deliği boğulacak gibi oldu hatta hızla bitirdi böyle sanki nefes almadan sonra hepsini kusmustu tekar cesaret edip deneyemedim bende, tek delikten mamayı bitirmesi 12 15 dk arası oluyor oluyor normal mi yavaş mi sence
Hayir canim cok normal bnmkide tek delijli kullaniyorum hala zateb 0 3 ay tek delik 10 dakka da anca bitiyor bnde 2 delijliyi debedim bogazina kaçtıCanim benimki hızlı mi cekiyor ne korkuyorum bir kere denedim iki deliği boğulacak gibi oldu hatta hızla bitirdi böyle sanki nefes almadan sonra hepsini kusmustu tekar cesaret edip deneyemedim bende, tek delikten mamayı bitirmesi 12 15 dk arası oluyor oluyor normal mi yavaş mi sence
Ya uyumamak için direniyor di mi? Tam gözleri kapanıyor hop elini gözüne atıyor uyandırıyor kendsini. Uyumasına yakın da kıpır kıpır. Zorlaştı uyutmak. Uyku rutini oluşturmaya çalışacağım karar aldm.
Teşekkür ederim canım iyiym ben de. Bebişimin uyanmasını bekliyorum. Sen nasılsın?İyiyiz tatlım sen nasılsın
Ahaha aynı şeyleri yaşıyoruz ya. Çığlıkları öğrendiği gün ve devamında sürekli aynı tiz tonla çığlık attı durdu. Ağlarken çığlık, keyifliyken çığlık,sinirlenince çığlıkCanım çığlıklar için bişey demedi. Ben de atak diye düşünüyorum. Yatiriyorum ağlıyor kaldırıyorum başlıyor çığlık atmaya seviniyor mu kızıyor mu anlamıyorum. Bizimkinin pipisinde bitik varmış onunla ilgilendi baya sünnet olacak galiba yavrum
Sağol canım aynı gece kıpır kıpır ayaklar sürekli havada. O uyuyor ama ben böyle olunca uyuyamıyorum.sürekli eşime bağırır oldum m, sersem gibiyim ya
hakkımızda hayırlısı canım.İzmir’deyim ben.
Bnmd sınıfım yok işte, boş derslerı dolduracağım. Can sıkıcı gerçekten.
Ikı saat çok normal. Saatte kalkmadığına şükret bence.
Migros gıbı buyuk marketlerde.
Geçmiş olsun neyi var miniğin?Kızlar günaydın nasılsınız benim kızım biraz rahatsızdı ilaç kullanıyoruz.. onun dışında hal 3 dk emiyor yaaaa niye çok emmiyor anlamadım.. doktor kilo alımı normal ek hiç bişey vermededi ama.... demek ki benim kız iştahsız olacak yaaaaaa
Canim ben e bebek in sitesinden aldim.Promalt diye bir icecek.Peki nereden temin ettin canım nerelerde satılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?