- 20 Aralık 2010
- 1.053
- 314
- 323
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.001
Hazırladığıniz mamayi bitirmeyince zorluyor musunuz
Selam canım biz de wellcare vitamin d kullanıyoruz. Bunun içinde sağlık ocağının verdiği d vitaminin aksine paraben yok demir hapını da kullanmadım haftaya dr kontrolümüz var sorup öyle kullanıcamaranızda sağlık ocağının verdiği kan damlası ve d vitaminin dışında bir marka kullanan var mı? varsa neden olduğunu öğrenebilir miyim bu konu çok sıkıntılı ya
Ayni canım kafasini çevirip diliyle itiyir, bende mamanin suresi bitinceye kadar bir saat içinde ara ara tekrar vermeyi deniyorum, alerji maması kullaniyoruz iki haftadir değiştiremem kiCanım zorlasan da yemiyor ki. Benim ilk kızım mamayla büyüdü cok azdır bitirdiği.doyunca biberonu ağzında evirip cevirirdi :) yalnız benim söyle bir hatam oldu. Hep aynı mamayı verdim. Belki başka mama versem sevip icerdi. Kilo da aldırmadı. 1 yaşında 8.200 gr dıdegistirsen belki icer seninkide.
Canim bu mama bbebegimin vucuduna da islemis sanki kokusu.mama kokusu cok kötü.bebegimde terleyince ilac ilac kokuyo anlamadim bu isi :/Ayni canım kafasini çevirip diliyle itiyir, bende mamanin suresi bitinceye kadar bir saat içinde ara ara tekrar vermeyi deniyorum, alerji maması kullaniyoruz iki haftadir değiştiremem ki
Aynı canım gazını çıkarınca hele gegirince nasil geliyor kokusu farkettin mi demir kokusu gibi, geçen omuzuma biraz çıkarmışti tişörtten burnuma pas kokusu gibi nasil geliyor, fena değil içiyordu iyi hadi demiştim bu aralar yine refdetmeye başladı bende iyice aciksin diye artık dört saat falan bekliyorum benim bebiş yalnız hic acliktan aglamiyorCanim bu mama bbebegimin vucuduna da islemis sanki kokusu.mama kokusu cok kötü.bebegimde terleyince ilac ilac kokuyo anlamadim bu isi :/
Tamam canim sagolasin.ya artik ben bu mamayi vermek istemiyorum.normal mama versem olmaz mi ya gecmeyecek mi hic bu alerjiAynı canım gazını çıkarınca hele gegirince nasil geliyor kokusu farkettin mi demir kokusu gibi, geçen omuzuma biraz çıkarmışti tişörtten burnuma pas kokusu gibi nasil geliyor, fena değil içiyordu iyi hadi demiştim bu aralar yine refdetmeye başladı bende iyice aciksin diye artık dört saat falan bekliyorum benim bebiş yalnız hic acliktan aglamiyorbiraz mızirdaniyor bende oylesine hazirliyorum hep mamayı,yarin Dr a gidicez canım bakalım kilo alımı ne durumda, kakasını falanda sorucam sanada haber veririm
D vitamini devit vermişti onu kullanıyorum hamileyken de onu kullanmıştım ama kan ilacını kullanmıyorum çünkü içinde paraben var. Yarın özelde kendi doktoruna goturucem ona sorucam kan ilacıaranızda sağlık ocağının verdiği kan damlası ve d vitaminin dışında bir marka kullanan var mı? varsa neden olduğunu öğrenebilir miyim bu konu çok sıkıntılı ya
Bizim 4 ay aşımızda ateşimiz çıkmıştı canım bende bir anda yanakları soğuk alnı çok sıcaktı.. dikkatli ol... sen daha iyi bilirsin ama bence küçük ler ama daha.... ben 6. Ayda oturtmayı düşünüyorum... şimdi birazcık kucağımızda oturur pozisyonda... bebeyatmaz o bende nette gördüm bayağı kullanışlı duruyorBugün 4 ay aşılarını yaptırdık geldik. Ateş takibine başlıyorum.
Destekli oturtmayı denedik biz dün çok hoşuna gitti. Bebeyatmaz siparişi vereceğüm. Kullanan var mı?
Selam kızlar. Benimki bol bol dönüyor durduramiyorum :) yere yastıklar falan koydum geniş alanla dönmek istiyor :)
Ahh canim aynı, cok değişik yapışık mukuslu yesil bir kaka yapıyor, ama benim diger mamalari içmedigi için suphelenmisti zaten, başta bu mamayı da fena degil içiyordu ama bu aralar bunuda pek istemiyorTamam canim sagolasin.ya artik ben bu mamayi vermek istemiyorum.normal mama versem olmaz mi ya gecmeyecek mi hic bu alerjiben bu mamadan nefret ettim cocugum kabiz.hep yogun kivamli ve yemyesil kötü kokulu kaka yapiyo.bütün vucudu dedigin gibi demir surubu gibi kokuyo.bebegimde rahatsiz bu mamadan bence.severek icmiyor.of cok muallakta kaldim ya
Teşekkür ederim canım. Ben de sağlık ocağının verdiğini kullanmayacağım şimdilik doktorun söylediğini aldık.bizim doktorumuz da purferro verdi. sağlık ocağı vegaferon vermişti içeriğinde 3 tane ayrı paraben yazıyor. doktorun verdiğini aldık biz de. d vitamini olarak da monovit d3 kullanıyoruz ama onda da bha var
Zorlamıyorum canım ben. Zorlarsam daha da ters tepiyor zaten. Bir tane doktora sormuştuk bşr keresinde 6 saat mama içmemişti. Şimdiden tercihlerine saygı duyun zorlamayın demişti. Saldım gitti ben de. İstekli olduğu zaman veriyorum.Hazırladığıniz mamayi bitirmeyince zorluyor musunuz
Teşekkür ederim canım sık sık ölçüyorum ateşini ateş ölçer ile. Destekli oturabilir demişti doktor başlaıdk biz de. Yastıklar ile oturttuğumuzda çok hoşuna gitti ama çok kısa tuttuk süreyi. Kucakta yarı oturur gibi durmayı da çok sevdi.Bizim 4 ay aşımızda ateşimiz çıkmıştı canım bende bir anda yanakları soğuk alnı çok sıcaktı.. dikkatli ol... sen daha iyi bilirsin ama bence küçük ler ama daha.... ben 6. Ayda oturtmayı düşünüyorum... şimdi birazcık kucağımızda oturur pozisyonda... bebeyatmaz o bende nette gördüm bayağı kullanışlı duruyor
Canım biz de bugün 4. Ay aşımızı olduk aynen alnı sıcak yanakları soğuk ateş düşürücü verdin mi ya da ne yaptın?Bizim 4 ay aşımızda ateşimiz çıkmıştı canım bende bir anda yanakları soğuk alnı çok sıcaktı.. dikkatli ol... sen daha iyi bilirsin ama bence küçük ler ama daha.... ben 6. Ayda oturtmayı düşünüyorum... şimdi birazcık kucağımızda oturur pozisyonda... bebeyatmaz o bende nette gördüm bayağı kullanışlı duruyor
Evet canım verdim ateş düşürücü gece yatarken bi de saat başı saati kurdum.. bi de 2. Günü gece de çıktı ateşimizCanım biz de bugün 4. Ay aşımızı olduk aynen alnı sıcak yanakları soğuk ateş düşürücü verdin mi ya da ne yaptın?
ben de wellcare kullanıcam sanırım. kullananlar memnun. bunu doktorunuz mu önerdi acabaSelam canım biz de wellcare vitamin d kullanıyoruz. Bunun içinde sağlık ocağının verdiği d vitaminin aksine paraben yok demir hapını da kullanmadım haftaya dr kontrolümüz var sorup öyle kullanıcam
bizim doktorumuz demir için purferro verdi ona başlicaz yarın bakalım. inş kabız falan olmazD vitamini devit vermişti onu kullanıyorum hamileyken de onu kullanmıştım ama kan ilacını kullanmıyorum çünkü içinde paraben var. Yarın özelde kendi doktoruna goturucem ona sorucam kan ilacı
Evet dr umuz önerdiben de wellcare kullanıcam sanırım. kullananlar memnun. bunu doktorunuz mu önerdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?