2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sen ve bebeğin hoşgeldiniz canım.mama hakkında bir bilgim yok ama mama ile beslenen bebeklerin 4 aylık ek gıdaya başlamalarını duymuştum

Merhaba canım... ben 2017 Ağustos annesiyim golden goat ta keçi sütlü, biz uzun süre kullandık ve kakasında renk değişimi hiç olmadı diyebilirim ,belki üşütmüştür mamayla aynı zamana denk geldiği için sen mamadan sanabilirsin... birde benim kızımda da reflü vardı sürekli kusardı onun için de doktorumuz kıvam arttırıcı önermişti, normal mamayı yapıp içine bir ölçek kadar(ölçeği çok minik,zaten üzerinde yazıyo nekadar konulacağı) koyuyosun mama kıvamlı oluyo,kızım o şekilde bidaha hiç kusmadı, Anti reflü mamalarda var ama onların kilo aldırmadığını duyduğum için kullanmadım,onca zaman çocuğa eziyet çektirmişim meğer çaresi varmış diye çok üzülmüştüm.

Bir gittiğim Dr kilo başına 150 cc demisti öyle olunca zorluyorum tabi ama icmiyor gunde 500 CC ancak içiyoruz

Canım yan yatırmanın da zararlı olduğunu söylüyordu bazı anneler. Sen bebeğinin istediği gibi uyumasına izin ver ilk aydan sonra hiç yan yatmadı benim kızım, sadece sırt üstü durmak istedi. Kusması ile ilgili endişen varsa yatağın altına biraz yükselti yapabilirsin, reflü yatakları gibi eğimli olur. Mamayı da gayet iyi içiyor cc hesabına takılma artık fazla. Benim bebeğim de günde 500 cc kesinlikle içmiyor. Kilo alımı iyi senin bebeğinin.

Hoş geldiniz. Ben kiloya çok takılmıyorum. Zihinsel ve motor gelişiminin iyi olması daha önemli benm için. Golden goat mamayı çok duymuştum ama denemedim hiç. Günde iki kere anne sütü alıyor onun dışında mama veriyorum ama ek gıdaya başlamadık henüz. Doktorumuz da o yönde bir şey demedi bizim.

Hoşgeldin canım.
Biz emmeyi bıraktik malesef bazı sıkıntılar yüzünden. Sadece mama alıyor kızım golden goat kullanıyoruz başından beri.çok memnunum ben severek iciyor kakasi da normal yani yeşil falan olmuyo. Sadece biraz kabizlik yapabiliyor bazen onun için de zeytinyağı koyuyorum mamasina. Gerçekten fiyati pahalı ben yavaştan başladım sebze çorbası meyve pureleri ve yoğurt veriyorum .
Bazen de hasliyorum elma armut vs. Blender dan geçirip içine bisküvi koyuyorum 1 2 tane. Öğün şeklinde veriyorum . Ama ana öğün mama tabiki.

Sen ve bebeğin hoşgeldiniz canım.mama hakkında bir bilgim yok ama mama ile beslenen bebeklerin 4 aylık ek gıdaya başlamalarını duymuştum
Hosbulduk canım. Benim bebeğim anne sütü de alıyor ama az. Herşeyden yemek istiyor ama zaten kaka problemimiz oldugu icin cesaret edemiyorum pek birşey vermeye.
Ben de baştan üşümüştür denk gelmiştir dedim ama mamaya başlayalı 1 ayı geçti hep yeşil kakası. Bizim kusmalarımız reflüden değilmiş gaviscon,ar mamalar hiç bir işe yaramadı. Süt alerjisi sanırım bu mamadan yiyince kusmuyor. Ben de süt içmeyi bıraktım beni emince de kusmuyor. Ne zaman sütlü birşey yesem hemen kusmaya başlıyor. O yüzden keçi sütlü diger mamayı araştırıyorum. Ek gıdaya bi başlasaydık aylardır mama işi arap saçına döndü iyice bunaldım artık.
Peki kabızlık gibi bi problem oldu mu canım ek gıdaya geçişte. Kaka probleminden dolayı birşey vermeye korkuyorum çocuğa. Bir de su içiyor mu sizinkiler benim oğlum suyu ağzına alıyor yutmuyor tükürüp çıkarıyor. Su içse kakasını daha rahat yapacak belki ama ne yaptıysam su icirmeyi başaramadım

aranızda sağlık ocağının verdiği kan damlası ve d vitaminin dışında bir marka kullanan var mı? varsa neden olduğunu öğrenebilir miyim bu konu çok sıkıntılı ya
D vitamini ocean kullaniyorum. Icinde sadece zeytinyagi ve d vitamini var. Demir de ferrum. Ama o pek icime sinmedi. Paraben olduğu icin.eczaci hepsinde paraben var. Orani en sz olan bu dedi. Bilemedim. Tavsiyelere açığım.

2 numara daha mi iyi oldu canim ben cesaret edemiyor hala

Kivam artici bebelac thickener mi canım biz onu kullanıyoruz seninki ne belki faydasi olur

Kizlar bebisleriniz hangi oyuncaklarla oynuyorlar bu ayda fikir alisverisi yapalim mi

Kizlar bebisleriniz hangi oyuncaklarla oynuyorlar bu ayda fikir alisverisi yapalim mi
Dünden beri kullandım canim iki numarayi, az az mukuslu kaka yapıp duruyor surejli, Dr gittik alerji uzmanına gitmemizi istedi kilo alımı az olmuş poposu çok fena pisik oldu haftaya randevu aldık

Biz oyun halısındaki oyuncaklarla ilgilenmeye başladık bu ay daha önce sadece bakıyordu şimdi dokunarak ses çıkardıklarını keşfetti gayet güzel oynuyor. Bir de iri gözlü oyuncakları çok seviyor,baykuşlar favorimiz.

Dünden beri kullandım canim iki numarayi, az az mukuslu kaka yapıp duruyor surejli, Dr gittik alerji uzmanına gitmemizi istedi kilo alımı az olmuş poposu çok fena pisik oldu haftaya randevu aldık
canım ayni bizde öyleyiz malesef ki alerji kakalari popolarini yakıyor pisik yapıyor pazartesi bizde gidiyoruz çocuk alerjiye kilomuzda düşük geliyor bana 5.700 evdeki tartıda yarin 4. Ay asimizi olacağız orda daha net belli olur

Kivam artici bebelac thickener mi canım biz onu kullanıyoruz seninki ne belki faydasi olur
Evet canım bi sonraki mesajda görseli paylaşmıştım, onu kullandıktan sonra bidaha hiç kusmadı,normalde yediğinin yarısını çıkarırdı, mama olarakta golden goat

D vitamini ocean kullaniyorum. Icinde sadece zeytinyagi ve d vitamini var. Demir de ferrum. Ama o pek icime sinmedi. Paraben olduğu icin.eczaci hepsinde paraben var. Orani en sz olan bu dedi. Bilemedim. Tavsiyelere açığım.
purferro verdi bize doktorumuz demir için paraben yok deniyor. bu akşam gelecek içeriğine bakınca yazarım

Selam kızlar kontrolden geldik biz. Kan ilacı olarak sidifer yazdi boya falan yapmıyor dedi günde 7 damla kullanicam. 6800 gr olmuş 64.5 cm de boyu var. Kilo alimi 100 gr eksikmiş ayına göre bu ayda 600 gr falan alması gerekir dedi bizimki 500 gr almış. Donmeye başladıysa oturma egzersizleri yapabilirsiniz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…