2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bebekler ne kadar sürede iyilesiyor grip ve soğuk algınlığı olunca .bebeğim 17 sinde öksürük oldu.doktora goturduk o gün. Cigerleri temiz geniz akıntısı var ondan oluyo dedi.aferin mukotit şurup ve antibiyotik yazdı. Eğer ateş olursa antibiyotige başla dedi.ve bebeğim o gece ateşlendi. Antibiyotige başladım hic istemesemde. 2 gündür gece ateslenmiyo. Ama öksürük hala devam ediyo bazen öğuruyo oksururken. Poposunda 5 6 kirmizilik oldu doktoru aradik sorduk dün. 3 gun devam ilaçlara pazartesi tekrar göreyim dedi ne zaman bitecek bu yavrum doğru düzgün Gülmez oldu kendim de fena halde gribim

Çok geçmiş olsun. Bize tedavi edici hicbir sey vermedi dr. Serum fizyolojik polivit bi de çinko şurubu.ateslenince de calpol.
Bebeklerimiz hasta olmasin ya. O öksürdükce icim parcalaniyor.

Bizimki de daha kapalı değil. Doktor kontrolünde baktı arka bıngıldağa da. Bir sorun olsa söylerdi heralde. Siz doktorunuza bir sorun içiniz rahat etsin.
Dun rutin kontrolumuz vardi soyledim. Normalde kpanmasi lazimdi dedi. D vitaminini cogaltti. Bu ayda tkip edelim olmazsa beyin cerrahine bi yonlendiricem dedi

Kızlar bugün bebeğimi eşime bırakıp 2 saatliğine dışarı çıkmıştım.bebeğim kaka yapmıs eşim de anlamamış.tam 2 bucuk saat kaka altında durmuş galiba.yapısmıs artık poposuna kaka.o kadar kötü oldum ki aynı şey bikac gün oncede basıma geldi gece kakasını yapmış.aclıktan ağlıyor sandım uyku sersemi altına bakmayı unutmuşum kendımden nefret ediyorum.kaka çocuğumun altında kalmış.cok üzüldüm bebeğim enfeksiyon kapar mı basınıza geldi mi hiç

Bazen olur öyle şeyler merak etme bundan sonra daha dikkatli ol canım Allah ın izniyle birşey olmaz

Bazen oluyor böyle seyler pişik olmaması için bol krem sür

Merak etme canım birşey olmaz. Öyle olunca ılık suyla poposunu yıka. Hem pişikte olmaz tahrişte olmaz

Benimkinin eli surekli agzinda kasinip duruyo agzida akiyor ama daha dis gorunmuyor
Bende arada bakıyorum alttan geliyor. Kafasıda hep sıcak ondandır diye düşündüm. Tükürük,salya. Bide bizimki tek parmağını sokuyor ağzına onunla kaşıyor damağını

Bebek viksinin oldigunu bilmiyordum. Etrafımdakiler normal viks koklat dediler vermedim. Neyse ki pasa iyi. Ben şifayı kaptım
Normal viks vermediğin iyi olmuş. Ağır gelir ona. Bebekler içinde vr inşallah bi daha olmaz. Çok kötü olursan maske tak bebeğe geçmesin ya da bir yazma. Çok geçmiş olsun

Dun rutin kontrolumuz vardi soyledim. Normalde kpanmasi lazimdi dedi. D vitaminini cogaltti. Bu ayda tkip edelim olmazsa beyin cerrahine bi yonlendiricem dedi
Allah Allah benim eşim de özellikle sormuştu doktora arkadaki bıngıldağ7 bakmıştı. Bir hafta sonra aşıda ebe de baktı kimse bir şey demedi bize. Bir dahaki kontrolde tekrar sorayım. Teşekkür ederim bizimle paylaştığın için canım.

Üç dört gundur durmadan kaka yapıyordu şimdide yok yapmaya çalışıyor, sabahtan beri mamayı almiyo içmedi toplasan 50 CC yüzünü gece ellemekten berbat yaptı kıpkırmızı kaldı yanakları

Ek gıda sürecinde aventin buharlı pişiricisini kullanmayı planlayan veya önceki bebelerinde kullanmış olan var mı? Ben almayı düşünüyorum ama 500 tl olmuş gerçekten fiyatına değecek şekilde işime yarar mı kestiremiyorum. Aslında aşırı üşengeç bi insanım aynı kapta hem pişsin hem püre olsun çok işi e geliyor ama kullananlar varsa yorum istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…